Mīļākā viesnīca Šarmā!

Rakstīts: 4 decembris 2022
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 3 decembris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu jau 5 reizes un atgriezī š os vē lreiz, tas ir 100%
Es š o vietu sauktu jau par otrajā m mā jā m, mā jī gu, garš ī gu un siltu ...
Personā ls: pilnī gi visi puiš i cenš as, tas ir ļ oti jū tams! Cik jauki ir, kad viņ i mū s atpazī st un saka: prieks jū s atkal redzē t Sjerrā , mē s jū s atceramies? ? labi padarī ti animatori, ī paš i Ali un Mima, mē s viņ us pazī stam no iepriekš ē jiem braucieniem, viņ i atcerē jā s mū s, jauno animatoru Borisu, viņ š bija ļ oti patī kami pā rsteigts par viņ a laipnī bu un uzmanī bu, viņ i patieš ā m ieguva jaunus draugus, ar viņ iem vienmē r ir jautri, viņ i uzvarē ja neļ auj jums garlaikoties!

Istaba tī ra, menedž ere katru dienu interesē jā s vai mums viss der, vai vajag vē l ko? Bija odi, tikai teicā m, kā pē c 5 minū tē m atnā ca puiš i un apstrā dā ja ar speciā lu instrumentu! Ē diens garš ī gs, vienmē r var izvē lē ties kaut ko sev, izsalcis noteikti nepaliksi, alkohols, lai arī vietē jais, arī ļ oti labs, patika sarkanvī ns, baltvī ns, daudz augļ u!
Baseins ir apsildā ms bet mē s centā mies pavadī t laiku pludmalē , bā rmeņ i ir vislaipnā kie un uzmanī gā kie puiš i, viņ iem atseviš ķ a uzslava no visas sirds, es pati nevarē ju noticē t, ka varu iemī lē ties viesnī cā tik ļ oti, ka pat nedomā ju braukt uz citu, tikai Sjerra, lai neviens nepateiktu )))) noteikti drī z atgriezī sies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu