Brīvdienas 2020. gada martā

Rakstīts: 26 marta 2020
Ceļošanas laiks: 9 — 19 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Mē s reģ istrē jā mies 13.00, un mē s ieradā mies viesnī cā.7 no rī ta, viņ i piedā vā ja naudu par agru reģ istrē š anos - viņ i mums atteicā s, teica, ka nav brī vu istabu.
Istaba ir veca un netī ra, tills un aizkari ļ oti noputē juš i un notraipī ti, istabā nebija karstā ū dens, gultas ir ē rtas un veļ a tī ra, istaba tika iztī rī ta 2 reizes visas uzturē š anā s laikā - mums ir neko tā du neesmu redzē jusi nevienā viesnī cā , lai gan viņ i atstā ja dolā ru apkopē jai, bet no š ī nekas nav mainī jies.
Ē diens viesnī cā bija labs gan garš as, gan kvalitā tes ziņ ā , bet gardumus neceri, š ī jau cita cenu kategorija))) Bijā m uz restorā nu netā lu no reģ istratū ras, patika vairā k nekā pie jū ras, viesnī ca nepā rprotami dod priekš roku itā ļ u tū ristiem, mū su tū risti š eit netiek turē ti lielā cieņ ā ))) Visi viesmī ļ i steidzas pē c itā ļ iem un izpilda visas viņ u kaprī zes, bet viņ i nepamana krievvalodī gos.

Viesnī cas teritorija ir liela un ļ oti zaļ a, ir daudz palmu, kaktusu un vietu skaistā m fotogrā fijā m, mū su uzturē š anā s laikā darbojā s tikai viens apsildā ms baseins, visi pā rē jie baseini bija netī ri un auksti, pie reģ istratū ras bija viens bā rs un tas viss, kad viesnī ca bija pilnī bā noslogota! Visur bija rindas un visiem nepietika vietas, pludmale ir ļ oti pā rpildī ta un visi viens otram virsū , pludmale ir slikti iztī rī ta un visi atkritumi tiek izpū sti jū rā !
Uzturoties viesnī cā koronavī rusa dē ļ tika ieviesta karantī na, pē c kuras galvenais restorā ns pā rtrauca darbu un ē diens tika piegā dā ts numuriņ os, š ajā sakarā.7 atpū tas nakš u vietā viesnī cā pavadī jā m 10 naktis, tā kā tū roperators mū s nepaņ ē ma, bet tas ir pavisam cits stā sts.
Mans viedoklis: viesnī ca izbauda savu labo atraš anā s vietu, bet viss pā rē jais nav ī paš i tveicē ts, nav vē lē š anā s atgriezties š eit atpū sties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu