Lieliska viesnīca relaksējošām brīvdienām!

Rakstīts: 6 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 23 jūlijā — 1 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Lieliska viesnī ca, kas pilnī bā atbilst savā m zvaigznē m. Profesionā ls, pieklā jī gs, atsaucī gs un iejū tī gs personā ls. Klusa, mierī ga vieta, kur gribas atgriezties vē l un vē l. Viss augstā kajā lī menī!! !
Viesnī cas teritorija ir liela, visa ierakta ziedos un apstā dī jumos. Skaistums ir neaprakstā ms, kas nemitī gi tiek pieskatī ts, laistī ts, griezts. Neiedomā jamu formu krū mi, zā lā ji visi spilgti zaļ i un jū ra redzama no visā m pusē m. Viesnī ca atrodas gar jū ru pirmajā lī nijā .
206. istabu iedeva labu (pē c piemaksas), ar skatu uz jū ru, lai gan sā kotnē ji nopirkā m ekskursiju ar skatu uz dā rzu, 110. istabiņ a (pirmais stā vs nav slikta istabiņ a). Istabā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: liela gulta ar gaiš iem palagiem, fē ns, ledusskapis (nesala, tikai atdzesē ), seifs, tē jkanna, cukurs, kafija, tē jas. Ļ oti tī rs. Tī rī ts katru dienu. Viņ i dod sniegbaltus dvieļ us - kā jā m, sejai, rokā m un ķ ermenim, nes uz istabu ū deni dzerš anai 1.5 litru pudelē s.

Ē diens labs, daudz daž ā du ē dienu katrai gaumei. Un pats galvenais: visu laiku mums nekad nesā p vē ders. Viņ i dod vistu, zivis, visu veidu gaļ u. Daž reiz ir kalmā ri, astoņ kā ji un to jū ras velš u ē dieni. Augļ i, sulas, vī ns, visā das tē jas, var pagatavot daž ā das kafijas, karsto š okolā di. Karsts un auksts piens, visa veida saldumi, kū kas, bulciņ as, graudaugi, medus ķ emmē s. Ē diens ir vā cieš iem un itā ļ iem, kuri š ajā viesnī cā ir vairā kumā , kā arī slā viem. Katru rī tu speciā li tev gatavo omleti, var izmantot ceptas olas, var apgriezt, var pievienot daž ā das sastā vdaļ as. Papildus jau tur gatavotajiem salā tiem var izvē lē ties sastā vdaļ as un pagatavot salā tus ī paš i sev. Pa starpā m dā vina saldē jumu, garš ī gas daž ā das picas. Man ļ oti patika steiks no lielas svaigas zivs, kas tika pagatavots mū su priekš ā . Bā ros taisa visā dus kokteiļ us, ļ oti labu alu, lej tieš i no stikla pudelē m.
Jū ra ir silta, skaisti koraļ ļ i, pā rsteidzoš as zivis. Visi peldē jā s maskā s, gan vecie, gan bē rni. Vienkā rš i jā cenš as neko neaiztikt, bet tikai skatī ties. Galu galā ir daudz indī gu koraļ ļ u un zivju. Abā s pusē s ir divi pontoni, divas galvenā s smilš u pludmales, kurā s var peldē ties ne tikai no pontona, bet arī no krasta. Ir vairā kas nomaļ as izejas uz jū ru, kur var mierī gi atpū sties vienatnē sauļ oš anā s krē slā zem lietussarga.
30. jū lijā notika apdroš inā š anas gadī jums (mugurā lumbago, nevarē ja staigā t)! Liels paldies visam personā lam, gidam Mahamedam, viņ š bija kopā ar mums klī nikā un pē c tam nepā rtraukti uzturē ja kontaktus, risinot problē mu ar nosū tī š anu mā jā s. Viesnī cas brī niš ķ ī gā daktere skrē ja uz istabu uz 1.5 dienā m un mē ģ inā ja izā rstē ties. Ā rstē š ana bija organizē ta un nebija nekā du problē mu ar sū tī š anu mā jā s, lai gan viņ i bija ļ oti noraizē juš ies (ā rvalsts un valodas nezinā š ana).
Paldies par smaidiem, sapratni un palī dzī bu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu