Laba pieredze par viesnīcu. Laikapstākļi neizdevās

Rakstīts: 16 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 11 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 05/02/2019 lī dz 05/11/2019.
Kopumā patika atpū ta, laba, solī da viesnī ca ar labi funkcionē još u servisu, tī rā m istabā m, sakoptu skaistu teritoriju, labi restorā ni ar lielu izvē li, daudzi baseini, interesantas atpū tas iespē jas.
Tagad sī kā k:
1. Skaitļ i. Mē s devā mies ar divā m kompā nijā m. Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies trokš ņ ainā s istabiņ ā s, mū su istaba bija vē rsta pret ieeju viesnī cā (831), t. i. Visu nakti nā cā s satikt autobusus ar tū ristiem, kas iebrauca viesnī cā , un draugu skaits bija zem tilta, pa kuru no augš as gā ja tie paš i autobusi, nebija iespē jams gulē t...

Uz takas. dienā pē c ilgā m pastaigā m reģ istratū rā mainī jā m istabas par 20$ par istabu. Pretenzijas uz jauniem numuriem - nē . Ē rta atraš anā s vieta ar skatu uz centrā lo baseinu, restorā ni, skats uz jū ru (1404.1406), 2 lielas vienvietī gas gultas + gulta bē rnam, 3 stā vs, balkons, mē beles nav svaigas, bet labā stā voklī , duš a, istaba plaš a, tī ra.
Tī rī š ana katru dienu. Ir RF kanā li ap 6.12. kanā ls STS skatī jā s bē rnu raidī jumus un multfilmas no rī ta pamostoties 7.30.
2. WiFi- slikti ķ eras. Tikai reģ istratū rā , istabā un daž viet teritorijā . Labā k nopē rc pilsē tā.4G karti par 10$ un neciest.
3. Uzturs. 4 itā ļ u, turku, vā cu un ā trā s ē dinā š anas restorā ni un kafejnī ca netā lu no pludmales. Izvē le liela, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Grils - paipalas, vista, zivs, lulakebabs, kotletes u. c. , reizi nedē ļ ā garneles, daudz zivju, kalmā ri. Augļ u ir maz (banā ni, ā boli, apelsī ns, melone, greipfrū ti, datums, gvajava).
Aukstā gaļ a - š ausmas, nav skaidrs, no kā un no kā tas ir izgatavots)
Bē rnu ē dienkarte ir š ausmī ga, labā k nemē ģ inā t, grī das bez garš as un bez smarž as. Bē rniem viņ i izvē lē jā s no pieauguš o ē dienkartes. Auzu pā rslas, omletes, piena putra un musli ar pienu. Zupas sū dī gas, juš ka. Labā k nā kt pē c zupas laicī gi, citā di nā ksies iemalkot vienu ū deni, vispirms izvē las biezo. Apelsī nu sulu var dzert no rī tiem, no maisiņ iem atseviš ķ os traukos, vairā k vai mazā k lī dzī gi kā dabī gā . Pusdienā s un vakarā atš ķ aidī ta sula kā jupi: apelsī ns, ā bols, ananā ss . . ķ ī mija joprojā m tā pati.
Ar alkoholu - mazliet trū cī gi, 3 veidu vī ns (mums visvairā k patika sausais rozā ), rums, viskijs, dž ins - vietē ja izlieš ana, diezgan vā ja, bet dzert var. Alus ir vidē js.

Saldē jums - divā s vietā s: verandā pie galvenā s ē kas un Kolumbusā.3. stā vā no 10 lī dz 17.00, kvalitā te nav ī paš i laba.
4. Atpū ta. No rī ta vingroš ana zā lienā , austrumu dejas, ū dens aerobika, volejbols. Vakarā izklaides programma, vispirms bē rniem, tad pieauguš ajiem (2 punkti pretī centrā lajam restorā nam un netā lu no jū ras), dzī vā mū zika, konkursi, cirka priekš nesumi, dejas utt. Labi
5. Bē rnu atpū ta. Ir bē rnu klubs. Bet tas ir tikai vā rds. Es teiktu, ka bē rnu istaba. Ļ oti maza un nobruž ā ta ar apš aubā mā m tualetes iespē jā m. Viņ i neko ī paš u nedara, bē rni tiek atstā ti paš plū smā . Konstruktori, darina rokdarbus, seju apgleznoš ana. Viņ i pat neļ ā va bē rniem dzert. Strā dā no 10:00 lī dz 16:30. Ļ oti neē rti, ka 16:30 tas jau ir slē gts, jo bē rni š ajā laikā pamostas tikai pē c dienas miega.
Vakarā uz lielā ekrā na - multfilmas.
Centra ē kas priekš ā ir bē rnu diskotē ka.
6. Baseini. Ir daudz baseinu. Katrai gaumei un dziļ umam. Bē rnu 2 lieli ar daž ā diem slidkalniņ iem un zvaniņ iem un svilpē m. Ir apsildā mi baseini. Milzī gs mī nuss - visi baseini tiek slē gti 17-17.30. Vē lā k peldē š ana ir aizliegta. Ļ oti neē rti. Pamodā mies ar bē rniem 16:30 un skrē jā m, lai vismaz mazliet papeldē tu baseinā . Tā kā karstums rimā s un bija ļ oti ē rti, bet ak vai.
7. Jū ra. Š ī ir lielā kā vilš anā s. Peldē t no krasta jū rā nav reā li. Ļ oti sekls, dibens akmeņ ains, ciets. Paisuma laikā - lī dz ceļ iem, bē guma laikā - lī dz kaulam un tā.1km no krasta, lai cik jū rā ietu, viss kā rtī bā .

Tirgū pie viesnī cas nopirku koraļ ļ us - 3.50 $. Pa dibenu staigā t nav ī paš i ē rti, ir asi akmeņ i un koraļ ļ i.
Lai peldē tu - jā iet pa tiltu 1 km (10 min), ir 5 nogā zes ar daž ā du dziļ umu, bet neko ī paš u tur redzē t nav - beigti bezkrā saini koraļ ļ i, un daž as zivis. Paš ā tilta galā ir nobrauciens lī dz dziļ umam, tur ir interesantā k, skaisti koraļ ļ i un daudz koš u zivju.
Bet ar prieku nostaigā t 1 km karstumā ar mantā m, lai tiktu lejā pa dzelzs kā pnē m, ir par maz. Tas nav mans.
Nopirku nirš anas masku par tirgus cenā m no 8 lī dz 25 dolā riem, atkarī bā no kvalitā tes. (piemē ram, draugs nopirka to paš u pie mums par 30 USD, kur tas maksā.8 USD), tā pē c pē rciet tur.
Man vajadzē ja 5 reizes peldē t ar masku, lai izbaudī tu š o biznesu, un viss.
Gribē jā s no pludmales ienirt jū rā un mierī gi peldē ties pa viļ ņ iem. . bet ak, es sapratu, ka visur pie Sarkanā s jū ras. . . meklē sim kā du interesantā ku jū ru.
18:00 piestā tne tiek slē gta, pē c 18:00 ā tri kļ uva tumš s, saule sā ka rietē t, pē c saulrieta jū s nevarat bū t pludmalē .
8. Laikapstā kļ i. Mums nav paveicies. Puse no pā rē jā bija auksts ciklons ar stipru vē ju. Jū rā bija vē tra, peldē t nevarē ja, tikai pē c 14:00 uztraukums un vē jš nedaudz pierima. Arī vakari bija vē jaini. Jū rā ū dens bija 18-20 grā di, neomulī gi. No baseina bez dvieļ a izkā pt - ne ī sti, skudras skrē ja baros. Vietē jie stā stī ja, ka pat februā rī neesot bijis tik auksts.
9. Ū dens atrakciju parks - 5 slidkalniņ i. Iet 2 reizes.

Viesnī ca sevi pozicionē kā ģ imenes viesnī cu, tač u bē rnu ē dienkarte un bē rnu klubs ir ļ oti vā ji un bē rnu baseinu slē gš ana pulksten 17:00 ir izsmiekls.
Lai gan mū su bē rni bija laimī gi.
Par viesnī cu lielu sū dzī bu nav. Vairā k par jū ru un laikapstā kļ iem)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu