Viesnīca ir lieliska

Rakstīts: 7 maijā 2019
Ceļošanas laiks: 28 aprīlis — 5 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki visiem, atpū tā mies š ajā viesnī cā no 29.04 lī dz 05.05 ar diviem pā riem. Pā rē jais man patika. Pē c iepriekš ē jā s reizes Ē ģ iptē viņ us tā vien gaidī ja atvaļ inā jums siltajā zemē , bet viss izrā dī jā s vairā k nekā labi. Tā tad kā rtī bā .
Viesnī cā ieradā mies 23:30, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja vakariņ ā s, itā ļ u restorā ns Soprano strā dā lī dz pusnaktij, bet tieš i pulksten 12 neviens ā rā neizdzen, var mierī gi beigt vakariņ as. Pē c vakariņ ā m iedeva atslē gas un nosū tī ja uz 838. un 839. istabu ar skatu uz dā rzu relaksā cijas zonā , istabiņ as nebija jaunas, bet pamatā bijā m apmierinā ti, vienī gais kas traucē ja bija duš a - tikai vanna ar aizkars, bet nu labi. Bet no rī ta atklā jā s, ka blakus mū su numuriņ iem tiek remontē ti citi numuriņ i (viesnī ca aktī vi atjauno istabu skaitu, remonts bija gandrī z pabeigts lī dz mū su aizbraukš anai), un draugi nolē ma mainī t istabu, jo viņ iem patī k gulē t ilgā k. Nu esam ar viņ iem par kompā niju, ī sti necerot uz rezultā tu, bet mums par pā rsteigumu uzreiz tika parā dī tas citas 775. un 776. telpas un burtiski pē c pusstundas pā rcē lā s uz tā m (lai gan domā jā m, ka bū s jā pagaida lī dz 14 : 00, pievienotas istabiņ u fotogrā fijas ), tā s ir telpas ar skatu uz baseinu un izremontē tas, pirmajā stā vā relaksā cijas zonā un, lai gan sā kotnē ji ī sti negribē jā m pirmo stā vu, š ī s telpas izrā dī jā s vienkā rš i superī gas. (izgā ja no istabas caur balkonu, te uzreiz ir sauļ oš anā s krē sls un baseins) . Istaba tika tī rī ta katru dienu, mainī ta gultas veļ a, savē rptas figū ras, viss bija kā rtī bā . Es vē los atzī mē t, ka mē s š ajā viesnī cā neatstā jā m dzeramnaudu, lai tas bū tu labi izdarī ts, bet tikai gribē jā m kaut kā pateikties, jo visi darbinieki ir ļ oti uzmanī gi, apkopē ja Ahmed A Wahab vairā kas reizes jautā ja, vai esam apmierinā ti ar tī rī š ana, ja bū tu kā di komentā ri. Treš ajā uzturē š anā s dienā mums tika atstā ts paziņ ojums, ka jā zvana uz reģ istratū ru, mē s sazvanī jā mies, izrā dī jā s, ka viesnī cniece Oļ esja vē las pajautā t, kā mums iet atvaļ inā jumā , vai viss ir kā rtī bā . Pē c mū su pirmā ceļ ojuma uz Ē ģ ipti š eit bijā m patī kami š okē ti par tik uzmanī gu viesnī cas darbinieku attieksmi.
Daž ā s atsauksmē s lasī ju, ka krievvalodī gajiem serviss ir savā dā ks, to nepamanī ju, pat varu atzī mē t, ka visiem viesiem ir vienā das krā sas rokassprā dzes, izņ emot protams bē rnus, kuru š ajā viesnī cā ir daudz , viesnī ca ir ģ imene). Atpū tā mies galvenokā rt relaksā cijas zonā , dzē rienus mums vienmē r nesa sauļ oš anā s krē slos un pat uz istabas balkonu - ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs bā rmenis-viesmī lis Mohameds Š aravi. Arī atvaļ inā juma beigā s jautā ja, vai mums viss der un vai esam ar visu apmierinā ti. Kad izrakstī jā mies, pat uzrakstī jā m reģ istratū rā , lai pateiktos viņ am un apkopē jai. Domā ju, ka viesnī ca uzrauga š ā das atsauksmes un kaut kā motivē savus darbiniekus.

Uztura ziņ ā , kā jau daudzkā rt rakstī ts, viss lieliski, č etri restorā ni, ē dinā š anas laukumi, ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu. Kas ir labi, restorā ni neslē dz durvis, nav rindas pirms restorā na atvē rš anas, un, ņ emot vē rā to, ka ē dieni tiek pastā vī gi pievienoti, jū s varat ierasties ē st jebkurā laikā , kad restorā ns ir atvē rts un viss bū s vienmē r, tā pē c , laikam, rindas uz ē dienu nav, maksimums pē c gaļ as vai picas 2-3 cilvē kiem. Daudz zivju, biež i vien kalmā ri, kā dreiz bija lielas garneles. Es izlasī ju vienā pā rskatā , ka pankū kas ar tunci no grī das tiek izdalī tas tikai ā rzemniekiem - es to pā rbaudī ju pats, pankū kas ir garš ī gas, tā s izsniedz visiem pē c pirmā pieprasī juma, neatkarī gi no tautī bas)))
Uz vietas ir arī Columbus kafejnī ca, kur gatavo daž ā das kafijas, lielisku kapuč ī no un latte, piena kokteiļ us, kū kas.
Batoniņ os labs gaiš ais alus, gards dž ins ar toniku, rums-kola, atseviš ķ i iesaku bloody mary ar tabasko (garda tomā tu sula tika lē ta no stikla pudeles). Sulas ir garš ī gas un nav lī dzī gas pulverveida yupi tipam. Cola, fanta, sprite, soda - neierobež oti.
Viesnī cā ir daudz baseinu, divi atpū tas zonā un 4 kā aktī vajā , vienmē r ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet gadā s, protams, ka ē nā tie ir aizņ emti ar dvieļ iem (un, protams, dvieļ i guļ.2-3 stundas, ka pat ē na jau aiziet - tas notika aktī vajā zonā , vienmē r bija daudz brī vu vietu atpū tai), nu, tas ir jautā jums tū ristiem, nevis viesnī cai, jo katrs lietussargs norā da, ka sauļ oš anā s krē sli nav rezervē ti. Bet es atkā rtoju, vietas vienmē r var atrast gan ē nā , gan saulē . Pat tad, kad viesnī ca bija pilna, nebija nekā das pū ļ a sajū tas.
Viesnī cā ir arī labs akvaparks pieauguš ajiem.

Viņ i daudz lasī ja par pontonu un gaidī ja, ka bū s tik nogurdinoš i staigā t, bet, kā izrā dī jā s, pontons bija izdomā ts, pa ceļ am ir galdi un krē sli, var sē dē t, kā arī platformas ar sauļ oš anā s krē sli un nolaiš anā s jū rā , kas attī rī ta no rifiem, pa š o garumu uz pontonu gā jā m biež ā k nekā.100 metru citā viesnī cā . Patī kami arī tas, ka pontona galā ir arī sauļ oš anā s krē sli un lietussargi. Ū dens pasaule š eit varbū t nav tā bagā tā kā , bet ir ko redzē t.
Kopumā uzturē š anā s ir lieliska, viesnī ca atstā ja vislabā kos iespaidus, izņ emot to, ka ir vē lme ierī kot kaut kā das nojumes pā ri daļ ai baseinu, lai bū tu peldvieta ar ē nu.
Iesaku viesnī cu, plā nojam tajā atgriezties š ovasar.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu