Lieliska viesnīca ziemas brīvdienām

Rakstīts: 23 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 13 — 20 janvārī 2022
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atpū tā mies rifu oā zē janvā ra vidū . Š ī nav pirmā reize, kad š ajā gadalaikā atpū š amies š armā , un ar pā rliecī bu varam teikt, ka jā – š is lī cis ir patieš ā m ē rts ziemas atpū tai, bezvē ja.
Viesnī cā ieradā mies 5 no rī ta, aizpildī jā m anketu, mums uzreiz uzlika rokassprā dzes un devā mies uz bā ru. Bā rā ir brī niš ķ ī ga dabī gā kafija.
Mē s paš i zinā jā m par reģ istrē š anos pulksten 14, un mū su ceļ ojumu aģ ents mū s brī dinā ja. Bet 10:30 jau bijā m iekā rtojuš ies. Bez piemaksā m.

Puiš i, kas raksta, ka cipari ir veci. Ir numuriņ i ar jaunā ku remontu, bet tie ir dā rgā ki. Samaksā t var uz vietas. Mē s viņ us vē rojā m. Tiek saukts "superior" klases numurs, bet tas mums nav svarī gi - mē s palikā m tajā , ko sā kotnē ji rezervē jā m.
Tī rī š ana ir normā la. Vienā dienā . Reiz norā dī jā m savus komentā rus par tī rī š anu - pē c tam kļ uva izcili.
Ē diens ir izcils. Zivis, gaļ a, mā jputni, ē st diē tisku pā rtiku. Ir suš i stū rī tis, daudz saldumu katrai gaumei. Mū su brī vdienu laikā mazā tū ristu skaita dē ļ restorā ns pie jū ras bija slē gts. Tur bija ļ oti ē rti pusdienot, brī niš ķ ī gs skats.
Pā rmaiņ ai devā mies uz a la carte. Viņ i bija apmierinā ti. Grils ir ļ oti garš ī ga gaļ a. Vienī gais, kas mazliet traucē mū zikai no bē rnu animā cijas. Indijas - amatierim. Es biju pā rā k ass. Vī rs bija sajū smā . Uz maksas negā jā m - ar bufeti bijā m diezgan apmierinā ti.
Personā ls ir draudzī gs, visi priecā jas jū s redzē t. Viesmī ļ i ā tri atceras jū su pasū tī jumus un nā kamreiz atnes tos bez prasī š anas. Reģ istratū rā sadraudzē jā mies ar gastronomijas meitenē m. Vienmē r palī dziet un konsultē jiet
Devā mies uz akvaparku kaimiņ u viesnī cas sendido teritorijā . Bet vairā k nekā vienu reizi mums nebija pietiekami. Ū dens ir auksts.
Kopē jais svē tku iespaids ir brī niš ķ ī gs. Mē s noteikti nā ksim vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu