Viesnīca eiropiešiem, bet ar piedzērušiem krieviem

Rakstīts: 26 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 22 — 25 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Teikš u uzreiz - viesnī ca nav slikta un pilnī bā atbilst aprakstam. Mazliet vecs, 3. lī nijā , bet ar skaistu mā jī gu teritoriju, labu baseinu, akvaparku, diezgan pieklā jī gu ē dienu. Pludmale ir smilš aina, ir marš ruta autobuss. Ideā li piemē rots eiropieš iem, tač u zemā s cenas dē ļ tas piesaista daž ā das kategorijas.
Istabas: istabu skaits ir vecs, un tī rī š anas kvalitā te atstā j daudz vē lamo. Bet, neskatoties uz to, istaba ir plaš a, ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, glā zes, tē jkanna, balkons, televizors.
Viesnī ca un teritorija: teritorija neliela, bet patī kama. Daudz ziedu un zaļ umu. Baseins ir skaists.
Vestibila bā rā var smē ķ ē t, tā pē c reģ istratū ra ir dū makaina.

Daudz poļ u, angļ u, itā ļ u. Bet krievvalodī go ir vē l vairā k un tieš i viņ i var sabojā t atvaļ inā jumu, ī paš i piedzē ries vakarā . Mums bija pā ris krā saini uzņ ē mumi. Kā da sieviete bezdievī gi lamā jā s, nosauca darbiniekus par "habibi" un ievilka viņ u savā s istabā s. Personā ls, dī vainā kā rtā , bija neapmierinā ts.
Ē diens: diezgan pieklā jī gs š ā da lī meņ a viesnī cai. Pā ris gaļ as veidi, daudz dā rzeņ u, ir zivis, jū ras veltes, augļ i, saldumi. Ir grū ti palikt izsalkuš am, lai gan katram ir savas prioritā tes.
Pludmale: ir transfē rs uz pludmali vecpilsē tā , transfē rs jā piesaka dienu iepriekš . Pludmale liela, smilš aina, ir pusmiruš u koraļ ļ u salas, bet zivis var redzē t. Č ī bas nav nepiecieš amas. Animā cija pludmalē . Bē rni lē kā un priecā jas.
Netā lu no pludmales atrodas vecpilsē ta un skaista moš eja. Jū s varat doties uz tirgu pē c svaigas sulas par 1 c. u. vai ē st svaigas jū ras veltes restorā nā .
Pastaigas attā lumā no viesnī cas atrodas publiskā pludmale 1 c. u. Tas ir briesmī gi, labā k braukt ar pā rsē š anos.
Bē rniem: bē rniem tas patī k. Ir akvaparks, animā cija no pusdienā m lī dz vakaram ar konkursiem, tē rpiem un dejā m. Pludmales ir smilš ainas. Bet jums ir jā ieņ em klusa istaba, prom no nakts nemieriem.
Lidostas transfē rs: nokļ uvā m 20 minū tē s.
Ī patnī bas:
- nav š ampū nu un ž eleju. Tikai ziepes. Iegū stiet savu kosmē tiku!
- Skats uz baseinu ir labs, bet ļ oti skaļ š . Vakara programmas lī dz 23.00. Pie baseina piedzē ruš ies tū risti ar skaļ ruņ iem lī dz vē lai naktij. Labā k nekavē joties lū gt istabu klusā vietā .

- nesauciet taksometru reģ istratū rā , tas maksā s vairā k. Pē c labas kaulē š anā s labā k iziet ā rpus viesnī cas un noķ ert taksometru. Par 5 c. u. labprā t aizvedī š u uz Soho vai vecpilsē tu. Jū s varat izmest vē l mazā k, ja jums ir spē ks un iedvesma kaulē ties.
- Blakus atrodas Naama rajons ar tirgu, veikaliem, iestā dē m un aktī vu naktsdzī vi. Bet pa bū vlaukumu un ceļ u jā iet 15-20 minū tes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu