Lieliska uzturēšanās

Rakstīts: 25 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 14 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Lieliskas brī vdienas! Caur š o viesnī cu izbaudī jā m Ē ģ ipti. Pats pirmais ir pakalpojums. Personā ls ir draudzī gs un galvenais nav uzmā cī gs. Animatori labi audzinā ti, bā rmeņ i apkalpo regulā ri. Mē s pavadī jā m daudz laika Laguna baseinā . Milzī gs baseins, kurā skan neitrā la mū sdienu mū zika. Protams, viņ i bija arī jū rā . Ī ss pontons, kas ved tieš i uz koraļ ļ u rifu. Dziļ i, kas neprot labi peldē t, labā k peldē ties seklā lagū nā netā lu no pludmales. Regulā ri apmeklē ju Pilates, jogu. Labs papildinā jums ir bā rs ar detox svaigā m sulā m pludmalē .
Runā jot par ē dienu, es biju diezgan apmierinā ta ar izvē li un garš u. Jū ras veltes, gaļ a, katrā ē dienu letes ir š efpavā rs, kas pasniedz ē dienu. Man patika Palmas restorā na atmosfē ra - skan dzī vā mū zika, daudz vietu, galdi tī ri un viesmī ļ i labi apkalpo.
Man un maniem draugiem kā dreiz patika rī kot š autriņ u meš anas turnī rus. Kopumā animatori dara labu darbu))

Teritorija: tā ir liela un tajā paš ā laikā kompakta. Ja esat noguris pē c pludmales, jū s noķ erat automaš ī nu, kas kursē apkā rt viesnī cai, un dodieties uz savu istabu. Tie bija svē tki, kurus atcerē simies vē l ilgi. Mā jā s atgriezā mies atpū tuš ies, guvā m pozitī vas emocijas pilnī bā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu