Ikgadējā konference Sarkanās jūras piekrastē

Rakstīts: 24 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 21 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Sā kš u no paš a sā kuma. No 2018.  gada oktobra mē s sā kā m atlasī t viesnī cu ikgadē jai Wnet starptautiskajai konferencei Ē ģ iptē.
Mē s devā mies uz nedē ļ u, ceļ ojuma mē rķ is: konference un kolektī vs atvaļ inā jums. Mū su grupā bija 195 cilvē ki, tā pē c viesnī cu atrast nebija viegli. Ņ emot vē rā pietiekamu pieredzi š ā du pasā kumu organizē š anā , gadu gaitā esam saņ ē muš i savu redzē jumu un standartus kolektī vā s atpū tas organizē š anai. Apmierinā t tik lielas grupas vajadzī bas nav viegli, bet mums tas izdevā s.
Tā tad:
1. Izmitinā š ana. Mū s brī dinā ja, ka viesnī cā izmitinā s pē c 14:00 un nav brī vu numuriņ u ar skatu uz jū ru.

Viesnī cā ieradā mies no 9 lī dz 10, mū s sagaidī ja ar kokteiļ iem un uzreiz iekā rtojā mies istabiņ ā s ar skaistu skatu uz jū ru.

2. Pirmo reizi pē c daudziem gadiem neviens grupā nemaksā ja ne par nomaiņ as numuru, ne par kaut ko citu.

3. Husain, Join Up Manager no Reģ istrē š anā s no? brauciens palī dzē ja atrisinā t visas problē mas.

4. Uzturs. Godī gi sakot, biju pā rsteigts.
Ē diens ir vienkā rš s un garš ī gs, ir no kā izvē lē ties un pietiekamā daudzumā . (Zivis, gaļ a, medus un kokosriekstu saldumi, banā ni, apelsī ni, ā boli, gvajava... )

5. Volejbola laukums. Arī apmierinā ts.

6. Ekskursiju organizē š ana. Katru gadu iznomā jam vairā kas jahtas. Š ogad izmantojā m sava operatora pakalpojumus un iegā dā jā mies no viņ iem ekskursiju. Un atkal no transfē riem lī dz ē dienreizē m un nirš anai - viss tiek organizē ts ar cieņ u.

7. Teritorija. Viesnī cas teritorija ir pietiekami liela, ir kur doties rī ta skrē jienā.

8. Pludmale arī ir lieliska. Ir bē rnu pludmale, un tā ir ļ oti laba.
9. Baseins. Daudzi mani kolē ģ i bija ar maziem bē rniem. Ir apsildā ms bē rnu baseins.

10. Fotogrā fs. Iesaku Mido visiem. Viņ a darbs ir brī niš ķ ī gs. Viņ š veiksmī gi izvē las vietu fotosesijai, izjū t savu modeļ u noskaņ ojumu un raksturu. Paldies Mido par lieliskajā m fotogrā fijā m man un maniem kolē ģ iem!

Rezultā ts.
Noturē jā m konferenci, lieliski atpū tā mies, gozē jā mies saulē , guvā m enerģ ijas lā diņ u un lieliskā noskaņ ojumā atgriezā mies mā jā s.


PS: Atvaļ inā jumā jā dodas ar lielisku noskaņ ojumu un pozitī vu lā diņ u. Atceries? Papē dis, defektus var atrast visur....Novē lu jums visiem labu atpū tu, bet viesnī cā m - apmierinā tus un pateicī gus klientus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu