Viņi sevi pozicionē kā augstākās klases viesnīcu, taču patiesībā viņiem neizdodas

Rakstīts: 25 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 23 — 29 oktobris 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Pirmais, kas nā k prā tā par š o viesnī cu, ir tas, ka mē s š eit vairs neesam.
Nu, tieš ā m, puiš i, kā pē c jū s uzstā dā t sev tik augstu latiņ u ? ! Pakā rt vestibilā elegantu lustru un uzskatī t sevi par augstā kā s kvalitā tes viesnī cu? Stulbi, lai neteiktu vairā k! Domā ju, ka cilvē ki, kas novē rtē savu laiku, naudu un, galvenais, komfortu, otrreiz š eit nenā ks.
Protams, š ajā viesnī cā ir priekš rocī bas, par tā m jū s uzzinā siet no savu ceļ ojumu rī kotā ju aprakstiem, labi vai no citā m atsauksmē m. Un es uzrakstī š u par lielajiem mī nusiem, kas aptver visus š ī s viesnī cas plusus.

Pirmā ir daž u darbinieku než ē lī gā attieksme. Vestibila bā rā dzirdē t no viesmī ļ a “tev ir skaistas krū tis” ir vismaz neliels š oks un sajū ta, ka esi nokļ uvis vietē jā tirgū , nevis augstā kā s klases viesnī cā . (lai gan viņ a bija diezgan slē gtā kleitā un ar bē rnu) Š oks - tas ir tavs viedoklis!
Autobusa š oferis, kurš ved atpū tniekus uz pontona galu, atklā ti sakot, pieklibo (nu, varbū t kā dam patī k), bet kad ieraudzī ju, ka viņ š liek divdomī gas zī mes par 14-15 gadus vecu meiteni, atkal š oks !! !
Viesmī lis uz pontona palū dza uztaisī t turku kafiju, dzirdē ja atbildi, ka jā gaida 30-40 minū tes, labā k ejiet uz pludmali, tur dabū siet kafiju vienā minū tē . Jū tos kulturā li nosū tī ts. . . ) daudzi galvenā restorā na viesmī ļ i, proti, otrā stā va terasē un daudzi viesmī ļ i pie bā riem, godī gi sakot, izdara jums labu, kad veicat pasū tī jumu.
Istaba: ļ oti, ļ oti nogurusi! Tī rī š ana istabā trī svietī gai ar mī nusu. Trī s dienas viņ a man lū dza noņ emt no mana naktsskapī š a beigtos kukaiņ us! Visas virsmas ir ar kaut ko pā rklā tas, ar kaut ko piepildī tas, nevienam tas nerū p. Divas dienas mē ģ inā ju sevi pierunā t aizvē rt acis un izbaudī t atpū tu, bet, kad viņ i vakarā ieradā s istabā un ieraudzī ju, ka uz naktsskapī š iem stā v divas puspilnas ū dens pudeles, un sā ku ietī t č ipsus. caurule, es saplē su! Viena ū dens pudele acī mredzot tika izvilkta no tualetes, ko izmantoju zobu tī rī š anai, kur viņ i paņ ē ma otro, puspilnu - noslē pums. Zvanot uz reģ istratū ru, problē ma netika atrisinā ta.
Pakalpojums ir uzmā cī gi kaitinoš s, jū s negaidā t, jū s nepratinā t, jums nav laika attā linā ties uz sekundi, viss tiek atņ emts.

Pludmale ir netī ra, visur izsmē ķ i. Lietoti dvieļ i guļ uz sauļ oš anā s krē sliem, viss smiltī s, lietotas krū zes, salmiņ i guļ apkā rt, nevienam neinteresē !
Importē tais alkohols tiek deklarē ts, tač u ņ emiet vē rā , ka vestibila bā ra zonā varat dzert tikai parasto importa alkoholu. Visā viesnī cā vietē jie alkoholiskie dzē rieni, nu, vai standarta martini. Pasū tī ju Aperol š ļ irci, viņ i atteica, teica, ka Aperol ir tikai vestibila bā rā ! Kapets! Maksā jiet naudu un pastā vī gi skrieniet uz vestibila bā ru, kas atrodas tieš i blakus reģ istratū rai. Ļ oti ē rti! Ļ oti! Un ī paš i, ja esi ar bē rniem, kuriem nav ko atstā t!
Un arī kaudzi sī ku problē mu, kuras it kā ir mazas, un š ķ iet, ka nav vē rts tā m pievē rst uzmanī bu un par tā m rakstī t, bet kad tā vietā , lai atpū stos un atpū stos, tu skraidi un izlū dz sū kļ us, vates kociņ us, dvieļ i utt D. , tas tieš ā m ir nogurdinoš i un kaitinoš i.
Nu ko, pē dē jais akmens viņ u dā rzā ! ) Tie ir ziedi! Ļ audis, varbū t es ķ epuroju, bet, kad tā da lī meņ a viesnī cā visur saķ ē ruš ies mā kslī gie ziedi un ne jau pirmais svaigums un ne pā rā k laba kvalitā te, paliek tā da nepatī kama pē cgarš a.
Tas ir viss!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu