Lieliskas brīvdienas!

Rakstīts: 25 septembris 2022
Ceļošanas laiks: 17 — 24 septembris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Lieliska viesnī ca ar lielisku infrastruktū ru un ē rtu atraš anā s vietu. Tas atrodas 10 minū š u attā lumā no lidostas, un no tā paveras skats uz Soho izklaides zonu (Arbat). Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas otrajā krasta lī nijā , nokļ ū š ana pludmalē nav grū ta, ik pē c 20 minū tē m kursē autobuss ar jauku, draudzī gu onku vai arī var iet 10 minū tē s.
Uzturē š anā s laikā pamanī jā m, ka kontingents viesnī cā ir starptautisks, kas ir interesants fakts. Bija itā ļ i, ukraiņ i, brazī lieš i, kazahi, arā bi, krievi un pat cilvē ki no Jaunzē landes.

Pamata momenti:
- Tī ri baseini ar daž ā du dziļ umu un uzkodu bā rs

- Garda virtuve (daudzveidī ga ē dienkarte: liellopa gaļ a, zivis, vista, salā ti, deserti!!! ). Cepuri nost galvenā š efpavā ra un saldā š efpavā ra priekš ā
- Plaš s dzē rienu klā sts (americano un mojito!!! )
- Atseviš ķ a a la carte zona kafejnī cā Hakuna Matata (iesaku nogarš ot zivju zupu), ar jautriem viesmī ļ iem (Gerges!!! )
- Tiek izsniegti kuponi vienreizē jai Spa apmeklē jumam, tenisa kortam un biljardam
- Jautra un enerģ iska animatoru komanda, kas neļ ā va jums garlaikoties ne dienu, ne nakti
- Wi-Fi darbojas gandrī z visā s zonā s, arī pludmalē . Pats labā kais reģ istratū rā , ka istaba ir nedaudz vā jā ka, bet es to praktiski neizmantoju
- Ikdienas uzkopš ana un krā jumu papildinā š ana (ū dens, kafija, tē ja)
- Un pats galvenais, skaista tī ra, smilš aina pludmale ar visā m ē rtī bā m (pontons, bā rs, duš a, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i, rotaļ u laukumi), kur par jums pastā vī gi rū pē jas spē cī gi un vē rī gi glā bē ji. Atseviš ķ i jā atzī mē skaistā zemū dens pasaule ar daž ā dā m dzī vā m radī bā m un valdzinoš iem rifiem. Tos vislabā k var redzē t no rī ta.

Tā diem kaķ u mī ļ otā jiem kā es, viesnī cā dzī vo apmē ram 10 skaisti, sirsnī gi, tī ri un vakcinē ti kaķ i!!!
Protams, visu atvaļ inā jumu pavadī ja pieklā jī ga, neuzbā zī ga profesionā ļ u komanda no apsardzes pie ieejas, reģ istratū ras, viesmī ļ iem restorā nā , bā rmeņ iem lī dz apkopē jā m istabā s, kuri tik jauki atstā ja ē rtī bas pē c uzkopš anas))

Ī paš s paldies par uzmanī bu un darbu vecā kajam menedž erim Mohamedam, kurš pastā vī gi stā stī ja par iespē jā m, ko var izmantot viesnī cā.

Starp citu, vai jū s ieteiktu apmesties š ajā viesnī cā ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu