Albatros Royal Moderna Resort 5*– Atsauksmes

340
Novērtējums 7.610
№30 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.1 Numurs
7.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.6 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Nabq Bay rajonā, pašā jūras krastā. Viesnīcai ir plaša labiekārtota teritorija un attīstīta infrastruktūra. Uz vietas ir ūdens atrakciju parks. Viesnīca piedāvā plašu restorānu un bāru izvēli. Piemērots aktīvām ģimenes brīvdienām ar bērniem un jauniešiem. Atvērts 2004. gadā. Pēdējā istabiņu skaita daļējā renovācija notika 2023. gadā. Ne visas telpas ir izremontētas.Vairāk →
аватар dentist.apz
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m atvaļ inā jumā kā ģ imene ar mazu bē rnu 26.11. 23-3.12. 23Viesnī ca man patika - nekur nav rindu - sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem gan pie jū ras, gan pie baseiniem. Vienmē r ir brī vi galdiņ i gan restorā nos (kuru ir 6), gan terasē s. … Tomēr ▾ Bijā m atvaļ inā jumā kā ģ imene ar mazu bē rnu 26.11. 23-3.12. 23Viesnī ca man patika - nekur nav rindu - sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem gan pie jū ras, gan pie baseiniem. Vienmē r ir brī vi galdiņ i gan restorā nos (kuru ir 6), gan terasē s. Ir atseviš ķ s bē rnu restorā ns ar bē rnu ē dienkarti un maziem galdiņ iem ar TV, uz kuriem tiek rā dī tas multfilmas bē rniem, kas ē d. Burtiski nav rindas uz ē dienu!! ! Milzī gi + 3 apsildā mi baseini un viens no tiem pat ar masā ž as strū klā m! ! Baseinos ir daudz bē rnu slidkalniņ u un savs atseviš ķ s ū dens atrakciju parks. Personā ls atsaucī gs, kā rtī ba tiek uzturē ta augstā lī menī , istaba tika iztī rī ta labi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu un katru dienu tika rā dī ti ziloņ i un bruņ urupuč i : -))). Ir vietē jā animā cija, un Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā apmeklē tā jiem.
Tagad par mī nusiem - lifta trū kums dzī vojamā s ē kā s - nā cā s bē rnu nest uz rokā m uz 3 stā vu un ratus atstā t pie ieejas, rifs ir ļ oti tā lu (ap 800 metri no krasta) , duš as trū kums uz pontona (lai nomazgā tu sā li lī dz duš ai jā iet apmē ram 1 km ) Dvieļ u zā dzī ba - gide visu laiku brī dinā ja neatstā t bez uzraudzī bas. Vienveidī gas brokastis - katru dienu visos restorā nos tas pats - desas un aukstos gaļ as gaļ as NEVAR ē st, paliek olu kultenis un pā rslas ar bulciņ ā m. Nedē ļ u jū ras velš u restorā nā - kā dreiz bija grilē tas garneles un kalmā ri vienreiz, pā rē jā laikā tikai zivis. Bet + ir daudz vairā k nekā -, tā pē c es tam pieš ķ iru 8
аватар ooodruhzba
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Labdien! Man ļ oti ž ē l, ka pē c slavinoš o atsauksmju izlasī š anas pametu savu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu viesnī cā Royal Albatros Moderna. Pie kuras viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt bē rnam. Viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums ir 5* nu tas ir par daudz!!! ! Ē ģ iptē jau 4. … Tomēr ▾ Labdien!
Man ļ oti ž ē l, ka pē c slavinoš o atsauksmju izlasī š anas pametu savu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu viesnī cā Royal Albatros Moderna. Pie kuras viesnī ca tika izvē lē ta galvenokā rt bē rnam.
Viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums ir 5* nu tas ir par daudz!!! ! Ē ģ iptē jau 4. reizi, trī s reizes Š armā un vienu reizi Hurgadā , tas ir, ir Ē ģ iptes apmeklē juma pieredze!
Sā kš u secī bā:
Lidojā m ar ē ģ iptieš u aviokompā nijā m, pacē lā s un nolaidā s (gudrs pilots), paē dā m lidmaš ī nā . Viss ir brī niš ķ ī gi.
Mums bija labā kais gids visā mū su ceļ ojumu praksē , viņ u sauc HANI (Biblio-Globus un SUNMAR pā rstā vis), viņ š mū s neapkrā va ar lieku informā ciju, viss bija ī si un precī zi.
Viņ i apmetā s izremontē tā istabiņ ā (blakus akvaparkam), no balkona pavē rā s skats uz kaimiņ u viesnī cu, kurā visu nakti skanē ja mū zika, bet par laimi tā nebija dzirdama, skaņ as izolā cija no izejas uz balkonu ir lieliska, par ko nevar teikt par ā rdurvī m.
Kartona durvis (es to sauktu par aizslietni), kuru apakš ā bija sprauga, ielaida katru garā m ejoš o cilvē ku bariņ u. Mū su istaba 2. stā vā bija stū rī tis uz kā pnes, kas nozī mē , ka mums garā m gā ja atpū tnieki no 3. stā va un visa mū su otrā stā va. Es nolaidu visus atpū tniekus un klausī jos viņ u sarunas, smieklus, bē rnu saucienus. Kad rī tausmā putni sā ka dziedā t, likā s, ka tie ir mū su istabā.
Un tā pē c ieraš anā s tika nolemts nomazgā ties un steigties uz jū ru. Bet istabā nebija dvieļ u. Aizskrē ju uz reģ istratū ru, atnesu 10 minū tes. (Dvieļ i!!!! ! Š ī ir pirmā viesnī ca, kur bija dvieļ i, kuros nevar ietī ties, izmē rs bija mazs un kvalitā te nebija ledus! Starp citu, ar pludmales dvieļ iem viss ir kā rtī bā , kā pē c darī t viņ i tik ietaupa uz viesnī cā m???? ) Tiklī dz pienā ca kā rta Pirms matu mazgā š anas, istabā nebija š ampū na. Vī rs nomazgā ja galvu ar ž eleju, es atkal skrē ju uz reģ istratū ru.
Teritorijā ir daudz bē rnu baseinu (atkal, kas ietekmē ja manu viesnī cas izvē li), BET VAI TIE DROŠ I? Sā ku domā t pē c tam, kad bē rnam treš ajā dienā temperatū ra paaugstinā jā s lī dz 40. Vemš ana, š ķ idri izkā rnī jumi! Ik pē c trim stundā m pazeminā ju temperatū ru, un istabā nā cā s ieslē gt vispā rē jo gaismu, jo istabā nebija ne sveč u, ne naktslampu, ne galda lampu, tas bija lielas neē rtī bas, jo pamodinā ju gan bē rnu un vī rs ar gaismu.
Tā tas turpinā jā s trī s dienas, bē rns gulē ja kā lupata! Kad sapratu, ka bē rna stā voklī nav nekā du pozitī vu izmaiņ u, pretdrudž a un pretmikrobu lī dzekļ i nepalī dzē ja. Ceturtajā dienā es sazinā jos ar apdroš inā š anas kompā niju. Bē rns tika pilinā ts un palaists mā jā s. Bet pē c dienas iepriekš ē jam stā voklim tika pievienoti jauni simptomi. Atkal sazinā jos ar apdroš inā š anas kompā niju. Atkal mū s aizveda, mums pilinā ja lielu daudzumu un paņ ē ma biomateriā lu pā rbaudei.
Rezultā tu ievietoju foto-DIZENTĒ RISKĀ AMEBA!
Kur viesnī cā mans bē rns varē ja noķ ert š o parazī tu? Esmu skrupuloza mamma un skatos uz bernu, nelauzu vina speeles, baseina kontroleu, lai nekada gadiijuma nerij udeni, fast food nav musu gimenei! Bet, neskatoties uz to, rezultā ts ir nož ē lojams!
Tagad par istabas tī rī š anu. Kā jau rakstī ju, š ampū nus atnesa pē c vairā kkā rtē jiem atgā dinā jumiem un pē c piecā m dienā m bija beiguš ā s trī s tū biņ as, bet par tā m ne reizi netika ziņ ots. Nā cā s meklē t apkopē ju, lai izlū gtos pē c š ampū na un tualetes papī ra, kas arī tuvojā s beigā m (jo tualetē nestrā dā ja bidē , kā arī spoguļ a fona apgaismojums)!
Bet visvairā k tī rī š anas kvalitā te nogalinā ja gultas veļ as maiņ u!
Mā jā s nemainu gultas veļ u ik pē c 10 dienā m un atvaļ inā jumā man tas nemaz nav vajadzī gs, bet pē c tam, kad bē rnam bija vemš ana un vaļ ī gi izkā rnī jumi, bija daž i mulsumi, kad meita vienkā rš i neaizskrē ja uz tualeti un kaut kas nokritu uz gultas, pati noņ ē mu un mazgā ju globā los traipus, izkā ru gultu uz balkona - labi, ka viss ā tri izž uva! Trī s dienas viņ a lū gusi apkopē ju netī rī t, jo bē rns neesot transportē jams. Bet, kad bijā m klī nikā nā kamā s trī s dienas, cerē ju, ka apkopē ja nomainī s meitai gultas veļ u. Jo vē l palika traipi, kurus ar mazgā š anu neaizklā ju (pievienoju foto). Bet gultu regulā ri katru dienu uzpildī ja apkopē ja un traipi uz gultas palika!
Tagad par pā rtiku!
Frā ze: "Tu nepaliksi izsalcis, bet nav uz ko ķ ert acis" - tā ir raksturī ga š ai viesnī cai.
Izvē le slikta un vienmuļ a!
Viesmī ļ i restorā nos ir gudri puiš i, visi draudzī gi, nekā du pretenziju nav, vienī gais, ko saprotu, no kurienes nā k slavinoš ā s odas š ai viesnī cai! Trī s reizes mū su 10 dienu laikā daž ā di viesmī ļ i (daž ā dos restorā nos) vē rsā s pie manis ar jautā jumu:
- Vai tas ir labi?
Nu kā pē c viņ am bū tu jā stā sta, ka tev tur tev istabā ir vī rs ar bē rnu ar 40 temperatū ru...?
Un jū s atbildat, lai nekaitinā tu:
- Labi!!
Un te sā kā s "dejas ar tamburī niem":
jo viņ i runā krieviski standarta frā zē s, un es lietoju standarta frā zes angļ u valodā , dialogs neizdevā s, bet vā rdu internets es skaidri sapratu no viņ u frā zē m.
Uz ko es atbildu:
- internets ir slikts.
Pē c tam viesmī lis paņ em manu telefonu un es sekoju viņ a kustī bā m, viņ š izplata savu internetu un atver pazī stamā s vietnes T ********* apskatu jeb, ziniet, vietni ar pū ces logo ( Vā rdu nerakstu, lai nedomā tu par reklā mu). Un aicina uzrakstī t atsauksmi. Tā ir neatlaidī ba un neatlaidī ba.
Acī mredzot tika dotas skaidras instrukcijas, kā š ā dā veidā iegū t viesnī cas slavu (((
Un jā , viesnī cas internets ir š ausmī gs, un, ja jū s tomē r vē laties apmeklē t š o vietu, iegā dā jieties vietē jo SIM karti.
Animā cija viesnī cā ir, vā ja, bet puiš i cenš as. Standarta bē rnu diskotē ka. Viņ i apgleznoja bē rnu sejas. Bija putu ballī te. Es redzē ju ū dens aerobiku baseinā . Izrā de tika apmeklē ta trī s reizes - interesanti, tiku lī dz vē derdejas, uguns š ovam un vē l trī s meitenes dejoja (ļ oti aizdedzinoš i)!
Bā rmenis pie pieauguš o baseina bā rā no akvaparka puses (garš , tievs puisis) maniem iespaidiem pievienoja negatī vismu: prasī ju baltvī nu, viņ š ielē ja siltu vī nu, pie gaisa temperatū ras +36. Varbū t bija ž ē l ledus. Es padzē ru un sapratu, ka š o silto dzē rienu nav iespē jams izdzert, atgriezos un prasī ju ledu.
Izejot tika pagarinā ta istaba lī dz 15:00, transfē rs paņ ē ma 17:00, bet tieš i 12:00 ieradā s izlikt istabu, bija jā tiek galā ar reģ istratū ru, jā uzrā da pagarinā juma kvī ts! Labi, ka tajā laikā biju istabā un sakravā ju somas.
Paldies, ka izlasī jā t manu atsauksmi lī dz galam, tas noteikti ievē rojami atš ķ iras no tiem, kas rakstī ti par š o viesnī cu. Bet š ī ir pirmā viesnī ca, kurā es ļ oti gribē ju doties mā jā s!

+ Zaļ a, kopta teritorija, kondicionieris, saldumi
- DIZENTĒ RISKĀ AMEBA, virtuve, telpu uzkopš ana, skaņ as izolā cija, tumsa restorā nos un istabā
Пляж у данного отеля Результат теста нашего ребенка. Постельное белье,которое так и не поменяли. Наша куколка, которая пережила весь ужас.
аватар Olga_1302
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s esam pazī stami ar viesnī cu, kā jau vairā kas reizes pirms š ī s vizī tes (2019.2020. ), izvē lē jā mies to d/r svinī bā m ar rezervā ciju “lai nosvinē tu bez pā rsteigumiem”, bet viss nogā ja greizi, ak, kā bija ne pē c plā na. … Tomēr ▾ Mē s esam pazī stami ar viesnī cu, kā jau vairā kas reizes pirms š ī s vizī tes (2019.2020. ), izvē lē jā mies to d/r svinī bā m ar rezervā ciju “lai nosvinē tu bez pā rsteigumiem”, bet viss nogā ja greizi, ak, kā bija ne pē c plā na.

Vakarā mums bija reģ istrā cija, pē c 21:00 atlidojā m ar vakara reisu, mū s tradicionā li sū tī ja vakariņ ā s un lika nā kt pē c istabu kartē m. Lai pā rliecinā tos par labas un komfortablas istabas izvē li (tas nenozī mē standarta numura pā rcelš anu uz villu), man piedā vā ja dzeramnaudu standarta numura dienas izmaksu apmē rā , tač u viņ i to atteicā s ņ emt.

Tikā m izmitinā ti 817. istabā , tas bija gan nepatī kams pā rsteigums, gan vilš anā s reizē . Atbraucā m vieni ar mammu, tikā m iekā rtoti istabā ar 5 gultā m, pretī ga kanalizā cijas smaka un logi uz piebraucamo ceļ u. Mē s piezvanī jā m uz reģ istratū ru un lū dzā m, lai mū s pā rceļ , jo istaba mums bija neē rta - bū tu labā k, ja mē s to nedarī tu.
Mū s jau pā rcē la uz 3. stā va 1436. istabiņ u, tiesa, jau ar skatu uz baseinu, un te sā kā s visa globā lā vilš anā s saistī bā ar viesnī cas pastā vī gajiem viesiem.
Pirmajā naktī uz jumta kaut kā di aparā ti ieslē dzā s un izslē dzā s, un bija tik skaļ š , ka gulē jā m 15-20 minū tes, tad pamodā mies un tā visu nakti. Paš ai telpai ir necaurlaidī gas ā rdurvis, kas kopā ar balkona bī dā majā m durvī m trī cē ja no caurvē ja un radī ja pastā vī gu troksni un svilpienu. Viss pasliktinā jā s, kad vairā kas dienas pē c kā rtas pū ta 38 km/h vē jš (tā kā bija februā ris un Nabkas reģ ions, tas bija gaidā ms) un mū su naktis pagā ja ar galvu zem segas cerī bā nesaaukstē ties. vai nu galva vai ausis. Tā kā paš ā s balkona durvī s starp sienā m un paš ā m durvī m bija spraugas, tad talkā nā ca papī ra salvetes un tā s sabā zā m, lai vismaz ir trokš ņ ains un caurvē jš nebū tu tā ds.

Vē l vairā k tas pasliktinā jā s, kad 19.02.
2022 Sharm bija pē rkona negaiss un arī mū su istaba tika appludinā ta istabā un tualetē .

Noteikts pluss - vī rs, kurš uzkopa mū su istabu, visu ā tri un labi likvidē ja.

Uz loģ isko jautā jumu, kā pē c viņ i atkal nepā rvā cā s - mums atbildē ja, ka viesnī cai ir pilns norē ķ ins, bet, kad viesu attiecī bu dienests piedā vā ja atkal pā rvā kties, baidī jā mies, ka jaunajā numurā varē tu bū t vē l sliktā k.

Tikš anā s ar gidu. Man nav nekas pret TUI, bet gribē tos, lai gids Dž ons bū tu atvē rtā ks cilvē kiem, kas ekskursijas nepē rk. Ē ģ iptē atpū š amies vairā kas reizes gadā , pē dē jo 5 gadu laikā esam bijuš i 15 reizes - jau izbraukā tas visas ekskursijas, tai skaitā Izraē la, Jordā nija.
Pē c mū su lū guma palī dzē t ar numuru, un bija vairā kas ģ imenes, un arī ierī ces troksnis bija iemesls tam, viņ i mums atbildē ja: "Darieties ar viesnī cu, un tad varbū t pieslē gš os", š ī s bija tieš i 15 minū tes. pē c uzstā š anā s ar ekskursiju paketē m un skandē š anu "Es š eit, lai palī dzē tu jums labi atpū sties un esmu gatavs bū t jū su starpnieks, risinot problē mas ar viesnī cu" - patiesī bā mē s redzē jā m visu gatavī bu palī dzē t.

Ē dieni un dzē rieni. Par to, liels paldies viesnī cai, par ē dieniem un dzē rieniem nav nekā du sū dzī bu. Ē diens (jā , varbū t ne tik daudzveidī gs kā pirms Covid), bet svaigs un garš ī gs - katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Restorā na un bā ra darbinieki vienmē r ir draudzī gi un pieklā jī gi.

Ū dens. Ū deni pie bā riem izdala pudelē s un atnes uz istabu. Pagā juš ā gada pavasarī bijā m Cleopatra Luxury, kur ļ oti dozē ti izdalī ja ū deni un uz vienu dienu ienesa istabā.1 litra pudeli uz vienu cilvē ku. Š ajā ziņ ā Albatross ir par vienu pakā pi augstā ks.

Teritorija.
Teritorija liela, kopta, apzaļ umota un redzams, ka tiek skatī ta un kopta. Tas ir milzī gs pluss.

Spa un istaba. SPA neesam bijuš i, bet katru dienu bijā m sporta zā lē - lieliski, ka atvaļ inā jumā nevar palaist garā m treniņ us.

Viesu attiecī bu darbī ba. Meitenes ir skaistas un sirsnī gi vē las palī dzē t un atbilstoš i saviem spē kiem ar telpas nomaiņ u un inž eniera izsaukumu (seifs bija bloķ ē ts) sū tī ja uz istabu augļ us un halā tus ar č ī bā m.

Un arī milzī gs pluss - zivju restorā ns. Gardas un svaigas jū ras veltes, makaroni un zupas vienmē r ir virsū .

Varbū t kā dam tas ir arguments, iet vai nē . Iepriekš viesnī ca sevi pozicionē ja kā eiropeiskā ku daž ā du tautī bu viesu konfliktu dē ļ , un arā bu ģ imenes bija ļ oti reti viesi, tagad - kā mums š ķ ita, tie ir vismaz 50 procenti. Protams, bija franč i, itā ļ i, krievi, kazahi, poļ i, bet ne tā dā skaitā .
Mums š is brī dis nav jautā jums, ja vien var mierī gi sadzī vot, atpū š oties vienā viesnī cā , bet varbū t kā dam tas ir nepieņ emami.

Ī ss secinā jums. Viesnī cai ir savi plusi un mī nusi, nekad nevar zinā t, kam un kā laimē jies. Paš iem nolē mā m, ka š is brauciens uz š o viesnī cu, kā arī uz Ē ģ ipti, bija pē dē jais.
аватар bingo.1945
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s devā mies ar 4 ģ imeņ u grupu, 8 pieauguš ie un 6 bē rni. Ieradā mies 14-15 pē c vietē jā laika, no lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 15 minū tes. Reģ istratū rā viņ i pā rbauda kuponu, tad jums ir jā aizpilda daž as veidlapas, pē c kurā m mū s nosū tī ja uz Food Cord, ē st un dzert, viņ i saka. … Tomēr ▾ Mē s devā mies ar 4 ģ imeņ u grupu, 8 pieauguš ie un 6 bē rni.
Ieradā mies 14-15 pē c vietē jā laika, no lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 15 minū tes.
Reģ istratū rā viņ i pā rbauda kuponu, tad jums ir jā aizpilda daž as veidlapas, pē c kurā m mū s nosū tī ja uz Food Cord, ē st un dzert, viņ i saka.
Mē s gā jā m, apsē dā mies, bija tikai go-suņ i un pica.
Pē c 30-40 minū tē m viņ i piegā ja pie letes, uzlika mums rokā s rokassprā dzes un iedeva mums kartī tes no istabā m un arī dvieļ us (jū s nododat karti pludmalē vai pie baseina, iedod dvieli, un mainī t to, par zaudē jumiem naudas sods aptuveni 10 USD).
Mū su uzņ ē mumā bija bē rni lī dz vienam gadam, ratos. Viņ iem tika pieš ķ irtas telpas treš ajā stā vā )) bez lifta!
Ieejam istabā , situā cija kā.90. gados, istabā smarž o pē c veca matrač a, mē beles vecas, vannasistaba atstā j ko vē lē ties!
Č etrā m istabā m bija savas problē mas, daž ā s nav karstā ū dens, nestrā dā krā ns, neslē dzas durvis utt.
Un š ī ir 5* viesnī ca.
Balbojs mums pirms gulē tieš anas iedeva odu atbaidī š anas lī dzekli Raidu, es biju ļ oti pā rsteigts), bet tas nebija nepiecieš ams, odi lidoja visu nakti, kodumi ļ oti sā pī gi, tulznas paliek milzī gas, un man š ķ iet, ka viņ iem ir blusas savos matrač os.
Ejam uz reģ istratū ru, sakā m nomainiet numurus, mums ir bē rni, rati. Viņ i klausī jā s, viņ i teica "pagaidiet lī dz rī tam. " Paturiet prā tā , viņ i visi labi saprot krievu valodu, bet izliekas, ka nesaprot.
Es iesaku lidostā iegā dā ties SIM karti, 10 GB par 14 USD un 30 minū š u rindu.
WI-FI viesnī cā ir š ausmī gs, tā vienkā rš i nav.
No rī ta sazinā jā mies ar mū su gidu, izskaidrojā m situā ciju, gids teica, ka izlems par maksu, tikai mums))))
Esi gatavs, ka visi ieskatī sies tavā rokā , no tā ir atkarī ga attieksme pret tevi.
Kamē r mū su gids risinā ja jautā jumu, mē s devā mies apskatī t teritoriju. Teritorija milzī ga, baseinu tieš ā m daudz, pieauguš ajiem, bē rniem, akvaparks, ir pā ris apsildā mi, viss strā dā no 10 lī dz 17.
Piestā tne 700-800 metri, ir nelielas saliņ as, ar kurā m var nokā pt jū rā .
Jū ra silta un skaidra, daudz zivju, kas ļ oti priecē . Iesaku iegā dā ties ī paš us apavus. Veikals nav aptuveni 5 USD teritorijā , bet jū s varat kaulē ties.
Pagā ja laiks, gide man piezvanī ja un darī ja zinā mu, ka telpas ir nomainī tas. Patiesī bā jaunie skaitļ i ir daudz labā ki. Varbū t viņ i to dara speciā li?
Kā mums stā stī ja, viesnī cas teritorijā ir 5 restorā ni, tač u nevajag pā rā k glaimot) par restorā nu to grū ti nosaukt, visticamā k, paš apkalpoš anā s ē damistaba.
Ir maz augļ u, ā bolu, melones (zaļ ā s), banā nu, apelsī nu. No jū ras veltē m, daž ā m zivī m un mazā m garnelē m. Pavā ri pievieno daudz garš vielu, kas krasi maina ē diena garš u.
Vispā r brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s ej ar š ķ ī vi un izvē lies ko ē st, ē diena ir daudz, bet ē st nav daudz.
Jū s nevarē siet sē dē t ā rā , baudī t sauli), muš as jū s mocī s.
Varē tu arī apstrā dā t teritoriju. . .
Pati teritorija tī ra, uzkopš ana istabā pē c Jū su pieprasī juma.
Peldmē telis un č ī bas ir jā pieprasa atseviš ķ i reģ istratū rā )
Nulle pakalpojumu, ar labvē lī bu, ne visi, protams, vairā k jaunu darbinieku.
Es neatgriezī š os otrreiz.
аватар yarosh509
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
ieradā mies viesnī cā.5:00 Iesniedzā m dokumentus, teica, ka rokassprā dzes uzliks no 7:00, pat ū deni par iekā rtoš anos nepiedā vā ja. Man bija dzimš anas diena, es devos uz reģ istratū ru, uz ko man atbildē ja, pagaidi 10:00 bū s meitene, uz viņ as brī vajā m vietā m jautā jumu nav. … Tomēr ▾ ieradā mies viesnī cā.5:00 Iesniedzā m dokumentus, teica, ka rokassprā dzes uzliks no 7:00, pat ū deni par iekā rtoš anos nepiedā vā ja. Man bija dzimš anas diena, es devos uz reģ istratū ru, uz ko man atbildē ja, pagaidi 10:00 bū s meitene, uz viņ as brī vajā m vietā m jautā jumu nav. Nogaidī ju lī dz 10, atnā cu noskaidrot jo diena uz ceļ a taisī ja izņ ē mumu sakarā ar DR, teica gaidī t 30 minū tes lī dz tiks iztī rī ta istabiņ a 1855. Visu pā rē jo nokā rtoja pē c 14:00. Parasti uz DR kaut kā apsveic jumta paplā tes, jumta paplā tes, kū ku istabā , visi te nezū d...!!! !
Teritorija tī ra, palmu maz, pā rsvarā apmales ziedi.
Baseini ir tī ri, lekt nav atļ auts pat tur, kur dziļ ums ir 1.80 m.
Ū dens parkā ir parastie 5 slidkalniņ i, no kuriem 3 brauc visi.
Ē diens ir tā ds pats kā visur vista, liellopu gaļ a, zivis, rī si, kartupeļ i...
Augļ i ž ā vē ti apelsī ni, melone, ā boli, banā ni, vī nogas.
Jū ra: pontons ir ļ oti garš , ir trī s ieejas kur sekls +/-1m, 4 ieeja atvē rta, bet ciet visu dienu vē ja un vē tras dē ļ , tika atvē rts 2 reizes no 16-17:30.
Animā cija ir garlaicī ga.
Dzē rieni, gan alkoholiskie, gan sulas, tiek atš ķ aidī ti.
Servisam nebija laika iztī rī t istabu jau velk roku, lai kaut ko iedotu.
Restorā ni tika ā tri iztī rī ti.
Bē rns spē lē ja golfu, puika ar nū ju pieskā rā s nelielam plakstiņ a disekcijai 1cm, tā pē c daktere pat negribē ja nā kt uz pieņ emš anu, ierodoties teica, ka vajag uzš ū t un maksā.150E. KĀ VAR Š Ū T PLAKSTIŅ U? ? ? Pē c tam viņ i klusī bā aizgā ja, jo saprata, ka viņ š ir tā ds pats ā rsts kā es krā sainais ledusskapis.
аватар NataZiko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā pirms nedē ļ as atpū tusies ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni (7 un 4). Vispirms sliktais! 1.  Atgriezies no atvaļ inā juma kopā ar Covid Delta. Jaunā kajam bē rnam 5. atpū tas dienā bija temperatū ra lī dz 40 un problē mas ar vē deru. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā pirms nedē ļ as atpū tusies ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni (7 un 4).
Vispirms sliktais!
1.  Atgriezies no atvaļ inā juma kopā ar Covid Delta. Jaunā kajam bē rnam 5. atpū tas dienā bija temperatū ra lī dz 40 un problē mas ar vē deru. Jau ierodoties mā jā s man bija pirmie simptomi - uztaisī ju testu un slimī ba apstiprinā jā s. Tagad visi ir slimī bas lapā .
2. Vē l viena problē ma ar izlī gumu. Ieradā mies 6:00 no rī ta, iekā rtojā mies 14:3.1822. istabā (ja nemaldos). Istaba š ausmī ga, lai bū tu ar ko salī dzinā t, tas ir kā rezervē tajā sē deklī augš pusē pie tualetes. Istaba nav izremontē ta, bez dvieļ iem, ar vecā m mē belē m un atrodas tā lā kajā ē kā . Gā jā m kā rtot, ar skandā lu mū s pā rcē la uz 1403. kabinetu. Sanā ca tieš i tā pat, tikai tuvā k jū rai. Pē c kā rtē jā skandā la un draudu gū zmas viņ i vienojā s par numura maiņ u, bet jau nā kamajā dienā . Man tā ds jautā jums, kā pē c sā kt svē tkus ar negatī vismu un sabojā t cilvē kiem atvaļ inā jumu? Telpas bez remonta paņ em uz citu kategoriju un pā rdod ar atlaidi, un nesū ti cilvē kus uz visā m elles aprindā m ar domu "pē kš ņ i pabrauciet" un tur kā ds apstā sies !! !
Tad es uzrakstī š u pozitī vus mirkļ us)))
1. Viesnī ca.
Viesnī ca mums ļ oti patika: milzī ga, skaista teritorija, daudzi baseini. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Ikdienā bija gaļ a (liellopa gaļ a, tī tars, vista), zivis, jū ras veltes (zivju restorā nā ), augļ i, daudz konditorejas izstrā dā jumu un saldumu, ilgi visu uzskaitī t, domā ju, ka katrs atradī s kaut ko garš ī gu sev.
2. Jū ra.
Visu atpū tas laiku tikai trī s dienas (pē c pusdienā m) karā jā s zaļ š karogs, pā rē jā laikā peldē ties nedrī kstē ja. Bet pa š o laiku paspē jā m gan izpeldē ties, gan apskatī t skaisto rifu un zivis. Bē rni nemaz negribē ja iet uz jū ru, viņ i nekā pa ā rā no baseiniem, tā pē c mums tā nav problē ma.
3. Ekskursijas.
Izbraucā m divas ekskursijas caur tū roperatoru Anex-tour. Pirmā ir pilsē tas apskate, izdomā jā m apskatī t kā dus apskates objektus un tikt uz tirgu pē c augļ iem un saldumiem. Rezultā tā viņ i mums parā dī ja vienu pieminekli un vienu moš eju. Tad viņ i sā ka nest uz saviem veikaliem, kur viss ir trī s reizes dā rgā ks nekā tirgū . Beigā s viņ us atveda uz zivju restorā nu, teikš u, ka viesnī cā ē st ir garš ī gā k). Otrā ekskursija ar jahtu no 8:30 lī dz 17:00. Es jū s uzreiz brī dinu, ja kā dam ir slikta dū š a, labā k to nelietot))) Man visu dienu bija slikta dū š a un gandrī z neko neredzē ju. Tikai tad, kad apstā jā mies, kļ uva nedaudz vieglā k un es devos nirt ar akvalangu.
Rezumē jot, teikš u, ka pā rē jais mums patika! ! ! Viesnī ca laba, personā ls (izņ emot administrā ciju) ļ oti atsaucī gs, noteikti ieteiktu draugiem! ! !
аватар Anvaruz
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Saka, ka divreiz vienā ū denī iekā pt nevar, bet mums tas izdevā s un turklā t ļ oti labi. Varbū t ne gluž i pareizais salī dzinā jums, bet tomē r š is ir mū su otrais brauciens uz š o viesnī cu. Man bija kā rdinā jums izvē lē ties citu vietu, pā rskatī ju virkni citu vietu, bet nolē mu neriskē t. … Tomēr ▾ Saka, ka divreiz vienā ū denī iekā pt nevar, bet mums tas izdevā s un turklā t ļ oti labi.
Varbū t ne gluž i pareizais salī dzinā jums, bet tomē r š is ir mū su otrais brauciens uz š o viesnī cu.
Man bija kā rdinā jums izvē lē ties citu vietu, pā rskatī ju virkni citu vietu, bet nolē mu neriskē t.
Pā ris dienas pirms ieraš anā s sazinā jos ar viesnī cas pā rstā vi Jū liju, kura laipni atbildē ja ar apstiprinā jumu par dalī bu visu mū su vē lmju risinā š anā , bet protams atbilstoš i viesnī cas politikai un koncepcijai!
Pē dē jo reizi maijā , š oreiz augustā . Ļ aujiet man jums pastā stī t, es domā ju, ka š oreiz bija pat nedaudz ē rtā k. Sinaja mū s sagaidī ja +38. Viesnī ca atrodas paš ā piekrastes zonas galā ar viesnī cā m, Nabq Bay rajonā . Tā pē c sapulces operatore mū s izlaida pē dē jos.
Uzreiz reģ istratū rā ieraudzī ju Jū liju (ž etonā ), iepazī stinā ju ar sevi un atkā rtoju viņ a vē lmes par iekā rtoš anos pie lielā baseina un pirmajā stā vā (esam 3+1 (4), ar ratiņ iem). Jū lija laipni piedā vā ja pusdienot, kamē r viņ a veica dekorē š anu. Tikā m uzvilktas rokassprā dzes un devā mies uz kafejnī cu pie jū ras, jo ieradā mies 15.00 un galvenais restorā ns vairs nepieņ ē ma viesus.
Pē c ā trā s ē dinā š anas pusdienā m atgriezā mies pē c atslē gā m. Skaits gandrī z tā ds pats kā pagā juš ajā reizē , nedaudz tuvā k jū rai un ar skatu uz dā rzu. Reģ istrē joties uzreiz pienā ca par uzkopš anu atbildī gā persona, pajautā ja vai viss kā rtī bā un pazuda pē c papildu gultas pieprasī juma. Droš i! Š ī tē ma tika apskatī ta arī pagā juš ajā reizē . Viņ š atkal nestrā dā ja. Caur reģ istratū ru tika izsaukts meistars, kurš ieradā s pē c 5 minū tē m un novē rsa visas problē mas. Par tik ā tru lē mumu saņ ē mu 10 mā rciņ as)
Nedaudz vē lā k parā dī jā s atbildī gā persona par uzkopš anu ar gultu un veļ u un papildu dvieļ iem. Viņ š arī nebija apvainots -20 mā rciņ as. Tikš anā s ceļ vedis autobusā brī dinā ja, ka Š arm eš Š eihas viesnī cā s netiek nodroš inā ta zobu pasta, birstī te, č ī bas un peldmē teļ i. Tā pē c varat to ņ emt lī dzi vai iegā dā ties veikalā reģ istratū rā .
Vē lā k dež urants no viesnī cas atnesa augļ u grozu-sveicienu otrajai vizī tei (pē c viesnī cas noteikumiem viss ir norā dī ts vietnē )
Dž ū lija personī gi piezvanī ja, lai pā rliecinā tos, ka viss ir kā rtī bā .
Viss! Iekā rtojā mies, pā rģ ē rbā mies un baseinos - tur ir vesels bars - gan bē rniem, gan pieauguš ajiem un atpū tai un aktī vajiem, akvaparks pieauguš ajiem, akvaparks bē rnu slaukš anai. Super!
Ē diens – restorā nu ir daudz, ē dienu vē l vairā k, rindu nav. Katru otro dienu zivī s garneles, citos - š aš liks, itā ļ u spageti un picas, austrumu saldumi, augļ i, salā ti.
Animā cija - animatori (viņ u vadī tā ja Alena) zina, ko viņ i dara. Gan bē rniem, gan pieauguš ajiem nebija laika garlaikoties.
Jū ra ir tieš i tas, pē c kā cilvē ki ierodas Š arm eš Š eihā . Ir koraļ ļ i un zivis, vienī gais mī nuss ir garš pontons (800 soļ i uz priekš u un atpakaļ )
Katra diena sā kas no jū ras
Wi-Fi - tas ir gan istabā s, gan pie baseiniem, vislabā k reģ istratū rā . Jā , tas nav ledus, bet ar to pietiek ziņ ojumiem...Labā k ir iegā dā ties SIM karti tieš i lidostā .
Aktivitā tes - galda teniss, pludmales volejbols, golfs, š autriņ as, joga, aerobika baseinā , ū dens polo
Katra diena pagā ja savā dā k nekā iepriekš ē jā
Tač u galvenā viesnī cas priekš rocī ba ir tā s personā ls – pilnī gi visi dara visu, lai viesus iepriecinā tu!
Lū gums pagarinā t izrakstī š anos lī dz transfē ra ieraš anā s brī dim lī dz plkst. 22.00.
Dž ū lija neatteicā s, un tas neskatoties uz to, ka viss istabu skaits bija piebā zts un mū su istaba gaidī ja nā kamo norē ķ inu.
Pakalpojums maksā ja 50 USD.
Tā pē c noteikti iesaku!
Jū lija ī paš i sveicieni!
Esiet neatlaidī gi savā s vē lmē s, neļ aujiet sevi apmā nī t ar š ķ irš anos un centieties visā saskatī t pozitī vo!
аватар shepel_nazar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki visiem...Es rakstu atsauksmi par Royal Albatros Moderna. Iespaidi par viesnī cu ir lieliski. Mē s š eit atpū š amies jau 2. gadu pē c kā rtas. Š is gads ir daudz labā ks. Ē diens ir kļ uvis daudzveidī gā ks, vienmē r 3-4 gaļ as veidi. … Tomēr ▾ Sveiki visiem...Es rakstu atsauksmi par Royal Albatros Moderna. Iespaidi par viesnī cu ir lieliski. Mē s š eit atpū š amies jau 2. gadu pē c kā rtas. Š is gads ir daudz labā ks. Ē diens ir kļ uvis daudzveidī gā ks, vienmē r 3-4 gaļ as veidi. Gan pusdienā s, gan vakariņ ā s vienmē r ir grils...Vakariņ ā s katru otro dienu garneles (zivju restorā ns), cepamā bumba, it ī paš i itā ļ u restorā nā . Augļ i, kā jau ē ģ iptieš u normā m (ā bols, melone, vī nogas, apelsī ns, plū me). Atvē rti visi restorā ni un kafejnī cas, kā arī SportBar, kur visus pā rsteidza Eiropas č empionā ts futbolā.
Personā ls ir draudzī gs, izņ emot vakara maiņ u reģ istratū rā . Reģ istrē joties viņ i vienmē r apmetas sliktā kajos numuriņ os un saka, ka citu istabu nav, jo viesnī ca ir pilna. Izmitinā š ana istabā s pie akvaparka vai istabā s reģ istratū ras priekš ā (istabas no 800 vai no 1800). Vienmē r iegū stiet parastu numuru, pagaidiet lī dz pē dē jam. Un tam vajadzē tu bū t pa vidu starp pludmali un restorā niem, jo ​ ​ tur ir milzī ga teritorija un vidē ji dienā nogā ju 1.000 soļ u.
Pie standarta ē ģ iptieš u alko shmurdyak un Yuppie bā riem). Gribi SULU - prasi gvajavi, mango vai tomā tu...Tas ir vienī gais, ko lej no pakā m vai stikla. Dzē rieni ir Pepsi, Mirinda, 7Up, Schweppes. Un no kafijas ap profesionā liem automā tiem pludmalē , vestibilā un restorā nos. Brokastī s tiek gatavota pat svaigi malta kafija un saldie dzē rieni, ne tikai Yuppie. Atseviš ķ i es runā š u par Colombus kafejnī cu ...Tur jū s varat pagatavot visu veidu kafiju un kafijas dzē rienus, kurus pazī stat un strā dā jat 24/7.
Attiecī bā uz pludmali:
Pludmale ir lieliska. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ras klase...Viens mī nuss - pontons 800 metri bet ar trim saulrietiem rifa priekš ā ar sauļ oš anā s krē sliem...Bet atpū sties netraucē , tikai par labu, pastā vī ga kustī ba. Koraļ ļ u rifs ir normā ls un dzī vs, zivju daudz.
Vai es š eit nā kš u vē lreiz? ? ? JĀ ...UN NE VIENREIZ)))
аватар mpsolo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! Ē diens - super! Un, ņ emot vē rā koronavī rusa ierobež ojumus visā pasaulē , tas š eit vispā r netiek atspoguļ ots! Ē diens ir daudzveidī gs, bagā tī gs un ļ oti garš ī gs. Lielisks kafijas bā rs, kas piedā vā gardu kafiju! Teritorija milzī ga, ļ oti kopta, tī ra. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Ē diens - super! Un, ņ emot vē rā koronavī rusa ierobež ojumus visā pasaulē , tas š eit vispā r netiek atspoguļ ots! Ē diens ir daudzveidī gs, bagā tī gs un ļ oti garš ī gs. Lielisks kafijas bā rs, kas piedā vā gardu kafiju! Teritorija milzī ga, ļ oti kopta, tī ra. Bija vienkā rš i patī kami pastaigā ties, it ī paš i vakaros. Mani pā rsteidza baseinu skaits un kvalitā te: no mazā kajiem bē rniem lī dz dziļ ajiem tikai pieauguš ajiem. Un VISIEM! glā bē js sē ž un rū pī gi uzrauga peldē tā jus. Tā pē c droš ī ba š eit nav tukš a formalitā te. Personā ls ļ oti draudzī gs, Vakaros ne tikai banā la animā cija, bet dzī vā mū zika lieliskā izpildī jumā (kā restorā nā ). Patieš ā m, palikuš as tikai patī kamas atmiņ as. Ļ oti iesaku visiem! ! !
аватар konstantin.kubar
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca izvē lē ta nevis nejauš i, bet gan pē c draugu ieteikuma. Viesnī ca ir liela ar interesantu atraš anā s vietu, tajā ir 5 restorā ni, kur paē st un tie visi atrodas tuvu viens otram, tas ir ļ oti ē rti. Viesnī ca ē rti izmitina lielu skaitu viesu un tajā paš ā laikā brī vi un ē rti. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta nevis nejauš i, bet gan pē c draugu ieteikuma.
Viesnī ca ir liela ar interesantu atraš anā s vietu, tajā ir 5 restorā ni, kur paē st un tie visi atrodas tuvu viens otram, tas ir ļ oti ē rti. Viesnī ca ē rti izmitina lielu skaitu viesu un tajā paš ā laikā brī vi un ē rti. Baseinu ir daudz, bet ū dens kvalitā te tajos grib bū t labā ka. Acī mredzot ū dens attī rī š anas sistē ma ir tikpat veca kā paš i baseini (ar mā kslī go zā lienu, nevis flī zē m).
Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst personā lam: viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs un dara labu darbu! Visvairā k man patika bā rmeņ i bā rā ar nosaukumu "Olombo", kas atrodas pie baseina, kur visu dienu skan mū zika un ir aktī vas izklaides viesiem (aerobika, dejas, sporta treniņ i utt. ). Bā rmenis Sergejs un viņ a palī gi lieliski spē j apkalpot savus apmeklē tā jus!
Par to viņ š nekad nenož ē lo dzeramnaudu, un par to jums nav jā skrien pie bā ra pē c piemaksas! Š im bā ram un tā darbiniekiem lieku pamatī gus 5 balles! Skaists!
Pludmale mū s neiepriecinā ja, tā pē c domā ju, ka pludmales brī vdienā m š eit nevajadzē tu nā kt.
Laukums ir tik liels, ka kā jas nogurst katru dienu, tā pē c esiet tam gatavi.
Animā cija ir un nenogurst.
Ē diens labs, gandrī z daudzveidī gs.
Istabas sā kumā š ķ iet noguruš as, bet bez problē mā m un piemaksā m tiek mainī tas pret labā m.
Zivju jū rā maz, koraļ ļ u maz, bet ir uz ko paskatī ties.
Viesnī cas teritorija ir iež ogota, bet atvē rta, jū s varat staigā t lī dz kaimiņ u viesnī cā m.
Bū tiskas priekš rocī bas:

Liela platī ba un baseinu skaits

Labs personā ls

Visi restorā ni atrodas tuvumā

Sauļ oš anā s krē slu un lielu gultu skaits, pat uz mola

Sakopta teritorija

Pieejams akvaparks ar 5 slidkalniņ iem pieauguš ajiem

Viesnī ca ir patieš ā m jautra pieauguš ajiem un bē rniem visu dienu
Trū kumi:
Sekla jū ra ar paisumiem un vē trā m

Ū dens baseinos smird pē c ķ imikā lijā m un ar to saindē juš ies bē rni

Ē diens ir vienmuļ š
Parādīt vairāk »


iemiesojums rulya8568
2 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Anvaruz
Mikroautobuss, taksometrs, cena? Mēs esam 3+1 (4).
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums ilyuhina90_gmail.com
Vai pēdējo reizi, kad bijāt tur, cik maksājāt par taksometru?
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель находится в районе Nabq Bay, на самом берегу моря. Отель располагает большой благоустроенной территорией, развитой инфраструктурой. На территории отеля есть аквапарк. Отель предлагает широкий выбор ресторанов и баров. Подходит для активного семейного отдыха с детьми и молодежи. Открыт в 2004 году. Последняя частичная реновация номерного фонда прошла в 2023 году. Не все номера реновированы.

Atrašanās vieta В 17 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 25 км от Naama Bay и в 30 км от Старого города.
Pludmales apraksts Понтон (630 м), на пляже матрасы бесплатно, рекомендуется специальная обувь, на пляже полотенца бесплатно, туалет на пляже, душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Рестораны: 8, бары: 12, бассейны: 12 (7 с подогревом в зимний период), заказ такси, химчистка (платно), Wi-Fi в лобби бесплатно, магазины, аптека.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (от 4 до 12 лет), детский уголок в ресторане, отделение для детей в бассейне для взрослых (с подогревом в зимний период), водные горки: 28 (14 с подогревом в зимний период), детские бассейны: 7 (4 с подогревом в зимний период).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Водные горки: 8 (без подогрева (для взрослых)), бочче, водное поло, дартс, живая музыка, волейбол в бассейне, массаж платно, прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, мини-гольф, катание на верблюдах платно (по запросу), волейбол на пляже, аквааэробика, мини-футбол (травяное покрытие).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Состоит из основного 3-этажного здания и комплекса 2- и 3-этажных корпусов. Всего 642 номера.

Istabās

Сейф бесплатно, телевизор, фен, кондиционер, мини-бар, ванная комната, телефон, набор для приготовления чая/кофе, Wi-Fi бесплатно.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Peace Road Nabq Bay, Qesm Sharm El Sheikh, South Sinai Governorate 46628, Egypt
Tālruņi: +20-69-371 0400
Tīmekļa vietne: Albatros Royal Moderna Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.