Kopumā nav slikti

Rakstīts: 11 marta 2019
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 9 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tū roperatora ieteikuma, jo tā atrodas pirmajā rindā un tajā brī dī tai bija pieņ emama cena. Jū ra ir patiesi krā š ņ a, rifs gandrī z pusmiris, bet tomē r ļ oti skaists, un tajā ir diezgan daudz daž ā du zivju; ir divi ī si pontoni un nedaudz pa kreisi, virzienā uz nirš anas centru, smilš aina ieeja jū rā . Nokā pš ana uz pludmali notiek pa pakā pieniem un nelielā m terasē m, bet no galvenā s ieejas pludmalē kursē taf-taf pludmales autobuss. Kā dam var nepatikt apkā rtne ar nirš anas centru, daž kā rt uz ū dens pie smilš ainā s pludmales var redzē t plē vi no jahtu degvielas. Viesnī cas platī ba ir milzī ga, bet daž i rajoni ir pamesti, gaidot remontu. Centrā lā daļ a ir diezgan skaisti noformē ta, ir daudz zā lā ju un augu. Dzirdē jā m, ka pē dē jos 3 gadus viesnī ca slē gta uz remontu, bet ierodoties redzē jā m, ka nekā da remonta kā tā da nav - spriedā m pē c istabiņ as stā vokļ a un ē ku izskata. Pie mums tika atjaunots bā rs pie galvenā baseina un viena no ē kā m apakš ē jā terasē . Baseinos neviens nepeldē jā s, jo tajā laikā tie nebija apsildā mi, un ū dens tajos bija ļ oti auksts, slidkalniņ š , protams, nedarbojā s. Kad pū ta stiprs vē jš , daudzi iekā rtojā s sauļ oš anā s krē slos pie baseiniem.
Pludmalē ir vairā ki bā ri, pā rģ ē rbš anā s kabī nes, volejbola laukums, dvieļ u dozators, tualete. Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Nedaudz kaitinā ja tū risma aģ entū ras pā rstā vju pastā vī gā flangē š ana, kas uzspieda daž ā das ekskursijas.
Ē diens bija diezgan bagā tī gs, bet pā rsvarā vienmuļ š . Vietē ji raž otie dzē rieni ir nekvalitatī vi, novē rtē ts bija tikai alus, baltvī ns arī tā ds-tā . Vē lamā s kvalitā tes dzē rienus var uzreiz iegā dā ties beznodokļ u. Cepumi ir daudzveidī gi un garš ī gi. Ir divi a la carte restorā ni, bet, apmeklē juš i vienu, nolē mā m uz otru neiet. Tiem, kam ir interese, uz vietas ir pieejams ū denspī pes bā rs.

Bija brī dis - vakarā pieklauvē ja pie istabas un atnesa dzimš anas dienas torti, tas bija ļ oti negaidī ti un patī kami.
Es nevaru novē rtē t animā ciju, jo mē s neesam š ā das izklaides cienī tā ji.
Telpu uzkopš anas kvalitā tei ī paš i nepievē rsā m uzmanī bu, nebijā m tik ķ ē pī gi, bet bija skaidrs, ka ī paš as pū les nebija. Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs, vienmē r ir kā ds pieklā jī gā ks, un kā ds pieklā jī gi vienaldzī gs, ar rupjī bā m neesam sastapuš ies. Ja vē lies kā du uzmundrinā t, no lidmaš ī nas var paņ emt lī dzi š okolā di vai vismaz konfektes, vietē jie to novē rtē .
Kas attiecas uz internetu, tad viesnī cā nav interneta pat vestibilā . Piedā vā tā bezmaksas piramiisa publika nemaz nelejupielā dē , un vajag no viņ iem nopirkt ā trā ku, principā visi ņ em vietē jā s SIM kartes.
Daudzi sū dzas, ka ar vē lo izbraukš anu pē c istabiņ as ī rē š anas paliek bez pusdienā m un vakariņ ā m. Pē c starptautiskajiem standartiem tas ir pieņ emts, jums tikai tas ir jā pieņ em. Var paņ emt ē dienu no brokastī m, uzkrā t augļ us iepriekš ē jā dienā utt. Daž i, ī paš i bez reklā mas, izplū da pusdienā s.
Jebkurā gadī jumā jū s nepaliksit izsalkuš i.
Netā lu no viesnī cas atrodas neliels tirdziņ š , kur var iegā dā ties suvenī rus, augļ us, tekstilizstrā dā jumus, galantē rijas preces, eļ ļ as un tē ju, ir arī aptieka, tū risma birojs un Vodaphone operatora punkts. Paš ā viesnī cā ir arī mazi veikaliņ i ar lī dzī gu sortimentu; SPA par maksu.

Lī dz vecpilsē tai un Naama Bay jā brauc ar taksi, labā k pē c kaulē š anā s ar taksometra vadī tā ju braukt ar maš ī nu ā rpus viesnī cas. Soho laukums atrodas 5 km attā lumā no viesnī cas, un tajā ir daudz izklaides, veikalu un kafejnī cu/restorā nu.
Centieties nepievē rst uzmanī bu trū kumiem (bez tiem tas nenotiek), it ī paš i ņ emot vē rā vietē jo specifiku. Brauciet un izbaudiet atpū tu un jū ru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu