Trīszvaigžņu viesnīca!

Rakstīts: 20 marta 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 18 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 10.0
Nu, es, protams, nezinu, no kurienes nā k piecas zvaigznes. . . Š armā tā nav pirmā reize, un mē s parasti palikā m citā viesnī cā , č etras zvaigznes, ar otro jū ras lī niju, bet tā ir vē sā ka un 100 reizes. labā k. Š o viesnī cu izglā ba tikai jū ra un karstā saule. Izlasot atsauksmes pirms ceļ ojuma, pat nedomā ju, ka viesnī ca sagā dā s tik lielu vilš anos!
No aboiko249 ir ​ ​ rakstī ta visa patiesī ba, es parakstos uz katru vā rdu.
No sevis gribu piebilst: nobruž ā ts rotaļ u laukums, teiksim, tas nemaz nav droš s no vā rda. Mazajiem no 2-3 gadiem tur nav ko darī t. Teritorija ir labi kopta un tī ra. Istaba tika iztī rī ta labi. Pati istaba bija laba. Bet duš ai ir nepiecieš amas pā rvē rtī bas. Nogalini prusaku un milzī gus. Dzī vojā m treš ajā kvartā lā , tuvā k jū rai, skats uz dā rzu, pirmais stā vs. Numurā bija tē jkanna, ledusskapis un seifs. Ū deni atnesa katru dienu.

Restorā ns! Vispā r kino un vā cieš i. . . Ē diens normā ls, katrs atradī s sev tī kamu ē dienu. Bet to, kas tika pagatavots uz grila vai pat uz ielas un tika izsniegts pē c izsniegš anas, viņ i iedeva tikai sī kus gabaliņ us un ar tā du seju, it kā es viņ iem kaut ko bū tu nozagusi. Ir problē ma ar ē dieniem restorā nā , un konkrē ta. Jums nebū s laika pabeigt ē š anu, jo viņ i uzreiz paķ er no jums glā zi vai š ķ ī vi. Pastā vī gs briļ ļ u trū kums. Vai nu jā gaida, vai jā noskaidro. Acī mredzot viņ iem nav pietiekami daudz trauku, tā pē c es secinu, bet kā pē c man no tā ciest, nav skaidrs...Serviss vē las atstā t labā ko, es negribē ju skatī ties uz š ī m skā bajā m un neapmierinā tajā m sejā m. Viesmī ļ i pastā vī gi bija ar kaut ko neapmierinā ti.
Animā cija es nezinu. Tā pē c nekomentē ju.
Jū ra: viesnī cas tuvums jū rai bija ļ oti patī kams. Tā pē c š oreiz izvē lē jā mies š o viesnī cu. Obligā ta č ī bu klā tbū tne. Jū s varat savainot kā jas. Nirstu no pontona, ū dens bija silts, neskatoties uz dzelteno karogu.
Wi-Fi tikai reģ istratū rā un zem galvenā restorā na. Tā tad, kam tas interesē , paturiet to prā tā .
Es neieteikš u draugiem. Un es, protams, vē los kaut kā strā dā t pie personā la un, protams, iegā dā ties traukus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu