Laba viesnīca, kurā ir vērts atgriezties

Rakstīts: 20 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 1 — 8 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ekskursijas izvē le. Pirmkā rt un vissvarī gā kais, tas ir milzī gs paldies mū su ceļ ojumu aģ entei Irinai, "TIME AT THE SEA", Kremenchug. Saņ ē mā m profesionā lu pā rskatu ne tikai par viesnī cā m, bet par valsti kopumā , tā pē c izvē le bija ļ oti viegla, skaidri sapratā m, kas mū s sagaida) Pateicoties Irinai, nesatraucā mies par reģ istrā ciju lidojumam, par dokumentiem iebraukš anai valsts, viss, kas no mums tika prasī ts, tikai tā pē c, lai tos izņ emtu no mapes)
No piedā vā tajiem variantiem izvē lē jā mies Rehanu. No lidostas braucā m ne vairā k kā.15 minū tes, viesnī cā bijā m ap 9 no rī ta, mū s uzreiz aizveda uz restorā nu, lai varam pabrokastī t. Pē c brokastī m atgriezā mies reģ istratū rā , nodevā m dokumentus nokā rtoš anai, pē c 10 minū tē m saņ ē mā m istabas atslē gas. Uzreiz vienojā mies, ka paskatī simies uz numuru, ja nepatiks, prasī sim citu.
4028. kab. , 4. korpuss. Pirmais iespaids tī rs un ē rts, mū su istabā viss darbojā s, TV ar kanā liem visā s pasaules valodā s, seifs, ledusskapis, tē jkanna, fē ns. Š is numurs ir ar piekļ uvi baseinam un skatu uz jū ru. Kafijas, tē jas, ū dens, dvieļ u, ziepju, š ampū nu, tualetes papī ra, tī ras gultas klā tbū tnē . Istabu tī rī ja katru dienu, vairā kas reizes pat prasī ja, lai to netī ra, bet vienkā rš i nomaina dvieļ us un izmet atkritumus.

Teritorija. Mums š ī ir maza pilsē ta, lielā pilsē tā ) Ļ oti skaista, tī ra, zaļ a, ja nevē laties tikt tā lā k par teritoriju, tad Rehanā ir vieta, kur pastaigā ties) Atseviš ķ i atzī mē ju ē ģ iptieš u centī ba, jo uzturē t tā du skaistumu valstī uz smiltī m ir nereā ls darbs . Viesnī cas teritorijā ir daudz peldbaseinu, kas tiek tī rī ti katru dienu.
Animā cija. Š ajā viesnī cā jums nebū s garlaicī gi, visur darbojas animā cija, bē rniem tiek pievē rsta liela uzmanī ba. Putu ballī tes, dejas lī dz rī tam, joga, konkursi un daudz kas cits) visu neuzskaitī š u, jo mē s pā rsvarā dodam priekš roku klusā m ģ imenes brī vdienā m. Tā pē c š ajā viesnī cā nekas netraucē ja, mierī gi atpū sties) Teritorija ļ auj nesastapties ar vispā rē jo jautrī bu)
Ē diens. Karantī nas ierobež ojumu dē ļ daudzi ē dieni tika likti personī gi uz katra š ķ ī vja. Tas vispā r neradī ja nekā du diskomfortu. Ē diens daudzveidī gs, bē rns izvē lī gs ē dienam, bet vienmē r bija alternatī va) Pī le bija kā dreiz, vista vienmē r pieejama, jē ra gaļ a tika izmē ģ inā ta 1 reizi, teļ a gaļ a vienmē r pieejama, vakariņ ā s biež i vien ir zivs, vairā kas reizes bija dorado , tuncis, visas 7 dienas skumbrija tika pasniegta tikai 1 reizi. Piedevas katrai gaumei, dā rzeņ i, garš augi, vienmē r daudz. Brokastī s noteikti ir vairā kas olu iespē jas, daudzu veidu sieri (es uzskaitu, ko ē du, jo nav reā li izmē ģ inā t).
Dzē rieni. Brokastī s svaigs, par maksu (1 USD). Tē ja, kafija, sulas, ū dens, dzē rieni jebkurā laikā jebkurā daudzumā .

Deserts. Milzī ga kū ku, cepumu, baklavas, halvas un daudz daž ā du desertu iespē ju izvē le))) Man personī gi š ī ir paradī ze))) Katru vakaru viņ i vakariņ ā s iznesa kū kas, kas arī ir neprā tī gi skaistas (es to darī ju). Nav laika fotografē t, mū su tū risti to izrā va lidojumā , bet tas ir atseviš ķ s jautā jums).
Augļ i. Gvajava, greipfrū ti, mandarī ni, apelsī ni, dateles, melone, pat noķ erti persiki)
Bā rs. Š ajā viesnī cā tie lej no 10.00 lī dz 5.00, par kvalitā ti neko neteikš u, jo visi mū su ģ imenē dzer nedaudz), bet, spriež ot pē c rindā m pie bā ra, viss ir kā rtī bā ))
Pludmale. Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, pat ja tū risti gribē ja pā rņ emt visu pasauli)) sauļ oš anā s krē sli ir apkalpojami gan pludmalē , gan pie baseiniem, pludmale ir tī ra, tī ra katru vakaru un katru rī tu (novē rots atkā rtoti, jo agra cienī tā ji un vē lā s pastaigas lī dz jū rai).
Personā ls. Tas nav tikai personā ls. . . Tā ir ģ imene, kas dara vienu kopī gu lietu. Visu laiku neviens pret mums nebija rupjš , visi mū su lū gumi tika izpildī ti uzreiz, neviens no mums dzeramnaudu nelū dza. Pieklā jī ba, kultū ra, laipnī ba. Tas ir galvenais, ko mē s sastapā m Rehanā . Gandrī z visi darbinieki runā krievu valodā .
Pozitī vos punktus varu uzskaitī t ļ oti ilgi un daudz, jo visa ģ imene vienbalsī gi nolē ma atgriezties Rehanā vē lreiz. Savā apskatā centos bū t objektī vs, varbū t kā dam tas palī dzē s izdarī t izvē li. Atgriež oties ar draugiem pā rrunā jā m pā rē jo un nonā cā m pie secinā juma, ka Rehanā par mazu naudu dabū jā m to, ko citi tū risti nesaņ em dā rgā kā s viesnī cā s.

Negatī vu atstā ja pē dē jam. Negatī vu rada paš i tū risti. Kad maksā jā t par all inclusive paketi, jū s nenopirkā t visu pasauli, visu viesnī cas personā lu, visus tū ristus, kas atpū š as jū su tuvumā (tā ir tikai nejauš ī ba), visu pā rtiku un visu alkoholu. Jū s nevarē siet visu apē st un visu izdzert, pat ja visu laiku sē dē sit restorā nā un bā rā (lai gan daž i cilvē ki to ļ oti vē las). Palieciet cilvē ki, neviens neatcē la pieklā jī bas vā rdus "paldies", "lū dzu". Tad jū su atvaļ inā jumā bū s daudz mazā k negatī visma.
Lai visiem labi atpū ties)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu