Briesmīga viesnīca. Sabojātas brīvdienas

Rakstīts: 12 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 27 decembris 2021 — 6 janvārī 2022
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Recenzijas rakstu reti. Bet tagad ļ oti gribu padalī ties iespaidos par atpū tu Piramisā . Pirms brauciena lasī ju labas atsauksmes, bet, kad tur ierados, biju ļ oti vī lies. . . Nu ko lai saka? Sā kš u ar reģ istrē š anos: š eit viss gā ja gludi, par trim istabā m iedevā m 20$, lai nepagaidī tu lī dz 14:00, ā tri iekā rtojā mies galvenajā ē kā , telpas bija noguruš as, putekļ i visur...Bet tas man nav kritiski, es pats visur noslaucī ju putekļ us. Brokastis mū s nebaroja. . . Viesnī cu uztur ē ģ iptietis, un tas visu izsaka. Ē diens ir tik-tā , nav ē rti, ka gaļ a un piedevas ir uz ielas, pā rē jais ir restorā nā , ar š ķ ī vjiem nav ī paš i ē rti skriet š urpu turpu. Brokastis ļ oti nabadzī gas, tikai olu kultenis un vā rī tas olas ar auzu pā rslā m un baigā s desiņ as. Pusdienas nebija sliktas, man bija trī s zupas, rī si, frī kartupeļ i, zivs (nav garš ī ga), sauss, gaļ a ik pa laikam, Pica vienmē r ir piedegusi un negribas, kamē r neesi rindā...Atš ķ aidī ts UPI sula, mē s to nedzē rā m...
Viesnī ca pilna ar vietē jiem, augstprā tī giem, viņ us apkalpo pirmā m kā rtā m, uz mums skatā s kā uz miskasti! Pludmales krē sli ir veci un salauzti. Rifs ir vidē js. Pē dē jā s trī s dienas neesmu neko ē dusi, jo saņ ē mu saindē š anos ar pā rtiku. Attieksme vienaldzī ga, tī rī ja tā -tā , nomainī ja dvieļ us un tad kad met uz grī das, un ja nē , tad liek virsū slapjos. Saklā ta tikai gulta un iznesti atkritumi, neviens nekur putekļ us neslaucī ja. . . No vā rda VISPĀ R nav animā cijas! Reiz bijā m uz izrā di - stulbi triki, neko tā du neesmu redzē jusi nevienā viesnī cā ! Vecgada vakarā pat eglī tes nebija, nauda par Jaungada vakariņ ā m bija samaksā ta, bet...gandrī z katru gadu Vecgada vakarā braucam uz Ē ģ ipti, bijā m č etratā , bet bija daudz labā k. Viss bija bezgaumī gi un briesmī gi. Jaungada programmas vispā r nebija, vismaz diskotē ku uztaisī ja, lai gan tā saucamie animatori lē kā ja treniņ tē rpos, tas arī viss priekš nesums.
Kopumā : mē s tur nobraucam vairā k kā pē du un nevienam neieteikš u š o viesnī cu. Man patika tikai jū ra. Secinā jums: Pyramis iesū c. Trī s ar mī nusu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu