Normāla viesnīca, bet daudz kas jāpievelk līdz labam pieciniekam.

Rakstīts: 9 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 27 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Uzturē š anā s laiks no 20. lī dz 27. augustam 2017. Numurs 6233 (superior).

Atpū tnieku kontingents: ukraiņ i - 65%, arā bi - 25%, vā cieš i - 4%, pā rē jie - 1%, krievus no Krievijas neesmu redzē jis. Viesnī cas noslogojums ir tā lu no 100%, ī sumā tas ir ļ oti aptuveni 60%, bet man ir grū ti precī zi novē rtē t.

Ieraš anā s.
Ar UIA reisu 4:20 bija agra izlidoš ana no Kijevas, tā tad ap 9:30 bijā m jau viesnī cā.
Uz š o viesnī cu vienā reisā uzreiz izlidojuš i 48 cilvē ki no Ukrainas, kuram bija atvē lē ts pat atseviš ķ s autobuss no lidostas. Visiem bija rokassprā dzes un tika dota iespē ja paē st brokastis un izmantot viesnī cas infrastruktū ru jau pirms iekā rtoš anā s.

Norē ķ ins.

Pati norē ķ inā š anā s bija grū ta. Nepiecieš amo 14:00 vietā istaba tika nodroš inā ta jau 15:30, ē dinā š ana reģ istratū rā ar aizbildinā jumiem, ka istaba ir tukš a, bet nav iztī rī ta. Š is jautā jums man bija jā atrisina ar viesu attiecī bu virsnieka starpniecī bu: meitene Dasha, par ko viņ ai liels paldies, palī dzē ja pā rvietot apmetni no zemes.
Pē c sekundā rajā m pazī mē m pē c reģ istrē š anā s varu pieņ emt, ka istaba, visticamā k, pirms mums bija tukš a vairā k nekā.2-3 dienas. Kurš viņ iem liedza to noņ emt iepriekš ? . .

Numurs.
"Superior" klases numurs ir daudz lielā ks nekā standarta, vienkā rš i lieliski piemē rots 2+1 izmitinā š anai. King izmē ra gulta diviem plus vē l viena pilna gulta pieauguš ajam.
Vannas istaba liela, vietas pietiek visiem. Skapis ir ietilpī gs ar duci pakaramo. Minibā rs ar ū dens pudeli reģ istrē joties, bez maksas dzē rieniem (tukš s, nav papildinā ts). Nav ne č ī bu, ne halā tu. Pietiekami ietilpī gs seifs, pietiekami daudz vietas tajā.
Kondicionieris pē c nelielas pieregulē š anas strā dā ja labi (jo sā kumā maksimā lā temperatū ra bija tikai 15 grā di, kas bija kaut kā forš i, bet pē c sazinā š anā s salaboja).

Tī rī š ana.
Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Gulta tika mainī ta reizi nedē ļ ā.
Mazgā š anas lī dzekļ os ietilpst ziepes, ž eleja un š ampū ns. Gē ls un š ampū ns tika papildinā ti 4 dienas, un tad tie apstā jā s, bet ar to pietika pirms izbraukš anas.
Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, bet to komplekts nav nemainī gs.
Istabā tiek mainī ti arī pludmales dvieļ i, tač u, tā kā tos parasti ņ em lī dzi, tad š o nomaiņ u ir grū ti izmantot. Divas reizes viņ i vakarā noķ ē ra tī rī tā ju un lū dza to nomainī t - viņ š to nomainī ja pietiekami ā tri, bez š aubā m. Pludmales dvieļ iem ir atseviš ķ a soma.


Teritorija.
Teritorija liela. Ir baseini un darba slidkalniņ i. Pie baseiniem bija daudz sauļ oš anā s krē slu.
Varat izmantot bezmaksas braucienus: pilsē tas apskates ekskursija ar iepirkš anos, vakara brauciens uz Soho laukumu, brauciens uz ā das veikalu.
Restorā nu Sun Set varat apmeklē t bez maksas vienu reizi. Kopumā ir trī s maksas restorā ni.
Autobusam (taf-taf) vajadzē tu kursē t pa teritoriju no rī ta lī dz vakaram ik pē c 10 minū tē m. Viņ š gā ja kā jā m, tač u darbā bija ļ oti nopietni pā rtraukumi (bojā jumi utt. ), kurus darbinieki kaut kā ī paš i nereklamē ja. Daž reiz tu viņ u gaidi un nav skaidrs, vai viņ š atnā ks vai nē.
Un cauri visai teritorijai bija jā iet 500 metri karstumā , ko ne vienmē r gribē ju darī t ar dvieļ iem un pleznā m.

Pludmale.
Lī dzā s galvenajam restorā nam un bezgalī bas baseinam ir lifts uz pludmali, kas darbojas aptuveni no rī ta lī dz 19:00, pē c tam, ja nepiecieš ams, varat doties uz pludmali ar kā jā m.
Gultas bija pietiekami daudz. Pludmales dvieļ i un lietas, š ķ iet, nav nozagtas, ja vien neatstā t pē c pludmales slē gš anas.
Netā lu no krasta ir 2 ū dens baseini bē rniem un ne tikai.
Pontons ir ī ss (10-15 metri) un diezgan stabils, ar divā m kā pnē m ū denī . Uz priekš u (jū rā ) peldē t noteikti neizdosies - svilpos.
Tagad informā cija tiem, kam patī k peldē t uz blakus esoš o viesnī cu pontoniem.

Var nopeldē t 200 metrus pa kreisi, tad beidzā s bojas un tad bija neapdzī vota zona ar kaut kā du neapdzī votu dzelzs pontonu, vē l pē c 200 metriem bija nedaudz nelabprā t kaut kur peldē t (ja kaut kas notiktu, uzreiz nepamanī tu jū s tur un palī dziet).
Pa labi oficiā li var peldē t tikai lī dz bojā m aptuveni 50 metrus. Pē c bojā m viņ i tev svilpo. Ar mū su 50 metriem ir par maz, tā pē c drosmī gi peldam tā lā k, vispirms var parā dī t glā bē jam (’svilpe’), ka viss ir kā rtī bā un tava rī cī ba realizē ta. Pirmais pontons pa labi no kaimiņ u viesnī cas atrodas apmē ram 150 metrus no mū sē jā , nā kamā izeja vē l 80 metrus. Var peldē t tā lā k.
Vienī gais, kam vē rts pievē rst uzmanī bu, ir tas, ka jaunā mē ness laikā pirms pusdienā m un vē lā pē cpusdienā bija diezgan spē cī gi bē gumi un bē gumi. Tā pē c aprē ķ ini savus spē kus, jo vienā virzienā var bū t vieglā k peldē t nekā otrā . Vienkā rš i pievē rsiet uzmanī bu š im brī dim, it ī paš i, ja kuģ ojat ar bē rnu tā lu no sava pontona.
Ja peldē si pa labi un izkā psi uz kā da cita kaimiņ u viesnī cas pontona, tad nevarē si atgriezties gar krastu parastajā ceļ ā , jo bū s jā kā pj pa divus metrus garu sienu krustojumā . viesnī cas. Vismaz es neredzē ju citu ceļ u.

Pā rtika un dzē rieni.
Kas attiecas uz mani, labā k ir pirkt Borispilā : lē tā k un labā k.

Kopsavilkums.
Vispā r pā rē jais ir normā li, ja esi pozitī vs. Ja viesnī ca paceļ kā dus punktus, tad varē tu teikt, ka viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Paldies visiem par uzmanī bu un novē lam labas gaidā mā s brī vdienas š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu