Klusa mierīga viesnīca

Rakstīts: 12 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 14 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 3.0
Kopē jais iespaids 4.
Personā ls. Ļ oti pieklā jī gi un atsaucī gi, viņ i ļ oti cenš as no reģ istratū ras lī dz apkopē jā m.
Istabas. Telpas nav tik karstas. Varbū t itā ļ i un vā cieš i ir izmitinā ti labā kā s istabā s, vai varbū t kā paveicies. Ģ imenes istabiņ a 104 - mē beles vecas, vannas istabā PSRS laiku aizkars, vietā m pelē jums. Otrā vannasistaba, kā no bē rnistabas, bez durvī m, logs, kā stallis, duš ā aizkara nav. Ū dens peld pa tualeti un visapkā rt. Peldē jā s tajā paš ā vannas istabā . Logi ir mazi, vairā k kā logu ventilā cijas atveres. Draugi dzī voja 110. istabā (diviem), viņ u istaba bija gaiš ā ka, plaš ā ka un vannasistabā bez aizkara, duš a aiz starpsienas, tualetes pods aiz citas starpsienas. Bet viņ u gaitenī dzī voja jauka ķ irzaka, un viņ a atveda arī bē rnus: ))) Seifi darbojā s. Ledusskapis knapi auksts. Ū dens pat nepalika auksts. Viņ i mē ģ inā ja palielinā t aukstumu abā s telpā s, bet š ķ iet, ka viņ i tī š ā m groza regulatoru, lai viņ i nenestu pā rtiku uz istabu. Temperatū ra netiek regulē ta. Ž ē l, ka to pamanī jā m vē lu, kad nopirkā m garneles vecpilsē tā : (((Š o istabu priekš rocī bas ir atraš anā s vietā , netā lu no pludmales ar appludinā tu pontonu, pie baseina, pie bā ra un restorā na. Tā kā mē s tikai nakš ņ oja istabā s, aizvē rā m acis uz istabu stā vokli.

Telpu uzkopš ana. Labi. Tī ri. Ziepes un š ampū nu ielej dozatoros uz sienā m. Jā , jā , ir š ķ idrā s ziepes un š ampū ns. Kā ds atsauksmē s rakstī ja, ka dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti katrā slinkumā . Neviens nemainī s jū su dvieļ us katru dienu. Ja atnā ci, un tie visi ir glī ti salocī ti, tad paturiet prā tā , ka tie nav mainī ti pret jauniem, bet arī tika sajaukti, jū s vairs neatradī sit, kur ir tē vi, kur ir mā tes un kur bē rni ir. Tā pē c, izejot no istabas, paš i nolikā m dvieļ us skapī , tur neviens tos neaiztika. Bet ja vē lies pā rģ ē rbties, izmet visus dvieļ us uz grī das pie ā rdurvī m, tad tie tev tiks nomainī ti. Un neviens nemaina gultu katru dienu. Tī rī tā js padara un izlī dzina gultu. Tā ir visa bū tī ba.
Uzņ emš ana. Viņ i runā angliski. Reģ istratū rā tikai viens darbinieks runā krieviski, tač u viņ š nevar strā dā t visu diennakti. Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies 10:00. Reģ istratū rā viņ i teica "ja vē laties reģ istrē ties tagad 20 eiro vai nā c 13-00. " Rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz - tas ir pluss. Pā rģ ē rbos, aizgā ju paē st, iepirkos, pasē dē ju bā rā un atgriezos reģ istratū rā.13-00. Mums piedā vā ja: 1) ģ imenes istabiņ a 104 (kanalizā cijas smaka); 2) tiek piedā vā tas divas atseviš ķ as istabas, tā lu no jū ras. Tur viens cipars bija normā ls, bet otrs dū maka, pat pakā rt cirvi. Viss, viņ i teica, ka vairs nav istabu, jo mē s ar bē rniem gribē jā m istabas blakus. Mē s atgriezā mies ģ imenes istabā.104. Viņ i to izvē dinā ja, atstā jot vannas istabas durvis aizvē rtas. Nā kamajā s dienā s smaka bija dzirdama tikai 1 reizi. Plazmas TV vienā istabā . Rā da 1 + 1 un pirmo Krievijas kanā lu, pē c tam Ē ģ iptes, Itā lijas kanā lus.
Uzturs. Ē dienu daudzveidī ba nav ī paš i liela, bet virtuve ir garš ī ga. Piektdienā s kaut kas lī dzī gs suš i, nu, tā -tā , var ē st. Grilē ts ē diens katru dienu. Pavā rs gatavo makaronus. Makaroni ir ļ oti garš ī gi, bet, ja jums nepatī k pikanti un ļ oti pikanti, jums jā lū dz viņ am to pagatavot bez č ili. Falafels nav garš ī gs, kaut kā ds sauss, ir ar ko salī dzinā t. Reizi 10 dienā s bija kalmā ru sautē jums ar dā rzeņ iem. Bet tas protams bija jā atrod starp dā rzeņ iem : ), garš ī gi kartupeļ i ar garoziņ u. Zivis, vistas, liellopu gaļ a katru dienu. Saldumi ir garš ī gi. Diezgan garš ī gs jogurts no rī ta. Un starp citu, š ī ir pirmā viesnī ca, kurā izmē ģ inā ju ē damo ē ģ iptieš u desu, paskatieties, tajā redzami gaļ as gabali, ja bez gabaliņ iem, bet kā vā rī ta gaļ a nav garš ī ga.
Bā rs. Nav slikts alus, bet pakā pe tajā noteikti ir maza. Vietē jie iedzī votā ji to sauc par suņ u benzī nu. Pā rē jie dzē rieni, kā citur. Vī ns nav garš ī gs. Pica bā rā ir garš ī ga. Bā rs ir pieejams lī dz pulksten 23:00. Pē c vakariņ ā m mazā s porcijā s dod saldē jumu.

Pludmale. Divas pludmales. Ir plastmasas pontons, ir applū dis. Jā mē ģ ina, jā skatā s, kam kas patī k. Pludmales priekš rocī ba ir tā , ka vienmē r visiem ir pietiekami daudz vietu un sauļ oš anā s krē slu. Sauļ oš anā s krē sli ir veci, pludmales dvieļ i ir ļ oti veci. Ir pienā cis laiks nomainī t dvieļ us. Jū s varat atstā t maskas, spuras, aizsargbrilles utt. un te neviens citam neko neatņ ems. Ne tik kontingents. Applū duš ā pontona pludmalē , ja uzkā p uz akmeņ iem, pa kreisi no pontona, skaties uz leju, ū denī uz akmens mī t krabji.
Baseini. Abi ir dziļ i. Novembra sā kumā sildī jā s ne viens, bet, tā kā gaisa temperatū ra bija 31-33 grā di, ū dens baseinā bija ē rts.
Animatori. Respect, puiš i cenš as.
Odi. Te kā ds recenzijā s rakstī ja, ka smē ķ ē odus. Novembra pirmajā pusē tā s neviens nesmē ķ ē ja. Odu tumsa. Viņ i nezū d, tu nejū ti sakodienu, tu saproti, ka esi sakodis, kad sā kas nieze. Viņ i pat nekoda, viņ i apē da tevi. Tā pē c paņ emiet lī dzi kaut ko no odiem.
Rifs. Nav slikti, bet mē s esam redzē juš i labā ku. Lai gan ū denslī dē ji teica, ka rifs ir ļ oti skaists. Varbū t rifs ir labā ks dziļ umā , bet ja tu snorkeli, tad pa pusei miris, pa pusei dzī vs. Zivis ir daž ā das.
Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas nomalē , ī sti nav kur iet. Tikai ar taksometru. Reiz uz vecpilsē tu devā mies ar kā jā m 4.5 km. Kam patī k daudz staigā t, tas arī viss. Taksometrs no viesnī cas uz vecpilsē tu 10 USD. Jū s izejat ā rpus viesnī cas - 8 USD, mē s sakā m nē , mums nevajag, mē s sā kam staigā t. Tad jau ir 6, un, ja pastaigā jaties nedaudz lī dz Al Tawar ielai, no turienes mē s ar taksometru braucā m uz vecpilsē tu vienreiz par 2 USD - trī s cilvē ki, bet otro reizi - USD 3 - 4 cilvē ki. No viesnī cas, kā mums stā stī ja citi tū risti, kursē bezmaksas transports uz Dž ordž a Klū nija tirgu. Viņ i brauc uz priekš u un atpakaļ . Jā jautā reģ istratū rā . Bet negā jā m, par to uzzinā jā m pē dē jā dienā .

Izklaide. Katru vakaru 21-00 kā da izklaide. Uguns š ovs, ē ģ iptieš u ansambļ a uzstā š anā s, fotografē š anā s ar kamieli un faraoniem, burvju š ovs, vē derdejas, konkurss Mr. Hotel u. c.
Internets. Wifi tikai reģ istratū rā un bā rā . Vā ja. Bet pietiek uzrakstī t pā ris rindiņ as radiniekiem, viņ iem pat izdevā s nosū tī t pā ris fotoattē lu. Parole tiek mainī ta katru dienu. Jums tas ir jā paņ em reģ istratū rā .
Izlikš ana. Lidmaš ī na bija vakarā . Telpa tika nodota pulksten 11-50. Nav atstā ti konti, neviens mū s nepacieta. Pieklā jī gi lū dzā m atstā t kā rtis uz dvieļ iem un negriezt rokassprā dzes. Atļ ā va, tikai prasī ja, lai nevienam nesaka : ))) 16-00 pē c mums atbrauca autobuss, iekā pā m tajā un tad reģ istratū ra katram izņ ē ma 0.5 auksta ū dens. Sī kums? Tas ir jauki, ne katra viesnī ca jū s tā sagaida. Kopumā esam apmierinā ti ar saviem svē tkiem. Ja jums ir vienalga, kur nakš ņ ot, jū s vē laties klusumu, labu ē dienu, tad jū s esat š eit.
Bē rniem bū s garlaicī gi! ! ! Viesnī ca ir paredzē ta Eiropas pensionā riem. Bet tā kā mums ir pieauguš i bē rni, 17 gadi un 19 gadi, plus esam arī ar draugiem, tad mū sē jiem nebija garlaicī gi. Brauksim atkal uz Labrandu? Varbū t, ja tiks veikts kapitā lais remonts telpā s. Lai gan...neredzē jā m, kurā s istabā s vā cieš i dzī vo, varbū t viņ u istabā s viss ir kā rtī bā : )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu