Neiesaku

Rakstīts: 14 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 3.0
Mē s rezervē jā m ģ imenes numuru, bijā m 3 cilvē ki. Iedeva 207. istabu ar 4 gultā m pē c kā rtas. Telpā ir nodalī jums, kas nosacī ti sadala telpu divā s zonā s. Visas mē beles ir ļ oti vecas. Televizors ir mazs (neskatī jā mies). Gultas veļ a visa ar caurumiem. Dvieļ i mums vienmē r tika izlikti, pamatojoties uz to, ka dzī vojam tikai divi. Dvieļ i ir netī ri ar caurumiem. Š ampū nu nav. Ir tikai stacionā ras ziepes. Skats no istabas nebija uz dā rzu, bet uz sienu! ! ! Acī mredzot tas bija tā pē c, ka esam krievvalodī gi un par to jā priecā jas. Gribē jā m ieiet duš ā , bet ū dens nebija ļ oti karsts. Nolē muš i ar š ā du nieku nepaciest, nā cā s piezvanī t un palū gt karsto ū deni. Un, lū k, no krā na tecē ja karsts ū dens. Vispā r Viesnī ca ir ieslodzī ta, lai tu visu laiku ej un kaut ko prasi, nevis atpū ties. Bā ros vā cieš iem alu dod stikla glā zē s, bet mū sē jiem plastmasas. Es gribē tu nedaudz pastā stī t par animā ciju. Dienas laikā viņ a neeksistē . Vakara š ovs Nataš a no Krievijas ļ oti aizskar visas slā vu sievietes ar histē riskiem smiekliem. Atstā ja sliktu atlikumu. Bā rmenis laiž vaļ ā vā rdus aizmugurē "nau, nā c" un tā tā lā k. utt. Pē c š ī s pirmā s vakara programmas mē s nedevā mies uz vakara izrā dē m.
Kas attiecas uz restorā nu, tas ir viens. Ē diens vienmuļ š ir makaroni, picas. Pā ris reizes vakariņ ā s ē dā m tunci. Ļ oti interesanta dā rzeņ u pasniegš ana restorā nā . Viņ i ir aizsegti. Un, lai paņ emtu gurķ i, ir jā stā v un jā atloka plē ve, kamē r rokā s ir š ķ ī vis. Iespē jams, tiek pieņ emts, ka š o gurķ i var pat sagriezt, bet par to jau jā jautā ! ! ! Un tas, no kura tas ir atkarī gs, pastā vī gi nav darba vietā .
Ak jā , pludmale! Jū ra silta, zivis skaistas. Saule spī d, bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu. Neiesaku, ī paš i krievvalodī gajiem (ukraiņ iem) braukt. Mē s neesam laipni gaidī ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu