Patīkami pārsteigts!

Rakstīts: 9 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 27 janvārī — 3 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Es teikš u, ka mē s devā mies atvaļ inā jumā ā tri, 3-4 dienu laikā )) Un viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i. Par viņ u nav pietiekami daudz atsauksmju, arī ceļ ojumu aģ enti neko ī paš u nevarē ja pastā stī t. Bet mē s riskē jā m! Un nekad to nenož ē loju! : )
Interesanti, ka rezervē jot š ī viesnī ca sevi pozicionē kā.4 zvaigznes, pē c citiem avotiem tā ir norā dī ta kā.3. Cik zvaigznes patiesī bā nesapratā m, bet teikš u, ka ne visas piecinieces tā das ir. . ))
Tā nu ieradā mies naktī , mū s ļ oti pieklā jī gi uzņ ē ma, iekā rtojā s, nogā dā ja koferus istabā un pat atnesa no ceļ a augļ us / smalkmaizī tes / izcirtņ us ē st. Par brī vu. Nu, tas ir jauki.

Skaitlis ir visparastā kais, mē s neizlikā mies par izdomā tiem, jo. mē s neplā nojā m dienā m sē dē t istabā , bet mums bija viss gulē š anai, duš ai un parastai ē rtai atpū tai. Starp citu, visos viesnī cas numuros ir balkoni ar skatu uz baseinu, skaisti.
Personā ls ir patieš ā m lieliski puiš i! Ļ oti draudzī gs, vienmē r smaidoš s) Nav pazī stamī bas vai apsē stī bas. Teritorija kopta, no rī ta izej uz balkona - tī ra, mazgā , griež , laist. . Daudz zaļ umu, puķ u.
Ē diens garš ī gs. Daž i draugi stā stī ja, ka Ē ģ iptē atvaļ inā jumā nav garš ojuš i ē dieni, nemaz negarš ojuš i. . Laikam mums paveicā s. Par visē dā ju sevi nenosaukš u, man nepatī k, ja garš vielu ir daudz. . . Un Sharm Reef š efpavā ri mani tieš ā m iepriecinā ja! Virtuve pā rsvarā ir Eiropas. Jā , iespē jams, sortiments nav tā ds pats kā.5 *, bet diezgan pietiekams! Piedevas - vairā ku veidu rī si, daž ā di kartupeļ i, dā rzeņ i (tvaicē ti, cepti, sautē jumi), gaļ a - liellopa gaļ a, kebabi, vista, tī tars, pī le. . Zivis, kalmā ri. . Tas viss tika pagatavots daž ā dā s versijā s, un tieš ā m - garš ī gi ! Daudz konditorejas izstrā dā jumu. Daudz saldumu - kū kas, konditorejas izstrā dā jumi. Augļ i (banā ni, gvajava, dateles, melone, apelsī ni, granā tā boli, zemenes) Pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegts baltvī ns vai sarkanvī ns.
Starp citu, baseina bā rā ir ideā la dabī gā kafija. Viņ iem bija arī kokteiļ i.
Pludmale - ved viņ u autobuss, un tas ir rifs. Tie, kas ir ar bē rniem, laikam neder, jo ieeja jū rā ir no mola, un uzreiz dziļ a. Mums derē ja, ir zivis!
Ir 2 peldbaseini, no kuriem viens ir apsildā ms.
Dvieļ i dod labu, nevis spī dzinā ti.

Wi-Fi ir pieejams vestibilā un baseina bā rā . Starp citu, es to lieliski izmantoju, sē ž ot uz balkona)
Mums patika arī atraš anā s vieta - 20 minū š u gā jienā lī dz Vecajam tirgum, netā lu no Fares zivju restorā na.
Iesaku viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu