Viesnīca nav slikta, taču ir daudz trūkumu

Rakstīts: 9 marta 2023
Ceļošanas laiks: 1 — 5 marta 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū ties š ajā viesnī cā kopš.1. marta. 2023 lī dz 5.03. 2023. gads.
Ieradā mies agri, 8 no rī ta jau bijā m viesnī cā , mums piedā vā ja iet pabrokastī t un tad jau redzē s vai var mū s ieč ekot agrā k.
Pē c brokastī m mū s iereģ istrē ja ģ imenes istabiņ ā , koferus ienesa istabā un iedevu 2 eiro par tē ju, uz ko man atbildē ja "tā ir dā vana? par maz"
Es palū dzu viņ am apmainī t 100 dolā ru banknoti, viņ š to apmainī ja un mazā kā banknote bija 10 dolā ru, un es to viņ am iedevu. Uzreiz parā dī jā s smaids, viņ š atveda pie mums apkopē ju un teica, ja mums nepatī k tī rī š ana, lai sazinā s ar viņ u, un lū dza, lai mū s sauc Vin Diesel.

Numurs ir š ausmī gs, neesmu izvē lī gs, bet numurs tika vienkā rš i nogalinā ts un tas bija ļ oti skumji.
Tī rī š anas tikpat kā nebija, par to, ka atstā jā m 2 eiro, mums gulbjus izgrieza no dvieļ iem, un gulta tika uzklā ta, bet istaba netika iztī rī ta, dvieļ i netika nomainī ti, gulbji tika izgriezti no lietotiem dvieļ iem, un tad nevarē jā m saprast, kura dvielis kur atrodas, un dzī vojā m 4 cilvē ki istabā . Tā da tī rī š ana.
Apkalpoš ana labā lī menī , viss personā ls smaidī gs, jautā vai viss kā rtī bā , vai viss patī k, ī paš i restorā nā , ļ oti vē rī gi pret atpū tniekiem.
Ē diens ir tā dā lī menī , visu laiku gandrī z vienā ds, pā ris reizes bija uz ielas pagatavota garš ī ga gaļ a.
Animatori ir labi paveikti, viņ i pastā vī gi izklaidē atpū tniekus.
Teritorija ļ oti skaista, zaļ a, viss sakopts, skaisti ziedi, koki, daudzi baseini, bet 3 no tiem ir apsildā mi.
Jū ra bija silta, var peldē t gan no krasta, bet tā ir sekla, virs ceļ iem, gan no mola, kas tur ir, ir daudz skaistu zivju, kas nebaidā s no cilvē kiem.
Man nepatika tas, ka vietē jie pastā vī gi staigā ja pa pludmali un ļ oti neatlaidī gi piedā vā ja savus pakalpojumus, masā ž u, spa, ekskursijas, fotogrā fijas utt. , katru dienu viņ i bija aizņ emti.
Un tie, kas plā no atpū sties š ajā viesnī cā , esiet gatavi tam, ka no 10-11 no rī ta bā rā pludmalē un pie baseina alus vairs nebū s.
Vakarā ir daudz odu, lai gan saindē juš ies ar kaut kā diem dū miem, bet tomē r ir odi un ļ oti kož , pat aerosoli nepalī dz.

Un vē l mī nuss ir tas, ka ir daudz krievu, kas iet pa visu pludmali un nav ī paš i patī kami gulē t un klausī ties, kā viņ i "vakar pietū kuš i un kā viņ iem ir forš i"
Mū su lidojums bija naktī , tā pē c pagarinā jā m uzturē š anos numurā no 12 lī dz 1.20 USD vienai personai, no 12 lī dz 2.30 USD, bē rni lī dz 12 gadu vecumam ir bez maksas
P. S Bā ra darbinieki saviem bē rniem lū dz mū su š okolā des konfektes, tā pē c ņ emiet lī dzi š okolā di, un tad viņ i jums ielies rokā s nevis 2 dzē rienus, bet 4)
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu