Viesnīca ir veca, absolūti nav gatava uzņemt atpūtniekus! WiFi nav bezmaksas

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 jūlijā 2019
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Es jums pastā stī š u savu stā stu par uzturē š anos Pyramisa Sharm el Sheikh viesnī cā .
Nokā rtojā s burtiski 20 minū tē s, ļ oti ā tri! Priekam nebija robež u...bet mē s vē lā k uzzinā jā m, kur mē s apmetā mies) atnā ca uz tavu istabu, atvē ra durvis un uzreiz "gaisa", ja to tā var nosaukt, straume! Smaka ir neticama, it kā š ajā istabā pusgadu nebū tu atvē rti logi un nebū tu cilvē ku. Smaka smaka, smird pē c kanalizā cijas....sā kā m prasī t istabas maiņ u un uzreiz saņ ē mā m istabiņ as piedā vā jumu par 20$ par nakti! Pā rsteigumam nebija robež u. Protams, ka atteicā mies! Tad nomainī jā m istabu uz citu, kur it kā nesmird.
Ē dieni: Tajā paš ā vakarā devā mies ē st. . . izvē le maza. Nebija vispā r nekā das daž ā dī bas. Viņ i iedeva vienu vistu...7 dienas bija liellopu gaļ a vienreiz. Zivis mī klā , pretī gi, nav iespē jams ē st! Piedevas, galvenokā rt rī si un kartupeļ i...daž ā dā s versijā s) kartupeļ i, cepti (akmens kartupeļ i, kurus nevar ē st), kartupeļ u biezeni u. c.

Bija desiņ as un sieri, bet tie ir pulverveida, nav garš ī gi!
Dā rzeņ i.... augļ i (dateles, apelsī ni un melones) reiz vakariņ ā s bija arbū zs.
Deserti ir standarta, pī rā gi ar daž ā diem pildī jumiem. Nebija tā das baklavas kā Turcijā . Alkohols, kā parasti, ir par neko) vietē jā bodyaga!
Nav skaidrs, kā pē c, bet pastā vī ga problē ma bija ē damistabā ar salvetē m, viņ iem vienkā rš i tā nebija!
Viesnī cā bija daudz ē ģ iptieš u, musulmaņ u....kas peldē jā s hidž abos, plī vurā , ietinuš ies. Mums tas bija nedaudz dī vaini, kaut kā apkaunojoš i, jo mē s paš i uzķ ē rā m viņ u skatienus, es teiktu nosodoš us! Tā kā mē s bijā m izģ ē rbuš ies un viņ i bija ietī ti! Nu, tas arī viss), starp citu, attiecī bā uz attieksmi pret slā viem un ē ģ iptieš iem tas bija tik atš ķ irī gs ! ! ! Viņ iem bija tieš as privilē ģ ijas! ja mums iedeva vienu vistas gabalu, tad viņ i bija 3-4 . . un tā tā lā k visā ) nu, tas ir lielam attē lam...)
Lai tiktu jū rā nevis no pontona, bija jā iet lī dz pat viesnī cas galam (kur beidzas viesnī ca). Mani tas nemaz neiepriecinā ja. Un tā ieeja no pontona. .
Pludmales dvieļ us neviens nemazgā , tie izž ū st un vienkā rš i tiek nodoti atpū tniekiem. Dvieļ i visi notraipī ti, netī ri.
Uz vietas ir tikai divi baseini! Viens atrodas centrā , netā lu no restorā na, bet otrs ir nedaudz zemā k, tuvā k jū rai!
Pie baseina ir trī s ū dens slidkalniņ i...eja uz kuru izskatā s kā pē c kara...celiņ i izdauzī ti, akmeņ i guļ . Vispā r murgs!

Animā cija viduvē ja! No rī ta vingrojumi un ū dens aerobika, bet vakarā "diskotē ka" un sacensī bas....
Visas dienas garumā skan austrumnieciska, brī ž iem krievu mū zika. . Ir tā da "klusā stunda", kad mū zikas nav vispā r!
Viesnī cas apraksts daž ā dā s vietnē s NEVIENOTI neatbilst realitā tei! ! Saš utumam un spož umam nebija robež u, kad ieraudzī jā m pavisam citu ainu....
Viesnī ca pozicionē sevi kā.5 zvaigznes, patiesī bā tā ir stabila trī s (3).
Wi-fi viesnī cas teritorijā un numuriņ os nav! Bet ir maksas: 1 stunda - $1.1 diena - $3.7 dienas - $10.
Kas attiecas uz istabu tī rī š anu) likā s, ka tā tika veikta), bet tas viss bija virspusē ji, pat ļ oti) nebija mitrā s tī rī š anas! ! Tika mainī ti tikai dvieļ i. Nu vismaz es tā ceru) gulta nemainī jā s, bet vienkā rš i skaisti nosedza un viss!
Telpas ir ļ oti netī ras! Mē beles ir vecas!
Un pati viesnī ca nav labi uzturē ta! skrienot. Kā izrā dī jā s, viņ š.2 gadus stā vē ja slē gts, kas viņ u labvē lī gi neietekmē ja.
Pyramisa Sharm el Sheikh neieteiktu nevienam.
Kopumā kaut kas lī dzī gs š im) Fotogrā fijas ir pievienotas)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu