Jautājums par viesnīca Albatros Royal Moderna Resort 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
271 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kas palika šajā viesnīcā. Tava atsauksme. Priekšrocības un trūkumi. Vai šī viesnīca ir piemērota ģimenēm ar 5 gadus vecu bērnu?
Kas palika šajā viesnīcā. Tava atsauksme. Priekšrocības un trūkumi. Vai šī viesnīca ir piemērota ģimenēm ar 5 gadus vecu bērnu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-07-265 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар vezha2
Viesnīca ir ļoti laba, bet ir arī ļoti liels "bet" - ieeja jūrā ir tikai no pontona, viens no garākajiem Šarmā. Maz ticams, ka tas ir ērti 5 gadus vecam bērnam, taču viņš izklaidēsies baseinā un ūdens atrakciju parkā.
аватар lazy_person
Jā, viens mols ir kaut ko vērts ... 600 metri. un skats uz jūru ir kā purvs.
аватар moy_contakt
Ja pludmale ar jūru ir prioritāte, tad jūs noteikti šeit neesat. Ir arī citas viesnīcas ar labu ieeju un cenu, bet šeit būs jāmaksā par to, ka viesnīca pieder Albatross ķēdei. Man patīk šī ķēde, taču ne par visām šī ķēdes viesnīcām ir vērts pārmaksāt.
аватар Blakpolice.com.
Viesnīca ir laba atpūtai ar bērnu vecumā no 5 gadiem, ēdināšana, serviss, bērnu akvaparks, animācija viss OK, mīnuss garš pontons pie sienas un ļoti dziļš (bezdibenis) + viļņi, bet pa vidu atkarībā no paisuma ir 1 metra dziļums. Jūs pats savāc saldējumu pludmalē aiz Nestle bāra letes.
аватар lazy_person
m_a_r_i_n_a93
Paskaties "youtube" video apskatu par viesnīcu. Varbūt tas palīdzēs jums izlemt. Es noteikti nebrauktu uz šo viesnīcu. Nu ne saldējums, vai braucam uz Ēģipti?
аватар Elenka22
Ja mana atbilde joprojām ir aktuāla, tad teikšu tikai JĀ. Ar mazu bērnu tikai šeit. Liels ūdens parks. Patiesībā tās teritorijā ir trīs. (atsevišķi pēc vecuma), animācija, sekla ūdens cienītājiem ir atsevišķs nobrauciens no mola, un seklā ūdenī ir arī zivis un bērns uz tām var vienkārši skatīties no sava auguma augstuma, daudz baseinu, atkal atšķirīgs dziļumā. Ticiet man, jūsu bērnam noteikti patiks pāris baseini. Lieliska vieta restorāniem. Ļoti labs bērnu ēdiens (nemaz nerunājot par burgeriem un kartupeļiem). Saldējums arī bija ļoti labs. (varbūt saldējums nav galvenais, bet bērniem ļoti garšo).
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Albatros Royal Moderna Resort 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl