Mīnusi ir daudzkārt vairāk

Rakstīts: 5 novembris 2022
Ceļošanas laiks: 1 — 7 novembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 6.0
Sveiki visiem!
Atstā š u š eit atsauksmi par viesnī cu.
No ieguvumiem - zaļ a iekopta teritorija, un vakara izrā de - bē rni vismaz noskatī jā s. Un tas arī viss. Nebija gaidī ts tas labā kais, jo Ē ģ ipti nevar salī dzinā t ar to paš u Turciju, bet tomē r.

Mī nusi ir daudz vairā k. Monotons ē diens, nav frī??? ? grilē tas zivis nav ceptas, apkalpoš ana atstā j daudz vē lamo. a la carte restorā ni - nebija garš ī gi itā liski, deserts netika pasniegts. Bet no pozitī vā - atgriezī simies mā jā s slaidā ki ??? ? Kopumā atpū tnieku nav ī paš i daudz, bet darbinieku ir daudz un ā tri vien velk ā rā traukus no rokā m. Ka kafija beidzas, tad trauki tī ri??? ? visi dzē rieni it kā ir atš ķ aidī ti ar ū deni??????? ? Un vakar, noguruš i pē c ekskursijas, pusstundu nevarē ja iekļ ū t istabā.
Atslē gas nestrā dā ja, trī s reizes gā jā m uz reģ istratū ru, tur iedeva “dzelzs” atslē gu, un tiklī dz iegā jā m istabā (nebijā m tajā kopš.8. 00), iekļ uvā m milzī gā peļ ķ ē.3cm. dziļ i un 2 istabas gari (vannas istaba un koridors) applū dinā ja apkopē ju acī mredzot ((vē l pē c pusstundas, bē das, darbinieki ieradā s glā bt istabu, smē rē ja ū deni, samī dī ja ū deni telpā un pa nakti padzina dusmī gus odus??? ? ī si sakot, lielas cerī bas nebija, bet pā rē jais bija galī gi sabojā ts. Biju pirms kā diem 15 gadiem Ē ģ iptē , tā s paš as koka durvis, noguruš as Nu vispā r te kaut kā da s-s-stabilitā te saglabā jas gadiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu