Jauka zaļa viesnīca

Rakstīts: 3 jūlijā 2022
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūnijs 2022
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Mū su pirmā vizī te Ē ģ iptē , un mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar Sierra Hotel! Draudzī gs, izpalī dzī gs, pozitī vs personā ls.
Mē s ar sievu dabū jā m plaš u standarta numuru ar milzī gu divguļ amo gultu, otrajā stā vā oranž ā ē kā netā lu no spa, tī ru, gaisa kondicionē tā ju ar trim dzesē š anas rež ī miem, kas tika galā ar blī kš ķ i. Jauks balkons ar galdu un diviem krē sliem. Ir pieejams seifs, TV, fē ns. Man nepatika telpas skaņ as izolā cija, viss, kas notika gaiteņ a otrā galā , bija ļ oti labi dzirdams telpā , durvju cirtieni, sarunas, bē rnu kliedzieni utt. , ņ emot vē rā to, ka cilvē ki biež i atgriezā s istabā s vē lu vakarā un joprojā m biež i stā v koridorā runā jot, kliedzot bē rnus, bija grū ti gulē t. Arī ē diena piegā de uz istabā m, uz ratiem, kas grab kā salū ts, arī neļ ā va gulē t.
Viesnī cā ir daudz atpū tnieku ar bē rniem, bet tiem, kas vē las rast mieru un vientulī bu pieauguš o baseinā , ir arī bā rs ar dzē rieniem.

Gan pludmalē , gan pie baseiniem vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, daudzi nebija aizņ emti, nemanī ju rež ī mu ņ emt sauļ oš anā s krē slu ar dvieli. Daudz garš ī gi daudzveidī gi ē dieni, vista, zivis, jē ra gaļ a, salā ti, augļ i - arbū zs, mizoti apelsī ni, ā boli, dateles, mazi banā ni, augļ u ž eleja, ļ oti patika liellopu gaļ a, daudz saldumu, kū ku, austrumu smalkmaizī tes.
Visvairā k mani iepriecinā ja personā ls kopumā un jo ī paš i personā ls pludmalē , jo viņ i tur pavadī ja lielā ko daļ u sava laika. Viņ i mums ir kļ uvuš i kā ģ imene, brī niš ķ ī gi cilvē ki. Uzkā p uz pontona no ū dens, viņ i palī dzē s piecelties, pados roku, paņ ems pleznu masku utt. , piedā vā maskai pretaizvī š anas š ķ idrumu.
Osama š is cilvē ks zina visu, un palī dz ar prieku, ir piepildī ts ar pozitī vo un dod to citiem, smaids ir vienmē r un visur, rū pes ir par sī kumiem, bija vajadzī gas pleznas - atrada, maina naudu - atrada, viņ š atnes dvieļ us, apsedz tos uz sauļ oš anā s krē sliem, kur arī labā k peldē t viņ š tev aptuveni pateiks kad un kur manta parā dī sies, pateiks utt utt. , tā pat ir viegli pā rmī t pā ris frā zes par jebko, tava sieva ir priecī gs par tevi, tā pat kā es, tu esi labā kais draugs, mums tevis pietrū ks.
Krievu valodu saprot un runā labi.
Man patika pie mū su pludmales esoš ais rifs, dzī vī gs, krā sains, ar pā rplū dē m, daudz zivju, gan mazas, gan lielas, redzē jā m mantas, hipnotizē još i, Napoleons, var plunč ā ties pa smiltī m pie krasta, bet tas nemaz nav dziļ š bē rniem un tā lu nevar tikt, pontons ī ss.
No viesnī cas kursē atvē rts mikroautobuss bez durvī m un logiem, burtiski 3 minū tes, lai nebrauktu karstumā , tas ļ oti palī dzē ja, kursē ik pē c 20 minū tē m, ir grafiks.

Visur ir tī rs, daudz tī ru stacionā ro tualeš u, arī pludmalē tā da ir. Turklā t katru vakaru no viesnī cas ar autobusu kursē autobuss uz Nā mas lī ci un vecpilsē tu, katru dienu pierakstoties pie konsjerž a reģ istratū rā . Arī pludmales bā ra darbinieki ir draudzī gi un gā dī gi, atnesa mums dzē rienus sauļ oš anā s krē slos, pasniedza skaistus un gardus kokteiļ us.
Animatori ir dzimuš i, lai izklaidē tu publiku, smaidī gi, humoristiski, plastiski, super joki, ļ oti prasmī gi un nepiespiesti ved skatī tā jus uz dejā m utt, laba mū zika ir visur.
Nenož ē lojiet saviem darbiniekiem dzeramnaudu, viņ i to ir pelnī juš i.
Tieš i personā la dē ļ mū su atvaļ inā jums pagā ja kā gribē jā m, relaksē još i, bezrū pī gi, gribu atgriezties Sjerrā , omulī gi kā mā jā s, paldies par mū su burvī go atpū tu! : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu