Forša viesnīca!

Rakstīts: 27 marta 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 21 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Pagā juš ajā nedē ļ ā apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Tagad, pateicoties ceļ ojumam uz Ē ģ ipti, mē s esam ģ imene paš izolā cijā ! )
Es noņ ē mu vienu zvaigzni par apkalpoš anu restorā nos. Galvenā restorā na virtuve (ē diens) ir izcila: ļ oti garš ī ga, bagā tī ga, daudzveidī ga; ī paš i patika jū ras veltes; Es vē los, lai bū tu vairā k daž ā du augļ u. BET, tī rī š anai, pasniegš anai nepiecieš ama rū pī gā ka pieeja; acī mredzot ir jā atjaunina restorā na mē beles un piederumi. "A la carte" arī atstā j daudz ko vē lē ties.
Ir arī sajū ta, ka viesnī cas darbiniekiem maksā ļ oti maz. Varbū t, ja cilvē ki pacels algas (nezinu mentalitā tes ī patnī bas! ), tad viņ i centī sies strā dā t labā k, jo. "van dolā rs" viņ us nepā rprotami stimulē . Un š veicars atteicā s iziet no istabas, lī dz viņ am iedeva divus eiro. Turcijā tā das apsē stī bas š ajā ziņ ā nebija. Lai gan tajā paš ā laikā telpas uzkopš ana bija izcila, bez papildus maksas! Pē dē jā dienā mē s patieš ā m pateicī gi kaut ko tur atstā jā m š im č aklajam apzinī gajam! ) Runa bija par mī nusiem.

Tad ir pozitī vā s puses. Kopumā mums ļ oti, ļ oti patika! Tik zaļ i ziedoš u teritoriju no Ē ģ iptes nebijā m gaidī juš i, tieš i tas mū s patieš ā m pā rsteidza visvairā k. Par š o zaļ umu un puķ u dumpi - cieņ a un cieņ a, jo. Ak, cik viņ iem tas ir grū ti un dā rgi, ī paš i tik plaš ā teritorijā . Plaš as, skaistas, vairā kas ļ oti mā jī gas lokā cijas pie bā riem, vietas pietiks visiem!...Teicu par satriecoš i garš ī go virtuvi, lai gan varu pateikt daudz vairā k! Priekš nieki - paklanī ties!
Istabu dabū jā m, cik saprotu, ļ oti veiksmī gi: 4. korpusā , 1. stā vā ; mā jī gs, tī rs, kopts, ar skaistu skatu no panorā mas balkona; Nu, kabineta durvis tur bija uzlauztas, bet es pat nevē los par to runā t ar kopē jo iespaidu.
Jū ra ir fantastiska! Kurš nav redzē jis š o akvā riju ar pasakainā m zivī m, kas plunč ā jas kopā ar jums, tas nesapratī s un neticē s, ka tā notiek! )
Tā pē c ceram, ka visi bū s veseli, š ī pandē mija nepā rvē rsī sies globā lā krī zē un mē s noteikti š eit atgriezī simies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu