Par ekskursijas cenu (600 USD) lieliska viesnīca

Rakstīts: 27 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 7 — 22 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Septembra sā kumā ceļ oju kopā ar vī ru. Ieradā mies ap 10.00, reģ istrē š anā s notika uzreiz, par 10$ iedeva ē rtā ku istabiņ u. Telpas nav iepriekš uzkoptas, bet uzreiz pē c reģ istrē š anā s atnā ca apkopē ja, visu iztī rī ja un patī kami pā rsteidza ar gultas dizainu.
Ē dienā liela izvē le (ir gan pirmā , gan otrā ) gaļ as - vista, liellopa gaļ a, cepta skumbrija no zivī m, mī klā zivis, reizē m kalmā ri. Milzī ga saldumu izvē le - kū kas, kū kas, man personī gi vairā k patika austrumu saldumi. No augļ iem arbū zs, melone, vī nogas, dateles.
Alkohols amatierim, ir izvē le, bet dzert nevar, vienī gais kas glā ba bija kokteiļ i, lieliski darī ja, ja vari paskaidrot kuru gribi. Tiem, kas nevar aizmigt, viens bā rs TIEŠ Ā M strā dā visu diennakti.

Plaš a, sakopta teritorija, bet karantī nas dē ļ ar noslogojumu un darba infrastruktū ru nepietiek.
Uz jū ras un baseina ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, baseins ir tī rs, darbojas animatori, vingro, ū dens aerobika.
Pludmalē ir bā rs, ir smilš ains saulriets, diemž ē l koraļ ļ u nav, bet uz mola var redzē t zivis.
Personā ls ir draudzī gs un uzmanī gs. Ī paš i gribu atzī mē t Rami (menedž eris pludmalē un baseinā ) par cilvē cisko attieksmi, paldies Ā damam par interesantajā m ekskursijā m un ī paš u, atseviš ķ u un milzī gu PALDIES Marijai (tū risma menedž ere) par cilvē cī bu, individuā lu pieeju katram un daudz, daudz vairā k. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu