Es atgriezīšos pie jums vēlreiz! Ļoti labi uzturēts, garšīgi ēdieni, draudzīgs personāls

Rakstīts: 27 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 7 — 21 aprīlis 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Norē ķ inā ties izdevā s, atbraucā m, mū s uzreiz uzlika lentē s un aicinā ja vakariņ ā s, tā kā bija pusdienu laiks. Pirmajai istabiņ ai iedeva so-so, pat bez fē na un pirmajā stā vā , bet mainī jā mies uz citu istabu otrajā stā vā ar labu skatu un fē nu, par visu samaksā jot vienreizē ju samaksu 30$ . Galvenais menedž eris Islā ms, kurš labi zina angļ u valodu, bija laipns un uzmanī gs.
pusdienlaikā reģ istratū rā vienmē r bija garš ī ga aukstā limonā de un sulas


Krievvalodī go tū ristu praktiski nav. Pā rsvarā š eit cilvē ki no Norvē ģ ijas, Dā nijas, Itā lijas, nedaudz Anglijas. Pē c divā m nedē ļ ā m cilvē ku bija daudz, bū tī bā visi nā k uz 7 dienā m. Tur bija daudz jaunieš u. (20-30 gadi) bet bija mirklis un tū risti ieradā s ar bē rniem (5-10 g. ) pē c 23:00, viesnī cā kluss un mierī gs.

Viņ i labi uzkopa istabu, tač u vienmē r deva mā jienu, ka varē tu uzkopt vē l labā k, ja atstā tu apkopē jai komplimentu.

istaba ir tikko izremontē ta.
liels balkons, tumš i aizkari noņ emami pilnī gi gaiš i. Vakaros un agri no rī ta teritorijā plē sa odi. Paņ emiet lī dzi RAID RepILENTS, santehnika istabā bija jauna un vienmē r bija karsts ū dens

Viesnī cas teritorija ir neliela, bet skaista un kopta.
Š ī nav pirmā lī nija, tā pē c ejiet 17 minū tes lī dz pludmalei vai brauciet ar autobusu (autobusu) no viesnī cas 2 minū tes. (kas ir pē c grafika) vai par 1 USD vai pat mazā ku taksometru.
pludmalē viss ir tī rs un labi, vienmē r ir pieejami jauni sauļ oš anā s krē sli, Sharm rief viesiem š ī pludmale ir bez maksas, bet nav bezmaksas pludmales bā ra, tikai par papildu samaksu. Visiem pā rē jiem ieeja ir 3 USD, tač u visiem cilvē kiem, kuri neietilpst viesnī cas "Sharm Reef", pie ieejas tiek pā rbaudī ts ē diens, ū dens un alkohols. Sharm Reef viesi ņ em lī dzi visu, ko vē las, viņ u mantas netiek pā rbaudī tas

Man ļ oti patika rifs pludmalē , lai gan š ī pludmale nav paredzē ta bē rniem, jo ​ ​ tur ir ļ oti dziļ š.70 metru dziļ ums, un tur es redzē ju daudz lielu zivju. Š ī tagad ir mana mī ļ ā kā vieta. Es tur redzē ju milzu mantu. Tā ir tik milzī ga rampa. To sauc arī par mantu. Es redzē ju milzī gu salā tu bruņ urupuci. Astoņ kā jis Visa veida zivis un zemū dens koki un koraļ ļ i. Esmu bijis daž ā dā s Š arm eš Š eihas pludmalē s un braucis arī ar jahtu, bet š ī vieta ir mana mī ļ ā kā . Sadraudzē jos ar glā bē ju, kas tur strā dā.
pludmalē , protams, ļ oti gribē tos, lai Sharm reef hotel viesiem bā rā dzē rieni bū tu bez maksas
Pludmalē nav volejbola. kā tas nebija viesnī cā , lai gan viesnī cā ir volejbola laukums. vienkā rš i nebū s tik daudz apmeklē tā ju. Pludmalē no rī ta ir viesnī cas animā cija, vingrinā jumi, š autriņ as.

autobuss brauc pa pludmali, arī autobusu vadī tā ji ir ļ oti draudzī gi

Š ī s viesnī cas restorā na ē diens, tī rī ba un personā ls ir pelnī juš i ī paš u komplimentu! Viņ a ir mā jā s.
Nav par ko sū dzē ties. Izvē le nav milzī ga, bet katrs ē diens ir garš ī gs. Brokastī s, kad gatavojat mahmutu, pagatavojiet garš ī gas omletes un pankū kas, kuras garš ī gi ē st ar ievā rī jumu. visi augļ i, kas tiek pasniegti, ir gatavi un garš ī gi. ir jautrs š efpavā rs pusdienā s, kamē r jū s gatavojat ī stus itā ļ u makaronus, jū s vē laties gaļ u ar sieru un sī poliem vai ko jū s izvē laties ar kaut ko.
Vē lreiz gribu atkā rtot, ka katrs nosaukums no visas ē dienkartes ir ļ oti garš ī gs. Vakariņ ā s dienu no dienas grilē jiet divu veidu gaļ u vai grilē jiet zivis un gaļ u. visi restorā na darbinieki ir tī ri un kā rtī gi, kā arī pieklā jī gi un veikli.
un starp brokastī m un pusdienā m viņ i malkas krā snī pagatavo visgarš ī gā ko, garš ī gā ko picu. un starp pusdienā m un vakariņ ā m ir gardu burgeru uzkoda ar kraukš ķ ī giem ceptiem kartupeļ iem

Liels paldies š efpavā riem un visam restorā na personā lam par divu nedē ļ u nevainojamu ē dienu. Paldies Abdullah un citā m lietā m.
Restorā na vadī tā ja vā rdu neatceros, bet viņ š ir ļ oti profesionā ls.

Bā rā galvenā cilvē ka vā rds ir Nabils. Viņ š ieguva manu cieņ u. viņ š atceras visu, ko viesi pasū ta. vienmē r jautrs un rotaļ ī gs un ļ oti labi vada bā ru. Paldies, Nabil, Ibrahim, Ahmed.

Viesnī cā ir animā cija, Melnā s piektdienas komanda 6 animatoru sastā vā lieliski strā dā . Sazinieties ar tū ristiem, neļ aujiet jums garlaikoties, ja ierodaties viens vai esat kautrī gs. Izklaidē jies, cik vien vari. Viņ i tiek aicinā ti uz daž ā dā m spē lē m: Š autriņ u meš ana, Dejoš ana, Joha, Stiepš anā s, daž reiz baseinā bija ū dens polo, bet, ņ emot vē rā to, ka viesnī ca ir maza, animatoriem ir grū ti savā kt daudz spē lē tā ju, bet tomē r 5.6 cilvē ki. savā kties, ar to pietiek. Animatori Lisa, Ž anna, Ahmeds, Audi, Fē likss un galvenais animators Mondi, sveiki visi Kijevas iedzī votā ji, paldies par jū su darbu, viņ i neļ ā va jums garlaikoties, bija interesanti ar jums parunā ties.
Ž anna prasmī gi izklaidē ja bē rnus dienas laikā un uzraudzī ja bē rnu animā ciju.
Liza vienmē r mū s uzmundrinā ja un kopumā meitenes bija labā kas!
Ahmeds veica kā rš u trikus un jokoja ar viesiem

Fē likss ir arī forš s animators un ļ oti labs dejotā js, un bija interesanti ar viņ u spē lē t galda tenisu

Arī smieklī gais animators Odijs ļ oti centā s.


nu, un animā cijas š efpavā rs Mondi vienmē r centā s jokot un bija smieklī gs ar bē rniem un viņ am ir arī frī staila talants un varbū t dī dž ejs =)

Viņ i uz vietas veic ļ oti labu masā ž u. cena atkarī ga no summas, ko pieņ em masā ž a. Pludmalē taisī ju masā ž u, bet viesnī cā man patika daudz labā k.

Viesnī cas teritorijā ir neliels veikaliņ š Bazar, kur direktors Roberts labi zina krievu valodu, no viņ a var pī pē t ū denspī pi, cenas tur tā das paš as kā uz ielas, bet kaulē ties var. Saziņ a ar viņ u ir daudz patī kamā ka nekā ar cilvē kiem uz ielas.
Viņ am joprojā m ir sieva, un viņ iem ir maza meita. Ja atnesī siet paš taisī tas dā vanas š okolā des vai melno sē klu veidā , jū s bū siet ļ oti apmierinā ti, un tas patiks ne tikai Robertam, bet arī visiem viesnī cas viesiem.

Izbraukā jā m ekskursijas ā rā , lē tā k un tā pat kā tū roperatoram.

Paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, es atgriezī š os pie jums vē lreiz!

Norē ķ inoties izdevā s labi, atbraucā m, uzreiz uzvilkā m lentī tes un mū s uzaicinā ja vakariņ ot, jo bija pusdienu laiks. Istabiņ ai tika pieš ķ irta pirmā tā tad, pat bez fē na un pirmajā stā vā , bet nomainī jā m istabu uz citu otrajā stā vā ar labu skatu un fē nu samaksā jot vienreizē ju samaksu USD 30 par visu. Galvenais menegera vā rds Islā ms, labi zina angļ u valodu, bija laipns un uzmanī gs.
pieņ emš anas zā lē pusdienlaikā vienmē r bija garš ī ga aukstā limonā de un sulas


Krievvalodī go tū ristu praktiski nav. Pā rsvarā š eit cilvē ki no Norvē ģ ijas, Dā nijas, Itā lijas, mazliet no Anglijas. Divu nedē ļ u laikā bija daudz cilvē ku, pā rsvarā visi nā k uz 7 dienā m. Jaunieš u bija daudz. (20-30 gadi) bet bija brī dis un tū risti ieradā s ar bē rniem (5-10 gadi) pē c 23:00, viesnī cā kluss un mierī gs.

labi iztī rī ja istabu, bet vienmē r deva mā jienu, ka viņ i var iztī rī t vē l labā k, ja atstā jat apkopē jai komplimentu.

istabā svaigs remonts. liels balkons, tumš i aizkari noņ emami pilnī gi gaiš i. odi tika nomedī ti teritorijā vakaros un agri no rī ta. Ņ EMIET lī dzi RAID REPILENTI, santehnika telpā bija jauna un karstais ū dens vienmē r bija

Viesnī cas teritorija nav liela, bet skaista un labi kopta.
Š ī nav pirmā lī nija, tā pē c ejiet 17 minū tes lī dz pludmalei vai dodieties ar marš ruta autobusu (autobusu) no viesnī cas 2 minū tes. (kas labi notiek pē c grafika) vai par 1 USD, vai pat mazā k ar taksometru.
pludmalē viss ir tī rs un labi, vienmē r ir pieejami jauni sauļ oš anā s krē sli, Sharm rief viesiem š ī pludmale ir bez maksas, bet nav bezmaksas pludmales bā ra, tikai par papildu samaksu. Visiem pā rē jiem cilvē kiem ieeja ir 3$ un tomē r visi cilvē ki, kas nav no viesnī cas "Š armas rifa" tiek pā rbaudī ti pie ieejas, vai nav pā rtika, ū dens un alkohols. "Sharm Reef" viesi nes sev lī dzi, ko vē las, savas lietas nepā rbauda

Man ļ oti patika pludmalē esoš ais rifs, lai gan š ī pludmale nav paredzē ta bē rniem, jo ​ ​ tieš i tur ir ļ oti spē cī gs 70 metru dziļ ums un tur redzē ju daudz lielu zivju. Š ī tagad ir mana mī ļ ā kā vieta. Es tur redzē ju milzu mantu. Š ī ir tik milzī ga rampa. To sauc arī par manta staru. Redzē ja milzī gu salā tu bruņ urupuci. Astoņ kā jis Visa veida zivis un zemū dens koki un koraļ ļ i.

Es biju daž ā dā s Š arm eš Š eihas pludmalē s un arī kuģ oju ar jahtu, bet š ī vieta ir mana mī ļ ā kā . Sadraudzē jos ar glā bē ju, kurš tur strā dā.
pludmalē , protams, ļ oti gribē tos, lai bā rā dzē rieni Sharm Reef viesnī cas viesiem bū tu bez maksas.

Pludmalē nav volejbola. kā arī nebija viesnī cā , lai gan viesnī cā ir volejbola laukums. vienkā rš i nenā k pie tik daudziem gribē tā jiem. Pludmalē no rī ta ir viesnī cas animā cija, vingrinā jumi, š autriņ as.

autobuss ved pa pludmali, arī autobusu vadī tā ji ir ļ oti draudzī gi

Ē diens, tī rī ba un personā ls restorā nā š ajā viesnī cā ir pelnī juš i atseviš ķ u komplimentu! Viņ a ir gluž i kā mā jā s. Nav par ko sū dzē ties. izvē le nav milzī ga, bet katrs ē diens ir garš ī gs. Brokastī s, gatavojot Mahmutu, pagatavo gardus amletus un pankū kas, kuras garš ī gi ē st ar ievā rī jumu. visi augļ i, kas kalpo nogatavojuš ies un garš ī gi. pusdienā s ir jautrs pavā rs, kamē r gatavojat ī stus itā ļ u makaronus, gribas gaļ u ar sieru un sī poliem vai ko citu, ko pie kaut kā izvē laties.
Vē lreiz gribu atkā rtot, ka katrs nosaukums no visas ē dienkartes ir ļ oti garš ī gs. vakariņ ā m dienu no dienas grila divu veidu gaļ u vai zivis ar gaļ u uz grila. restorā na darbinieki visi ir tī ri un ļ oti veikli, kā arī pieklā jī gi un veikli.
un starp brokastī m un pusdienā m viņ i malkas krā snī pagatavo visgarš ī gā ko, garš ī gā ko picu. un starp pusdienā m un vakariņ ā m ir arī garš ī gi hamburgeri ar kraukš ķ ī giem ceptiem kartupeļ iem

Liels paldies pavā riem un visam restorā na personā lam par divu nedē ļ u perfektu ē dienu. Paldies Abdula un citā m lietā m.
Es neatceros restorā na vadī tā ja vā rdu, bet viņ š ir ļ oti profesionā ls.

bā rā galvenā vī rieš a vā rds ir Nabils. Viņ š ieguva manu cieņ u. viņ š atceras visu, ko viesi pasū ta. vienmē r jautrs un rotaļ ī gs un lieliski vada bā ru. Paldies, Nabil, Ibrahim, Ahmed.

Viesnī cā ir animā cija, savu darbu labi dara firmas "Melnā piektdiena" komanda no 6 animatoriem. Sazinies ar tū ristiem, nedodies garlaicī gi, ja atnā c viens vai esi kautrī gs. Izklaidē jieties, kā viņ i var. Viņ i tiek aicinā ti uz daž ā dā m spē lē m: š autriņ as, dejas, joha, streč ings, daž reiz peldbaseinā bija ū dens polo, bet, tā kā viesnī ca nav liela, animatoriem ir grū ti savā kt daudz spē lē tā ju, bet tomē r 5.6 cilvē ki dodas uz š o ir tieš i pietiekami. Animatori Liza, Janna, Ahmeds, Oudi, Fē likss un galvenais animators Mondi, sveicieni jums visiem no Kijevas, paldies par jū su darbu, viņ i neļ ā va jums garlaikoties, bija interesanti ar jums papļ ā pā t.
Janna prasmī gi izklaidē ja bē rnus pē cpusdienā un vadī ja bē rnu animā ciju.
Liza mums vienmē r ir cē lusi garastā vokli un vispā r meitenes ir superī gā kas!

Ahmeds veica kā rš u trikus un jokoja ar viesiem

Fē likss ir? ? arī forš s animators, un ļ oti labs dejotā js, un ar viņ u bija arī interesanti uzspē lē t galda tenisu

Oudi smieklī gais animators arī ļ oti centā s.


nu, un animatoru š efpavā rs Mondi vienmē r mē ģ inā ja jokot, bija smieklī gs ar bē rniem un viņ am ir arī talants frī staila futbolā un varbū t dī dž ejs =)

Viesnī cas teritorijā veiciet ļ oti labu masā ž u. cena atkarī ga no masā ž as paņ emtā daudzuma. Pludmalē veicu masā ž u, bet viesnī cā man patika daudz vairā k.

viesnī cas teritorijā ir veikals Bazar, kur direktors Roberts labi zina krievu valodu, no viņ a var izpī pē t ū denspī pi, cenas tur tā das paš as kā uz ielas, bet var kaulē ties.
Ar viņ u sazinā ties ir daudz patī kamā k nekā ar cilvē kiem uz ielas. Viņ am joprojā m tur ir viņ a sieva, un viņ iem ir maza meita. Ja atnesī siet paš taisī tas dā vanas š okolā des vai melno sē klu veidā , bū siet ļ oti gaidī ti, un ne tikai Robertam, un visiem viesnī cā tas patī k.

ekskursijas braucā m uz ielas, tas ir lē tā k un tā pat kā tū roperatora gids.

Paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, es atgriezī š os pie jums vē lreiz!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu