Royal Paradise Resort 4*– Atsauksmes

189
Novērtējums 4.410
№197 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.1 Numurs
4.4 apkalpošana
4.7 Tīrība
4.5 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Šarm eš Šeihas Hadabas rajonā pie Sarkanās jūras. Tas tika atvērts 1996. gadā. Netālu no viesnīcas atrodas izklaides centrs Alf Leila Wa Leila, un tirdzniecības centri Il Merkato un Old Market iepriecinās iepirkšanās un vietējo krāsu cienītājus.Vairāk →
аватар KatrinWah
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ierados 4 no rī ta, viesnī cā ieradā s 5:30. Aizpildī ju anketu, man parā dī ja reģ istrē š anā s nosacī jumus - pē c 14:00 un izrakstī š anā s nosacī jumus - pirms 12:00, piedā vā ja 10 $ - atteicā s. Sē dē ja vestibilā gaidī t. … Tomēr ▾ Ierados 4 no rī ta, viesnī cā ieradā s 5:30. Aizpildī ju anketu, man parā dī ja reģ istrē š anā s nosacī jumus - pē c 14:00 un izrakstī š anā s nosacī jumus - pirms 12:00, piedā vā ja 10 $ - atteicā s. Sē dē ja vestibilā gaidī t. Reģ istratū ra mainī jā s pē c 2 stundā m. Es jautā ju, kad viņ i reģ istrē jas, atbildē ja, ka mē ģ inā s agrā k. Viņ š jautā ja, cik ilgi es gaidu, pamā ja ar galvu. Es devos uz tirgu. Viņ a atgriezā s pē c 1.5 stundā m, jautā ja par izlī gumu, viņ š atkal pamā ja ar galvu, juta lī dzi un iedeva atslē gu. Viņ a man iedeva š okolā di. Standarta numurs otrajā stā vā . Viss darbojas. Bet tualetē pil ū dens un seifa nav.
Pludmale ir ļ oti tā lu pirmajai lī nijai. Nolaiš anā s ū denī no pontona ir salauzta! Tas nozī mē , ka labā kajā gadī jumā , ja neesi vecs cilvē ks un neesi bē rns, tad vari nolaisties ū denī . Bet margu nav, pakā pieni slideni.
Ē diens tieš ā m tā ds pats. Alus nav, ū dens no dzesē tā ja, tē ju-kafiju var pagatavot tikai 120 ml plastmasas krū zē . Tas pat nav smieklī gi. Plaukstā s ir lielā ks apjoms. Š ķ ī stoš ā kafija. Dabisko pat nemaksā .
Labā k ir piemaksā t 50 USD un doties uz kaimiņ u karalieni Š armu. Tur vī nu lej plastmasā , bet vismaz tur ir, un kafiju un tē ju tasī tē s.
аватар silchet
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
1) Ē diens ir bezgarš ī gs, visas 7 dienas viens un tas pats. 2) Augļ u nav - iedeva 2 apelsī na gabaliņ us uz 2 dienā m, tikai pusdienā s. 3) Restorā nā nav dzē riena, nav atļ auts to nest no bā ra uz restorā nu. 4) RESTORĀ NS - parasta padomju ē dnī ca, arā bu š efpavā ri visu dod pa druskai un karotī tei (makaroni, rī si, salā ti, pat pupiņ as, nemaz nerunā jot par gaļ u, zivī m, saldumiem un pat salā tiem). … Tomēr ▾ 1) Ē diens ir bezgarš ī gs, visas 7 dienas viens un tas pats.
2) Augļ u nav - iedeva 2 apelsī na gabaliņ us uz 2 dienā m, tikai pusdienā s.
3) Restorā nā nav dzē riena, nav atļ auts to nest no bā ra uz restorā nu.
4) RESTORĀ NS - parasta padomju ē dnī ca, arā bu š efpavā ri visu dod pa druskai un karotī tei (makaroni, rī si, salā ti, pat pupiņ as, nemaz nerunā jot par gaļ u, zivī m, saldumiem un pat salā tiem). Viņ i stā v kā santinellas. . .
5) Alus bā rā vispā r nav, to var nopirkt tikai par naudu. Bā rā alus ir 2$ par pudeli 0.50$, veikalos 1.30$ utt.
6) Istabas ir netī ras, ļ oti slikti tī rī tas, dvieļ i netī ri, briesmī gi.
7) Pontons pludmalē ir saplī sis, pati pludmale nav labi kopta, nav matrač u. . .
аватар Svitlana499172
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga viesnī ca, nekas nebija lī dzvē rtī gs. Fotogrā fijas nesakrī t ar realitā ti. Ē diens nav garš ī gs. Baseins netī rs, smirdoņ a visapkā rt. Nav animā cijas. Mē beles reģ istratū rā ir netī ras un vecas. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, nekas nebija lī dzvē rtī gs. Fotogrā fijas nesakrī t ar realitā ti. Ē diens nav garš ī gs. Baseins netī rs, smirdoņ a visapkā rt. Nav animā cijas. Mē beles reģ istratū rā ir netī ras un vecas. Vienī gā labā lieta bija jū ra.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s nemaz neizvē lē jā mies š o viesnī cu, bet jau esam izvē lē juš ies to, ko mē s sakā m, palika mū su datumos. Pē c standarta ir jā bū t 4 *, bet nav 2 *. Darbinieki ļ oti labi izturē jā s un centā s palī dzē t pē c vajadzī bas. … Tomēr ▾ Mē s nemaz neizvē lē jā mies š o viesnī cu, bet jau esam izvē lē juš ies to, ko mē s sakā m, palika mū su datumos. Pē c standarta ir jā bū t 4 *, bet nav 2 *. Darbinieki ļ oti labi izturē jā s un centā s palī dzē t pē c vajadzī bas. Tī rī ts katru dienu. Ja vē laties, lai pirmā rinda vī niem nonā k jū rā , tad varu ieteikt. Bet, ja jums ir kā das uztura ī patnī bas, tad jū s š eit neesat, jo katra diena ir vienā da.
аватар Viktorija818609
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s lidojā m ar laimi, mū s norī koja Royal Paradise Resort. Viesnī cā kopumā viss bija kā rtī bā , bet, protams, novē lu to labā ko. Man bija liels prieks, ka viņ š bija pirmajā rindā , bet remonts viesnī cā nenā ktu par ļ aunu. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m ar laimi, mū s norī koja Royal Paradise Resort. Viesnī cā kopumā viss bija kā rtī bā , bet, protams, novē lu to labā ko. Man bija liels prieks, ka viņ š bija pirmajā rindā , bet remonts viesnī cā nenā ktu par ļ aunu. Tas, ka bijā m pie jū ras, ir lielā kais pluss. Ē diens ir normā ls. Viss bija tuvu, laba atraš anā s vieta. Man nav pretenziju pret personā lu.
аватар Valja_Petruk1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ir š ausmī ga. Briesmī ga klientu apkalpoš ana, nekas tā ds nekad nav noticis. Bija viss iekļ auts, bet mū s apkalpoja tikai tē ja, paš iem bija jā iet kaut ko iedzert nopirkt. Pā rtikai - bē rns un viņ as vī rs saindē jā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga. Briesmī ga klientu apkalpoš ana, nekas tā ds nekad nav noticis. Bija viss iekļ auts, bet mū s apkalpoja tikai tē ja, paš iem bija jā iet kaut ko iedzert nopirkt. Pā rtikai - bē rns un viņ as vī rs saindē jā s. Reģ istrā cija bija jā gaida, bija daudz tū ristu. Pludmale un citas lietas ir ļ oti tā lu. Ja plā nojat lidot uz š o viesnī cu, ņ emiet lī dzi pā rtiku, jo arī mums bija jā iet pirkt pā rtiku.
аватар sunny.costa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izlasot gan negatī vas (tā das bija visvairā k), gan pozitī vas atsauksmes, tomē r uzdroš inā jos doties uz š o viesnī cu. Sā kš u ar to, ka biļ ete pirkta par smieklī gu cenu (no Kijevas lidoju par 7000 UAH diviem uz 8 dienā m), tā pē c ar "luksusa" nosacī jumiem nerē ķ inā jos. … Tomēr ▾ Izlasot gan negatī vas (tā das bija visvairā k), gan pozitī vas atsauksmes, tomē r uzdroš inā jos doties uz š o viesnī cu. Sā kš u ar to, ka biļ ete pirkta par smieklī gu cenu (no Kijevas lidoju par 7000 UAH diviem uz 8 dienā m), tā pē c ar "luksusa" nosacī jumiem nerē ķ inā jos. Mani interesē ja jū ras tuvums (lai staigā tu, nevis bū tu atkarī gs no viesnī cas autobusu grafika, kas ved no 3. lī nijas uz pludmali) - un š eit ir pirmais viesnī cas pluss - es dzī voju teritorijā mā ju pē c iespē jas tuvā k jū rai, tā pē c 7-10 minū tes biju pie "Azū ra krasta", bet pat no tā lā kā s ē kas pie jū ras ne vairā k kā.10-12 minū š u gā jiena attā lumā (ja esi jauns un aktī vs), jū s dosieties lejā no kalna, tā pē c ņ emiet vē rā , ka iet lejā bū s vieglā k nekā kā pš ana augš ā , bet lē ni kā pt arī nebū s daudz pū ļ u.

Daudzus interesē jautā jums par telpu kvalitā ti – jā , pietrū kst meistara rokas, lai atjaunotu perfektu tī rī bu un veiktu remontu.
Bet, kā liecinā ja 2. brauciena uz Š arm eš Š eihu prakse, ja esi gatavs piemaksā t 10-15 dolā rus par istabiņ u un uzstā t, ka vajag "izcilu", nevis nokautu un ē rtu - dabū siet (jo viesnī ca nav piepildī ta lī dz maksimumam - ir varianti), es mainī ju piedā vā to numuru 3 reizes, lī dz izlē mu par gala rezultā tu. Es padalī š os ar dzī ves padomu - vietē jie vienkā rš i dievina mū su š okolā di, viņ iem tā ir zelta vē rta (pietiks ar "Alenku", lai sarunas bū tu pē c iespē jas veiksmī gā kas - un tad varē siet maksā t mazā k).

Iekā rtojuš ies, nā cā s uzkopt istabu, bet pā rē jā dzī vojā m tī rī bā un komfortā . Lai mums ieslē gtu karsto ū deni, bija jā dodas uz reģ istratū ru un jā iesniedz pieteikums, ko aizpildī jā m nā kamo 20 minū š u laikā . Vē l viens padoms - ja tev teica, ka tagad visu nokā rtos, bet viņ i to nedara, tad ej un neizej no reģ istratū ras, kamē r neizvē lē sies vai nu cilvē ku, kurš izpildī s tavu lū gumu vai iedos tev vajadzī go. .
Viesnī cā ir problē mas ar pludmales dvieļ iem – cilvē kiem, kuri ielidoja mū su brī vdienu vidū , ar tiem nepietika. No tā izriet, ka paņ em vienu reizi pludmales dvieli - un ar to brauc uz pludmali lī dz atvaļ inā juma beigā m!!!

Viesnī cas teritorija tiek sakopta, vadī ba cenš as uzturē t tī rī bu un pareizu izskatu. Es sastapu daudz ļ aunprā tī gu atsauksmju par uzturu - jā , sortiments katru dienu ir viena veida. Bet izsalcis nebū si, var ņ emt dubultporcijas - bija gaļ a, zivs, zupa, piedevas - kartupeļ i, rī si, vermicelli mē rcē , daudz salā tu, svaigi dā rzeņ i, tē ja/kafija, dzē rieni, saldumi - baklava un cepumi , daž reiz ž eleja un augļ i (apelsī ni un melone). Pā ri ceļ am no viesnī cas atrodas neliels tirdziņ š , kurā var atrast gan trū kstoš os augļ us (dateles, zemenes par 1$ par paplā ti, mango - 3$ par kilogramu), gan arī suvenī rus, peldē š anas piederumus un ekskursiju piedā vā jumus.
Ja jū s dodaties uz All inclusive milzī ga alkohola daudzuma dē ļ , tad jū s esat nevietā - alkohols š eit ir slikts, sastā v no 3-4 vienī bā m un garš a ir tā da pati, neatkarī gi no tā , vai tas ir rums, konjaks vai degvī ns. Nu, pats galvenais - kura dē ļ es lidoju uz Š arm eš Š eihu - jū ra un saule. Tā s š eit ir lieliskas - noteikti ņ emiet lī dzi masku, viesnī cā ir fantastiski gleznains koraļ ļ u rifs un daudzas skaistas zivis, kuras nekautrē jas un ļ aujas pamanī t no rokas stiepiena attā luma, vai pat tuvā k. Pontons ir vecs, tikai viena ieeja ū denī ir atvē rta, bet ar to pietiek visiem un neviens kā jas "nesagrieza".
Ir glā bē js, kurš pā rliecinā s, ka nebrauc pā rā k tā lu un svilpo, ja ej par tā lu, bet man patī k peldē t tā lā k un skatī ties uz rifiem, kas iet paralē li krasta lī nijai, tā pē c š eit iesaku vai nu brī dinā t glā bē ju. vai arī dari to nepareizi kā es - vienkā rš i ignorē (tas ir slikts padoms, bet derī gs)!!!

Promenā de: Vecrī gu un Veco tirgu sasniedzā m kā jā m 25 minū tē s, bet bez problē mā m var nokļ ū t jebkurā sev vajadzī gā punktā ar taksometru, kas š eit ir pilns (noteikti kaulē jieties - visur un vienmē r!! ! ). Viesnī cā nav animatoru, tā pē c jums paš iem ir jā izklaidē jas. Un atceries – kurš uz ko iet. Ja jums ir svarī gi atpū sties augstā lī menī - labā k iegā dā ties dā rgā ku biļ eti uz citu viesnī cu, ja ekonomiski atpū š aties tī rā kā s siltā s jū ras krastā - tad š ī iespē ja ir jums. Novē lu jaukus svē tkus!! ! )))
аватар vilyana
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cu ir grū ti nosaukt par viesnī cu! Atkritumi un vairā k! Netī rumi briesmī gi, krā ni nestrā dā , pirmo reizi mazgā ju tik reti. Ē diens ir, bet tikai gurķ us, tomā tus, kā postus, pupiņ as, rī sus, vermicelli un vistu vai gaļ u izdala gabaliņ os, zupā s nedaudz ū dens ar sī poliem. … Tomēr ▾ Viesnī cu ir grū ti nosaukt par viesnī cu! Atkritumi un vairā k! Netī rumi briesmī gi, krā ni nestrā dā , pirmo reizi mazgā ju tik reti. Ē diens ir, bet tikai gurķ us, tomā tus, kā postus, pupiņ as, rī sus, vermicelli un vistu vai gaļ u izdala gabaliņ os, zupā s nedaudz ū dens ar sī poliem. Tē ja un kafija tikai brokastī s, bet pusdienā s un vakariņ ā s tikai apelsī nu saldais ū dens. Nedē ļ u viņ i deva 2 reizes apelsī nus un 2 reizes meloni. Par batoniņ u vienkā rš i nerunā - viena veida alkohols, nesaka kas tas ir, tur 15 grā di, atš ķ aida ar ū deni laikam 1 pret 10, krū zī tes tikai plastmasas un ē dnī cā , starp citu , arī kausu nav vispā r, piegā ju pie š efpavā ra pajautā t kā pē c tā , viņ š teica, ka lē ta viesnī ca. Visur tā di netī rumi ir tikai mati galos. Durvī m nestrā dā slē dzenes, visā s istabā s nestrā dā televizori, ir tikai viens krieviski runā još s kanā ls. Ū dens no krā na tek tik smirdī gi, ka nolē mu izturē t pē dē jā s 2 dienas un sagaidī t atnā kš anu mā jā s. Mums bija jā iziet no viesnī cas 15.10, bet 12.00 viņ i nogrieza rokassprā dzes un mē s nevarē jā m vakariņ ot.
аватар Tanya24000
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mū s iekā rtoja istabā , kur nav karstā ū dens, balkons neaizveras, skats uz bū vlaukumu. Pē c tam devā mies pie administratora, viņ š deva mā jienu, ka vajag piemaksā t. Mē s samaksā jā m papildus 10 USD. Mums iedeva vē l vienu istabu, kur atkal neslē dzā s balkons un skats uz bū vlaukumu. … Tomēr ▾ Mū s iekā rtoja istabā , kur nav karstā ū dens, balkons neaizveras, skats uz bū vlaukumu. Pē c tam devā mies pie administratora, viņ š deva mā jienu, ka vajag piemaksā t. Mē s samaksā jā m papildus 10 USD. Mums iedeva vē l vienu istabu, kur atkal neslē dzā s balkons un skats uz bū vlaukumu. Es atkal devos no viena viesnī cas gala uz otru sū dzē ties! Pē c tam mums iedeva istabiņ u, kur viss strā dā , bet viss ir Š AUSMĪ GI NETĪ RĪ GS UN VECS!
Ē diens ir slikts. Monotoni. Vistas gaļ a tiek dota gabalā (50 grami) vienai personai. Mē s bijā m izsalkuš i.
Nav animā cijas vispā r!
BĀ RĀ NAV ALKOHOLISKO DZĒ RIENU, tikai sula un ū dens (bet vienmē r teiks, ka pē c 10 minū tē m viss bū s). Tas nenotika 7 dienas. Tikai par naudu!! !
SAMAKSĀ JIET VĒ L 50 ASV dolā rus, LAI DOKĀ TU UZ CITU VIESNĪ CU!
CITĀ DĒ JĀ DIENA TIKS BOJĀ TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !!!!! ! !
аватар Valerij296856
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Janvā rī es atpū tos Royal Paradise Resort 4 *. Istabas uzkopš ana bija reiz, kad tu saki, vai ieliec dolā ru. Duš ā jū s nevarat regulē t ū deni, mazgā t vai aukstu vai karstu, un duš a nav ļ oti jauna. Pludmale ir nedaudz tā lu, lai gan viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , jums jā iet lejā . … Tomēr ▾ Janvā rī es atpū tos Royal Paradise Resort 4 *. Istabas uzkopš ana bija reiz, kad tu saki, vai ieliec dolā ru. Duš ā jū s nevarat regulē t ū deni, mazgā t vai aukstu vai karstu, un duš a nav ļ oti jauna. Pludmale ir nedaudz tā lu, lai gan viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , jums jā iet lejā . Bā rs ir atvē rts, bet izvē le nav liela. Ē diens š ajā viesnī cā ir ļ oti labs. Viesnī cas priekš ā atradā s akvaparks, kafejnī cas, restorā ni nav dā rgi, proti, atrodas labi.
Parādīt vairāk »


iemiesojums nsp-8591
Lai visiem jauka diena!Vēlos uzzināt vairāk par pludmalēm šajā viesnīcā un par ēdināšanu.Paldies.
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums yulacha2011
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Skela
cikos paliek tumšs?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Skela
Es nevaru to atrast kartē. vai tas ir ĀRPUS ciema? vai pašā ciematā. tas ir, kur, piemēram, var iziet un vienkārši pastaigāties?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sales45
‹ Viesnīca Royal Paradise Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в районе Хадаба курорта Шарм-Эль-Шейх на берегу Красного моря. Был открыт в 1996 году. Рядом возле отеля находится развлекательный центр Alf Leila Wa Leila, а торговые ряды Il Merkato и Old Market порадуют любителей шопинга и местного колорита.

Atrašanās vieta Отель расположен в 22 км от международного аэропорта Шарм-эль-Шейх в районе Hadaba | Ras Um El Sid. Расстояние до Naama Bay: 7 км; Расстояние до Old Market (Старый Город): 4 км; Расстояние до Soho Square: 20 км.
Pludmales apraksts Пляж расположен в около 450 м от основного здания, пляж 150 м, стационарный пирс: 60 м. Есть кораллы, рекомендуется специальная обувь. Между отелем и пляжем проходит променад. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, интернет-кафе (платно), сейф на ресепш (под депозит), room service, почтовые услуги, 3 ресторана, 3 бара, терраса для загара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в общем бассейне. Детская кровать предоставляется по запросу
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс бесплатно, пляжный волейбол бесплатно, развлекательные программы бесплатно, массаж платно.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 286 номеров. Состоит из основного 2-этажного здания (без номеров) и комплекса 2-этажных корпусов.

Istabās

Сплит кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (пустой), сейф (бесплатно), телефон, ванна / душ, фен, room service.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Um El Sid Cliff, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: Tel: +20 69 366 3613
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.