50/50

Rakstīts: 23 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 1 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmo reizi brī vdienas Ē ģ iptē un lū k mū su iespaidi par viesnī cu un apkalpoš anu kopumā:
1) Atrodoties viesnī cā , nav iespē jams nejust specifisku smarž u, kas nedod atpū tu lī dz pat atvaļ inā juma beigā m (smarž a nav no patī kamā kajā m).
Tā kā ieradā mies no rī ta uz brokastī m, sapratā m, bet pē c viesnī cas noteikumiem ieraš anā s dienā iekļ ā va pusdienas un vakariņ as, tā pē c pusdienas bija jā gaida (bija iespē ja uzkost).
Reģ istrē š anā s notika no 12:00, bet drī z bijā m iekā rtojuš ies (liels paldies).

2) Skaitlis: mums bija parastais standarts, tas izskatā s diezgan labi. Izkaisī ta vanna ar plaisā m uz flī zes, kondicionieris strā dā ja uz pusi jaudas, bet principā var dzī vot, bija diezgan ē rti (bet ne 5 *). Istabā principā ir viss nepiecieš amais, katru dienu palikā m ar ū dens pudeli uz ā das, bija tē jkanna, tē ja, kafija (nav premium).
3) Ē diens: pā rtikas bija pietiekami daudz. Augļ i: dateles, apelsī ni, daž reiz melones un greipfrū ti (par papildus samaksu izvē le bija lielā ka).
Gaļ a, dā rzeņ i, uzkodas, salā ti, piedevas, saldumi un. utt bija, bet ē dienkarte bija diezgan vienmuļ a. Mani personī gi mulsinā ja jū ras velš u (daž reiz zivju) trū kums. Ī paš i patika brokastu ē dienkarte, te +.
4) Apkalpoš ana: telpas tika uzkoptas, mainī ta gultas veļ a, regulā ri pievienoti tī ri dvieļ i. Reģ istratū rā visi bija diezgan draudzī gi, vajadzī bas gadī jumā devā s uz tikš anos. Pavā ri, bā rmeņ i un viesmī ļ i bija draudzī gi.
5) Izklaide: animatori centā s visu iespē jamo un pat vairā k. Labi padarī ts. Mū s sarū gtinā ja diskotē kas trū kums viesnī cas teritorijā (lai gan mū s pā rliecinā ja, ka viesnī ca ir ideā li piemē rota jaunieš iem un viesnī cā ir diskotē ka). Sports bija. Sporta zā le bija (netī ra). Bija vakara izklaides bē rniem un pieauguš ajiem.
5) JŪ RA IR LIELA un vē l var atbraukt pē c tā s.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu