Sharm Plaza Hotel 5*– Atsauksmes

311
Novērtējums 4.910
№187 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.0 Numurs
4.6 apkalpošana
4.5 Tīrība
4.2 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Sinaja pussalā, Sarkanās jūras piekrastē, un no tās paveras panorāmas skats uz Pasha līci. Sharm Resort un Sharm Plaza ir divas vienas viesnīcas ēkas. Tie ir būvēti Marokas stilā un ir savienoti viens ar otru, lai viesi varētu izmantot abu infrastruktūru. Tās ir daļa no Red Sea Hotels ķēdes. Atvērts 2001. gadā. Pēdējā renovācija - 2009. Viesnīca piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар Bahor
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas nav atvaļ inā jums, bet gan izdzī voš anas meklē jumi! Pē c tā das "atpū tas" Ē ģ iptē ne pē das! No plusiem: pirmā lī nija, laba pludmale un rifi, milzī ga zaļ ā zona, mauru stila viesnī ca, Tā kā dreiz tika uzcelta ar š iku. … Tomēr ▾ Tas nav atvaļ inā jums, bet gan izdzī voš anas meklē jumi!
Pē c tā das "atpū tas" Ē ģ iptē ne pē das!
No plusiem: pirmā lī nija, laba pludmale un rifi, milzī ga zaļ ā zona, mauru stila viesnī ca, Tā kā dreiz tika uzcelta ar š iku.
Tas ir viss!

Visa viesnī cas koncepcija ir izspieš ana! Katrs viesnī cas darbinieks cenš as piepelnī ties atpū tniekiem, sā kot ar uzņ emš anu, beidzot ar telpu apkopē ju.
$15 par agrī nu reģ istrē š anos, $15 par pā reju no standarta numura uz komfortablu. Wi-Fi laiku pa laikam nozvejo 15 $. Istabā ir pavē dera TV, ledusskapis no laika dzeltē t...Istabas pā rdomā tas...
Uz to visu var pievē rt acis, ja ne uz paš u svarī gā ko – ē dienu.
Sliktā kais ir ē diens! Ē damistaba, citā di to nevar nosaukt, ir netī ra, galdi, krē sli neatbilst piecā m zvaigznē m, ne vairā k kā divā m. trauki pelē ki, š ķ eldoti. Pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i ē damistabā ! Viesmī ļ i savā s netī rajā s drē bē s, kurš ko valkā.
Pā rmē rī gi liels darbinieku skaits, kas ē d kopā ar atpū tniekiem! Kafiju lej no katla. Tē ja ir lē ta maisiņ os, un tā vienmē r ir no groza, strā dnieks pē c atpū tnieku lū guma ziņ o: vai nu viņ š ienesī s vairā kus maisiņ us plaukstā , vai arī izvilks to no dž insu kabatas ...
Gaļ as no vā rda vispā r nav, 9 dienā s divas reizes bija liellopu gaļ a, kuru nevar sakoš ļ ā t. Reiz bija tā saucamā vista, bet tie bija zupas komplektu gabali, tikai grē das ...
Pā ris reizes zem liellopa gaļ as etiķ etes bija kotletes, kurā s gaļ as smarž a bija ļ oti attā la! Ē dienu kvalitā te atstā j ko vē lē ties, nav garš ī ga, nav ē dama, pretī ga smarž a, daž reiz nā cā s vienkā rš i izspļ aut ē dienu uz š ķ ī vja. Ē dienu izvē les nav, it ī paš i bufete un nesmarž o. Zivi paņ ē mu vienreiz: tā ir maza un kaulaina, ar pretī gu smaku, vā rī ta ar zvī ņ ā m! Ē dienu gatavoš ana nav domā ta cilvē kiem!
Pavā rs ar dusmī gu sejas izteiksmi ienā k zā lē , kliedzot uz cilvē kiem, kad cilvē ki ir saš utuš i par ē diena kvalitā ti vai tā neesamī bu.
Bā rs. Nekvalitatī vs alkohols, dzeramais ū dens 0.5 litru pudelē s tiek dots, kad lū dz. Istabā s nav dzeramā ū dens. Ja pasū tā t, atvediet piegā di uz istabu par USD 2.
Viņ i neļ auj atpū sties pludmalē , savus pakalpojumus pastā vī gi uzliek visā di lipī gi cilvē ki: no spa, viesmī ļ i un citi kafejnī cu, bā ru darbinieki ...Viņ i pastā vī gi uzliek savus pakalpojumus par papildu samaksu. Ja nemaksā , pret tevi izturas rupji. Pā ris reizes paņ ē mu alu, par velti neko negrib dot, it kā tu neprasī tu savu samaksā to.

Mā jas uzkopš ana: 8:00 viņ š uzstā jī gi klauvē un piedā vā uzkopš anu par USD 1. Sliktas kvalitā tes š ampū ns, saimniecī bas ziepes! Nav absolū ti neviena no tiem mazgā š anas piederumiem, kas ir reklā mas fotogrā fijā s. Tī rī š ana netiek veikta pareizi, tā pē c izskata labad apkopē ja atklā ti izspiež naudu!
Spa tikai maksā!
Ja jū s runā jat ar darbiniekiem draudzī gi, viņ i mē ģ ina pā rkā pt personī go telpu, uzkā pt, lai apskautu, un daž i varoņ i atklā ti piedā vā seksu.
Pē dē jais piliens bija tas, ka a la carte restorā nā mani vienkā rš i izsvieda, rupji savā cot no galda galda piederumus. Viņ i teica: - tu jau visu ē di par velti. Sā kumā viņ i par maksu ievietoja ē dienkarti ar gaļ as ē dieniem. Kad viņ a atteicā s, viņ i sā ka atklā ti bū t rupji. Bezmaksas ē dienkarte: tomā tu zupa, kā postu salā ti, cepti makaroni ar ķ iplokiem un zaļ umiem.
Jū s jū taties kā zemas klases cilvē ks, neskatoties uz to, ka samaksā jā t lielu naudu par atlikuš ajiem 1300 USD par personu!
Atvaļ inā jums sabojā ts, atvaļ inā jums un dzimš anas dienas dā vana neizdevā s! Pirmo reizi mū ž ā no tā saucamā atvaļ inā juma aizlidoju ar neapmierinā tī bas, pazemojuma un neizpratnes sajū tu: kam tā nauda iztē rē ta, kā pē c tik atklā ta bubulī ga attieksme!?
Izvairieties no š ī s viesnī cas!
Viss iekļ auts ietver pretī gu ē dienu, netī ras telpas un klaji niķ ī gu attieksmi!
аватар bustostatyba
Visbriesmī gā kā lieta? kurā dzī voklī dzī voji? tu 1? iet? vai tu? maks. kas? var pieš ķ irt. Ne ī sti? varu, pamests, pā rtikas piegā de ir ļ oti slikta, var teikt, n? kas? ē st, tikai darbinieki? es? kā tev iet? PL? ? cik vē l naudas? ? g? loks? tikai alus, ja? ū dens pudele? arī kā bū tu Ņ emot Istabas sabrukuš as? , kondicionieri, ? aldytuvai nedarbojas, internets n? Nu, tev tas ir jā pē rk, vai ne? es zinu kā s? aģ ents? Vai Tu vē l joprojā m esi š eit? lol? ? kur? mā jas? . … Tomēr ▾ Visbriesmī gā kā lieta? kurā dzī voklī dzī voji? tu 1? iet? vai tu? maks. kas? var pieš ķ irt. Ne ī sti? varu, pamests, pā rtikas piegā de ir ļ oti slikta, var teikt, n? kas? ē st, tikai darbinieki? es? kā tev iet? PL? ? cik vē l naudas? ? g? loks? tikai alus, ja? ū dens pudele? arī kā bū tu Ņ emot Istabas sabrukuš as? , kondicionieri, ? aldytuvai nedarbojas, internets n? Nu, tev tas ir jā pē rk, vai ne? es zinu kā s? aģ ents? Vai Tu vē l joprojā m esi š eit? lol? ? kur? mā jas? . Ieraš anā s laikā ? kur? mā jas? bija? labi, pabeidz? kad tev to vajag vakarā ? ieiet duš ā , pē c krā nu atvē rš anas ū dens ir tikai la? ? viņ a Domā jams? kā bū tu?? ? kur? mā jas? , lai nesabojā tu svē tkus? . Bijā m tur 20.10. 2022
аватар oks.polishchuk83
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Murgs. Š ausmas. Vilš anā s un naudas izš ķ ieš ana. Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, iespaidu par Ē ģ ipti kā valsti, lai vairs nekad negribē tu š eit atgriezties, tad noteikti ir jā iegriež as Sharm Plaza, kuram, starp citu, ir viens nož ē lojams nosaukums no laukuma. … Tomēr ▾ Murgs. Š ausmas. Vilš anā s un naudas izš ķ ieš ana. Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, iespaidu par Ē ģ ipti kā valsti, lai vairs nekad negribē tu š eit atgriezties, tad noteikti ir jā iegriež as Sharm Plaza, kuram, starp citu, ir viens nož ē lojams nosaukums no laukuma. Kā rtī bā.
1. Bija paredzē ts redzē t 5 zvaigž ņ u viesnī cu, kā teikts, bet patiesī bā tā izrā dī jā s tik trausla 3, ka pat to jau sen vajadzē ja nojaukt un aizmirst. Viesnī ca savus labā kos laikus piedzī voja pirms 30 gadiem. ES nejokoju. Vecs. Netī rs. Putekļ ains. Drū ms. Noplucis. Neviens neinvestē ja rekonstrukcijā un pat nelielos remontdarbos. Melanholijas, skumjas, pilnī gas izmisuma sajū ta no iekš puses un ā rpuses, sajū ta, kur es nonā cu un kur atrodas manas lietas.

Viesnī cas ieeja un reģ istratū ra. Pirmais, kas iekrita acī s, bija nemazgā ti, aizlā pī ti logi, putekļ u kā rta pie reģ istratū ras, lipī ga koka lete, bez kondicioniera, putekļ aini saplī suš i dī vā nkrē sli un noguruš i reģ istratū ras darbinieki.
Agrā reģ istrē š anā s (un tas ir pulksten 9:00) - plus 15 dolā ri. Ierakstī š anā s istabā ar balkonu (pretē jā gadī jumā tie tiks novietoti kastē bez logiem un durvī m) pā rvaldniekam izmaksā ja vē l 50 USD. Personā ls ir netī ros T-kreklos, nevī ž ī gs, nepā rtraukti svī st gaisa kondicionē š anas trū kuma dē ļ un visa acī s ir viena stulba atbilde - dolā ri, dolā ri, dolā ri ...

Numurs. No tā , ko redzu, es gribu piecelties ...Nav centrā lā s gaismas - tikai vientuļ a naktslampiņ a dod skumju niecī gu gaismu. Kondicionieris dā rd kā ziloņ u bars. Visu laiku dū c un gaudo. Izslē gt to nav iespē jams - jū s varat nomirt no karstuma. Sarū sē jusi salauzta santehnika, netī ra tualete, saplī susi izlietne, duš a tek uz pē dē jā m kā jā m. Gandrī z nekad nav karstā ū dens, un aukstais ū dens pazū d katru otro dienu. Pā rsteidza, ka nav pat tā da nieka kā tualetes birste. Gluž i kā kapuces "vannas istabā ". Pelē ki dvieļ i. Gultas veļ a netika mainī ta pat reizi 10 dienā s. Nav tē jkannas, kafijas un tē jas, kā parasti 5 zvaigž ņ u viesnī cā s.
Pē c mana lū guma par papildu samaksu, lai istabā ienestu tē jkannu un krū zi, viņ i teica, ka tas nav nodroš inā ts. Bet par 15 dolā riem viņ i man atnesī s kafiju manā istabā . Kā da kafija? tas, kas atrodas ē dnī cā (par restorā nu to valoda neuzdroš inā tos saukt) - pelē kas sugas, kurā m no kafijas ir viens nosaukums. Vecs televizors no vecmā miņ as laikiem. Ž ā vē š anas nav - veļ a bija jā ž ā vē uz koka balkona, iepriekš paš ai nomazgā jot to no putekļ iem un netī rumiem un katru reizi riskē jot, ka tā nokritī s zemē . Viņ a sabojā ja gandrī z visas baltā s lietas, jo no koka bija traipi.

Internets. Atseviš ķ i sā pes un murgs. Tā vienkā rš i NAV!! ! Paturiet prā tā - ne tikai "nedarbojas labi": tieš ā m NĒ . Reģ istratū rā ir Wi-Fi, tač u menedž eri to izslē dz un katru reizi nekaunī gi met pā rsteigtu seju, ka viņ iem ir tehniskas problē mas. Viesnī cā ir č alis, kurš pā rdod Vodafone SIM kartes. NEPIRKETIES! Nav pat puses no deklarē tajiem gigabaitiem.
Mē s ar dē lu nopirkā m vienu SIM karti par 25 USD par 10 GB, kas ļ oti saspringtā ekonomiskā rež ī mā kaut kur pazuda ...divu dienu laikā . Pē rciet karti lidostā , un nevis vodafone, bet oranž ā vai etisalat. Vai arī jums vienkā rš i jā dodas uz pilsē tu. Maksā.2x lē tā k un ir ī sts internets, nevis krā pnieks par visu pasaules naudu. Tad mē s bijā m pā rsteigti, uzzinot, ka jū s varat vienkā rš i papildinā t savu kontu par 6 dolā riem un iegū t tos paš us 10 GB, kas vismaz nekrī t.

Ē diens. Nabaga, vienmuļ a, bezgaumī ga. Nav sajū tas, ka esi paē dis, pat apē dot trī s papildu porcijas. Slikti izgatavots no sliktas kvalitā tes produktiem. Briesmī ga pasniegš ana - lipī gi netī ri koka galdi, pie kuriem pielī p elkoņ i (joprojā m pretī gi, cik atceros), daudz nepatī kamu virtuves smaku - arī "restorā nā " nav kondicioniera, uz galda nav salveš u - nazis un dakš a, tā jums ir visa kalpoš ana. Viss slikti ož.
Es nevē los neko pieskarties, kafija ir no tvertnes ar jaucē jkrā nu (par kafijas automā tu viņ i š eit nav dzirdē juš i). Un sezonas hī ts - BEZ KAUŠ U! Ielejiet sevi plastmasas glā zē s un sadedziniet pirkstus, nesot to pie galda. Pats "restorā ns" ir nejauks, netī rs, smirdī gs, ar traipiem uz sienā m un koka paneļ iem, darbinieki netī rā s drē bē s un ar nosvī duš ā m pierē m. Nekad nav bijusi apetī te. Viņ i trī s reizes vienā ē dienreizē aplē ja sevi ar antiseptisku lī dzekli.

Bā rs un dzē rieni. Š eit no vā rda vispā r nav nekā da "iekļ aujoš a"! Ja jū s domā jā t, ka mohito, Pina collada, viskijs vai sausais vī ns - aizmirstiet to. Maksimā li pie pludmales bā ra ieliet alu mazā plastmasas glā zī tē un ar laiku, kad neatstā si dzeramnaudu, katru reizi teiks, ka jā pagaida alus - maš ī nai ir salū zis !! ! Starp citu, es nevē los tur atstā t dzeramnaudu, tas ir vienkā rš i bū tiski.
Bezmaksas alus, kolas, sprite un sulas veida bā rā (pildī ts ar muļ ķ ī bā m): maksas dzē rieni sā kas no 3 USD par bezalkoholisko mohito. Reiz paņ ē mu dē lam ledus kafiju par 3 dolā riem - retas slampas. Nepē rciet - viņ i nav tā vē rti. Vī ns tipa bā rā ir bez sausuma, bet garš o pē c jauna teļ a mī zī š anas no tā s paš as skumjas plastmasas krū zes. Silts, negarš ī gs, bezgarš ī gs. Tā pat kā rums, ko man reiz piedā vā ja ieliet - tikai ķ ekars ledus un 2 ml ruma.

Apkalpoš ana un pieklā jī ba. Neesmu dzirdē jis par š o pakalpojumu. Viesnī cu vadī ba par tū ristiem nedomā . Nav neviena patī kama sī kuma, ko parasti saņ emat 5 zvaigznē s, kad vē laties pasmaidī t darbiniekiem un atstā t dzeramnaudu. Augstprā tī gs, rupjš , biež i uzbā zī gs. Godī gi sakot, es vienkā rš i gribē ju doties uz pludmali, nevienu neredzē t un ne ar vienu nerunā t. Slikta un ļ oti primitī va animā cija ar to mū ž ī go "aram zam zam guli-guli"...
reiz bijā m ar dē lu uz vakara "performanci" - melanholija un skumjas, tikai sē dē š ana un ū dens dzerš ana nederē s, un alu par velti nenesī s. Parasta vī na glā ze maksā.8 dolā rus. Starp citu, par ū deni - viņ i to dod vestibilā ar likmi ...viena pudele uz cilvē ku !! ! Ē ģ iptē . Ū dens. Viena pudele 0.5 uz cilvē ku...Nā cā s strī dē ties ar personā lu un pieprasī t ū deni.

Vispā rē jais iespaids ir kaukt no mokā m. Nav sajū tas, ka esi atpū ties. Ka apmeklē ju 5 zvaigž ņ u viesnī cu - nē . Nekad agrā k neesmu bijis tik priecī gs, ka sakravā jot mantas un bē got no viesnī cas. Es vairs nebraukš u uz Ē ģ ipti - zinu, ka ir labas viesnī cas (pagā juš ajā gadā bijā m Albatros pilī - pozitī vā jū rā! ), bet iespaids jau ir sabojā ts uz visiem laikiem. No labā tikai jū ra un skaists bagā ts rifs. Lai kā es centos domā t pozitī vi un mierinā t sevi ar jū ru un zivī m, drū ms noskaņ ojums atgriezā s ikreiz, kad sastapos ar personā lu, servisa un elementā ru ē rtī bu trū kumu.
Estē tiem vispā r nā ve, godī gi...Ja jau esi tur un redzi visu š o murgu, maini viesnī cu. Sazinieties ar tū roperatoru, pavadiet vairā k laika, jā , bet vismaz NEBOOJIET savu atvaļ inā jumu.

Viesnī ca NAV 5 zvaigznes. Trī s maksimums un ar stiepi, bet cī nā s kā no 5 mač iem. Pē dē jais laiks slē gt vai nojaukt, vai pā rdot saimniekam, kurš mī l savu darbu un darī s cilvē ku labā un ar mī lestī bu. Sabojā tas brī vdienas un nepatī kams iespaids, ka esat muļ ķ ī gi izkrā pts par naudu .. .
аватар evgeniamosura
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca. Personā ls uzmanī gs un izpalī dzī gs, pati viesnī ca grezna. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Ī paš s paldies animā cijas komandai par lieliskajā m brī vdienā m, ļ oti forš i puiš i?!! ! … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Personā ls uzmanī gs un izpalī dzī gs, pati viesnī ca grezna. Ē diens izcils, daudzveidī gs. Ī paš s paldies animā cijas komandai par lieliskajā m brī vdienā m, ļ oti forš i puiš i?!! !
аватар melnikovao668
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja vē lies pabeigt uzdevumu "Kā labi atpū sties un nesabojā t atvaļ inā jumu! " jū s noteikti esat š ajā viesnī cā ! Nav zinā ms un nav arī skaidrs, kā un no kurienes nā k š ī.5* viesnī ca. Š ī ir pilnī ga miskaste. … Tomēr ▾ Ja vē lies pabeigt uzdevumu "Kā labi atpū sties un nesabojā t atvaļ inā jumu! " jū s noteikti esat š ajā viesnī cā ! Nav zinā ms un nav arī skaidrs, kā un no kurienes nā k š ī.5* viesnī ca. Š ī ir pilnī ga miskaste. Teritorija liela un skaista, bet. . . "Bet" ir tik daudz, ka diemž ē l teritorija un jū ra nesedz visus trū kumus.
Sā kot no sā kuma. Bagā ž as piegā de uz istabu no reģ istratū ras maksā.1 USD. Tas ir obligā ti! Uz "paldies" jeb š okolā des tā felī ti puisis agresī vi uzstā j uz naudas saņ emš anu. Istaba nav atpū tas telpa, bet š ausmu istaba! Ļ oti netī rs no vā rda. Gulta ir netī ra ar matiem un skropstu tuš u uz spilvena no iepriekš ē jā atpū tnieka. Putekļ us visur č etros pirkstos! ! ! Duš a ir sarkana, sarū sē jusi, smirdī ga. Redzams, ka es nekad mū ž ā neesmu redzē jis mazgā š anas lī dzekļ us. Mazgā ja č ī bā s, jo bija bail iekā pt bodē . Par istabu ar celiņ u vai balkonu viņ i atteicā s maksā t papildus 75 USD, tā pē c peldkostī mi tika ž ā vē ti palmā zem loga! Istaba tiek tī rī ta katru dienu, bet tā nav tī rī š ana, bet gan gultas uzklā š ana)) Neviens neko nemazgā ja un nemainī ja pat par atstā to atlī dzī bu.
Virtuve. Ja ievē ro olbaltumvielu diē tu – bingo! Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s bū s rī si, kā posti un olas. . . Olas ceptas, vā rī tas, tvaicē tas. . . )) Ē diens ir ļ oti maz, tas vienmē r ir tukš s un viss ir neķ ī trs. Dā rzeņ i nav mizoti un neapstrā dā ti. Galdauti ir netī ri un saplē sti. Plā ksnes bija salauztas un biež i vien bija slikti mazgā tas. Labi, ka viņ i nesē dē ja uz "podiņ iem" no š ī ē diena. Starp citu, "podi" ir cits stā sts. Visas viesnī cas tualetes tek, ļ oti netī ras, papī rs un ziepes svē tkiem.
Alkohols. Alus pludmalē un vestibila bā rā bija kā ū dens, mazā s plastmasas glā zē s un vienmē r beidzā s. Aukstā alus iegū š ana ir vē l viens izaicinā jums! Kokteiļ i par 3$ pretī gi no vietē jā alkohola no plastmasas. Alkoholu labā k nemē ģ inā t vispā r. No 50 gramiem vietē jā brendija enterosgelu lodē ja dienu. Apkalpoš ana. Nu š itā ! Ir normā li puiš i. Ir ļ oti augstprā tī gi cilvē ki, kas gaida dolā ru atlī dzī bu! Internets. Tikai reģ istratū rā . Un tad knapi.
Pludmale. Bija brī vi sauļ oš anā s krē sli, vietas pietika, bet viss bija salū zis un vecs. Gultas saplē stas, galdi salauzti. Baseins viens apsildā ms, bet netī rs, tualete zin kur. Pā rē jie baseini ir auksti. Slaidi nedarbojas. Bē rnu baseins ir auksts un, starp citu, š eit arī nav bē rnu pā rtikas. Ja es brauktu š eit ar bē rnu, es pat nezinu, kā du piedā vā jumu ē damistabā bē rnam varē tu sniegt. Viss iekļ auts ir tik un tā . Maksā par visu! ! ! Vispā r, ja nebū tu mū su lielā s jautrā s kompā nijas, tad pā rē jais noteikti bū tu izlutinā ts! Sharm Plaza noteikti neieteiktu! Š eit problē ma ir pabeigta! (tas esmu es maigi).
аватар iprina
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atnā ca 21.12. 15. Termiņ š ir 12 dienas. Reģ istratū ra atbilstoš s. Jū s sarunā siet, iepriekš apspriedī siet, par ko maksā jat. Istaba treš ajā ē kā ir pieklā jī ga. Trū kums ir senais televizors bez iespē jas pieslē gt perifē rijas ierī ces. … Tomēr ▾ Atnā ca 21.12. 15. Termiņ š ir 12 dienas. Reģ istratū ra atbilstoš s. Jū s sarunā siet, iepriekš apspriedī siet, par ko maksā jat.
Istaba treš ajā ē kā ir pieklā jī ga. Trū kums ir senais televizors bez iespē jas pieslē gt perifē rijas ierī ces. Ikdienas telpu uzkopš ana ir lieliska. Laba skaņ as izolā cija no kaimiņ iem. Bet tas neglā bj jū s no diskotē kas ar traku aprī kojumu.
Viesnī cas gids ir slepens ceļ ojumu pā rdevē js. Visas problē mas tiek atrisinā tas reģ istratū rā .
Rifs ir dzī vs un interesants.
Pludmales iekā rta laba, ar iespē ju izvē lē ties vietu “pē c interesē m”. Ja jums patī k klusums, varat paslē pties no sē koš iem skaļ ruņ iem.
Iebraukš anas - izejas uz jū ru organizā cija ir vā ja, ar sastrē gumiem un satiksmes sastrē gumiem.
Saules krē sli, saulessargi - darbojas. Ik pa laikam pilsoņ i tos nokauj izmantoš anai nā kotnē , radot mā kslī gu deficī tu.
Ē damistaba (pirms diviem gadiem - restorā ns ar viesmī ļ iem) piedā vā labu ē dienu (zaļ umi ir aizliegti no vā rda "absolū ti"? ). Tajā virmo Sanktpē terburgas vā rtu gars. Sankciju nogurdinā ti iedzī votā ji cī nā s par resursiem (kotletē m, š ķ ī vjiem, dakš iņ ā m, galdiem), padarot daļ u produktu nelietojamu. Sievietes mē ģ ina mē rces no kausa, vī rieš i spiež rullī š us. Kabatas ir pildī tas ar pā rtiku. Agresija pieaug. Vā cieš i, ukraiņ i, kazahi un citi vā jinieki izbrī nā spiež as stū ros. Dež uranti pā rvietojas pa svī trā m, noliecoties. Risinā jums ir neē st. Pusdienojiet restorā nos uz vietas vai ceļ ā .
Viesnī ca atrodas burta "T" "kā jā ". Vecrī ga un Naomi - š ķ ē rsstieņ a kreisajā konsolē . Taksometrs - 4...5$ auto vienā virzienā . Soho - labā konsole. Piedā vā s "tur - atpakaļ " - nepiekrī tu. Tas ir vienkā rš s š ķ irš anā s veids. Jū s nonā kat vienoš anā s tī klā starp taksometra vadī tā ju un pā rdevē ju, kas liedz jums izvē les brī vī bu. Un vispā r, š eit jū s esat spē le. Padoms: vairā k cinisma.
Bā rs. Pieš ķ irts koncesijai "Ī paš nieks". Bā rmeņ i no viņ a baidā s: “Saimnieks atļ ā va vienā rokā ieliet 2x100 biras. Rugait. Viņ am nerū p viesnī cas vē rtē jums. Attieksme pret klientiem ir spā rna attieksme pret narkomā niem. Iedzī votā ji to parasti uzskata par paš saprotamu. (Pankū kas uz lā pstas). Galvenajā bā rā ir trī s neuzticī gi bā rmeņ i ar profesionā ļ a prasmē m. Cigareš u paciņ a noderē tu. Alus ir izcils. Bet pludmale ā tri beidzas - ietaupī jums. . . Risinā jums - alu pē rk tirgū . Tas ir "VISS IEKĻ AUTS".
Lī dzi jā ņ em: fumigators, neplī stoš as ​ ​ brilles, jauni dolā ri (netiek pieņ emtas pagā tnes izlaiduma banknotes vai ar blotē m), oriģ inā lie peldē š anas piederumi (š eit tiek pā rdoti viltojumi).
Ko pirkt: narkotikas. Cena visā s aptiekā s ir vienā da, ļ oti pievilcī ga. Kvalitā te ir augsta. Par viltoš anu - kirdyk. Farmaceiti ir profesionā ļ i. Norē ķ inu kartes ruļ ļ os. Viesnī cas aptiekā nedaudz dā rgā k, bet ņ emot vē rā transporta izmaksas - nav kritiski.
Secinā jumi: Viesnī ca organizatoriski ir pielā gota labi paē duš iem cilvē kiem. Bufete, dzeramnauda, ​ ​ viesmī ļ i nometnes apmā cī bu pilsoņ iem ir kontrindicē ti, ja nav kā rtī bnieku.
Ja esam lī dz 10% no kontingenta, CHARM PLAZA ir 5 Ē ģ iptes zvaigznes.
30% - viņ u satricina, 2 zvaigznes iekrī t nokarenā zā lē .
50% - MŪ SU Š ARMS!
аватар vrpdoc
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s ar draugiem no 4. lī dz 12. decembrim. Reģ istrē š anā s plkst. 14, š okolā des tā felī te un 10 c. u. Tie nepalī dz reģ istrē ties agri. Viesnī ca tika slē gta koronakrī zes laikā , atvē rta tikai septembrī . … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugiem no 4. lī dz 12. decembrim.
Reģ istrē š anā s plkst. 14, š okolā des tā felī te un 10 c. u. Tie nepalī dz reģ istrē ties agri.
Viesnī ca tika slē gta koronakrī zes laikā , atvē rta tikai septembrī .
Pirmais negatī vais iespaids ir par tualetē m reģ istratū rā . Manuprā t, tā s vienkā rš i nav izmazgā tas, pietrū kst netī ri melni izlietnes, tualetes papī rs un ziepes.
Apmetā mies 7. korpusā - augš stā vā , 7105. kab.
Istaba veca - seifs bagijs, tualete nestrā dā ja check-in laikā , durvju slē dzene katru dienu, "meistari" nā ca katru otro dienu, pat mainī ja slē dzeni, bet tas ī sti nelī dzē ja. Meklē jumi – durvis nenā k nost – bija ikdiena.
Istaba tika iztī rī ta varbū t 1 reizi, pā rē jā laikā saklā ja tikai gultu un izmeta atkritumus. Pelē ki dvieļ i, 1 vienai personai.
Ē diens ir diezgan standarts budž etam 5, jū s nepaliksit izsalkuš i, tač u jums nevajadzē tu paļ auties uz super daudzveidī bu. Ar kausiem reizē m nepietika. Kā pē c vakariņ ā s segt galdus ar netī rā m lupatā m a la galdauti nav saprotams.
Pusdienā s var doties uz restorā nu pludmalē , tur ē dienu izvē le ir 2x mazā ka, bet paveras skaists skats uz jū ru.
Teritorija vairā k vai mazā k sakopta.
Pludmale ir trī spakā pju, visi tika izvietoti, bet zemā kie lī meņ i ir jā ieņ em agri no rī ta.
Gultas ir vecas, bet nav salauztas.
Pontons ir plastmasas, ī ss.
Rifs ir ļ oti skaists, ī paš i pa kreisi no pontona, tur ir daudz zivju.
Ir spa. Masieri ir labi. Ignorē jiet viņ u cenas. Par 15-20 dolā riem par muguras masā ž u var sarunā t.
Neskatoties uz noguruš o infrastruktū ru un visiem aprakstī tajiem trū kumiem, š ā da rifa dē ļ jū s varat atkal lidot š eit.
аватар zadorozhnaya10
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ģ imene ar bē rniem. Ī sumā un bū tī bā : No labā : 1) laikapstā kļ i; 2) jū ra; 3) skats; 4) zivis. Viesnī ca ir pilna. Visos restorā nos netī rumi ir visur. Iet uz tualeti ir pretī gi. Personā ls noguris, netī rs, rū gts. … Tomēr ▾ Ģ imene ar bē rniem. Ī sumā un bū tī bā :
No labā :
1) laikapstā kļ i;
2) jū ra;
3) skats;
4) zivis.
Viesnī ca ir pilna. Visos restorā nos netī rumi ir visur. Iet uz tualeti ir pretī gi.
Personā ls noguris, netī rs, rū gts. Biež i rupjš . Viņ i rī kojas tā , it kā jū s viņ iem bū tu parā dā .
Mū ž ī gs karotī š u un dakš iņ u trū kums.
Paņ emiet lī dzi brilles.
Aizmirstiet dzē rienus. To biež i nav, vai arī tie ir periodiski.
Kas atceras skaisto krā saino rifu, tas ir pagā tnē .
Ē diens – izsalcis nepaliksi. Bet izvē le ir ļ oti pieticī ga. Paņ emiet lī dzi ē dienu.
Istabas visas ir uz puņ ķ iem.
Restorā ni a la carte – servisa tumsa.
Es patieš ā m vē los, lai š ai viesnī cai bū tu 3 zvaigznes. Viesnī cas vadī ba ar visiem spē kiem cenš as no tā s izspiest katru santī mu. Salī dzinot ar 2016. gadu, situā cija pasliktinā jā s. Ž ē l gan.
аватар dn3008
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
No pus 5 rī tā lī dz 12:30 mū s neē dinā ja. Ē diens pirms pusdienā m tika apmaksā ts. Mums ar draudzeni iedeva istabu nevis pā rim, ar vienu gultu, bet ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Reģ istratū ras darbinieki ir nedraudzī gi, it kā mē s viņ iem bū tu kaut ko parā dā . … Tomēr ▾ No pus 5 rī tā lī dz 12:30 mū s neē dinā ja. Ē diens pirms pusdienā m tika apmaksā ts.
Mums ar draudzeni iedeva istabu nevis pā rim, ar vienu gultu, bet ar divā m atseviš ķ ā m gultā m.
Reģ istratū ras darbinieki ir nedraudzī gi, it kā mē s viņ iem bū tu kaut ko parā dā . Mē s ilgi gaidī jā m, lai iekā rtotos. Gultas veļ a nav mainī ta.
Viesnī cas teritorija nav iztī rī ta. Pludmalē ir maz sauļ oš anā s krē slu, 30% no tiem ir salauzti. Par jū ru nav sū dzī bu, koraļ ļ u rifs ir krā š ņ s. Bā rs pludmalē darbojā s labi.
2 bezmaksas restorā ni, kuros rezervē jā mies, nemaz neieteiktu. Ē diens š ausmī gs, pica negarš o pē c picas. Vī ns - pilnī gs š murdjaks, alus - normā ls.
Galvenajā restorā nā ē diens ir mazā ks par 3 zvaigznē m un nav garš ī gs. Trauku nepietiek, galdus neviens netī ra, bija jā skrien pē c personā la un jā prasa. No augļ iem tikai melone, dateles un pomelo.
Trenaž ieru zā lē ir maz, 50% nestrā dā .
Izrā des programma tā da pati.
Kopumā man tas nepatika un es to neieteiktu.
аватар intent21
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ieradā mies naktī , visā viesnī cā nebija gaismas. Brokastu arī nebija, piedā vā ja samaksā t 8$ par cilvē ku un var iet ē st. Iekā rtojoties, radā s problē mas ar dvē seles radinieka tautī bu - it kā vā cieš iem nevajadzē ja pā rdot tū res paketi no Ukrainas, sakot, ka tū res cena Ukrainā ir tikai ukraiņ iem, bet vā cieš iem tā ir dā rgā ka. … Tomēr ▾ Ieradā mies naktī , visā viesnī cā nebija gaismas. Brokastu arī nebija, piedā vā ja samaksā t 8$ par cilvē ku un var iet ē st.
Iekā rtojoties, radā s problē mas ar dvē seles radinieka tautī bu - it kā vā cieš iem nevajadzē ja pā rdot tū res paketi no Ukrainas, sakot, ka tū res cena Ukrainā ir tikai ukraiņ iem, bet vā cieš iem tā ir dā rgā ka.
Skaitlis bija normā ls. Gultas veļ u nemainī ja, netī rī ja - saklā ja tikai gultu un mainī ja dvieļ us.
Ē diens vienmuļ š , zivis/gaļ a tiek dota pa daļ ā m, jū ras veltes neatradī si. Karotes bija jā meklē , visā viesnī cā to ir ļ oti maz.
Viesnī cas teritorija nav kopta, par maz zaļ umu, izž uvusi upe.
Viens milzī gs pluss ir skaistais KORAĻ Ļ U RĪ F! ! ! Pā rsvarā salū zuš i sauļ oš anā s krē sli un lietussargi. Miskasti nevar izņ emt. Arī sporta zā lē puse inventā ra salū zusi.
Izklaides vakara programma - tikai viens nosaukums. Nekas nav sagatavots.
Izrakstoties, brokastis uz ceļ a netika iedotas, lai gan solī ja.
Atpū ta izvē rtā s tā -tā . Viesnī ca nav ieteicama.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на Синайском полуострове, на побережье Красного моря, имеет панорамный вид на бухту Паша Бей. Sharm Resort и Sharm Plaza являются двумя корпусами одного отеля. Они построены в марокканском стиле и соединены друг с другом, чтобы гости могли пользоваться инфраструктурой обоих. Входят в сеть отелей Red Sea Hotels. Открыт в 2001 году. Последняя реновация – 2009 г. Отель подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10,4 км от международного аэропорта Шарм-Эль-Шейха.
Pludmales apraksts Пляж многоуровневый. Вход в море – кораллы. 2 понтона (плавучий – 20 метров, стационарный – 15 метров). Рекомендуется специальная обувь. Длина пляжной полосы – 350 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

La Veranda (международная кухня) – завтрак, обед и ужин (шведский Стол).

Palms – ужин «шведский стол» (китайская ночь или британская ночь).

Via Veneto (итальянская кухня) – ужин по меню и обед с 12:30 до 14:30.

C-View BBQ (еда на гриле) – обед меню (барбекю Ужин*).

Al Hawara – ливанский ресторан.

Beach Lounge – послеобеденный Чай (мороженное).

Fellini Restaurant – пицца.

Fajitas Mexican Restaurant – мексиканское меню.

Shish Restaurant – барбекю ужин.

Lagoon Pool bar, Beach bar, Cove bar, Via Veneto bar – безалкогольные напитки, пиво, вино.

Seville’s bar, No Where Discotheque, Beach Lounge, Vitamin Bar – All Inclusive.

Lobby Bar – 24 hours All Inclusive + напитки за дополнительную плату после 00:00.

El Layaly Café – напитки за дополнительную плату.

5 Plaza Pools (Roman, Diving, Lagoon, Beach, Health Club, 1 из них с подогревом зимой), 2 Resort Pools (блок 8 и блок 9 с горками), круглосуточная стойка регистрации, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Развлекательная программа для детей, водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водное поло, 2 водные горки для взрослых.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 399 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон (не во всех номерах). Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Red Sea, Sheraton Street, El Pasha Bay, Sharm el Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 (0) 69 360 3090
Tīmekļa vietne: Sharm Plaza Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.