Vidēja viesnīca

Rakstīts: 5 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 26 decembris 2021 — 9 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca ir liela, ar skaistu teritoriju un skaistu rifu. Lieliska pludmale, tī ra.
Telpas ir noguruš as, ī paš i skumji ar santehniku. Bet vispā r nekas nekrī t nost un tas ir labi, var dzī vot. Tī rī ts ik pē c divā m dienā m, gulta 10 dienas vē l nav mainī ta. Dvieļ i tiek nomainī ti, to ir daudz, tā pē c š eit viss ir ok.
Pā rdzī vojā m š eit 1. janvā ra plū dus, istabas bija applū duš as ar ū deni, mū s nesteidzā s glā bt, tā pē c glā bā s paš i, aizbā ž ot balkona un gaiteņ a spraugas ar dvieļ iem un peldmē teļ iem. Š eit nav kanalizā cijas, tā pē c daž as telpas nogrima apmē ram dienu. Nā kamajā dienā mū s nekavē joties nomainī ja ar peldmē teļ iem un dvieļ iem, kas gā ja bojā kaujā .

Ē diens vidē ji labs. Ir daudz, no kā izvē lē ties, bet negaidiet uz marinē tiem gurķ iem, jū s nevarat ē st daudz pā rtikas, bet jū s varat atrast sev vairā k vai mazā k pieklā jī gus variantus. Rindas pie pā rtikas ir kā pē c desas PSRS, un tas, ka pā rtiku dala, ir neē rti. Sagaidiet, ka, daudz ē dot, trī s reizes dienā izlū gsieties gabaliņ u))))) Bet pē c piecā m dienā m jū s aizrausī sities un lepni atgriezī sities pie galda, iegū stot otro vistas kā ju.
Kopumā ir skaista daba, lieliska jū ra, ir vakara programma, brī niš ķ ī gs rifs, un, ja jū s aizverat acis uz daž iem sī kumiem un vienkā rš i atpū š aties, tad jums bū s labi pavadī ts laiks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu