DALĪTAS JŪTAS

Rakstīts: 11 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 31 janvārī — 8 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Janvā ra sā kumā sapulcē jā mies Ē ģ iptē , sā kā m lasī t atsauksmes un kaut ko paņ emt. Ceļ ojumu aģ ents konsultē ja Pyramis, atsaucoties uz to, ka cilvē ki nesen bija tur bijuš i un viņ iem tas patika. - Nu, labi, ja mums patika, tad nav slikti un mums ir jā rezervē (nolē mā m). Pē c rezervā cijas viņ i sā ka lasī t atsauksmes, un bū tu labā k, ja mē s to nedarī tu, mē s izveidojā mies tā , it kā lidotu kaut kā dā ellē .
Ierados 7:00, no lidostas lī dz viesnī cai 10 minū tes. Reģ istrē joties iedeva 20$, lai reģ istrē tos agri un labā kā istabiņ ā (jo braucā m no Dņ epras uz Ž uliany, un tur ceļ š ir š ausmī gs un ne tikai kavē jā mies lidojumā (lai gan izbraucā m agri) ierodoties lidostā , uzzinā m, ka reiss nesen pā rcelts uz Borispoli , lū dzu pā rbaudiet visas izmaiņ as mā jaslapā s. ) mē s vienkā rš i vē lē jā mies atpū sties no š ī m sacī kstē m un mums par pā rsteigumu mū s nekavē joties nokā rtoja.
Numurs

Tā kā mums bija 7 cilvē ku kompā nija, mums pē kš ņ i kā dam noderē ja 3 istabas (Nr. 109, Nr. 220 trī svietī gas, Nr. 208) un mē s tā s salī dzinā jā m savā starpā . Vispā r numuriņ i ir č etriem, bū tu 5 ja vannasistaba bū tu labā ka (tualete, bidē normā la, bet pati vanna netī ra un duš as jaucē jkrā ns saplī sis, vī ram nā cā s labot ar improvizē tiem lī dzekļ iem) pā rbaudiet š os nianses, reģ istrē joties, nekautrē jies!
Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā un balkons gā ja tieš i uz dā rzu (ļ oti skaists un kopts) vakarā var atpū sties. Maniem vecā kiem bija istaba netā lu no reģ istratū ras, un viņ iem vienkā rš i bija balkons, un vannas istabā nebija nekā du bojā jumu. Treš ais arī ir labi.
apkalpoš ana
oh, š is laikam ir visinteresantā kais. Ir draudzī gs personā ls (mums bija bā rmenis pludmalē un č emodā nu š veicars) visi pā rē jie ir augstprā tī gi, mū su istabas apkopē ja vienkā rš i rā poja pa grī du ar mopu, iznesa atkritumus un vienkā rš i saklā ja gultu un tad ne. pilnī bā (vienreiz viņ š par 1$ uztaisī ja mums gulbjus) tajā laikā vecā ki istabā tika iztī rī ti un no dvieļ iem locī t krokodilus, pā vus utt. tikai tā pē c, ka viņ i katru dienu viņ am kaut ko atstā ja. Bet tie joprojā m ir ziedi, kad devā mies uz itā ļ u restorā nu un vakariņ u beigā s piecē lā mies un neko neatstā jā m tē jai (pamatojumu lasiet galvgalī zemā k), viesmī lis mū s panā ca netā lu no durvī m ( -tē ja, tē ja? - Es negribu tē ju (tē tis viņ am atbildē ja ))))) - Man nav tē jas! ! -nepaņ ē mā m lī dzi (mamma viņ am atbildē ja) -kā ir? vispā r neko? ) sā kumā smē jā mies, bet pē c tam bijā m š okē ti.
Pā rtika un alkohols

Ē diens vienmuļ š , visu laiku rī si, tikai garš vielā s ceptas kartupeļ u š ķ ē les, makaroni. . liellopu gaļ a reizē m garš ī ga, brī ž iem gumijota, grilē ta makrele, pangasijas cepta vai cepta un vista.
ir salā ti, ko pagatavot.
Brokastī s viss pa vecam, nepā rtraukti ē du pā rslas ar pienu un labā m vafelē m (bet pankū ku mī klu), apnika 7dien.
Bā rā pie amfiteā tra tiek gatavoti hamburgeri.
Visinteresantā kais bija ieš ana uz itā ļ u restorā nu (reģ istrē joties iedod 1 kuponu no personas uz restorā nu un to aizpildi kopā ar viesnī cas darbinieci Aleksandru, vari izvē lē ties tikai itā ļ u un indieš u atpū tu. ) Kopumā var pasū tiet 4 ē dienus vienai personai (var izvē lē ties kā du uzkodu vai zupu , picu vai makaronu, pamatē dienu un desertu) daž i ē dieni nebija noliktavā . . pasū tī jā m jū ras velš u risoto, jū ras velš u zupu, lazanju, siltu ā bolu pī rā gu un sundas. .
1) zupa ar jū ras veltē m - kaut kā da skā bena mē rce ar sī polu cepš anu un pangasijas gabaliņ iem.
2) lazanja ar zupas mē rci - vienkā rš i makaroni . .
3) risoto pat nesmarž o pē c jū ras veltē m
4) silta kū ka no galvenā restorā na, kas tiek izlikta vakariņ ā s
5) saldē jums ar augļ iem - viņ i atnesa tikai augļ us, uz jautā jumu, kur ir saldē jums, viesmī lis (kā viņ i teica iepriekš ) atbildē ja (- un es aizmirsu pateikt, saldē jums ir beidzies)
kad visi 7 cilvē ki sē dē ja š okā , viņ š nolē ma visu nogludinā t ar vienu tiramisu (jā , bija garš ī gi)
6) pamatē diens bija (vista ar parmezā nu zem beš amel mē rces ar kartupeļ iem un salā tiem) - arī bija garš ī gi bet parmezā nu nesanā ca.

Alkohols ir vietē jais, secinā jā m, ka taisī ts uz tā paš a š ausmī gā spirta, tā s tekilas, tā viskija, tā š ņ abja. kokteiļ us nemaz nemā k taisī t, pludmalē man bā rmenis svē tku beigā s sagā dā ja pā rsteigumu un atnesa kā du gardu un skaistu kokteili (pievienoš u foto), alus pat nekas.
Ekskursijā s devā mies no pievienoš anā s brī ž a, arī neslikti.
Suvenī rus pirka veikalā no Dž ordž a Klū nija (tie ir divi, pirka pirmajā , ja pamet piramī du un aizej uz grand rotana. ) Viņ š gatavo daudz dā vanas un labi kaulē jas, viņ u sauc Maksims Perepelitsa. )))))))))
Rezumē jot, kopumā viesnī ca ir laba, bet ir arī mī nusi. It ī paš i, ja ņ em vē rā , ka tas tika slē gts 2 gadus un tikko tika palaists (un tas ir milzī gs koloss, kuru palaist nav tik vienkā rš i). Saimnieks mā cā s no atpū tniekiem mī nusa un mē ģ ina salabot. Arā bu pat ziemā ir daudz un viņ i taisa nekā rtī bu (sabiedriskajā s tualetē s, š ausmas pē c tiem).
Ļ oti liels pluss ir rifs, viņ i rakstī ja, ka š ajā viesnī cā tas ir miris, tad es iedomā jos, kā ds rifs, kas netika nogalinā ts. Zivju un koraļ ļ u ir daudz, pat nopirkā m karti, lai uzzinā tu kā tos sauc.
Starp citu, ekskursijā s mē s runā jā m ar cilvē kiem no citā m viesnī cā m, ir piecinieki un vē l sliktā k . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu