Jautājums par viesnīca Amphoras Beach 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
276 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Kā tur nokļūt»
Transfērs no lidostas uz viesnīcu un atpakaļ
Mūsu tūroperators mums piedāvā braucienu bez transfēra no lidostas uz viesnīcu un atpakaļ, protams, ierašanās 16.00 un izbraukšana 17.00. Protams, es nenokritu no mēness un dzirdēju par taksometru, bet gribētos droši zināt, vai tomēr ir vērts doties ekskursijā ar pārsēšanos, tikai cenu starpība 400 eiro. Paldies jau iepriekš atsaucīgajiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2020-01-154 gadā atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар lazy_person
Kaut kas ļoti liela atšķirība.. 400 eiro. Transfērs Tours, kā likums, grupa. Tūristu transportēšana uz daudzām viesnīcām ar autobusu. Ar taksometru no lidostas līdz viesnīcai "Shores Amphoras Resort 5 *" tas aizņem apmēram 20 minūtes. USD 20..30, ne vairāk
http://sameshille.com/news/2009-06-30-21
Mēģiniet sazināties ar citu tūrisma operatoru, ko viņš teiks par cenām?
аватар asbel_mihail
Paldies par ātro atbildi! Fakts ir tāds, ka es skatos tūri tiešsaistē un arī esmu pārsteigts par šo cenu starpību, parasti šādi: lidojums + transfērs + viesnīca, un apgrieztā secībā. Šeit nav pārsūtīšanas. Tourserver ir pārbaudīts un uzticams (ne pirmo reizi šeit pirkts). Un ar taksi, cik saprotu, problēmām nevajadzētu būt, un visām viesnīcām, kuras maršrutā nesauksim, tas ir pat pluss.
аватар 0676307776
Bieži vien individuālu transfēru var pasūtīt caur viesnīcu, dažkārt tas ir pat lētāk un ērtāk par parastu taksi.
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Ar tik lielu cenu atšķirību no tā paša tūroperatora noteikti ir vērts doties ekskursijā bez pārsēšanās.
Un pārskaitījums tiks pasūtīts papildus. Piemēram, man ir transfērs no lidostas uz jebkuru Šarm eš Šeihas viesnīcu ar automašīnu maksā 10 USD (pasūtot ekskursijas). Ja jums ir nepieciešams šāds pārskaitījums, lūdzu, sazinieties ar mums. Jūs varat sazināties, izmantojot WhatsApp/Viber - https://mssg.me/veter-remen
аватар Alex714
Transfēram ir liela atšķirība, pat uz Vāciju, iesaku ņemt bez pārsēšanās, un līdz viesnīcai var nokļūt ar privātpersonu, ērtāk par taksi, pasūtīt no interneta tūrisma biroja, aizpildīt tos Šarmā caur Google serviss maksā 12-15 baiki, pie izejas tevi sagaidīs ar "zīmi" un aizvedīs uz viesnīcu.Tāpat atpakaļ.
аватар Elenka08
Nopietni 400€...? Jā, par tādu summu var atkal lidot...
аватар lazy_person
asbel_mihail
Atrodiet taksometru pašā lidostā. Sākotnēji pierakstiet viesnīcas koordinātes uz papīra lapas, parādiet šoferim (tā vārds un virziens: - "31 Salah Taher St. Om El-Seid klints. Šarm eš Šeiha ... "Shores Amphoras Resort 5 *" ) Pasūtiet taksometru atpakaļ uz lidostu ar reģistratūru...
аватар Slav_na
asbel_mihail,
par 400 eiro pasūtīsiet sev pusi Šarmas taksi. Jūs varat meklēt google un pasūtīt taksometru no sava mājas datora. gan tur, gan atpakaļ. vienvirziena biļetes cena līdz 20 USD. atpakaļ var pasūtīt reģistratūrā viesnīcā - varbūt nedaudz dārgāk.
taksometri ostā ir dārgi. ja slodze nav smaga, var, protams, iziet balsot abos gadījumos - būs lētāk, varbūt pat par zelta gabalu, bet tas nav visiem
аватар Slav_na
un paskaties viesnīcas mājaslapā - varbūt sanāks un iztērēs.
mums bija gadījums: pasūtījām transfēru caur viesnīcu un kā komplimentu saņēmām izmitināšanu istabiņā līdz pašam taksometram (+5 stundas, tikai minūte!)
аватар ollennka
Un tieši visi pārējie tūres paketes parametri ir vienādi un atšķirība ir tikai transfērā?? Sāpīgi aizdomīga cenu atšķirība. Bet piekrītu iepriekšējiem runātājiem, par 400 eiro ietaupījumu var pat piepūlēties ar neatkarīgu transfēra pasūtījumu (nu vai paņemt pa tiešo lidostā uz zirga cenas zīmi, vienalga maksās zem 400 eiro).
аватар Fancase
Kad tu dosies uz viesnīcu?
Ziemai, jūrā, tajā būs vēss - vējš un straume.
Es tajā atpūtos vienu reizi, aprīļa sākumā, vējš un straumes svārstījās ...
аватар alexfili
Marotours - 12 USD no lidostas uz jebkuru viesnīcu naktī, kad lidojumi uz Šarmu ierodas no Stambulas. Dienas laikā iespējams lētāk. Satiecies ar zīmi (ar vārdu) pie lidostas izejas. Pirms 3 gadiem ieradāmies JazFanarā reizē ar AnexBus no Kijevas reisa, kas Šarmā nolaidās 3 stundas pirms mūsējā.
Nekad, pat ja tiks atvērti tiešie čarteri no Maskavas, es vairs nebraukšu ar autobusu uz viesnīcām, bet iepriekš pasūtīšu taksometru un būšu viesnīcā stundu vai divas pirms visiem, jo ​​12 USD ir smieklīga cena. komfortam un laikam.
аватар 0676307776
Ļoti apšaubāma starpība 400 eiro pat Vācijai var ne tikai bez pārsēšanās,bet arī bez gaisa lidojuma.Cheks,bezmaksas siers peļu slazdā.
аватар Elenka08
Vēl gribēju pajokot, ka 400€ nav lidostas transfēra cena, bet gan lidojuma cena
аватар Pachok
Tika minēts vārds "tourserver" :) Ja šī ir tiešsaistes aģentūra, tad dažādas cenas vienam un tam pašam un visneiedomājamākās kombinācijas ir ierasta lieta, nekas aizdomīgs. Ja serveris ir verificēts, paņemiet to bez pārsūtīšanas.
аватар Elena-mm
Šīs ir ekskursijas izmaksas bez lidojumiem. Jūs neskatāties uz koraļļu izmaksām.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Amphoras Beach 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl