Laba viesnīca, lielisks serviss, skaists rajons

Rakstīts: 18 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 15 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Es jau ilgu laiku gribē ju doties uz Ē ģ ipti, bet es nevarē ju apmeklē t š o pasakaino valsti. Man kā pieredzē juš am ceļ otā jam bija vajadzī gs ilgs laiks, lī dz izvē lē jos viesnī cu. Es lasī ju atsauksmes un analizē ju. Pē dē jos gados man ir izdevies apmeklē t daudzas vietas – gan Indijā , gan Taizemē , gan Kambodž ā , gan Vā cijā , un Lielbritā nijā un Polijā . Tagad gribē ju komfortu, lai bū tu viss iekļ auts, jo reiz jau atpū tos Turcijā . Un es nekļ ū dī jos. Atpū ta bija veiksmī ga. Es un mana 15 gadus vecā meita ieradā mies agri no rī ta. Lī dz iedzī voš anā s, izstaigā jā m teritoriju, skatī jā mies uz jū ru, apbrī nojā m satriecoš o Ē ģ iptes rī tausmu.
Viesnī cas teritorija ir liela, visa ierakta ziedos un apstā dī jumos. Skaistums ir neaprakstā ms, kas nemitī gi tiek pieskatī ts, laistī ts, griezts. Neiedomā jamu formu krū mi, zā lā ji visi spilgti zaļ i un jū ra redzama no visā m pusē m. Viesnī ca atrodas gar jū ru pirmajā lī nijā .
Iedeva labu istabiņ u, ar skatu uz jū ru, lai gan sā kotnē ji nopirkā m ekskursiju ar skatu uz dā rzu (tas ir lē tā k). Numurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: liela gulta ar gaiš iem palagiem, fē ns, ledusskapis, seifs, tē jkanna, cukurs, kafija, tē jas. Ļ oti tī rs. Katru dienu rū pī gi iztī rī ts. Viņ i dod daudz sniegbaltu dvieļ u - kā jā m, sejai, rokā m un ķ ermenim, viņ i nes uz istabu ū deni pudelē s dzerš anai. Strā dā krieviski runā još a sieviete, kura katru dienu jautā vai mums viss der, vai labi uzkopj, vai ir vē lmes. Kad jū s ierodaties pludmalē vai baseinā , katram tiek iedots liels dvieļ u palags, viņ i ieliek sauļ oš anā s krē slu jū su parā dī tajā vietā , uzliek matraci, tad jū su dvieli.

Ē diens labs, daudz daž ā du ē dienu katrai gaumei. Un pats galvenais: visu laiku mums nekad nesā p vē ders. Viņ i dod vistu, zivis, visu veidu gaļ u. Daž reiz ir kalmā ri, astoņ kā ji un to jū ras velš u ē dieni. Augļ i, sulas, vī ns, visā das tē jas, var pagatavot daž ā das kafijas, karsto š okolā di. Karsts un auksts piens, visa veida saldumi, kū kas, bulciņ as, graudaugi, medus ķ emmē s. Ē diens ir vā cieš iem un itā ļ iem, kuri š ajā viesnī cā ir vairā kumā , kā arī slā viem. Katru rī tu speciā li tev gatavo olu, var izmantot ceptas olas, var apgā zt, var pievienot daž ā das sastā vdaļ as. Papildus jau tur gatavotajiem salā tiem varat izvē lē ties sastā vdaļ as un pagatavot salā tus ī paš i sev. Pa starpā m dā vina saldē jumu, garš ī gas daž ā das picas. Man ļ oti patika steiks no lielas svaigas zivs, kas tika pagatavots mū su priekš ā . Bā ros gatavo visā dus kokteiļ us - mohito, pina colada un citus, ļ oti labu alu, lej tieš i no stikla pudelē m. Alus man ī sti negarš o, vienkā rš i pamē ģ inā ju, bet vā cieš i visu laiku dzē ra. Bā rmeņ i smaidī gi, dzī vespriecī gi, vē rī gi. Kopumā visi viesnī cas darbinieki – pavā ri, viesmī ļ i un pat apkopē jas ir draudzī gi, atceras vā rdus, sveicina, vienmē r jautā , kā klā jas. Daudzi labi zina krievu valodu. Reģ istratū ra arī ļ oti uzmanī ga pret jebkā diem lū gumiem, vienmē r ir kā ds krieviski runā još s cilvē ks. Kas attiecas uz internetu, tas ir pieejams reģ istratū rā un bā ros. Nav ļ oti ā trs, bet pilnī gi pietiekami, tā pē c domā ju, ka nav jē gas pirkt karti.
Atseviš ķ i es gribu teikt par animatoriem! Cilvē ki, tas ir kaut kas. Kito, tas ir viņ u vadī tā js, un viņ a komanda - meitene Tam Tam, Mr Potato un citi puiš i taisa tā dus š ovus, kā dus jū s pat cirkā neredzē sit. Un arī tu vari piedalī ties. Viņ a pati piedalī jā s vairā kos š ovos, es joprojā m nevaru saprast, kā viņ i to dara. Bija burvji, un ī sts jogs, kurš staigā ja pa stiklu, gulē ja uz tā , pacē la vairā kus cilvē kus un uzlē ca uz stikla, gulē ja uz naglā m, un cilvē ki uz tā stā vē ja. Mani iespaidoja uguns š ovs, kad puiš i sarī koja ī stu uguns ekstravaganci, norija to, palaida vaļ ā pū ķ us. Tika pieaicinā ti arī mā kslinieki, kuri taisī ja ī stus ē ģ iptieš u vakarus ar vē derdejā m. Bija dziedā tā js, kurš dziedā ja slavenas dziesmas daž ā dā s valodā s. Bija kā ds vī rietis, kurš dejoja svā rku deju. Š eit viņ i staigā ja ķ ekatā s, uzaicinā ja vī rieti ar kamieli, ar kuru var nofotografē ties bez maksas. Visu nevar aprakstī t. Š ī s izrā des ir jā redz vismaz vienu reizi. Diena iesā kā s ļ oti jautri, ar animatoriem varē ja spē lē t daž ā das spē les, volejbolu, tenisu, š autriņ as, nodarboties ar jogu, apgū t daž ā das dejas un vē derdejas. Vienkā rš i nebija laika garlaikoties. Un, ja jū s nevē lē jā ties piedalī ties, neviens nevilka ar varu, viņ i pā rgā ja. Un pats labā kais ir tas, ka ar š iem animatoriem ir viegli draudzē ties, viņ i ir ļ oti kontakti, visi viņ us zinā ja un mī lē ja. Bē rniem ir rotaļ u laukums, bē rnu klubs, mini diskotē ka. Pats redzē ju, cik biež i animatori spē lē jā s ar bē rniem.
Kas attiecas uz jū ru un pludmalē m. Tie ir krā š ņ i. Jū ra ir silta, skaisti koraļ ļ i, pā rsteidzoš as zivis. Visi peldē jā s maskā s, gan vecie, gan bē rni. Vienkā rš i jā cenš as neko neaiztikt, bet tikai skatī ties. Galu galā ir daudz indī gu koraļ ļ u un zivju. Abā s pusē s ir divi pontoni, divas galvenā s smilš u pludmales, kurā s var peldē ties ne tikai no pontona, bet arī no krasta. Ir vairā kas nomaļ as izejas uz jū ru, kur var mierī gi atpū sties vienatnē sauļ oš anā s krē slā zem lietussarga.
Kopumā es iesaku š o viesnī cu visiem. Viņ š visos veidos pā rsniedza manas cerī bas. Arī mana meita bija ļ oti apmierinā ta ar atpū tu, uzņ ē ma daudz skaistu fotogrā fiju. Labrandā gribu atgriezties vē l un vē l. Paldies viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos.

Pavlovska Jeļ ena
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu