Sharm Reef Hotel 3*– Atsauksmes

66
Novērtējums 7.910
№27 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.6 Numurs
8.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.2 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca ar kompaktu teritoriju. Ieteicams ekonomiskām brīvdienām un snorkelētājiem. Viesnīca atklāta 1998. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un atsevišķām 2 stāvu ēkāmVairāk →
аватар Olgason
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tos pie vī ra 2022. gada janvā rī . Viesnī ca tika pā rdota kā.4 * un viss iekļ auts. Ieradā mies gandrī z tukš ā viesnī cā , bija sajū ta, ka bija 7 cilvē ki, ne vairā k, respektī vi, nebija ē diena izvē les, restorā nā pē c pieprasī juma kaut kas tika izņ emts no ē dienkartes, lai gan mums viss derē ja, bet mē s nepā rē dā s)))). … Tomēr ▾ Atpū tos pie vī ra 2022. gada janvā rī . Viesnī ca tika pā rdota kā.4 * un viss iekļ auts. Ieradā mies gandrī z tukš ā viesnī cā , bija sajū ta, ka bija 7 cilvē ki, ne vairā k, respektī vi, nebija ē diena izvē les, restorā nā pē c pieprasī juma kaut kas tika izņ emts no ē dienkartes, lai gan mums viss derē ja, bet mē s nepā rē dā s)))). Lī dz atvaļ inā juma beigā m ļ audis pievilka, bet viesnī ca nekļ uva jautrā ka. Visu uzturē š anā s laiku 1 reizi bija animā cija griež amu svā rku un vē derdejas formā . Vislielā kā vilš anā s, protams, ir tā saucamais apsildā mais baseins, par 2 grā diem augstā ks par apsildā mo, bet tieš ā m tik auksts, es neredzu jē gu to š ā dā veidā sildī t, jo. nav ī sti auksti tajā ieiet. Ar bē rniem, ne pē du te, priecā jā s, ka bez bē rniem, pludmalē , ieeja no pantones lī dz dziļ umam, ū denī bē rni tā du viesnī cu neapmeklē s.
Uz pludmali ved netī rs busiņ š , jo. maz cilvē ku, izkļ uva bez problē mā m. Bā rā laba garš ī ga kafija, bet bulciņ u no ē damistabas iznest nevar, un tur jau ir pulverveida kafija (((. Gribē jā m iedzert bā rā ar augļ iem, par paņ emš anu prasī ja 5$ to ā rā no ē damzā les ((((, š ausmī gi nepatī kami, jo biļ ete maksā ja dā rgi (izlidoja no Baltkrievijas Republikas ar než ē lī gā m cenā m, 1330$ par diviem), un pats fakts. Teritorija patī kama, skaista) , istabiņ a tika iztī rī ta labi, uz dzeramnaudas rē ķ ina, vai tikai pā ris reizes taisī ja kompozī cijas no dvieļ iem un puķ ē m, Vispā r neskatoties uz visiem mī nusiem, pā rē jais patika, ē diens garš ī gs, nedosies palieciet izsalkuš i, bet jums ir jā saprot, kam š ī viesnī ca ir paredzē ta: vecā kiem cilvē kiem, kuri mī l klusumu un vientulī bu un principā neplā no peldē ties.
аватар yurshy
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā s 10:00. Pē c 15 minū tē m mē s tikā m izmitinā ti skaistā istabā ar skatu uz galveno baseinu. Bez papildu maksas. Apkā rt viss tī rs, bez odiem (apstrā dā ts). Viss personā ls ir vienkā rš i lielisks. Atpū tnieku kategorija - vā cieš i, itā ļ i, ukraiņ i, skandinā vi. … Tomēr ▾ Ieradā s 10:00. Pē c 15 minū tē m mē s tikā m izmitinā ti skaistā istabā ar skatu uz galveno baseinu. Bez papildu maksas. Apkā rt viss tī rs, bez odiem (apstrā dā ts). Viss personā ls ir vienkā rš i lielisks. Atpū tnieku kategorija - vā cieš i, itā ļ i, ukraiņ i, skandinā vi. Animatori ir lieliski (Ž anna, Vero - sveiki). Arī izrā de. Ē diens ir ļ oti labs. Izvē le ir pietiekama. Pirms tam viņ i divas reizes bija 5 zvaigznē s, lielu atš ķ irī bu nedzirdē ja. Kvalitā te ir augstā ka par cenu. Blakus atrodas vecpilsē ta un tirgus. Mē s gā jā m. Iesaku visiem.
Танок живота Майстер клас зі східного танцю Квіти піднімають настрій Головний басейн увечері Зліва душова За вандолар додаються квіти та кумедні звірятка на постіль???? Вигляд з номеру
аватар zelin_ser
Iesim pē c atsauksmē m un viesnī cas vē rtē juma, jo tas ir ļ oti augsts par 3 *, bet Tez Tour to nodroš ina kā.4 *. Mī nusi: 1. Norē ķ ins. Ja jū s neiedosit 5 dolā rus, jū s ilgi sē dē sit un nogurdinoš i gaidī sit 14:00, lai reģ istrē tos (tas ir, ja jums ir agri ieraš anā s). … Tomēr ▾ Iesim pē c atsauksmē m un viesnī cas vē rtē juma, jo tas ir ļ oti augsts par 3 *, bet Tez Tour to nodroš ina kā.4 *.
Mī nusi:
1. Norē ķ ins. Ja jū s neiedosit 5 dolā rus, jū s ilgi sē dē sit un nogurdinoš i gaidī sit 14:00, lai reģ istrē tos (tas ir, ja jums ir agri ieraš anā s).
2. Bā rā ir viens chmoshnik, es neatceros nosaukumu. Manuprā t, Mahmeds ir tik mazs, trausls. Tā kā viņ š no sirds noplē š alus glā zi vai toniku, rindā var bū t 3-4 cilvē ki, viņ š izaicinoš i apgriezā s un aizgā ja. Glā bj, kaut ko murmina un visu dara nož ē lojami kā nelietis.
Jā , viņ i mū s pabaroja, iedeva eiro, dolā rus un š okolā di klā tienē , pat ne kastī tē - tas darbojā s stundu.
Bet, kad bija puiš i no citas maiņ as, tā ir cita lieta, un viņ i smaidī ja un dā sni lē ja, un aicinā ja nā kt ieliet alu, es paņ emu glā zes, viņ š saka, pagaidiet, putas sē dē s, es uzpildī š u. Un paš i taisī ja daž ā dus kokteiļ us ar augļ iem, apnikuš i. Bet parā dī jā s tikai š is š muks, viss, aizmirsti. Alus, pacē la pudeli tā , ka bija pusglā ze putu, un uz redzē š anos. Un tas ir visiem - gan vī rieš iem, gan sievietē m.
Jā , dž ins, brendijs, alus ir ļ oti labs, pā rē jais ir miskaste.
VISS PĀ RĒ JAIS IR TIKAI PRIEKŠ ROCĪ BAS:
PERSONĀ LS, Ē DIENS, TERITORIJA, PLUDMA, JŪ RA, VIESNĪ CAS ATRAŠ ANĀ S VIETA, ISTABAS, APKALPOŠ ANA.
Mē s atpū tā mies Turcijā un Ē ģ iptē.4 *, 5 *, bet š is 4 * ir ļ oti un pat ļ oti cienī gs, ne katrs 5 * ilgs.
Vai es te braukš u vē lreiz? PROTAMS, JĀ .
Un viņ u masā ž a ir krā š ņ a, vienkā rš i bumba. Aladdins nā ks klajā , viņ š piedā vā s, kaulē sies. Masā ž a 1 stunda / 15 c. u. e. Sā kas no 25 c. u. e.
Kontingents: 95% Ukraina, 5% vā cieš i, baltkrievi.
Lai visiem labi atpū š as!!!!!!!! ! !
аватар Povorotnia
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Virtuve un serviss nepadosies cietam č etriniekam. Ļ oti smaidī gs un draudzī gs personā ls. Viesnī ca ir maza un ļ oti tī ra. Mē beles ir novecojuš as, bet tas mū s netraucē ja. Teritorija neliela un kopta. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, jo ​ ​ tajā ir maz izklaides. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Virtuve un serviss nepadosies cietam č etriniekam. Ļ oti smaidī gs un draudzī gs personā ls. Viesnī ca ir maza un ļ oti tī ra. Mē beles ir novecojuš as, bet tas mū s netraucē ja. Teritorija neliela un kopta. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, jo ​ ​ tajā ir maz izklaides. Pludmale ir ieeja jū rā no mola un uzreiz ir ļ oti dziļ a, tā pē c nav piemē rota ģ imenē m ar maziem bē rniem. Tiem, kas vē las apbrī not zemū dens pasauli, pludmale arī nav piemē rota. Zivis ir, bet maz un grū ti redzē t (devā mies uz maksas pludmali). Un vispā r ļ oti labi.
аватар zlag0da
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Plusi: zema cena, viesnī cas tī rī ba, lieliska virtuve, lieliska apkalpoš ana, iedzī votā ju kontingents (daudz eiropieš u). Mī nusi: pludmale ir tikai pieauguš ajiem un pieejama visiem vē jiem, paš am jā meklē cita, mierī gā ka. … Tomēr ▾ Plusi: zema cena, viesnī cas tī rī ba, lieliska virtuve, lieliska apkalpoš ana, iedzī votā ju kontingents (daudz eiropieš u).
Mī nusi: pludmale ir tikai pieauguš ajiem un pieejama visiem vē jiem, paš am jā meklē cita, mierī gā ka. Vā jš sporta inventā rs, ļ oti vecs. Interneta nav kā visā s Ē ģ iptes viesnī cā s.
аватар kras.niko82
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā kopā ar 2 pieauguš o ģ imeni. +1 bē rns. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c atsauksmē m, atsauksmes par š o viesnī cu ir ļ oti labas un tū ristu vē rtē jumi ir augsti, neskatoties uz to, ka tas ir 3. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā kopā ar 2 pieauguš o ģ imeni. +1 bē rns. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c atsauksmē m, atsauksmes par š o viesnī cu ir ļ oti labas un tū ristu vē rtē jumi ir augsti, neskatoties uz to, ka tas ir 3. Protams, kauns bija tas 3, jo bija grū ti noticē t, ka viss ir tik labi. Par laimi, manas bailes nebija pamatotas. Viesnī ca, neskatoties uz 3 zvaigznē m, izdosies daudzā m budž eta 4 un 5. Lieliska atraš anā s vieta, netā lu no skaistā Il Mercato laukuma, 1000 un viena nakts, daudz veikalu, kafejnī cas netā lu no viesnī cā m, pastaigas attā lumā no vecpilsē tas 15 minū š u gā jienā , blakus milzī gs akvaparks Albatross (par maksu). Jū ra atrodas 15 minū š u pastaigas attā lumā vai bezmaksas marš ruta autobuss 2 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas, savukā rt no jū ras autobuss kursē ik pē c pusstundas.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, zaļ a, tī ra, kopta, kompakta un tajā paš ā laikā nav maza. Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz baseiniem. Baseins ziemā liels neapsildā ms, mazā ks apsildā ms. Istabas mā jī gas, tī ras, uzkoptas katru dienu bez atgā dinā jumiem. Personā ls ir draudzī gs, vienmē r smaidī gs, interesē jas, kā iet, vai viss ir kā rtī bā , vai viss patī k. Atpū tā mies uz programmu viss iekļ auts, izsalcis nebū si, ē diens labs, vairā ku veidu gaļ a ir liellopa gaļ a, vista, pī le, gaļ as izstrā dā jumi biež i tiek gatavoti uz grila vakarā pie restorā na. iela.
Restorā na darbinieki strā dā augstā lī menī , draudzī gi, draudzī gi, vienmē r satiekas un izbrauc ar smaidu, ī paš i gribē tos atzī mē t ļ oti pozitī vo restorā na Abdul darbinieku. Visi darbinieki vienmē r apsveic dzimš anas dienas cilvē ku dzimš anas dienā un dā vina kū ku un dzied. Pludmale plaš a, skaists rifs, ieeja jū rā no pontona, uzreiz dziļ a. Animā cijas stipendiā ti ļ oti cenš as, un visi nav slinki, vā rdu sakot, labi darī ts, ī paš i gribē ju atzī mē t mū su kolē ģ es animatores Ž annu un Lizu un viņ u kolē ģ es veikalā MJ vadī bā .
No mī nusiem varu atzī mē t tikai to, ka bā rs pludmalē ir maksas. Un tomē r visi par to raksta, un piezī mē š u, ka bā rā tiek pagatavota ļ oti garš ī ga kafija, arī bā rmeņ i ir izskatī gi stipendiā ti. Viesnī cā ir daudz ā rzemnieku, proti, tū risti no Itā lijas, Dā nijas, Norvē ģ ijas u. c. un, protams, brā ļ u tautas.
Rezumē jot atvaļ inā jums izdevā s, viesnī ca atbilst atsauksmē m, iesaku viesnī cu, cenas kvalitā te, labā ka par daudzā m 4 un 5. Februā rī var un vajag atpū sties, laikapstā kļ i daž ā di, kopumā komfortabli, ar prieku var sauļ oties un peldē ties. Ū dens jū rā.22 grā di, apsildā majā baseinā.27-28, pa dienu saulē viss var bū t 30 un vairā k.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums viss patika, viss bija labi. Labs un draudzī gs personā ls. Mums patika arī ē dinā š ana un naktsmī tne. Labā k ir ņ emt lī dzi ī paš us apavus. Bet tur ir gandrī z tū lī tē js dziļ ums, tā pē c maziem bē rniem š ī viesnī ca nav ī paš i piemē rota. … Tomēr ▾ Mums viss patika, viss bija labi. Labs un draudzī gs personā ls. Mums patika arī ē dinā š ana un naktsmī tne. Labā k ir ņ emt lī dzi ī paš us apavus. Bet tur ir gandrī z tū lī tē js dziļ ums, tā pē c maziem bē rniem š ī viesnī ca nav ī paš i piemē rota. Bet es varu ieteikt š o viesnī cu. Bet nā kamgad mē s varbū t paš i atbrauksim uz š ejieni. Kvalitā te atbilst cenai.
аватар Alena360483
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Ņ emot vē rā , ka š ī s ir 3 zvaigznes, tad visi 10 punkti. Teritorija ir maza, bet tī ra un labi kopta. Lieliska apkalpoš ana un brī niš ķ ī gs ē diens. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Ņ emot vē rā , ka š ī s ir 3 zvaigznes, tad visi 10 punkti. Teritorija ir maza, bet tī ra un labi kopta. Lieliska apkalpoš ana un brī niš ķ ī gs ē diens. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Vienī gais, ka jū ra bija mazliet tā lā k, bet mū s vienmē r veda ar shuttle. Gribē tos, lai jū ra bū tu tuvā k, bet tik un tā viss bija brī niš ķ ī gi. Ziemā ir nedaudz vē ss, un labā k ņ emt lī dzi siltas drē bes.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pludmale š ajā viesnī cā , cik saprotu, ir ī rē ta. Ik pē c pusotras stundas kursē marš ruta autobuss. Viņ i arī laicī gi paņ em no pludmales. Bet ja no pludmales ej ar kā jā m lī dz viesnī cai - tā s ir kā das 15 minū tes. … Tomēr ▾ Pludmale š ajā viesnī cā , cik saprotu, ir ī rē ta. Ik pē c pusotras stundas kursē marš ruta autobuss. Viņ i arī laicī gi paņ em no pludmales. Bet ja no pludmales ej ar kā jā m lī dz viesnī cai - tā s ir kā das 15 minū tes. Bija pietiekami tuvu Vecrī gai. Tas ir ē rti, mā jī gi un klusi. Uz vietas ir apsildā ms baseins. Internetu neizmantoju, jo nopirku karti. Bet animā cija bija laba. Vienmē r notika kā das izklaides, konkursi, dejas un sporta aktivitā tes. Bet man te ļ oti patika.
аватар natashta2008
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca, tikā m sē dinā ti uzreiz, perfekta tī rī ba. Ļ oti jauks personā ls, ī paš i ē damistabā . Ar blī kš ķ i baro, ļ oti garš ī gi un svaigi ē dieni. Wi-fi reģ istratū rā , bet tas ir diezgan normā li, viesnī cai ir pievienots koraļ ļ u lī cis, cilvē ki no citā m viesnī cā m nā ca pie mums par maksu, mē s neko nemaksā jā m. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, tikā m sē dinā ti uzreiz, perfekta tī rī ba. Ļ oti jauks personā ls, ī paš i ē damistabā . Ar blī kš ķ i baro, ļ oti garš ī gi un svaigi ē dieni. Wi-fi reģ istratū rā , bet tas ir diezgan normā li, viesnī cai ir pievienots koraļ ļ u lī cis, cilvē ki no citā m viesnī cā m nā ca pie mums par maksu, mē s neko nemaksā jā m. Lī dz jū rai vai ar kā jā m lē nā tempā.15 minū tes atved autobuss. Man ļ oti patika! Paldies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pavlyukn
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Tetjana1
Es saprotu, ka trīskāršs, bet atsauksmes ir dažādas, vai tā viss ir nožēlojami :-) Jau iepriekš paldies :-)
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums yorkhils
nav pēdējo atsauksmju...
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель с компактной территорией. Рекомендуется для экономичного отдыха и любителей снорклинга. Отель был открыт в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Отель состоит из главного 2-этажного здания и отдельно стоящих 2-этажных зданий

Atrašanās vieta В 20 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 10 км от Naama Bay и в 3 км от Старого города.
Pludmales apraksts Кораллы, рекомендуется специальная обувь. Автобус на пляж каждые 30 минут бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Заказ такси, room service: платно, 2 ресторана, 2 бара, магазины, 2 бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, терраса для загара, автобус до пляжа: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (без подогрева).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Прокат теннисных ракеток и мячей платно, волейбол на пляже бесплатно, настольный футбол бесплатно (на пляже).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 132 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Umm El Seed, Tower Bay, 99999, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3663040
Tīmekļa vietne: Sharm Reef Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.