Ja tā turpināsies, viņi iegūs C pakāpi

Rakstīts: 6 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 5 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Es lidoju no Coral no Minskas par 1200 USD (2 pieauguš ie + 12 gadus vecs bē rns 10 naktis).
Salī dzinot to, kas bija viesnī ca zem Dessole un tagad Otiun, tas noteikti kļ uva sliktā ks. Pirms izlidoš anas gribē ju izlasī t svaigas atsauksmes, tā du bija maz. Atbraucot sapratu kā pē c - 93% ir ē ģ iptieš i un nedaudz baltkrievi, serbi, ukraiņ i. Ī paš i nedē ļ as nogalē s viesnī ca ir pā rpildī ta, apmē ram 1000 cilvē ku.
Reģ istrē š anā s - paskaidroja, ka š ī nav pirmā reize š ajā viesnī cā , viņ i mums tik un tā teica, ī paš nieks ir mainī jies, jū su bonusi ir atcelti, bet tomē r, kad es biju saš utis, viņ i ienesa istabā peldmē teli, č ī bas un atļ auts iet uz a la carte restorā niem, cik vien vē lamies.

Istaba - deva 1209 ē kā ar atjauninā tu interjeru, skatu uz jū ru un baseinu. 1208 piemē ram - skats uz bū vlaukumu. Dienu vē lā k viņ š iedeva ruksi – normā li iztī rī ja.
Pirts - nestrā dā , redzams iekš ā izurbts un laist vē l neplā no.
Diskotē ka - nestrā dā , kā dreiz bija laba deja.
Bā rs lielajā baseinā nav atvē rts, tā pē c visi rosā s baseinā ar slidkalniņ iem. Bā rs pludmalē darbojā s ar pā rtraukumiem - tad nebija elektrī bas, tad alkohols...
Pludmale - matrač i 15% solā riju, sauļ oš anā s krē sli ir sarū sē juš i. Ieeja jū rā smilš aina, vietā m akmeņ aina (ņ emam karalki). Jū ra skaista, lagū na zila, koraļ ļ u nav daudz, bet ir ko redzē t. Kreisajā pusē , kur peld nirē ji, ir pā ris skaistas vietas un nedaudz pie kolonnā m, pie dzelzs konstrukcijas labajā pusē ir daudz zivju.
Ē damzā lē (es to nenosaukš u par restorā nu) ir trokš ņ ains, nekaunī gi ē ģ iptieš i kā pj ā rpus rindas, kliedz, dun, knapi paspē j sakopt. Krē sli ir veci un nobruž ā ti. Par to, ka atnesa dzē rienus, es vispā r klusē ju. Ē diens pacieš ams, diē ta 3+.
Animā cija 3+, vairā k ē ģ iptieš iem.
Viņ i nozaga manam dē lam firmas š ī ferus, lū dza reģ istratū rā paskatī ties uz kamerā m, kas to paņ ē ma, viņ i teica, ka apsargi to nedarī s. Viņ i saka, ka daudzi ē ģ iptieš i saskrē juš i, visticamā k, viņ i zaguš i.
Kopumā atpū tā s vairā k vai mazā k normā li. Doties uz viesnī cu vai nē - nu, ja tas ir ļ oti lē ti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu