Ramada Plaza 4*– Atsauksmes

74
Novērtējums 5.710
№166 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.7 Numurs
6.5 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Pilsētas viesnīca ar kompaktu teritoriju, celta 2004. gadā. Atrodas Naama Bay centrā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien! ! ! Viesnī ca ir pilnī bā atbildī ga par biļ etei iztē rē to naudu. Ē ģ iptē ir bijuš as daudzas reizes, ir ar ko salī dzinā t. Istabas vecas un nobruž ā tas, bet mums tas bija vienalga, viņ i apmetā s 8. korpusā (8105), viesnī cas centrā , patiesī bā , tuvu visam. … Tomēr ▾ Labdien! ! ! Viesnī ca ir pilnī bā atbildī ga par biļ etei iztē rē to naudu. Ē ģ iptē ir bijuš as daudzas reizes, ir ar ko salī dzinā t. Istabas vecas un nobruž ā tas, bet mums tas bija vienalga, viņ i apmetā s 8. korpusā (8105), viesnī cas centrā , patiesī bā , tuvu visam. Reģ istrē joties iedeva š okolā des tā felī ti, jo bija noguruš i no ceļ a, kā rezultā tā ā tri dabū ja istabiņ u, lielā kā daļ a tū ristu gaidī ja noteikto laiku. Gidam, ar kuru tikos otrajā dienā , nav citu intereš u, kā vien pā rdot tev biļ eti dā rgā k nekā parasti. Par ē dienu ļ oti labi, pastā vī gi strā dā.2 restorā ni, atseviš ķ s sveiks uz grilbā ru, ļ oti garš ī gi. No vietē jiem dzē rieniem viņ i dzē ra vī nu un alu, pā rē jais, maigi izsakoties, nebija ī paš i labs, tā pē c padoms, dež urē jiet iepriekš . Apkalpoš ana ir normā la, viss personā ls cenš as jū s iepriecinā t vai palī dzē t, ja vien jū s, protams, neizturaties pret viņ iem normā li. Jū ra un pludmale. Š ī s viesnī cas galvenā atrakcija. Ļ oti skaists rifs, ne tik daudz dzī vu radī bu, bet ir ko redzē t. Redzē jā m murē nas, stintes, titā nus, kaitina tikai kuģ i, kas brauc uz rifu, kaut kā saskaitī ja 15 gab. . Viesnī ca ir vairā k paredzē ta ģ imenes atpū tai, jo vakarā nav daudz izklaides, animā cija ir itā ļ u valodā , bet, ja nepiecieš ams, jū s vienmē r sapratī sit))). Tiem, kas ir pirmo reizi un dodas apskates tū rē , pasteidzieties iegā dā ties visu ar superatlaidē m veikalos, kur jū s aizvedī s. Ak, un neaizmirstiet kaulē ties. Lai laba atpū ta! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
visas bildes ir labotas ar datoru, patiesī bā viss ir nepareizi, bet jū ra brauks uz C pakā pi 10 minū tes ar autobusu no viesnī cas ik pē c 2 stundā m baroš ana vienmuļ i odi ē d istabā nav izklaides vakarā … Tomēr ▾ visas bildes ir labotas ar datoru, patiesī bā viss ir nepareizi, bet jū ra brauks uz C pakā pi 10 minū tes ar autobusu no viesnī cas ik pē c 2 stundā m baroš ana vienmuļ i odi ē d istabā nav izklaides vakarā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар outta_space
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es tikai vakar atgriezos no š ī s viesnī cas, rakstu š o atsauksmi no svaigā m atmiņ ā m ī paš i tiem, kas gatavojas doties atvaļ inā jumā uz Ramadu, jo. lielā kā daļ a atsauksmju jau ir novecojuš as un neatbilst realitā tei. … Tomēr ▾ Es tikai vakar atgriezos no š ī s viesnī cas, rakstu š o atsauksmi no svaigā m atmiņ ā m ī paš i tiem, kas gatavojas doties atvaļ inā jumā uz Ramadu, jo. lielā kā daļ a atsauksmju jau ir novecojuš as un neatbilst realitā tei. Sā ksim ar to, ka mē s tur nokļ uvā m ļ oti interesantā pā rmaiņ u laikā Ē ģ iptē . Draugi un radi mani ļ oti ilgu laiku atrunā ja no doš anā s uz Ē ģ ipti, sakot, ka "tur ir karš un dzī ve ir dā rgā ka". bet krievu tū ristus ne ar ko nenobiedē si)) Galu galā viss noritē ja visaugstā kajā lī menī . Sā ksim ar sentimentā liem stā stiem par tarakā niem, blaktī m, "mazajiem" cipariem, animā cijas trū kumu utt. 2010. gadā viesnī ca tika renovē ta, mainī jā s ī paš nieks (paš reizē jais angļ u). Kopš tā laika situā cija ir ievē rojami mainī jusies uz labo pusi - tie nav tikai vā rdi, es runā ju ar darbiniekiem, viņ i man daudz ko stā stī ja)) Nu, tad viss ir kā rtī bā : mē s ieradā mies viesnī cā apmē ram pulksten 10:00. , norē ķ inā jā s ne uzreiz, tikai ap 14.00 (pē c starptautiskajā m Pē c normā m reģ istrē š anā s sā kas 14.00, lai gan domā ju, ka varē ja arī agrā k). Iedzī voš anā s cerī bas nebija veltas - satikā mies ar puiš iem no Sanktpē terburgas, aizbraucā m uz jū ru, paē dā m pusdienas. Numurs bija jauks, plaš s un nebija daudz viesnī cas aizmugurē . Bez jebkā diem kukuļ iem. Ē diens viesnī cā ir ļ oti labs, daudzveidī gs neatkarī gi no tā , ko kā ds saka. Ī paš s paldies konditorei - kū kas ir dievī gas. Viss ir ļ oti garš ī gs un apmierinoš s. Telpas tiek uzkoptas regulā ri, protams, gulbjus no dvieļ iem nevē rpā m, bet par nelielu dzeramnaudu tie tika tī rī ti stabili un katru dienu. Numurā ir seifs, lai gan bez tā visas uzturē š anā s laikā nekas no istabas nav pazudis. Ramadā ir vienkā rš i super-lieliska augš ē jā terase, no kuras pa dienu var redzē t jū ru un kalnus, bet pa nakti Naama lī ci, kas deg ar gaismā m. Mē s tur pavadī jā m lielā ko daļ u sava laika.
ATRAŠ ANĀ S VIETA
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, pā ris simtu metru vienī gais beznodokļ u veikals pilsē tā (! ), neliels tirdziņ š , veikali, un protams pilsē tas galvenā iela Naama Bay ir tikai daž u minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. . Tas viss vairā k nekā kompensē savas teritorijas trū kumu viesnī cā . Pastaigas attā lumā atrodas arī visi slavenā kie klubi: Pacha, Hard Rock Cafe, Little Budda, Zaza. Ieeja klubos ir diezgan dā rga, apmē ram 20-30 $, bet, ja parā dī sit atjautī bu, jū s iekļ ū siet bez maksas. Es vē los pateikt paldies Ž orikam, pateicoties kuram mē s 32 cilvē ku kampaņ ā uz Pač u devā mies pilnī gi bez maksas )))
PERSONĀ LS
Atseviš ķ i es teikš u par personā lu. Paldies, puiš i, par lieliskajā m brī vdienā m. Ī paš i tiem, kas raksta par personā la rupjī bā m - vairā kas reizes biju lieciniece ļ oti nepatī kamai ainai - mū su tautietis rupjā veidā vē rsā s pie bā rmenes "Ei, ū , ā tri ielejiet man dzē rienu", nemitī gi bakstī ja viņ u ar pirkstu, teica, ka "viņ am ir viss iekļ auts un ka viņ š negaidī s. " Tieš ā m bija kauns par to, kā krievi uzvedas. Vienkā rš s cilvē ka padoms – esi cilvē ks – pasveicini viņ us, pasaki vienkā rš u paldies, pasmaidi! Ja jū s zinā t angļ u valodu, runā jiet ar viņ iem - viņ i arī ir cilvē ki. Un jums nekad nebū s problē mu ar stieni vai kaut ko citu. Un viņ i ielej vairā k, un kokteiļ i bū s garš ī gā ki))) Bā rmenis Kotb augš ē jā bā rā patī k jokot, Dž imijs runā no sirds uz sirdi, ū denspī pe Ali vispā r ir zelta cilvē ks)) Bā rmenis apakš ē jā bā rā š ķ iet nedaudz drū ms , bet tas ir tikai no pirmā acu uzmetiena. Katru vakaru 21.30 animatori rī ko kā du pasā kumu (sacensī bas, karaoke, minidisko laiks), kurā var pavadī t vakaru. Krievu meiteņ u animatores vispā r ir lieliskas, paldies Ronijam, paldies visā m par labu garastā vokli! Deja "Bumba" un "Lacalita" uz visiem laikiem paliks mū su sirdī s.
BĀ RI
Viesnī cā ir 4 bā ri, no kuriem 3 ir bezmaksas: lejā pie restorā na, pie apakš ē jā baseina un pie augš ē jā baseina. 4. klavierbā rs ir apmaksā ts. Interesants fakts ir tas, ka tajā gandrī z nekad nav cilvē ku)) Visos bā ros pē c dzē rienu uzņ emš anas jums jā paraksta č eks un jā uzraksta telpas numurs. Un neuztraucieties, ka izrakstī š anā s laikā jums tiks uzrā dī ts rē ķ ins - ja esat viss iekļ auts, viss tik un tā bū s bez maksas, un jums ir nepiecieš ams č eks ziņ oš anai)
PLUDMA
Ar autobusu jums patieš ā m ir jā nokļ ū st lī dz viesnī cas pludmalei 15 minū tes. Staigā diezgan regulā ri, bet ne pā rā k punktuā li. Smilš ainā pludmale ir attī rī ta no koraļ ļ iem, tā pē c var iztikt bez ī paš iem apaviem. Lī cis ir nedaudz lī dzī gs ezeram, tā pē c, ja vē laties apskatī t paš u jū ru, ejiet pa labi pa pludmali 500 metrus un jū s nokļ ū siet mež onī gā pludmalē ar koraļ ļ iem, jū ras ež iem utt. Pa ceļ am no pludmales varat palū gt autobusam apstā ties pie Vecā tirgus vai aiziet lī dz tam;
BASEINI
Gan augš ē jais, gan apakš ē jais baseins ir diezgan auksts (vismaz š ajā gadalaikā ), lai gan tajos var mē ģ inā t spē lē t volejbolu.
KOPĀ
Viesnī ca velk spē cī gu 4 *. Kontingents pā rsvarā ir krievi, briti, arā bi. Krievi to saprot visvairā k, tā pē c jū ties kā mā jā s. Daudz jaunieš u. Kopumā š ī viesnī ca ir labā ka jaunieš u kompā nijā m, kas ierodas apvienot gulē š anu pludmalē ar ballī tē m un iepirkš anā s braucieniem. Ja atnā kat tusē ties un sauļ oties - tad š ī ir ļ oti laba izvē le. Galu galā daudz kas ir atkarī gs no kampaņ as, kurā jū s ierodaties vai ar kuru jū s atpū š aties. Neiesaku zvanī t ar bē rniem, jo ​ ​ viņ iem tur vienkā rš i nebū s ko darī t. Un tā viesnī ca pā rsvarā ir jaunieš i. Lai gan mē s satikā m cilvē kus ļ oti lielā vecumā . Jā , netaisiet tetovē jumus viesnī cā , pretē jā gadī jumā viņ i mē ģ inā s jū s nokratī t no 75 mā rciņ ā m, kad izrakstī sities. No nepatī kamajiem brī ž iem - 5. atpū tas dienā sā kā s smaga caureja, kas lī dz š im nav pā rgā jusi) Nevaru teikt, ka tā ir viesnī cas š efpavā ru vaina, bet tomē r iesaku biež ā k mazgā t rokas , pat netī riet zobus ar krā na ū deni, dzeriet arī bez ledus. Es novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos, ceru, ka mans pā rskats kaut ko noskaidroja) Ī paš s paldies puiš iem, kurus satikā m viesnī cā - Alena, Borya, Anya, Seryoga, Clara, Marina - jū s esat labā kie. 315. telpa))
аватар Den_Kristya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā ksim ar to, ka mū su atvaļ inā juma sā kums sakrita ar revolū cijas sā kumu Kairā , tā pē c senais sapnis redzē t leģ endā rā s Ē ģ iptes piramī das nepiepildī jā s. Saspringtā s situā cijas dē ļ nepaspē jā m apmeklē t arī citas ekskursijas, tā pē c nā cā s uzturē ties viesnī cas teritorijā (kuras, varē tu teikt, nemaz nebija). … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka mū su atvaļ inā juma sā kums sakrita ar revolū cijas sā kumu Kairā , tā pē c senais sapnis redzē t leģ endā rā s Ē ģ iptes piramī das nepiepildī jā s. Saspringtā s situā cijas dē ļ nepaspē jā m apmeklē t arī citas ekskursijas, tā pē c nā cā s uzturē ties viesnī cas teritorijā (kuras, varē tu teikt, nemaz nebija). Neapš aubā ma priekš rocī ba bija viesnī cas labā atraš anā s vieta blakus Naama Bay ielai, pilsē tas galvenajai ielai, uz kuras atradā s neskaitā mi suvenī ru veikali, kafejnī cas un klubi. Tagad par viesnī cu: mū s atveda 19.00, uzreiz arī iekā rtoja (daž i gan gaidī ja pusdienu), bet ar numuriņ u nebija apmierinā ti. Tā pē c, lai no tā izvairī tos, iesakā m, reģ istrē joties, iemaksā t nelielu naudas summu. Istaba bija tī ra, bet sliktā vietā . Bet, kā mē s pamanī jā m, gultas veļ as komplektu neviens nemainī ja pirms mū su reģ istrē š anā s (un, iespē jams, arī pē c mū su izbraukš anas). Ar restorā nu kopumā bijā m apmierinā ti, ī paš s paldies š efpavā riem par gatavotajiem ē dieniem (ī paš i patika deserti), tač u lī dz svē tku beigā m bijā m noguruš i no rī su pā rpilnī bas. Mums palika neskaidrs, kā pē c piedevas gatavotas no nemizotiem kartupeļ iem. Apkalpojoš ais personā ls bija ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Pludmalē mums viss derē ja, reizē m devā mies uz mež onī gu pludmali. Izklaides programma ir neinteresanta, nesakā rtota, paš i izklaidē jā s. Mani ļ oti uzjautrinā ja viens gadī jums: atradā m zī mī ti ar viena laulā ta pā ra ierosinā jumu daž ā dot savu dzī vi – nodarboties ar š ū poš anos. Mums joprojā m ir noslē pums, kas tas bija, tač u, ja viņ i izlasa š o atsauksmi, mē s viņ iem sveicam. Visbeidzot, mē s iesakā m pā rā k neklausī ties citu cilvē ku atsauksmes, jo katra vajadzī bas ir atš ķ irī gas.
аватар irina1986
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dā rgie draugi, sā kš u ar to, ka, ja vē laties augstā kā s klases servisu, iegā dā jieties kuponus uz 5 zvaigž ņ u viesnī cā m vai atpū tieties Eiropā ! ! ! un, pē rkot kuponu par 25 tū kstoš iem rubļ u, ko mē s vē lamies? !. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi, sā kš u ar to, ka, ja vē laties augstā kā s klases servisu, iegā dā jieties kuponus uz 5 zvaigž ņ u viesnī cā m vai atpū tieties Eiropā ! ! ! un, pē rkot kuponu par 25 tū kstoš iem rubļ u, ko mē s vē lamies? !.... mums nolaizī ts no galvas lī dz kā jā m? !
Kā var runā t par dež urantu rupjī bā m, ja mū su tautieš i uzvedas kā CŪ KĀ S. Visu gadu vai pat vairā k viņ i krā ja naudu, lai š eit ierastos, bet uzvedas kā nepabeigti OLIGARHI. Man bija tikai kauns, ka mē s esam no vienas valsts. Mē s paš i uzvedamies tā , ka arā biem nav nekā das cieņ as pret mums. Kā jū s varat izturē ties pret viņ iem kā pret nepilnvē rtī gu rasi, ja viņ i ir tā di paš i cilvē ki kā mē s, kā jū s varat iemest kokteili, kas jums nepatī k, bā rmenim sejā vai atteikties maksā t stakeram, sakot, ka mums ir viss iekļ auts, kamē r iegrū st viņ am krū tī s...?!.... kā pē c? ! kā pē c jū s varat mū s mī lē t?!?...
Viesnī ca atrodas paš ā Naama Bay centrā - tas noteikti ir pluss JAUNIEŠ IEM - tā tad ja ballī tes ir pē c jū su gaumes - esat nonā cis ī stajā vietā!! ! Viesnī cas izskats un numuriņ i ir ļ oti labs , iekš pusē tas ir ļ oti mā jī gs un tī rs. Pirmo reizi Ē ģ iptē atpū tos viesnī cā ar TIK lieliem numuriņ iem.
Jā , pludmale atrodas lī cī vecpilsē tā , bet pā rsē š anā s tur notiek bez problē mā m - sliktā kajā gadī jumā reizi stundā vai pat divas reizes stundā . Smilš aina pludmale, ē rta iebraukš ana jū rā - lē zeni slī pi. Pludmalē ir mini virtuve, kurā vienmē r varat padzerties un papusdienot, neatgriež oties viesnī cā . Varbū t nav labi. ē rta pā rbauž u sistē ma, tač u domā ju, ka nevienam kā jas nenokritī s, ja kā du laiku stā vē sit rindā - atvaļ inā jumu pavadī t horizontā lā stā voklī nav tas pats.
Viņ i baro ok. garš ī gi, katrs var izvē lē ties ē dienu pē c savas gaumes. Galu galā mē s neē dam katru dienu restorā nos mā jā s, bet š eit mē s atrodam vainu tajā , ka ir maza izvē le...tas ir vienkā rš i smieklī gi...
Izklaides komandas puiš i dara visu iespē jamo, lai daž ā dotu jū su brī vdienas ar ikdienas vakara priekš nesumiem. Ī paš s paldies Yulechka, Romka un Nani. Viņ i ir vienkā rš i lieliski!! ! !
аватар KarinaLina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā s kopā ar vī ru Ē ģ iptē . Mē s meklē jā m viesnī cu tieš i Š ar eš Š eihas aktī vā kā rajona centrā - Naama Bay. Galu galā mē s izvē lē jā mies Royal Plaza Hotel 4 * viss iekļ auts par 1030 USD. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s kopā ar vī ru Ē ģ iptē . Mē s meklē jā m viesnī cu tieš i Š ar eš Š eihas aktī vā kā rajona centrā - Naama Bay. Galu galā mē s izvē lē jā mies Royal Plaza Hotel 4 * viss iekļ auts par 1030 USD. Viesnī ca tieš ā m atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā no Naama Bay - ļ oti ē rti vakara pastaigā m, un ir kur pastaigā ties! Kopumā man viss patika. Pirms mū su ieraš anā s viesnī cas stā vs bija atstā jis viesnī cu (no animatoru vā rdiem), tā pē c nebija rindu ne restorā nā , ne bā ros, ne arī pē c transfē ra uz pludmali. Bet pē dē jā uzturē š anā s dienā piestā ja bariņ š atpū tnieku un sapratā m, cik mums iepriekš paveicā s, uzreiz visur parā dī jā s rindas un devā mies uz pludmali stā vot kā savos mikroautobusos sastrē gumstundā . Bet tā bija pē dē jā diena, tā pē c tas neaizē noja mū su atvaļ inā jumu.
Sakarā ar to, ka viesnī ca atrodas paš ā centrā , transfē rs no lidostas bija 10-15 minū tes. Netā lu no viesnī cas (apmē ram 50 metri) atrodas liels un labs lielveikals, kur ū dens ir ļ oti lē ts.
Istabas viesnī cā lielas, lai arī mē beles nav jaunas, bet viss ļ oti tī rs, gulta un dvieļ i sniegbalti! Mū su istabā VISS darbojā s, mums NEKAS netika nozagts.
Nopirkā m 2 ekskursijas uz ielas, nebaidieties, braucā m vienā autobusā ar tiem, kas par vienu un to paš u ekskursiju maksā ja 3x vairā k....Uz Kairu braucā m par 50$ no cilvē ka, uz Izraē lu par 90$ no persona. Visiem patika! Daudz iespaidu!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar draugu no 10. lī dz 17. novembrim. Ā tri reģ istrē jos, istaba bija laba. Ak jā , aizmirsu uzrakstī t, vispirms paņ ē mā m vauč erus, tikai tad nolē mā m palasī t atsauksmes, bijā m š okā , abi gandrī z apraudā jā m. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar draugu no 10. lī dz 17. novembrim. Ā tri reģ istrē jos, istaba bija laba. Ak jā , aizmirsu uzrakstī t, vispirms paņ ē mā m vauč erus, tikai tad nolē mā m palasī t atsauksmes, bijā m š okā , abi gandrī z apraudā jā m. Bet mē s nolē mā m izmantot iespē ju un doties uz š o viesnī cu, piemē ram - mē s paš i redzē sim un pā rbaudī sim. Nepiekrī tu daudzā m atsauksmē m. Sā kš u ar personā lu. Personā ls ir draudzī gs, problē mas var rasties tikai valodu neprasmes dē ļ . Istabas tika tī rī tas katru dienu. Arī ar pā rtiku problē mu nebija. Ē diens katru dienu bija atš ķ irī gs. Nebija nekā du problē mu ar viesnī cas bā ru un pludmales bā ru. Ja mums nebija laika atgriezties viesnī cā pusdienot, tad viņ i mū s neatstā ja izsalkuš us un pasniedza silto ē dienu tieš i pludmalē . Alkohols bija daž ā ds, eksperimentē jā m ar kokteiļ iem, cik varē jā m. Katru stundu uz pludmali brauca 2 autobusi. Ja visi autobusā neietilpa, tad viņ š vienmē r veica papildu lidojumu un paņ ē ma pā rē jo. Animatori ir lieliski. Katru dienu pludmalē bija ū dens aerobika, meitenes ir saderinā juš ā s, un vī rieš i filmē jas, galvenais, lai visiem bija jautri. Viesnī cas jumta baseinā bija ū denspolo. Vī rieš i jau tur mē ģ inā ja, un meitenes bija slimas un filmē jā s, bija arī ļ oti jautri to visu skatī ties. Katru vakaru notika priekš nesumi un neliela diskotē ka. Pē c diskotē kas animatori pulcē ja ballī š u apmeklē tā jus un liela kompā nija devā s uz kā du no pilsē tas diskotē kā m. Un diskotē ku bija daudz. Tā kā viesnī ca atrodas paš ā kultū ras un ballī š u dzī ves centrā . Ir neliels mī nuss - nav savas teritorijas, tikai 2 baseini - 1 starp ē kā m, 2 uz jumta. Domā ju, ka tā nav problē ma, tiem, kas prot pozitī vi atpū sties, teritorija nebū s liels mī nuss. Man ļ oti patika tas, ka š ajā periodā bija daudz krievu jaunieš u. Tas bija ļ oti jautri. Ja esat pozitī vs un spē jī gs atpū sties jaunī bā , tad dodieties uz š o viesnī cu. Un, ja cilvē ki kurn un vienmē r ar visu neapmierinā ti, tad labā k tur neiet. Un ir pietiekami daudz sliktu atsauksmju. Un viesnī ca pilnī bā attaisno savas 4 zvaigznes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tā s kopā ar vī ru un dē lu (apmē ram 4 gadi) no 7. lī dz 17. novembrim. Izlasot atsauksmes bija bail iet. Bet man viss patika! Viesnī ca skaista, istabiņ a lieliska! Ā tri iekā rtojā s, istabiņ a liela, ar balkonu (reģ istratū rā neko nedeva, angliski runā ja) Labi tī rī ja ar sirsniņ ā m un gulbjiem, bē rns bija sajū smā (atstā ja dzeramnaudu). … Tomēr ▾ atpū tā s kopā ar vī ru un dē lu (apmē ram 4 gadi) no 7. lī dz 17. novembrim. Izlasot atsauksmes bija bail iet. Bet man viss patika! Viesnī ca skaista, istabiņ a lieliska! Ā tri iekā rtojā s, istabiņ a liela, ar balkonu (reģ istratū rā neko nedeva, angliski runā ja) Labi tī rī ja ar sirsniņ ā m un gulbjiem, bē rns bija sajū smā (atstā ja dzeramnaudu). Arā bi ir draudzī gi, ļ oti mī l bē rnus, smaida. Tad viņ i iedarbinā ja autobusus ik pē c 30 minū tē m un brauca tikai sē dus. ! Jū ra brī niš ķ ī ga, netā lu no krasta ir aploki un zivis, kā akvā rijā , ū dens dzidrs un ļ oti silts. Tuvumā savvaļ as pludmale. Man patika animā cija ("vienkā rš as kustī bas" drī z visi iemā cī jā s un dejoja ar animatoriem. ) Ū dens aerobika pludmalē katru dienu. Vispirms devā mies uz Naama Bay, bet pē c tam vakarus pavadī jā m uz jumta ar saviem animatoriem. Bija jautri. Bē rnam nebija garlaicī gi. Es nā ktu uz š o viesnī cu vē lreiz. Paldies visam viesnī cas personā lam!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dā rgie draugi, sā kš u ar to, ka, ja vē laties augstā kā s klases servisu, pē rciet kuponus uz 5 zvaigž ņ u viesnī cā m vai atpū tieties Eiropā!! ! Un, pē rkot kuponu par 25 tū kstoš iem rubļ u, ko mē s gribam ?!.. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi, sā kš u ar to, ka, ja vē laties augstā kā s klases servisu, pē rciet kuponus uz 5 zvaigž ņ u viesnī cā m vai atpū tieties Eiropā!! ! Un, pē rkot kuponu par 25 tū kstoš iem rubļ u, ko mē s gribam ?!.... lai laizī tu no galvas lī dz kā jā m?!...Kā var runā t par dež urantu rupjī bā m, ja mū su tautieš i uzvedas kā CŪ KĀ S. Visu gadu vai pat vairā k viņ i krā ja naudu, lai š eit ierastos, bet uzvedas kā nepabeigti OLIGARHI. Man bija tikai kauns, ka mē s esam no vienas valsts. Mē s paš i uzvedamies tā , ka arā biem nav nekā das cieņ as pret mums. Kā jū s varat izturē ties pret viņ iem kā pret nepilnvē rtī gu rasi, ja viņ i ir tā di paš i cilvē ki kā mē s, kā jū s varat iemest kokteili, kas jums nepatī k, bā rmenim sejā vai atteikties maksā t stakeram, sakot, ka mums ir viss iekļ auts, kamē r iegrū ž ot viņ am krū tī s. . . ?!.... kā pē c? ! kā pē c mē s varam mī lē t?!?...Viesnī ca atrodas paš ā Naama Bay centrā - tas noteikti ir pluss JAUNIEŠ IEM - tā tad ja ballī tes ir pē c jū su gaumes - esat nonā cis ī stajā vietā!! ! Viesnī cas izskats un numuriņ i ir ļ oti labs , iekš pusē tas ir ļ oti mā jī gs un tī rs. Pirmo reizi Ē ģ iptē atpū tos viesnī cā ar TIK lieliem numuriņ iem. Jā , pludmale atrodas lī cī vecpilsē tā , bet pā rsē š anā s tur notiek bez problē mā m - sliktā kajā gadī jumā reizi stundā vai pat divas reizes stundā . Smilš aina pludmale, ē rta iebraukš ana jū rā - lē zeni slī pi. Pludmalē ir mini virtuve, kurā vienmē r varat padzerties un papusdienot, neatgriež oties viesnī cā . Varbū t nav labi. ē rta pā rbauž u sistē ma, tač u domā ju, ka nevienam kā jas nenokritī s, ja kā du laiku stā vē sit rindā - atvaļ inā jumu pavadī t horizontā lā stā voklī nav tas pats. Viņ i baro ok. garš ī gi, katrs var izvē lē ties ē dienu pē c savas gaumes. Galu galā mē s neē dam katru dienu restorā nos mā jā s, bet š eit mē s atrodam vainu tajā , ka ir maza izvē le. . . vienkā rš i smieklī gi. . . Izklaides komandas puiš i dara visu iespē jamo, lai daž ā dotu jū su brī vdienas ar ikdienas vakara priekš nesumiem. Ī paš s paldies Yulechka, Romka un Nani. Viņ i ir vienkā rš i lieliski!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар KarinaLina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Очень даже классно! Красное море Очень даже классно! Очень даже классно! Очень даже классно! Холл Очень даже классно! Наш номер
Parādīt vairāk »


iemiesojums vladis_dn
Lūdzu, pastāstiet man, vai viesnīcās vai kaut kur tuvumā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Un vispār, vai ir vērts doties uz šo viesnīcu, varbūt kāds ieteiks kādu viesnīcu Šarmā par aptuveni 1800$.
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums elenaid
tikai brīnos...
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Городской отель с компактной территорией, построен в 2004 году. Расположен в самом центре бухты Naama Bay.

Atrašanās vieta В бухтe Naama Bay, 15 км от аэропорта и 7 км от старого города.
Pludmales apraksts Пляж с кораллами в 500 метрах от отеля. Для входа в море рекомендуется специальная обувь. Бесплатный автобус до пляжа (в 10 км от отеля, в районе Старого города).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, 2 бассейна, 6 баров.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 255 номеров.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese Na'ama Bay, Sharm el Sheikh, Egypt
Tālruņi: (2069) 7371844
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).