Viesnīca atrodas zem nosauktajām zvaigznēm!!

Rakstīts: 22 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 29 aprīlis 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Labdien visiem, kas lasa manu pā rskatu!
Tā kā š obrī d esmu š ajā viesnī cā , vē los jū s brī dinā t, kas sagaidā ms. Pirmo reizi rakstu atsauksmi, Ē ģ iptē atpū š amies 3 reizes, pē dē jā vizī te bija 2013. gadā . Kas mainī jā s? Sā ksim!
Izvē lē jā mies viesnī cu par cenu, tā teikt, ne daudz, ne maz, izbraucā m par diviem 1200$ uz 9 naktī m (tez tū re) Ierodoties, kā vienmē r transfē rs, viesnī ca blakus, aizņ em apmē ram 7 minū tes lī dz braucienam. . Viesnī cā ierados 5:00 un cerē ju vienoties vismaz lī dz 9:00, nevis gaidī t lī dz 14:00. Bet mū su cerī bas sabruka 7:00. Puisis no reģ istratū ras smaidī ja un atkā rtoja, lī dz vairs nebija nevienas istabas lī dz 14:00. Tā pē c, pirms izvē laties ieraš anā s laiku, padomā jiet, vai tas ir tā vē rts? Bū s ilgi jā sē ž un jā gaida. Bet notika brī nums! Par 100$! Mums piedā vā ja Superior Sea View istabiņ u ar numuru 2107, bet mū su ekskursijā mē s samaksā jā m par superior. Starpī ba starp mū sē jo un superior sea view bija 100$ un reģ istrē š anā s uzreiz pē c apmaksas

. Nekad neatrodu vainas numuriņ os, saprotu, ka viesnī ca ir veca, viss nav gluž i jauns. Bet es nekad nepievē rš u uzmanī bu š iem sī kumiem. Mē s ejam nevis meklē t mē beles un meklē t trū kumus, bet gan apbrī not jū ru.
Sadalī jums itā ļ os un postpadomju imigrantos ir! Daudz lasot atsauksmi, nolē mu riskē t, nu, manuprā t, nekad nevar zinā t, kā cilvē ki to uztver š ā di, varbū t vairā k š ķ iet, ka viņ i dalā s. Nē , š ķ iet, ka nav. Itā ļ i, iespē jams, vienkā rš i nenes viņ us uz baseinu rokā s. Un viņ i noliks dvieli, atvē rs lietussargu un paklanī sies 150 reizes. Protams, viss ir par dolā ru! Dvielis gandrī z izvemsies no rokā m, aizsedziet un stā viet - zvana (viens dolā rs ir 1 USD! Lai gan mums patī k atpū sties, lai viņ i mū s neaiztiek, mums tas patī k labā k.
Teritorija vienkā rš i ideā la, izš auta, sakopta, viss ideā li 5!! !
Tā lā k! Ē diens nav slikts, bet nav arī labs, š ķ iet, ka ir ko ē st, bet viss ir pa vecam. Ir maz augļ u, melones, apelsī nu un ā bolu. Tu nebū si izsalcis, bet nerē ķ inies ar deklarē tajiem 5*. Dzē rienu sulas, kā jau iepriekš rakstī ja, atš ķ aida. Alus ir tryndets biedri. Viegli gā zē ts dzē riens ar alus garš u. Tik gaiš u alu nekur nevar dzert, tikai Ē ģ iptē . )))) pē c pā rē jā s pievienoš u atsauksmi, varbū t kaut kas ē dienā mainī sies!
Animā cija, laba, groovy! Pludmales volejbola spē les. Vispā r normā li! Bet gandrī z pilnī bā itā ļ u valodā . Vakaros ir arī daž ā di š ovi.

Jū ra!! ! ! Treš ā diena ir sarkanais karogs, vē l nekad neesam peldē juš i. Vē tra ļ oti spē cī ga. Turpat pludmalē stiprs vē jš , brī ž iem pat dienā auksts, pievelk jū ras brī ze. Baseins mazā ks, var just, cik silta saule. Pagaidā m tas arī viss! Vē lā k pievienoš u vairā k Ak, jā ! ! Kas attiecas uz internetu, lidostā iegā dā jieties Vodafone vai Orange karti, jo internets ir vā jš . Un ieliec paroli)))) (ja ieslē gsi izplatī š anu) bū s daudz cilvē ku, kas gribē s tavu internetu))) reiz mē s skatī jā mies puisi, kurš stā vē ja pie mū su balkona kā das 30 minū tes. Es domā ju, ka varē tu bū t kaut ko pazaudē jis, bet nē , es nekavē joties aizgā ju, kad piekļ uves punkts tika izslē gts)))))
Turpinā jums sekos! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu