Iesaki!

Rakstīts: 9 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 23 oktobris — 3 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s uzdroš inā jā mies atpū sties Š arm rifa kū rortā . Es lidoju ar savu vī ru.
Kā pē c riskē t? Tā kā daudzas ceļ ojumu aģ entū ras attur no atpū tas 3 *. 2017. gadā atpū tā s Albatros Aqua Blu Sharm 4*+. Protams, nesalī dzinā jā m 3* un solī dus 4*, bet gribē jā m iegū t pieredzi paš iem un vai ir vē rts iet, vai tomē r labā k noteikti iet uz 4 un 5*?
Plusi:

Ar Sharm Reef viesnī cu un pā rē jo kopumā bijā m patieš ā m apmierinā ti! Viesnī ca ir kompakta, teritorija nav liela, ē kas nav jaunas. Ir visvienkā rš ā kā : viens bā rs, baseini bē rniem un pieauguš ajiem, animā cijas zona. Izlī gums noritē ja ā tri. Mē s nedevā m nekā du papildu samaksu "par labu numuru". Pā rcē lā s uz to, kas tika dots. Istaba vidē ja, nebija darba izejas, mē beles nav jaunas. Bet mē s neesam izvē lī gi un sapratā m, ka tas nav 5 *. Ē diens dī vains, bet mums viss patika. Bija gan gaļ a, gan sā nu ē dieni, gan salā ti, konditorejas izstrā dā jumi un pat daž ā di augļ i. Starp citu, Albatros Aqua Blu bija maz augļ u. Neviens nav saindē jies, kas mums ir svarī gi! Baseins lielisks, maksimā lais dziļ ums 215 cm, balinā tā ja smaka tik tikko jū tama, ū dens tī rs. Jū ra un pludmale atrodas 15-20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Vai arī jū s varat doties ar autobusu no viesnī cas. Lielisks š oferis. Autobuss bez kondicioniera. Trī s minū š u brauciens, un š eit tā ir pludmale. Pludmale sakopta. Sauļ oš anā s krē sli ir normā li, nav nogalinā ti. Soļ i lī dz jū rai. Uzreiz liels dziļ ums, 18 metri un dziļ ā k. Patiks tiem, kas nebaidā s no dziļ uma, š ī pludmale nav piemē rota atpū tniekiem ar maziem bē rniem. Principā nebija krā sains rifs, zivis peldē ja)). Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta. Vecais tirgus atrodas 20 minū š u pastaigas attā lumā . 40 minū š u gā jienā lī dz lielveikalam Carrefour (Euroopt, Almi). Netā lu no viesnī cas ir arī daudzi veikali, kur var pastaigā ties vakarā .
Bijā m patī kami pā rsteigti arī par to, ka viesnī cā ir tieš ā m lieliski animatori! ! ! Kas izklā stī ts lī dz galam! Jau pirmajā rī tā visi animatori neuzkrī toš i piegā ja pie mums pē c kā rtas un sveicinā ja, aicinā ja uz vingroš anu, ū dens aerobiku, dartu un vakara pasā kumu. Man ļ oti patika visi animatori Liza, Nastja, Ž anna, Moa, Uš a, Jamaika. Liza un Nastja izjū t atpū tnieku noskaņ ojumu un runā “vienā viļ ņ a garumā ”, kas man š ķ iet ļ oti svarī gi viņ u darbā . Animatore Ž anna ir iecirtī ga meitene, kas vienmē r ir kustī bā . Patika un visi animatori-puikas. Katrs no viņ iem centā s pā rē jo padarī t jautru! Visi tieš ā m centā s un atdeva visu to labā ko uz 100%. Pateicoties viņ iem, atmosfē ra viesnī cā ir labā ka nekā Albatros Aqua Blu (nebija animā cijas).
Viesnī cas personā ls bija draudzī gs un atbildē ja uz visiem jautā jumiem, ja tie radā s. Nebija tā das lietas kā “it kā viņ i mū s nesaprastu”. Viss bija izlemts. Es vē los atzī mē t reģ istratū rā esoš o vadī tā ju Jusefu. Vienmē r ar smaidu, vienmē r palī dzē ja, saprata un runā ja krieviski)). Ē damzā lē man ļ oti iepatikā s divi viesmī ļ i, bet diemž ē l viņ i neuzzinā ja viņ u vā rdus. Arī ļ oti centā s, lai viss bū tu labi, ē damzā les un bā ra ģ enerā lmenedž eris.
No mī nusiem.

1. Slikta telpas uzkopš ana. Vismaz mums ir. Mē s neatstā jā m ne naudas, ne š okolā des. Uz dvieļ a nebija ne ū dens, ne š ampū na, ne traipu. Bet menedž eris Jusefs mums palī dzē ja atrisinā t visus š os jautā jumus. Citā s ē kā s var redzē t, ka tī rī š anu veica citi puiš i, un pē c sarunas ar atpū tniekiem bija skaidrs, ka tī rī š ana ir atkarī ga no apkopē ja)), jo viņ i tī rī ja normā li, bet cilvē ki arī neatstā ja ne dolā ru.
2. Gultas veļ a tika mainī ta tikai pē c pieprasī juma, dvieļ i biež i ir notraipī ti, nevis sniegbalti. Gribē tos, lai viesnī ca “pavelk” š o pusi. Jo ir č ī kstē tā ji un š is aspekts kļ ū s nozī mī gs, izvē loties viesnī cu.
3. Teritorija ir sakopta, bet ne perfekta. Krū mos atradā s lietotas krū zes un papī ri. Mē s neesam kritiski.
4. Ē damistabā viss ir labi, bet biež i vien nepietika krū zī š u un apakš tasī š u tē jai. Man bija jā gaida, lī dz viņ i to atnesa.
5. Bā rā daž i dzē rieni ir bezmaksas, daž i ir maksas. Mē s par to nezinā jā m. Tas skā ra lietu, un bā ra vadī tā js mums pastā stī ja. Piemē ram: fanta, kola, tē ja, kafija no kafijas automā ta (starp citu, ne slikta kafija), vietē jais alkohols, alus pudelē s (neatceros, kurš ) - bez maksas. Un kokteiļ i, turku kafija, importa alkohols un alus - par maksu. Starp citu, bā ra vadī tā js izteica komplimentu no viesnī cas un cienā ja mū s ar "š okolā des kokteiļ iem". Tas bija jauki))
Uzrakstī ja tik lielisku atsauksmi, jo. izvē loties viesnī cu (no lē tas), par š o viesnī cu bija maz atsauksmju, jo ī paš i 2018. Viņ i visi bija kaut kā sagrupē ti vienā vietnē un visi bija "normā li". Godī gi sakot, tas bija satraucoš i pirms ceļ ojuma)). Lidojā m ar domu "Atbrauksim un redzē sim"))) Redzē jā m, ka viesnī ca laba, uz 3 *))) Var droš i lidot! Atpū ta bija veiksmī ga Sharm Reef Hotel 3 *! Paldies vadī bai, personā lam un animatoriem))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu