Viesnīca liela, viss vidēji, atbilst četriem

Rakstīts: 16 marta 2022
Ceļošanas laiks: 2 — 14 marta 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā palikā m 2022. gada martā , ā tri ieč ekojā mies, jo atbraucā m naktī , reģ istratū rā wi-fi, signā ls vā jš , jā atrod vieta kur ķ er.
Istabas parastas, viss kā rtī bā , tī ra katru otro dienu, dzeramnaudu nedeva.
Mē s devā mies uz Naama Bay, tirgotā ji ī paš i nepē tī ja, tur ir Fixprice.
Kalimera pludmale ī paš i nepatī k, pā rā k maza, atrodas malā .

Liels viesnī cas pluss ir Farsha pludmale, kas nav bijis, tas ir. skaista neparasta pludmale, ļ oti atmosfē riska, tai pat ir sava smarž a, patika mū zika un protams Farsha tē jas namiņ š , kas izskatā s nedaudz pē c atkritumu izgā ztuves, jo tur tiek vā ktas vecas lietas, lai imitē tu senlietas. Nobrauciens stā vs, ar bē rniem un pensionā riem nav ī paš i labi. Ir rifs, ir pontons, sauļ oš anā s krē sli ir veci, bet viss ir kā rtī bā . Paņ ē mā m masā ž u no Dž eksona, cena ir zemā ka, masā ž a kvalitatī va, ilgst stundu, ir ā rstnieciska, relaksē još a, mums patika masieris Saī ds un Adels, iesakā m.
Ē diens viesnī cā , ē diens svaigs, tikai pankū kas aukstas, skumbrijas zivs pā rcepta, neņ ē mā m, vista negarš oja, zupa, bet mī ksta, ē st var. Brokastī s ir dā rzeņ i, ī paš i gurķ i, aisbergs, biezpiens, bulciņ as, omletes, falafels. Ievā rī jums ar pankū kā m ir garš ī gs, sojas desa, bet var ē st pē c garš as, siers arī nav ī paš i labs. Pusdienas garš ī gas, ja mē rcē ir liellopa gaļ a, piedevas labi, man garš oja rī si, pupiņ as, ķ irbis un cukini mē rcē , grilē ti baklaž ā ni, ž elejas un krē juma kū kas, tika pasniegti daž ā di dā rzeņ i, dateles garš ī gas, melone un apelsī ni, Var ē d liellopa kotletes, zivs vienmē r ir pā rogļ ojusies, tikai reiz nav bijusi makrele, bet daž i ar galvu, bet var ē st.
Mē s nebraucā m uz slidkalniņ iem, mē s nepeldē jā mies baseinā , viesnī cā ir animā cija pludmalē , veicot vingrinā jumus un aerobiku ū denī . Ir uguns š ovi un vē derdejas.
Alkoholiskie dzē rieni nav ī paš i labi, tos vajag lietot kopā ar kolu vai spritu, tā garš o labā k. Ir alus, garš ī gs no pudeles. Bā rmenis ir labs pie baseina, man nepatika vestibilā , bullish.
Var iet, skaists reljefs, smaragda ū dens, vietē jā garš a, man patika viss. Izvē lī gs Albatross un sapņ i par lielu naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu