Skaidrs, ka vecā viesnīca, labs personāls

Rakstīts: 11 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 9 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Atsauksmes no personī gā s pieredzes.
Personā ls draudzī gs, laipns. Ē diens normā ls, bet vienmuļ š , lī dz atvaļ inā juma beigā m noguris. Nebija ne augļ u, ne jū ras velš u. Istabā s ir trū kumi. Daž as ē kas tiek renovē tas. Teritorija ne visur ir tī ra. Spilgtā kā no visā m pā rē jā m ir jū ra. Brī niš ķ ī gi rifi, koraļ ļ i, zivis. Join ap pā rcē la izbraukš anu pulksten 7.00, bet nā cā s izlidot pulksten 21.45, mē s zaudē jā m brī vu dienu. Tū risma operatoram kopī gas atmiņ as ir negatī vas.
Neņ emiet nekā das ekskursijas no viesnī cas gida, cena neatbilst kvalitā tei, uz katra soļ a viņ i vē las krā pties un nopelnī t vairā k naudas, it ī paš i no tū ristiem, kuri lido pirmo reizi. Tiek gleznotas spilgtas ekskursijas, kuras tad neatbilst realitā tei. Kad lū dzā m paskaidrot, kā pē c izrā dī jā s ne tā , kā stā stī ts, viņ i atbildē pamā ja ar rokā m.

Uz suvenī ru rē ķ ina, piemē ram, tos nevar nopirkt ekskursijā s pa veikaliem, kur vedat, Š armā ir brī niš ķ ī gs veikals Dž ordž s Klū nijs, kur var iegā dā ties tā dus paš us suvenī rus, daudz lē tā k, pieredzes pierā dī tu.
Vispā r viesnī ca nav 5 zvaigznes! ! ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu