Naama Bay Promenade Beach Resort 5*– Atsauksmes

48
Novērtējums 6.410
№128 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.2 Numurs
7.2 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīcā ir plašs vestibils ar marmora kāpnēm, ūdenskritumiem un japāņu stila tiltiem. Viesnīcas teritorija sastāv no divstāvu ēkām, kas celtas tradicionālā austrumu stilā. 2. līnijā pāri ceļam no Beach Front ēkas atrodas otrā viesnīcas daļa - Kalns. Atvērta 1996. gadā, pēdējā rekonstrukcija notika 2010. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un 2 un 3 stāvu ēku kompleksa. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар andrii2017cvetly
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Esiet cieņ pilni! Iekā rtojoties pirmajā rindā , viņ i saka, ka viņ iem mū su datorā ir ierakstī ta cita rinda. Sazvanī jā m operatoru. Dienu pirms pakā rš anas savā cē js paņ em no ledusskapja Kolu. Pakaroties pietrū kst viena deja 1 dolā rs. … Tomēr ▾ Esiet cieņ pilni! Iekā rtojoties pirmajā rindā , viņ i saka, ka viņ iem mū su datorā ir ierakstī ta cita rinda. Sazvanī jā m operatoru. Dienu pirms pakā rš anas savā cē js paņ em no ledusskapja Kolu. Pakaroties pietrū kst viena deja 1 dolā rs. Esiet cieņ pilni. Garnogo vіdpochinku.
аватар klavdija.bebrisa
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
2023.  gada janvā rī atpū tos kopā ar savu meitu. Viss bija brī niš ķ ī gi, un viesnī cas atraš anā s vietu, es izvē lē jos ilgu laiku, lai bū tu mierī gs lī cis, un pludmale un istaba un ē dieni kopumā bija lieliski. … Tomēr ▾ 2023.  gada janvā rī atpū tos kopā ar savu meitu. Viss bija brī niš ķ ī gi, un viesnī cas atraš anā s vietu, es izvē lē jos ilgu laiku, lai bū tu mierī gs lī cis, un pludmale un istaba un ē dieni kopumā bija lieliski. Pati viesnī ca ir ļ oti skaista. Kamē r man nebija negadī juma, es nokritu uz kā pnē m viesnī cā , tik ļ oti, ka salauzu roku. Pā rvietots lū zums. Pē c apdroš inā š anas teiktā , mani nosū tī ja uz slimnī cu, veica operā ciju, un es ceru, ka viss bū s kā rtī bā . Bet, analizē jot savu kritienu, un š ī ir pirmā reize manā dzī vē , es saprotu, ka tagad man ir š ausmī gi bail no kā pnē m...Es paslī dē ju pa viesnī cas marmora kā pnē m, kurā m nav bremzē š anas sloksņ u, kā mē s parasti turamies. Eiropā . Man kā jā s bija kedas un devos pastaigā ties. Viesnī ca nekā di nereaģ ē ja, lai kompensē tu manu sabojā to atvaļ inā jumu un sabojā to veselī bu. Zvanī ja uz slimnī cu, pajautā ja par veselī bu, iedeva viesnī cai maš ī nu, piedā vā ja istabā ē st. Viņ i teica, ka ļ oti biež i paš i krī t! Un viss...
Es saprotu, ka tas bija negadī jums un pats esmu vainī gs...Bet vai pē c š ī incidenta nebija nepiecieš ams kaut kā nostiprinā t š os slidenos akmens pakā pienus... ? Administratore Nastja man teica, ka es neko nepanā kš u. . Viņ iem nav pieņ emts maksā t kompensā ciju un tā tā lā k...Atpū ta sabojā ta, veselī ba arī . Atveseļ oš anā s prasa ilgu laiku. Tas viss ir nepatī kami. Man ir š ausmas no kā pnē m un visu laiku tagad skatos, vai uz tā m nav slī dē š anas strē meles. Un manu meitu istabā paš ā pirmajā naktī sakoda blaktis ...Man joprojā m ir koduma pē das uz manā m kā jā m ...Es tagad nevaru teikt, ka es kā dreiz atgriezī š os Ē ģ iptē . Zemū dens pasaule ir ļ oti skaista. Bet diemž ē l viss pā rē jais...Paldies slimnī cai par sniegto lielisko medicī nisko aprū pi. Un no viesnī cas puses ir kaut kā da pilnī ga vienaldzī ba.
аватар bilgroup2017
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
2023. gada janvā rī viņ i atpū tā s Ē ģ iptē , Naama Bay Promenade Mountain View Resort viesnī cā. Viesnī ca sastā v no divā m Naama Bay Promenade Mountain View kū rorta daļ ā m - otrā s lī nijas un Naama Bay Promenade Beach Resort, Pludmale ir liela abā m viesnī cā m - kopī ga. … Tomēr ▾ 2023. gada janvā rī viņ i atpū tā s Ē ģ iptē , Naama Bay Promenade Mountain View Resort viesnī cā.
Viesnī ca sastā v no divā m Naama Bay Promenade Mountain View kū rorta daļ ā m - otrā s lī nijas un Naama Bay Promenade Beach Resort,
Pludmale ir liela abā m viesnī cā m - kopī ga. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. Smilš aina maiga ieeja jū rā.
Pludmale ir tī ra (tie ierodas no rī ta un vakarā ).
Pludmales dvieļ us izsniedz pludmalē un peldbaseinā ar karti.
Teritorija liela, apzaļ umota un sakopta. Abā s viesnī cā s ir lieli peldbaseini ar sauļ oš anā s krē sliem.
Viesnī cas numuri ir lieli un tī ri. Katrai gultai ir č etri mī ksti un ē rti spilveni. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Istabā s viens litrs ū dens vienai personai tiek nodroš inā ts bez maksas - katru dienu.
Restorā ns ir liels. Viesmī ļ i pieklā jī gi.
Virtuve ir garš ī ga.
Katru dienu ir divu veidu gaļ a un zivis.
Dā rzeņ i - tomā ti, gurķ i, paprika, kā posti, salā tu zaļ umi, Briseles kā posti, burkā ni, sarkanā s bietes, sī poli, baklaž ā ni.
Piedevas - cepti kartupeļ i, vairā ku veidu rī si, makaroni, batā tes.
Augļ i - melones, apelsī ni, mandarī ni, greipfrū ti, dateles, hurma, ā boli.
Liela svaigu konditorejas izstrā dā jumu izvē le.
Viņ i ir apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu.
Mums palī dzē ja izveidot labu atpū tu:
Anastasija - Viesu attiecī bu vadī tā ja
Mr. Hosams - Front Office vadī tā js
Nour – restorā na saimniece
Sveicieni,
Svitlana un Jaroslavs Biļ iki, ceļ ojumu aģ entū ras Bilyk ī paš nieki.
аватар figgi
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
1. Ukraina, Kijeva) Izbraucot no Kijevas, novē rojā m, lai reģ istrē š anā s bū tu 14.00, tā pē c samaksā jā m par agro reģ istrē š anos ($ 125) un devā mies, ieradā mies viesnī cā.6. 30 no rī ta) Apmierinā ti, ka tagad iereģ istrē simies un atpū ties no ceļ a, bet nē , reģ istratū rā bija citi plā ni. … Tomēr ▾ 1. Ukraina, Kijeva)
Izbraucot no Kijevas, novē rojā m, lai reģ istrē š anā s bū tu 14.00, tā pē c samaksā jā m par agro reģ istrē š anos ($ 125) un devā mies, ieradā mies viesnī cā.6. 30 no rī ta) Apmierinā ti, ka tagad iereģ istrē simies un atpū ties no ceļ a, bet nē , reģ istratū rā bija citi plā ni. Mē s samaksā jā m par 1. lī niju ($ 1250), un mudazvon Farukh no reģ istratū ras mums paziņ o, ka mū su istaba ir pā ri ceļ am, kas ir kalnu kū rorta promenā de - 2. lī nija (915 USD)...tikko bijā m AH@E . Viņ i nekavē joties informē ja mū su ceļ ojumu aģ enti par š o atš ķ irī bu, un viņ a nekavē joties izmeta pieteikumu galvenajam birojam (JOIN up) — viņ i neapdzī vo. Bet galvenais birojs tiek atvē rts pulksten 10:00 un pulksten 6:30.

Tā lā k mē s sā kā m sazinā ties ar JOIN up ģ enerā lmenedž eri Ē ģ iptē , kurš mū s novirzī ja pie viesnī cas ceļ vež a (pa tā lruni), kuram Mudazvon Farukh no reģ istratū ras teica, ka š ī ir viena vesela organizā cija, ka mū su numuri ir uz 2. rindiņ a un ka 1. rindiņ ā vispā r nav skaitļ u !!!
Uz ko Fariks (gids) mums teica, labi, jū s visi dzirdē jā t, ka nav vietu, es š odien nebū š u viesnī cā , č au visiem - un nolika klausuli ((kozel.

10.00 atzvanī ja JOIN, iebā za virzuli, no reģ istratū ras pussaliekusies un pā rbijusies pieskrē ja pie mums cits menedž eris, uzlika mums rokassprā dzes un bijā m iekā rtojuš ies 1. rindā . Tā ka puiš i kā rtī gi izlasi, kur tu ej, kur iekā rtojies un nesamierinies ar maldinā š anu! Celies VISI!

2.152. kab. , dā rza fē ze, ļ oti jauka, tī ra, plaš a, kas saplī sa uzreiz salabots, aka iztī rī ta, ū dens piegā dā ts. 1.5 l. pudele dienā + pludmalē izdala 0.5 litrus nelieš u, cik gribat - krā jā m iepriekš ; ) Ē dnī cā un reģ istratū rā ir dzesē tā js un glā zes.

3. Morjuš ko ir visforš ā kais smilš ainais iebrauciens, var iztikt bez koraļ ļ iem, bet es biju koraļ ļ os, ​ ​ iznirst mazu zivju bari un lec tieš i tev apkā rt - sajū ta ir neticama) Rifs ir ļ oti nabadzī gs un zivju ir ļ oti maz , tā pē c tas ir bailī gs un izspiests pa labi uz Novotel - tur ir forš i rifi)

4.
Uzturs. Es neesmu kaprī zs. Man bija labi un man pietika. nebija nekā du problē mu ar vē deru) Viss ir svaigs un kvalitatī vs, ja man bija kaut kas aizdomas, tad vienkā rš i neņ ē mu un viss. Kafijas pulveris - tā , tā , bet atkā rtoju - neesmu kaprī zs. Teiksim, Ē ģ iptei noteikumi.

5. WiFi. Tieš ā m forš s. Un ā tri. Es to paņ ē mu pludmalē un istabā s un ē dnī cā.

6. Teritorija laba, kopta.

7. Animā cija - puiš i ir lieliski gudrinieki. Viņ i cenš as izklaidē t.

8. Blakus Novotel un Guffy. Vakarā pastaigā jā mies pa Naamu, bijā m Soho un devā mies uz Farsha, + ekskursijas. Visiem patika. nav garlaicī gi)

Ja nebū tu reģ istrē š anā s, tad mē s varē tu likt 10 punktus, pretē jā gadī jumā iespaids tika sabojā ts), un mē s, visticamā k, neatgriezī simies promenā dē )
аватар edel-n
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vē lu vakarā ieradā mies viesnī cā , iekā rtojā m mū s 243. istabiņ ā , istabiņ a tika uzkopta katru dienu un ļ oti tī ra. No rī ta apmeklē jā m restorā nu un bijā m š okē ti par netī rumiem (koka tiltiņ i, kas atrodas paš ā telpā , acī mredzot nekad "netikā s" ar putekļ u sū cē ju. … Tomēr ▾ Vē lu vakarā ieradā mies viesnī cā , iekā rtojā m mū s 243. istabiņ ā , istabiņ a tika uzkopta katru dienu un ļ oti tī ra. No rī ta apmeklē jā m restorā nu un bijā m š okē ti par netī rumiem (koka tiltiņ i, kas atrodas paš ā telpā , acī mredzot nekad "netikā s" ar putekļ u sū cē ju. Galdi bija tik "nesvaigi", ka elkoņ i tiem pielipa vā rda visī stā kā nozī mē . Bet ja vē l varē ja sadzī vot ar vietē jiem netī rumiem, tad ē diens bija tik piparots, ka ī sti apē st nebija iespē jams. Saņ ē mu trī s injekcijas no vietē jā ā rsta un dzē ru tabletes 4 dienas. I gribu atzī mē t, ka restorā na vadī tā jas vadī tā js izrā dī jā s ļ oti pieklā jī gs cilvē ks. Viņ š ā tri atbildē ja uz mū su komentā riem, un pē c tam pavā ri pagatavoja ē dienu garš ī gi.
Un pat pē c pieprasī juma š efpavā rs pagatavoja diē tisko ē dienu atseviš ķ i. Pē c komentā riem arī viesmī ļ i sā ka slaucī t galdus, izmantojot ī paš us lī dzekļ us. Un, ja par restorā nu vairs nebija pretenziju, jo ģ enerā lmenedž eris centā s visiem izpatikt, tad bija milzī ga pretenzija pret paš u vadī bu. Tas ir piecinieks, un, ja vē laties sasniegt š o statusu, tad ir jā bū t privilē ģ iju kopumam. Piemē ram: paš ā ē kā nav bā ra, kur var pasū tī t kokteili, kafiju, tē ju. Pludmalē ir maksas bā rs. Mē s gribē jā m pasū tī t kokteili (Majito), bet cena tika norā dī ta kā.7 USD. Pludmalē bija viens bā rs, kurā strā dā ja viens puisis, sviedriem un ziepē m klā ts, jo bija tikai alus (ko vī ri prasī ja, un viņ š izdalī ja tikai divas plastmasas krū zes). Pludmalē bija milzī gas problē mas ar ū deni pudelē s. Paradokss: jū s atverat aizzī mogotu pudeli, un tai ir nepatī kama pē cgarš a un patieš ā m smird.
Sazinā jā s jū rā ar atpū tniekiem, un gandrī z visiem bija vē dergraizes. Kas attiecas uz sauļ oš anā s krē sliem pludmalē , tad to bija pietiekami daudz, bet lietussargi atrodas tā , ka ir ļ oti grū ti noslē pties no saules. Nopirkā m par 10$ no cilvē ka tuvē jā s Novotel viesnī cas pludmali, kur ir palmas un zā liens, varē ja paslē pties no svelmes saules un atpū sties. Iebraukš ana jū rā bija laba, smilš aina, vietā m koraļ ļ i ar zivī m. Pa jū ru sū dzī bu vispā r nebija. Vakaros animā cija bija no vā rda vienkā rš i nē . Visu laiku tikai divas reizes bija vijolnieks. Kopumā , ņ emot vē rā privilē ģ iju lī meni un kopumu, š is ir vidē jais trī s. Bet katram ir savas vajadzī bas.
аватар ansyshko11031991
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra. Skaista smilš aina ieeja jū rā , kas ir ļ oti ē rta, ierodoties ar bē rniem. Istabas tī ras, ē diens garš ī gs. Lieliska animā cijas komanda. Programmas no rī ta un vakarā . Blakus atrodas bā ri, veikali, aptieka. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas centra. Skaista smilš aina ieeja jū rā , kas ir ļ oti ē rta, ierodoties ar bē rniem. Istabas tī ras, ē diens garš ī gs. Lieliska animā cijas komanda. Programmas no rī ta un vakarā . Blakus atrodas bā ri, veikali, aptieka. Pieklā jī gs personā ls. Mē s noteikti nā ksim vē l.
аватар sanata977
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izlasu iepriekš ē jā s atsauksmes un sā ku domā t, ka bijā m daž ā dā s viesnī cā s. Atpū tā mies no 2021. gada 27. aprī ļ a - istaba pirmajā stā vā , ar izeju uz dā rzu - tas mums bija liels pluss + kondicionieris darbojā s pareizi + katru dienu tī rī ja + katru dienu izveda atkritumus + pē c ieraš anā s Nevarē ju izdomā t seifa darbī bu (bezmaksas! ), piezvanī ju uz reģ istratū ru, atnā ca 10 minū š u laikā un visu paskaidroja + par ieraš anos man likā s, ka ledusskapis istabā nav pietiekami labi sasalst, a zvans uz reģ istratū ru visu izš ķ ī ra - nomainī ja + personā ls bija pieklā jī gs un vienmē r sveicinā ja. … Tomēr ▾ Izlasu iepriekš ē jā s atsauksmes un sā ku domā t, ka bijā m daž ā dā s viesnī cā s. Atpū tā mies no 2021. gada 27. aprī ļ a - istaba pirmajā stā vā , ar izeju uz dā rzu - tas mums bija liels pluss + kondicionieris darbojā s pareizi + katru dienu tī rī ja + katru dienu izveda atkritumus + pē c ieraš anā s Nevarē ju izdomā t seifa darbī bu (bezmaksas! ), piezvanī ju uz reģ istratū ru, atnā ca 10 minū š u laikā un visu paskaidroja + par ieraš anos man likā s, ka ledusskapis istabā nav pietiekami labi sasalst, a zvans uz reģ istratū ru visu izš ķ ī ra - nomainī ja + personā ls bija pieklā jī gs un vienmē r sveicinā ja.
+ Baseins lielisks, tī rs, bet mē s tur nepeldē jā mies daudz, jo jū ra ir 50 metru attā lumā!! !
+ Pludmale pā ri taciņ ai ir promenā de, pludmale diezgan liela, vietu vienmē r bija pietiekami daudz, problē ma tā da, ka daž i cilvē ki aizņ ē ma 4 sauļ oš anā s krē slus uz diviem cilvē kiem uzreiz, bet tas vairs nav jautā jums par viesnī cu - bet gan atpū tnieki, man mī nuss ir saņ emt dvieļ us 10.00, uz pludmali nā ku 7.00, vai pat agrā k, bet izmantoju savus pareos. Jā , un no rī ta pā rsvarā peldē jā mies. Pludmales bā rā katru dienu saņ ē mā m divas puslitra ū dens pudeles, atš ķ aidī tus dzē rienus nedzeru vispā r, pā ris reizes pamē ģ inā ju kokteiļ us pludmalē , bet ņ emot vē rā nepatiku pret kolu utt. aprobež ojoties ar paraugiem, man alus negarš o vispā r, bet, spriež ot pē c rindas pie bā ra atvē rš anas - alus bija pieprasī ts, man saldē jums patika viens, meitai cits, ū deni vienmē r varē ja dabū t no automā ta.
+++++ JŪ RA - brī niš ķ ī ga, tī ra, man pietrū kst, pirmo reizi peldot ķ iveres maskā - negribē jā s savā dā k maksā t, jū ras dzī ve - aizrā va.
+ Ē dieni - izsalkuš i nebijā m, melones aprī lī - burvī gi! ! ! Esmu meloņ u fane, tik garš ī gas nebiju ē dusi ! ! ! Kafija arī laba, izsalkuš i nebijā m! Papildu pā rtiku vispā r nepirkā m, saldumus pirkā m testē š anai, lai zinā tu ko pirkt mā jā s (negribē ju ņ emt tieš i ko), desertus, meita aizmirsa, ka ievē ro diē tu ((( tie bija burvī gi, bet man patika ceptie dā rzeņ i un omlete no rī ta))) kā mī nuss, kafiju man patī k dzert divas reizes no rī tiem, labprā t pirms doš anā s uz pludmali izdzertu tasi pagatavotas kafijas. no rī ta un otro reizi, bet pē c ē š anas, bet kafiju pludmalē bā rā netaisī ja.
+ Personā ls - jau rakstī ja, taktiski un palī dzē t, ka ē damzā lē , ka teritorijā , ka reģ istratū rā , pludmalē piegā ja - piedā vā ja apmeklē t spa - vienreiz atteicā s un teica, ka lē mumi nemainī tu, viņ i vairs nevelk.
+ Animatori - man ļ oti patika ū dens aerobika pludmalē , bet tā negā ja visu laiku, jo. sā kā s 12.00, un tobrī d jau gā jā m prom no pludmales, meitenes ANNA un Nastja - respekts - karstums, saule, un viņ as lē kā pa pludmali, daž reiz uzvalkos, daž reiz aģ itē visus uz volejbolu vai uz vingrinā jumiem, bet viņ i visu dara neuzbā zī gi, kā arī atrod brī di, lai katrs pateiktu labu vā rdu un pasmaidī tu.
- Es domā ju, ko rakstī t no mī nusiem - nezinu, jā , tie ir dvieļ i 10.00, bet tas ir saistī ts ar nepiecieš amī bu tos mazgā t, nebija jū ras veltes, izņ emot zivis mī klā , bet paskatieties uz tū res cena, sezonas augļ i, dā rzeņ i, svaiga pā rtika, atceros, bija vienas atpū tnieces saš utums, ka sakarā ar to, ka tajā dienā nebija frī , viņ as bē rni š odien bija izsalkuš i, bet tajā rī tā bija makaroni u. c. , un tas, ka bē rni ē d tikai frī kartupeļ us, nav viesnī cas jautā jums.
+ Braucā m ar Tez tū ri, tieš i paņ ē mā m biļ eti uz Helē nas turu, arī par viņ u darbu komentā ru nebija, jo nebija laika tikties ar viesnī cas gidu, tā pē c ierodoties no jū ras atradā m zī mī ti ar informā ciju, ko mē s palaidā m garā m, man š ķ iet, ka š ā da pozitī va mū su atpū tas uztvere ir saistī ta arī ar to, ka mū su cerī bas sakrita ar to, kas bija patiess - un tas ir tū roperatora nopelns ! ! ! Viktorija, paldies no visas sirds. Turklā t mū su ceļ ojumu rī kotā js mums piezvanī ja caur vapsap un jautā ja, vai ar mums viss ir kā rtī bā .
дорожка  между  отелем  и пляжем наш номер   крайний  на  фото фотозона  бассейн- фото вышли  там  шикарные)) наш  бассейн рядом  с  номером)) море, мое  любимое  море море море  с пирса)))
аватар apple_store0015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es teikš u ī si un precī zi! 1) Istabas ir š ausmī gas (smird pē c mitruma, gulta saplē sta, ledusskapī bija vecs citrons))), lī dzekļ i vienam cilvē kam, telpai nepiecieš ams remonts) 2) Mē s devā mies ekskursijā , viss iekļ auts! Plā nojā m š ajā viesnī cā atpū sties 9 dienas, bet, paldies Dievam, tū roperators varē ja mū s nomainī t uz citu viesnī cu nā kamajā uzturē š anā s dienā . … Tomēr ▾ Es teikš u ī si un precī zi!
1) Istabas ir š ausmī gas (smird pē c mitruma, gulta saplē sta, ledusskapī bija vecs citrons))), lī dzekļ i vienam cilvē kam, telpai nepiecieš ams remonts)
2) Mē s devā mies ekskursijā , viss iekļ auts! Plā nojā m š ajā viesnī cā atpū sties 9 dienas, bet, paldies Dievam, tū roperators varē ja mū s nomainī t uz citu viesnī cu nā kamajā uzturē š anā s dienā .
3) Vienī gais bā rs viesnī cas teritorijā atrodas pludmalē , kur veidojas mež onī ga rinda, dzē rieni jau Ē ģ iptē ir viduvē ji, bet š ajā viesnī cā nav iespē jams dzert ne alkoholu, ne parasto kolu. Bā rmenis ir niķ ī gs, liekas, ka pā rē jā viesnī ca viņ am ir lopi.
4) Ē diens nav, š ajā s dienā s, kad bijā m viesnī cā , ē dā m ā rā .
5.15:00 pludmales dvieļ i vairs nebija pieejami (atnā c rī t, puika teica).
6) Visa viesnī ca ir netī ra, atstā ta novā rtā .
Постель ) Покрывало Сауна На баре наливают пиво в 100гр стаканчики. Итого за один заходик к бару, 50 гр пивасика Когда заселились стояло в холле на втором этаже, убрали только на след день в часов 11 утра Постель Холодильник )) забыли убрать видимо после предыдущих отдыхающих
аватар belka297
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī ir mana 4. reize Š armā un brī vdienas sabojā š ausmī ga viesnī ca. !! ! 1. Galvenā bē da. Jā lec uz pludmali un 6 no rī ta jā iesē ž as zem lietussarga. Solā riji - salū zuš i, veci un ļ oti smagi! Dvieļ i, it kā izvilkti no netī ras peļ ķ es. … Tomēr ▾ Š ī ir mana 4. reize Š armā un brī vdienas sabojā š ausmī ga viesnī ca. !! !
1. Galvenā bē da. Jā lec uz pludmali un 6 no rī ta jā iesē ž as zem lietussarga. Solā riji - salū zuš i, veci un ļ oti smagi! Dvieļ i, it kā izvilkti no netī ras peļ ķ es.
2. Viesnī cas personā ls - ienī st atpū tniekus. Viņ a personī gi redzē ja, kā viesmī lis no bā ra pludmalē vī rietim aizrā dī ja, ka viņ š ņ em daudz. . . Vai tieš ā m tā ir viņ a darī š ana! ? Izskatā s pē c Ē ģ iptes ienaidniekiem.
3. Rinda pie bā ra pludmalē , pastā vī gi pē c dzē rieniem, karstumā , kā pē c maizes, blokā de. Tajā paš ā laikā.2. bā rs pludmalē nestrā dā !
4. Animatori - nedeg ar vē lmi izpatikt. Viņ i fotografē tikai savu reto darbī bu - acī mredzot viesnī cas vietnei...
5. Ē diens - lē ts, visas 11 dienas vienā das. Š ausmas! Kafija ir zemiska!
6. Laba kafija - par maksu, bā rā...Kā pē c viņ i raksta "viss iekļ auts"! Tie ir meli! Maldinā š ana un maldinā š ana.
7. Iespaids - draņ ķ ī gs no viesnī cas. Neiesaku cilvē kiem, kuri ciena sevi un ierodas viesmī lī gā valstī - tā kā š ī viesnī ca NAV SLIMNĪ CA! Redzams, ka saimnieks alkatī gs, uzkrā jumi ir uz visu!
Visvairā k - neē rtā kā pludmale no visā m apkā rtnē - pastaigā jā s pa pludmalē m - salī dzinā ja apstā kļ us. . . NEKAD TUR PAT PAR BRĪ VU!
аватар nuendel
Kas vainas 1. sauļ oš anā s krē slu trū kums pludmalē . Daļ ē ji vainī gi ir atpū tnieki, daļ ē ji vainojama slikta organizā cija. Daž i ieņ em vietas no pulksten 6:00. 7 no rī ta zem sē nē m vairs nav vietas. Ī paš i nesatraucā mies, tomē r atnā cā m sauļ oties. … Tomēr ▾ Kas vainas
1. sauļ oš anā s krē slu trū kums pludmalē . Daļ ē ji vainī gi ir atpū tnieki, daļ ē ji vainojama slikta organizā cija.
Daž i ieņ em vietas no pulksten 6:00.
7 no rī ta zem sē nē m vairs nav vietas. Ī paš i nesatraucā mies, tomē r atnā cā m sauļ oties.
8:00 jū s nevarat atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus.
Tas nav svarī gi, uz diviem sauļ oš anā s krē sliem bija kedas, tā s tika nosū tī tas uz miskasti...
Man nav sava pludmales rifa - es to uzskatu par trū kumu, bet kaimiņ iem ir rifi, ir ko redzē t.
Kas labi:
Smilš aina ieeja jū rā , bet rifu praktiski nav. Jums ir jā peld pē c zivī m uz tuvē jo Novotel pludmali.
WiFi istabā s un pludmalē . Nav ļ oti spē cī gs, bet tomē r.
Lieliski lieli numuri ar lielā m pusotras (un varbū t arī divvietī gā m) gultā m, laba istabu atraš anā s vieta jū ras virzienā . Ne tikai duš a, bet arī vanna.
Personā ls, protams, mī l dzeramnaudu. bet kas ir svarī gi, tos neizspiež .
Ē diens ir normā ls. Man bija jā uzmanā s, lai nepieņ emtos svarā .
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta. Pa kreisi no viesnī cas – centrā lā š oseja. Pa to lī dz Naama Bay centram ar restorā niem (iesaku apmeklē t Mahoni) un veikaliem 700 metru kā jā m (pa promenā di ceļ š var bū t nedaudz garā ks). Ar mikroautobusu par 3 mā rciņ ā m vecpilsē ta, uz Carrefour (lielveikalu) 2 mā rciņ as.
Как видите свободных мест на пляже практически нет Песчаный пляж и спокойное море
Parādīt vairāk »


iemiesojums sun10
Braucu uz Šarmu otro reizi,gribu tikt līdz pašai Naama Bay,internetā uzgāju šo viesnīcu.Pēc apraksta šķiet,ka nekas.Bet varbūt kāds zin viesnīcu labāk.Gribu ēdiens lai būtu labs, animācija bija līmenī, pludmale, disko... , vispār, lūdzu, pastāstiet man, lūdzu, labu 5 zvaigžņu viesnīcu pašā Naama Bay.
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель имеет просторный холл с мраморными лестницами, водопадами и мостиками в японском стиле. Территория отеля состоит из двухэтажных корпусов, выполненных в традиционном восточном стиле. На 2-ой линии через дорогу от корпуса Beach Front расположена вторая часть отеля — Mountain. Открыт в 1996 году, последняя реконструкция прошла в 2010 году. Отель состоит из основного 2-этажного здания и комплекса 2- и 3-этажных корпусов. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 10 км от аэропорта, в 8 км от Старого города, в бухте Naama Bay, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 150 метров, ширина пляжной полосы 25 метров, вход в море песчаный. Рядом коралловый риф и удобный вход в море, также есть пластиковый понтон (длина 15 метров).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (бесплатно), услуги консьержа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (бесплатно), круглосуточное обслуживание номеров (платно), лимузин-сервис, интернет-кафе, Wi-Fi в лобби — бесплатно (Wi-fi и проводной интернет в номерах платно), 4 ресторана (3 a la carte), 3 бара, магазины, 4 конференц-зала (площадью 100 кв.м., рассчитаны на 60 гостей — платно), 1 открытый бассейн без подогрева в зимний период, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

В отеле по системе все включено работает только один ресторан и бар на пляже.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, настольный футбол, дартс (бесплатно), аквааэробика (бесплатно), водное поло, водные виды спорта (платно), дайвинг-центр (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 216 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор (спутниковое ТВ), телефон, Wi-Fi (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе (по запросу, бесплатно), гладильная доска и утюг: по запросу (бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), халат и тапочки (по запросу, бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: по запросу, room service: круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese El Salam Road, Naama Bay 46691 Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20693600190
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.