padomā labi

Rakstīts: 21 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 13 — 19 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Budž eta viesnī ca, vairā k nekā.3 par 4. Teritorija neliela (daļ a no viesnī cas, pā rē jā ir rekonstrukcijā ), apkā rt tikai bū vlaukumi. Naktī s viss ir tumš s. Sā kotnē ji istaba tiek piedā vā ta ar trū kumiem (smaka, bojā ta santehnika, č ī kstoš a gulta), ja neesat apmierinā ts, varat to nomainī t par 10 USD pret labā ku. Ē diens vienmuļ š , bet ē diena netrū kst. Rī si, makaroni un kā posti vairumā . Salā ti ir tikai sasmalcinā ti dā rzeņ i daž ā dos š ķ ī vjos. Bā rā vienmē r beidzas dzē rieni, un tu prasi alu kā mannu no debesī m. Kegas dienā visai viesnī cai.
Mazs busiņ š ar 25 sē dvietā m aizved lī dz jū rai, trī s reizes no rī ta, vienu pē cpusdienā , jā brauc ap 15 min. . Kas neiekā pa (stā vus nevar braukt - saņ em sodu ), izejiet un pagaidiet 30 minū tes lī dz citam lidojumam. Viņ i aizvedī s uz Shark Bay. Vieta nav slikta, bez straumes un Ar skaistu rifu. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, ir kafejnī cas un mazi veikaliņ i. Istabas tī ra katru dienu, ieliek litru ū dens. Vī na nav. Trū kst arī Wifi. Viesnī cā ir vairā ki veikali, kur var iegā dā ties SIM karti par 10 USD 5.5 GB. Ir letiņ š ar eļ ļ ā m (grandiozs ē ģ iptieš u krā pnieks): tas, kas ir paraugierī cē s un kas tiek pā rdots no krā na, ir pilnī gi atš ķ irī gas lietas.
No gida ir bezmaksas apskates ekskursija. Viņ i aizved jū s uz dā rgā kajiem veikaliem un pā rdod par pā rmē rī gā m cenā m to, ko jū s pats varat iegā dā ties. Pats norā diet ieņ ē mumu procentuā lo daļ u. Veikals eļ ļ as Kleopatras. . . eļ ļ as 300 g $40. Viņ i pusstundu berzē tevi, cik viņ i ir noderī gi, tad 30 tantes peldmē teļ os klejo tev apkā rt un sū c eļ ļ u par zelta cenu. Nepaļ aujieties uz mā rketingu.

Stingri uzraudzī t pā rtikas izņ emš anu telpā . Izrakstī š anā s no istabiņ as pirms 12.00, tev nogriež rokassprā dzi un ja izbraukš ana ir vakarā neviens tevi nebaro un nedzirdina. Pusdienas 10 $ atseviš ķ i. Kopumā pā rē jais ir 50/50. Par š o naudu (560$ par istabu) labā k pameklē t ko labā ku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu