Normāla viesnīca, par šo cenu diezgan labs variants

Rakstīts: 20 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 11 — 18 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Ekskursijā divatā bijā m no 11. lī dz 18. aprī lim. Apmetā mies naktī , jo. ieradā s vē lu pulksten 23:00. Reģ istratū rā uzreiz prasī ju istabiņ u 2. stā vā un tā lā k no vietā m, kur ir pastā vī ga satiksme-Parī ze, ī stenī bā tā da istabiņ a tika nodroš inā ta, nekā dus papildus maksā jumus neprasī ja. No istabas bija daļ ē js skats uz jū ru. Par paš u numuru jautā jumu nav. Conder darbojas labi, tī ra katru dienu.
Uztura ziņ ā man derē ja viss - bija grilē ti krabji, jē ra gaļ a (ļ oti garš oja), tuncis, kas man ir mazliet sauss, kalmā ri ar dā rzeņ iem, astoņ kā jis ar dā rzeņ iem, neaprē ķ inā ms saldumu daudzums, augļ i un jogurti. Nu standarta vista, liellopa gaļ a un vienkā rš i zivs mī klā , kas nevienu nepā rsteigs. Man tur nepatika desas griezums un cietais siers, vienkā rš i fuu, bet uz pā rē jā s gaļ as š ķ irnes fona viņ i desai nepievē rsa uzmanī bu.
Alkohols bā ros plū st kā ū dens)) Ja ņ emat kokteiļ us, palū dziet, lai viņ i nedaudz uzlej, tā vietā bā rmeņ i ļ oti dā sni ielej vietē jo rumu un viskiju, un kokteiļ i iznā k nedaudz stipri))

Atseviš ķ s treknraksts un nirš ana viesnī cā . Es ilgi googlē š o izklaidi, visur grib 22$ par 15 minū tē m, bet kā izrā dī jā s Grand Plaza par 25$ nodroš ina 30 minū tes! (starp citu, es speciā li noregulē ju laiku, lai netiktu maldinā ts, un tieš ā m 30 minū tes. ) Man ļ oti patika nirš ana viesnī cā , jo nekur nav jā iet, gaidiet to transfē ru, kas savā c cilvē kus no visiem viesnī cā s stundu, tad tevi aizved kaut kur citur un ir rinda gaidi savē jos. Vā rdu sakot, nirš ana ir tikai Agony, tā pē c tiem, kas, tā pat kā es, ir traki pē c nirš anas vai vē las iepriecinā t kā du tuvinieku, iesaku ņ emt nirš anu viesnī cā . Rifs ir diezgan pieklā jī gs nirstot, ir ko redzē t, daudz zivju, tā pē c nebū s garlaicī gi.
Bija murē nas, lauvu zivs dzī vo apmē ram 6-7 metru dziļ umā , tai tur uz klints ir sava "sala". Instruktors ir labs, runā krieviski, ir fiziski spē cī gs - tas ir svarī gi! Pasū tī ju meitenei, kura nira pirmo reizi un man bija svarī gi, lai instruktors bū tu fiziski spē cī gs un vajadzī bas gadī jumā varē tu viņ u izvilkt. Pē c tam mē s nirā m vairā k un nirā m jau trī s no mums, tas bija forš i! Visur tū risti "nirst" pa vienam, bet š eit viņ i trī s)) Bija brī dis, kas man ļ oti patika, mums pazuda brilles no saules (nokrita uz pantone), un tā , daivinga servisa ī paš nieks, viņ u sauc Ahmeds, nodroš inā ja 30 minū tes nirš anas bez maksas, lai meitene nebū tu sarū gtinā ta.
Atceļ ā savā cā m standarta pusdienu kastī tes, rullī š us, ā bolus, apelsī nus, karoč us, kā citur.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu