El Hayat Sharm Resort 4*– Atsauksmes

113
Novērtējums 6.510
№105 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.0 Numurs
6.9 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.8 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta Karnakas tempļa formā, kas ir pasaulslavens senās Ēģiptes arhitektūras piemineklis. Tā atklāta 2008. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pludmale pie viesnī cas laba, pati viesnī ca veca un nogurusi. Apkalpoš ana š ausmī ga, uz 4. Istabas tik un tā . Ē diens ir visizplatī tā kais. Bet principā ē st - ir arī ko dzert, bet viss visparastā kais. Viesnī ca noteikti nav paredzē ta tiem, kas gatavojas sē dē t istabā . … Tomēr ▾ Pludmale pie viesnī cas laba, pati viesnī ca veca un nogurusi. Apkalpoš ana š ausmī ga, uz 4. Istabas tik un tā . Ē diens ir visizplatī tā kais. Bet principā ē st - ir arī ko dzert, bet viss visparastā kais. Viesnī ca noteikti nav paredzē ta tiem, kas gatavojas sē dē t istabā .
аватар Wado72
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bumbu teritorija! Arhitektū ra, apstā dī jumi! ! ! !! Telpā m nepiecieš ams remonts! Tī rī ts katru dienu. Dvieļ i, gultas veļ a - balti un smarž ī gi! Apsildā mo baseinu noslē dz vē ja necaurlaidī gas ē kas (š ī ir Nabq zona! ). … Tomēr ▾ Bumbu teritorija! Arhitektū ra, apstā dī jumi! ! ! !!
Telpā m nepiecieš ams remonts! Tī rī ts katru dienu. Dvieļ i, gultas veļ a - balti un smarž ī gi! Apsildā mo baseinu noslē dz vē ja necaurlaidī gas ē kas (š ī ir Nabq zona! ). Sadedzinā t - bumba! Dzē rieni - viskijs, dž ins, degvī ns, alus, reti kad beidzā s. Ē diens ir izvē le 3 zvaigž ņ u viesnī cai. Viss ir - ir izvē le. Tikai kafija ir tū lī tē ja himna!
Pludmale ir pilna janvā rī ...ah! Pastā vī gs vē jš , lai peldē tu, ir jā noiet 200 metri koraļ ļ os pa seklu jū ru. Lī dz pludmalei pastaiga 20 minū tes. vai bez maksas piegā dā ts no viesnī cas. Mē s devā mies, ja nebijā m ekskursijā s, uz Farsha pludmali! Vietē jā mikroautobusā - 1 dolā rs no cilvē ka. Ieeja pludmalē - 4 dolā ri. Bet vē ja nav, ir pontons un ļ oti skaisti koraļ ļ i un zivis! ! ! !!
Un tomē r ...Ziemā izvē lieties ē kas ar nepā ra skaitļ iem. Uz viņ iem krī t saule un bū s siltā k! ! ! ! !
аватар ZHenja690093
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pats, cena patika. Man patika pati viesnī ca, ē diens par naudu nav slikts. Pludmales vispā r nav un vispā r par pludmali grū ti nosaukt, piestā tnes nav, tikai koraļ ļ i, saulriets š ausmī gs, bijā m vienreiz un nā kamreiz devā mies uz citu pludmali. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pats, cena patika. Man patika pati viesnī ca, ē diens par naudu nav slikts. Pludmales vispā r nav un vispā r par pludmali grū ti nosaukt, piestā tnes nav, tikai koraļ ļ i, saulriets š ausmī gs, bijā m vienreiz un nā kamreiz devā mies uz citu pludmali. Es iesaku jums lietot savu alkoholu un negaidiet neko, kas pā rsniedz kaut ko dabisku.
аватар Oksana_Simashkevich
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Teikš u tā , pē c kā rtē jā s 5* viesnī cas, ierodoties š ajā , man uzreiz bija neliels š oks, bet tas pā rgā ja pirmajā s 30 minū tē s : ). Virtuve nav slikta, ē diena pietika, bet nebija tik daudz daž ā dī bas kā pieczvaigž ņ u viesnī cā , ja salī dzina. … Tomēr ▾ Teikš u tā , pē c kā rtē jā s 5* viesnī cas, ierodoties š ajā , man uzreiz bija neliels š oks, bet tas pā rgā ja pirmajā s 30 minū tē s : ). Virtuve nav slikta, ē diena pietika, bet nebija tik daudz daž ā dī bas kā pieczvaigž ņ u viesnī cā , ja salī dzina. Š ī viesnī ca vairā k darbojas kā viesnī ca, nevis kā kū rorts, nav tā da viesmī ļ u apkalpoš anas lī meņ a, restorā nu un bā ru darbī bas rež ī ma. Bet, runā jot par istabā m, tī rī bu, uzkopš anu - viss ir lī dz mē ra. Citā viesnī cā , kur biju, ir karš u sistē ma, š eit ir atslē gas. Š eit teritorija ir mazā k apgaismota, nevis kā.5 * viesnī cā , bet no otras puses, ideā li tī ra veļ a un dvieļ i, tī ri trauki restorā nā , lai gan paš i galdi jau ir notī rī ti ne tik kompetenti, ne tik ā tri. vispā r nav slikta viesnī ca, savam lī menim. Jū s varat iet uz pludmali vai doties ar autobusu. Dzē rieni pludmalē – par samaksu, š is brī dis nebija ī paš i patī kams. Viesnī cas teritorija ir tī ra, skaista un tī ra. Man kā kafijas cienī tā jam nepatika, ka tas bija tikai š ķ ī stoš s, olu krē ms par maksu. Jebkurš bā rs bija atvē rts tikai lī dz 12:00, t. i. , ja tu kaut kur piesē dies, atnā ci vē lā k un gribi kafiju vai ko citu, bā rs ir slē gts. Gadī jā s, ka aizkavē ja, ja tur sē dē ja kā da liela kompā nija vai tamlī dzī gi, bet vienalga visiem vairs nestrā dā ja. Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti laba: aptiekas, divi lieli lielveikali, naktsklubs, Dž ordž a Klū nija veikals, tirgi, tas viss ir 3-5 minū š u gā jiena attā lumā , t. i. , viesnī ca atrodas paš ā centrā . Ņ emot vē rā , ka š eit ir 4 * un viesnī ca darbojas kā viesnī ca, nevis kā kū rorts, tad viss nav pietiekami slikti. Ja tū rists ī sti neatrod pie visa vainas, tad pilnī gi iespē jams viņ u novē rtē t ar ļ oti labā m 7 ballē m, vē l ticamā k, es viņ am dotu 8 balles, ja ņ emam vē rā.10 ballu skalu.
аватар Irina58156
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apskatī jā m atsauksmes par š o viesnī cu, ceļ ojumu aģ entū ra apstiprinā ja mū su izvē li un veidojā m savu viedokli un izvē lē jā mies to. Mē s visi bijā m apmierinā ti ar ē dienu un apkalpoš anu. Istaba laba. Viss bija visaugstā kajā lī menī , un mums visiem tas patika. … Tomēr ▾ Apskatī jā m atsauksmes par š o viesnī cu, ceļ ojumu aģ entū ra apstiprinā ja mū su izvē li un veidojā m savu viedokli un izvē lē jā mies to. Mē s visi bijā m apmierinā ti ar ē dienu un apkalpoš anu. Istaba laba. Viss bija visaugstā kajā lī menī , un mums visiem tas patika. Lai gan vairs nebija sezona, viņ i tika pilnī bā baroti ar gaļ u, zivī m un dā rzeņ iem. Protams, nebija trakas pā rpilnī bas kā Savojā , bet arī š eit viss bija lī menī . Visiem, kam rā dī jā m un stā stī jā m š o viesnī cu, acis iemirdzē jā s, un draugi teica, ka apmeklē s to pie jebkuras izdevī bas.
аватар Dmitrij879459
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika istaba. Bija tū risti no Baltkrievijas un Kazahstā nas, viņ iem nepatika. 80 procentus ē st nebija garš ī gi, tad bija tū ristu pieplū dums, ē diens kļ uva labā ks. Bija jū ras veltes, bet nekā interesanta, pie mums var nopirkt makreles. … Tomēr ▾ Man patika istaba. Bija tū risti no Baltkrievijas un Kazahstā nas, viņ iem nepatika. 80 procentus ē st nebija garš ī gi, tad bija tū ristu pieplū dums, ē diens kļ uva labā ks. Bija jū ras veltes, bet nekā interesanta, pie mums var nopirkt makreles. Viesnī ca atrodas 3. pludmales lī nijā , apmē ram 1.5 km attā lumā , bet kursē autobusi. Man nepatika tas, ka naktī nevar iet uz pludmali. Bija veikali, restorā ni, izklaides, uz Naama Bay nevarē ja aizbraukt, viss nepiecieš amais blakus. Personā ls bija normā ls, bet mū su kompā nijai (10 cilvē ki) iedeva vienu alus glā zi. Pē cpusdienā , arī ā ra karstumā , kad viņ š atnesa š o mazo glā zī ti, viņ š to jau bija izdzē ris. Bū tu labi, ja viens cilvē ks varē tu paņ emt daž as alus glā zes vai nedaudz lielā kas glā zes. Man patika animatori, viņ i strā dā labi, tas ir lieliski.
аватар kristinarexayamaha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca Otrā krasta lī nija. Nobruž ā ta viesnī ca. Teritorija principā saglabā visu attē lu. Skaisti, glī ti, ļ oti zaļ i. Pludmale Tā lu tā lu prom. Transfē rs uz bezmaksas Porto Sharm pludmali. Reģ istratū rā jums ir jā saņ em kupons. … Tomēr ▾ Viesnī ca
Otrā krasta lī nija. Nobruž ā ta viesnī ca. Teritorija principā saglabā visu attē lu. Skaisti, glī ti, ļ oti zaļ i.

Pludmale
Tā lu tā lu prom. Transfē rs uz bezmaksas Porto Sharm pludmali. Reģ istratū rā jums ir jā saņ em kupons. Transfē rs 9:30 no viesnī cas un atpakaļ.13:30. Pati pludmale ir draiska. Ir pieejami sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Iztece ir 100 metri, un tad ir dziļ ums, bet bojas nevar peldē t. Nav smilš ains pasā kums. Nav pontona. Tikai tuvē jā pludmalē . bet tas pa labi, ka pa kreisi ir tā lu. Bā rs pludmalē ir maksas. Ir mū zika. Nulle animā cijas.

Ē diens
Tieš ā m kā uz Ē ģ ipti ļ oti alkatī gi. Patiesī bā viņ i gā ja pie tiem viesmī ļ iem un lū dza, lai viņ iem iedod karoti vai tasi kafijas. Bet mē s nebijā m rupji un nekliedzā m, it kā viss bija joks un atnesa normā li un ā tri.
Varē ja ē st, lai nepaliktu badā . Un nemaz. Ja esi ar bē rnu, tad ī sti nav ko dot kā liesos rī sus. Augļ u gandrī z nebija. Zupa ir pretī ga!
Saglabā jā s saldais, un bija diezgan daudz un garš ī gs un kafijas š ķ ī dums, kas 4dien man ļ oti garš oja.
No dzē rieniem ....ū dens dzesē tā jā , apļ i, fanta tiek bē rta 100 gramu plastmasas glā zē s. 5 pudeles alus izkrā na visai viesnī cai, bez vī na un vairā k! ! ! !!

Skaitļ u fonds
Istabu dabū jā m ē kā.25, numur 22. principā . balti dvieļ i, balti palagi, pretalerģ ijas spilveni, plazmas TV ar vienu arā bu kanā lu, gaisa kondicionieris nav trokš ņ ains, darbojas, seifs nedarbojā s (palū dza darī t, atnā ca un nospieda un tad teica nedarī t, un mē s pā rtraucā m staigā t un jautā jot).
Pē c pirmā s nakts atstā jā m dolā ru par dzeramnaudu, viņ š mums to iztī rī ja, nomainī ja dvieļ us, gultas veļ u, ļ oti labi salocī ja manu kosmē tiku. Gulbis peldē ja pa gultu. Lū dza iztī rī t kanalizā ciju vannas istabā (nav duš as, un vanna ar duš u) un pē c tam netī rī ja. Bija cienī gi ieiet duš ā , un pē c 10 minū tē m ū dens ir lī dz ceļ iem!
Nā kamajā rī tā neatstā ja dzeramnaudu, bija skaidrs, ka viņ š neslaucī ja un tā pa virsu noņ ē ma, un apvainojā s, jo gulbis nesalocī jā s (kurš nesaprata tas ir sarkasms!
Ir ledusskapis, kas darbojas, bet bez bā ra.

Ir apsildā ms baseins.
Baseina bā rs ir bezmaksas, tač u nav nekā , izņ emot laiku un vī ģ u viskiju!

Ja jū su ceļ ojums maksā s 7 naktis diviem ne vairā k kā.500 USD, varat, ja dā rgā k, tad NEAAAAAAA. Ar bē rniem vispā r visā di. nav jū ras, nav ē diena, nav animā cijas. viņ i tur bū s ļ auni!

Mū s izglā ba tas, ka gandrī z katru dienu devā mies ekskursijā s, kurā s bija pusdienas vai vakariņ as.
Vakar vakarā ar mikroautobusu braucā m uz vecpilsē tu un par diviem samaksā jā m 20 mā rciņ as. Viens dolā rs vienam vī rietim ir dā rgs
1 dolā rs ir aptuveni 15-16 mā rciņ as.
Visur kaulē ties.
Kam patī k jū ras veltes, iesaku Fares (Fares) ir ļ oti garš ī gs un kvalitatī vs.
Bet pasū tiet fiksē tas cenas no ē dienkartes, nevis kaut ko, kas atkarī gs no svara. Viņ i var apmā nī t.
аватар zavisha_ukr.net
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca nav tik slikta un nepavisam nav "š ausmas, š ausmas! ", Bet ir daudz nianš u, kuru dē ļ pā rē jais tajā var nepatikt. Varbū t pat lielā kajai daļ ai cilvē ku tas noteikti nepatī k. Tā pat, pirms iegā dā jaties ekskursiju pa El Hyatt, ievē rojiet visas nianses. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav tik slikta un nepavisam nav "š ausmas, š ausmas! ", Bet ir daudz nianš u, kuru dē ļ pā rē jais tajā var nepatikt. Varbū t pat lielā kajai daļ ai cilvē ku tas noteikti nepatī k. Tā pat, pirms iegā dā jaties ekskursiju pa El Hyatt, ievē rojiet visas nianses.
Man personī gi patika svē tki. Iespē jams, tā pē c, ka ekskursijas izmaksas, kas ietvē ra lidojumu, transfē ru, izmitinā š anu un ē dinā š anu, bija mazā kas par biļ etē m no Kijevas uz Š armu un atpakaļ . Es mē rķ tiecī gi devos uz Dahabu vai Š arm Nabq rajonā , kur var braukt ar pū ķ i. Acī mredzot par zemu cenu š ī iespē ja ir diezgan normā la.

Kam garantē ti nepatiks viesnī ca?
1) Tiem, kas vē las dzī vot pie jū ras - viss skaidrs. El Hayat atrodas El Salah ielas otrajā lī nijā , kas ir Nabq centrā lā artē rija. Porto pludmale atrodas 25 minū š u pastaigas attā lumā.
Iepriekš viesnī ca ī rē ja daudz labā ku pludmali "Pattaya Beach", kas atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Tagad "Pattaya" tiek remontē ta.
2) Tie, kas vē las daudz peldē t jū rā: ) Aizmirstiet. Jū ra pie "Porto Beach" ir sekla (kā visur Nabq), lī dz mē renam dziļ umam, kur var nopeldē ties, jā iet un jā iet. Pludmalē nav sava pontona. Apsargi cenš as neielaist blakus esoš o Regency Plaza un Coral Sea viesnī cu pontonus.
3) Tie, kas vē las redzē t zivis. Tos nevar redzē t arī Porto pludmalē . Bū s jā dodas ekskursijā vai jā dodas uz kā du no Š armas maksas pludmalē m (labā kā , bez š aubā m - El Fanar, arī laba Rif pludmale un Farsh Beach).
4) Tie, kas ir pieraduš i pie augsta lī meņ a servisa. Diemž ē l El Hayat š eit nav ko piedā vā t.
5) Tie, kas pieraduš i pie modernā m istabā m.
6) Tiem, kas pieraduš i pie daudzveidī ga un kvalitatī va uztura.
7) Tie, kas ir pieraduš i pie bagā tī gas izklaides programmas ...
8) Tie, kas ierodas atvaļ inā jumā , lai "apmeklē tu ar skatu uz jū ru" (lai gan, pat El Hayat, daž i paspē ja savā kties pirms pusdienā m) ...
9) Tiem, kuri ir ļ oti jutī gi pret tī rī bu (ņ emiet vē rā "Rixos" vai "Steigenberger").
10) Tiem, kas meklē mieru un relaksā ciju - "El Hayat" kaut kur ir kaut kas trokš ņ ains pa dienu pie baseina un vakarā . Ja istaba iet uz bā ru pie apakš ē jā baseina, vakari var bū t diezgan garlaicī gi.

Kam El Hayat var bū t uzvalks:
1) Tie, kas meklē ļ oti budž eta atvaļ inā jumu
2) Kurš ir gatavs doties uz jū ru un makš ķ erē t uz citā m pludmalē m
3) Kurš vē las izmantot daudzu Nabku pū ķ u staciju pakalpojumus
4) Kurš pavadī s stundu ekskursijā s (arī uz Izraē lu) un kuram tikai jā pavada nakti
5) Tā pat "El Hayat" ir tū lī tē ja izvē le ballī š u meitenē m, kuras plā no naktī "plē st" Sharma diskotē kas un dienas laikā pasnaust un mē rcē ties pie baseina.

Tagad par jū su pieredzi.
Es ierados El Hayat tieš i "elliš ķ ī gā kajā " periodā starp diviem Ziemassvē tkiem, kad katru dienu reģ istratū rā izcē lā s skandā li un daudzi viesi vai nu pā rcē lā s uz citā m viesnī cā m, vai arī palika, bet ar aizvainojuma un neapmierinā tī bas sajū tu.
Ī paš i man nebija nekā du problē mu ar izlī gumu. Lidmaš ī na ieradā s ap septiņ iem. Apmē ram astotā jau bija viesnī cā . Sasveicinā jos ar menedž eriem arā bu valodā un palū dzu, lai iedod man istabu ar skatu uz baseinu (arī arā bu valodā , ticiet man, nav grū ti iegaumē t duci vai divas frā zes). Lū dza pagaidī t pusstundu. Izstaigā ja teritoriju (tas ir mazs), kad atgriezā s - dabū ja istabu 23. namā , ar logu uz amfiteā tri un miniatū ru balkoniņ u pagalmā . Istabā viss bija tī rs un gandrī z viss darbojā s. Dekoratī vā s gaismas pie gultas nedarbojā s. Tas, protams, ir biedē još i, bet ne nā vē još i. Datortī kla savienotā js pie gultas nedarbojā s (starp citu, reģ istratū rā ir Wi-Fi uztverš ana).
Tā pat televizora pults pā rslē dza kanā lus, regulē ja skaļ umu, bet kategoriski negribē ja izslē gt televizoru, par to nā cā s piecelties no gultas un nospiest pogu. Š ausmas, bet man izdevā s. Jo ī paš i tā pē c, ka trī s no 18 kanā liem bija krievu, bet pā rē jie arā bu, no kuriem divi rā dī ja filmas angļ u valodā ar subtitriem.
Nejoko, bet sā kumā mani nervozē ja, ka desmit dienas nekad nebija karsts vai vismaz silts ū dens. Izvē le bija starp aukstumu un vasaru. Vē lā k viņ š kļ uva filozofisks un pasludinā ja rū dī š anas desmitgadi. Lai gan, protams, pē c tam par kā du zvaigž ņ u klā tbū tni viesnī cā vairs nav jā runā.

Arī ē diens sā kumā nepatika (maigi izsakoties). Tik briesmī gus antisanitā rus apstā kļ us kā daž os nemanī ju, bet sliktā trauku izvē le mani apbē dinā ja. Kā arī daž as problē mas ar traukiem. Desiņ as brokastī s bija tikai reizi desmit dienā s. Un jā - ful, rī si, vā rī ti tomā ti, pupiņ as.
Gurķ i un tomā ti un siers (kā visur). Zema tauku satura desa un siers. Vakarā pankū kas bija smē rē tas, un agri no rī ta tā s bija taukainas un aukstas (tā tad varam pieņ emt, ka tā s nemaz nebija). Omlete tika gatavota divā s pannā s, tā pē c daž reiz tā s bija jā gaida. Lī dz Jaunajam gadam pusdienā s un vakariņ ā s nebija augļ u, kas š ķ iet absurds. Pē c Jaunā gada pusdienā s tika likti zaļ ā s melones gabaliņ i (nē ) un apelsī ni (gardi).
Nepatikš anas ar dzē rieniem ē damzā lē (skaidrs, ka restorā ns "Faraons" vairā k uzskata ē dnī cas rangu). Kafija š ķ ī st tikai burkā s. Kafijas krū zes ā tri beidzā s, papildinā š ana bija jā gaida ļ oti ilgi. Tā vietā varat izmantot plastmasas krū zes. Kas arī reizē m beidzā s. Arī karotes ir tikai plastmasas.
Brokastī s pats lej sulas (no koncentrā ta), pusdienā s un vakariņ ā s - stā vi rindā , lai tevi ielej plastmasas glā zē.
Vienā rindā pē c alus (plastmasas krū zē s, nemitī gi beidzā s, kas izraisī ja skandā lus) un vī na (vairā kas reizes parā dī jā s vakariņ ā s, plastmasas kausos, beidzā s ā trā k par alu).
Pusdienā s un vakariņ ā s gaļ a un zivis bija gandrī z vienmē r pieejamas, tač u tā s ne vienmē r varē ja ē st. Daž reiz viņ i smē rē ja grilu. Vistas gaļ a vienmē rī gi tika sadedzinā ta lī dz oglē m, un desiņ as un kotletes nesanā ca labi. Zivis - no diezgan garš ī gas lī dz atklā ti neē damas. Gulaš s nav slikts, rullī š i daž reiz bija, vā rī ta cū kgaļ a.
Jaungada salā ti, atklā ti sakot, bija dī vaini, tā pē c cilvē ki ē da tomā tus un gurķ us. Pē c Jaunā gada kļ uva nedaudz labā k, bija pat mē ģ inā jumi pagatavot grieķ u salā tus (bet bez eļ ļ ā m). Man ļ oti patika vā rī tas lē cas un zilie ikri.
Trauki daž kā rt beidzā s, kas bija galī gi kaitinoš i. Vai, teiksim, mani pā rsteidza situā cija, kad ir š ķ ī vji, bet nav dakš u.
Savukā rt daudzus viesus savā s istabā s veda pie š ķ ī vjiem, krū zē m un karotē m.
Galdi tika notī rī ti, bet darbinieku trū kums ir acī mredzams. Tā pē c lielā kā daļ a galdu ir nesakopti, ī paš i pusdienā s un vakariņ ā s. Nomā kta ir arī salveš u trū kums (gandrī z vienmē r).

Viesnī cas teritorija ir maza un skaista – par to ir daudz rakstī ts. Diemž ē l "pagalmos" ne viss ir tik tī rs, tiem, kam patī k staigā t pa sā nielā m, "El Hayat" to nevajadzē tu darī t.
Starp citu, par sporta zā li. Viņ i raksta, ka viņ š nav viesnī cā . Tā nav. Tas ir zem klajas debess, tiek remontē ts, tā pat kā viss spa. Es reiz paskaidroju vadī tā jam, ka man tieš ā m ik pa laikam tur jā iegriež as, un lū dzu, lai viņ š man ļ auj piekļ ū t simulatoriem. Tas izrā dī jā s viegli, jo durvis uz spa no sā nielas nekad neaizvē rā s. Tā pē c es gā ju uz sporta zā li katru dienu. Pā rvaldnieks lika apkopē jiem no hanteles un soliem noņ emt biezu putekļ u bumbu.
Acī mredzot es kļ uvu par pirmo zā les apmeklē tā ju daž u gadu laikā . No butaforijas - sols ar stieni spieš anai guļ us un "pankū ku" komplekts, hanteles komplekts no 12.5 lī dz 25 kg, trapece vilkš anai uz "spā rniem", vilce uz tricepsa. Citi simulatori nedarbojas, bet pietiek ar to, kas ir pieejams.

Baseini - trī s no tiem + peļ ķ es bē rniem. Mazā kais baseins ir apsildā ms un joprojā m ir diezgan patī kami peldē ties, izņ emot to mazo. Lieli baseini, augš ē jie un apakš ē jie, auksti. Tač u tajā s var ienirt, nedaudz nopeldē ties pirms ielē kš anas siltajā baseinā . Kā bonuss personā ls bū s pā rsteigts, ja peldē sieties siltajā baseinā pē c saulrieta un pat pē c vakariņ ā m.
No mī nusiem - vieta pie baseiniem ir maza, gultas atrodas cieš i kopā , visiem nepietiek.

Bari. Pludmalē - par samaksu. Vestibilā - cieņ a, tā nav - ir tikai maksas kokteiļ i vai ī sta kafija (arī par maksu).
Bā ri pie baseina ir atvē rti periodiski, viss nemitī gi beidzas, tomē r, ja ar š o traģ ē diju netiek galā , tad nedaudz ieliet ruma-kolas vai "Steele" varē tu bū t gandrī z vienmē r.
Vakarā bā rs pie apakš ē jā baseina kļ ū st par ballī tes epicentru. Daž reiz ļ oti skaļ i. Kaitina, ka daž i apmeklē tā ji kliedza ļ oti skaļ i, un pā rsvarā neķ ī tri.

Starp citu, par kontingentu. Pā rsvarā ukraiņ i un baltkrievi. Viesu ieraš anā s no Kazahstā nas ritē ja viļ ņ veidī gi. Poļ u bija daudz. Visi pā rē jie bija klā t "mā kslī gā " versijā un nokļ uva viesnī cā caur rezervā ciju. com. Bija daž i itā ļ i, turki, daž i ķ ī nieš i, japā ņ u pā ris, pā ris vā cieš i, armē ņ i, ungā ri un, protams, virkne vietē jo, kuri tomē r nesagā dā ja problē mas kā daž iem.
Galvenā kontingenta problē ma ir pastā vī ga un publiska neķ ī tra lamā š anā s.
Skaidrs, ka Kembridž as absolventi rindā uz El Hayat nestā vē s, tač u daž u viesu lī menis ir š okē još s. Ir jautri, bet tajā paš ā laikā skumji skatī ties ainas no sasaluš ajiem 90. gadiem. Visas š ī s kvazipuiciskā s manieres un ponti. “Kā iet, brā li? ”, “Č o par darbiem, sakne! ” Un tā dā paš ā garā . Zelta ķ ē dī tes, "pilienu" brilles, tetovē jumi, apzinā ti kavē tas kustī bas un kā rš u izruna degunā.
Tomē r tas nav sliktā kais variants. Kad no rī ta pie baseina nokrī t piedzē rusies tante, bļ auj uz visu viesnī cu, it kā "viss ē d. ". un kas "viss iet ... " un "kura viesnī ca hu ... " Tas ir nedaudz stresa. Kā arī trī s š ķ ietami glī tas meitenes ar zilā m acī m, kuras pirmajā s viesnī cas stundā s paspē ja piedzerties miskastē un iebrē cā s baseinā ar kliegš anu "Baltkrievija elpo, ... " (turpmā k cenzū ras sagriezta).
Tomē r publika viesnī cā kaut kā mainī jā s viļ ņ veidī gi un bija daž i lieliski brī ž i. Jautra bija ū denspolo spē le Polija-Ukraina-Baltkrievija.
Pā rsteidzis ķ ī nieš u pā ris, iestrē dzis pie baseina hidrotē rpos. Ī sts sprā dziens bija piecu dzī vespriecī gu meiteņ u ieraš anā s no Ukrainas, kuras dejoja jebkurā gadī jumā , arī pie baseiniem. Reiz dzī voja itā ļ i, no kuriem viens bija animators, bet ieradā s "El Hayat" atpū sties. Kā tas Celentano iedegā s!

Vietē jie animatori ir puiš i no Ukrainas un vietē jais, viņ u priekš niece ir meitene no Baltkrievijas, principā viņ i kaut ko darī ja, bet tie nav tie, pie kuriem viesnī cas viesi ir pieraduš i, tā teikt, labā k. Ī paš as animā cijas viesnī cā faktiski nav. Daž reiz tiek veikta rī ta joga, vairā kas reizes bija ū dens aerobika. Kā dreiz tas bija lī dzī gs minidiskotē kai, konkursam Mr. un kundze Viesnī ca un diskotē ka, bet viss ir diezgan vā jš.

Kas ir labs viesnī cā ? Lielā kajai daļ ai patiks arhitektū ras stils – "El Hayat" radī ts kā Karnakas tempļ a imitā cija. Vakara interesants apgaismojums (daž reiz nedarbojas uz visā m ē kā m). Interesants telpas dizains.
Rajons ir diezgan zaļ š , lai gan salī dzinā jumā ar "parastajā m" viesnī cā m nekas tik ī paš s nav. Pē c Jaunā gada viņ i sā ka iekļ aut strū klaku un divus mā kslī gos ū denskritumus - tie rada noteiktas atmosfē ras izskatu.
Man arī personī gi patika, ka viesnī ca atrodas netā lu no Costal Road promenā des, takas, kas ved starp vairā kā m Nabku viesnī cā m un pludmalē m. Faktiski pludmale "Porto Beach" atrodas aptuveni š ī s promenā des vidū . Laba vieta un tikai pastaigai un skrieš anai. No rī ta pirms brokastī m skrē ju no viesnī cas uz Porto un tad pa promenā di uz ziemeļ iem garā m Baouf International (slē gts), Regency Plaza, Sea Beach, Jazz Mirabelle, Albatross Modern, Steigenberger. Barcelo "un tad pa garu pontonu pie jū ras , ar nolū ku izskriet uz tā saullē ktā.
Vakarā pirms vakariņ ā m bija "dienvidu marš ruts" - no "Porto Beach" garā m abiem "Coral Sea", "Aurora", "Lagoon Vista" (remontē ), abiem "Rixos", "Rixos", " TUI Mejik Life", "Amway Owen" "Grand Plaza" un "Parotel" (agrā k "Radisson Blue") uz "Nū bijas ciematu" ar nolū ku noskriet distanci, pirms saule noriet. Viņ š atgriezā s, nesteidzoties, kā jā m, piestā jot, lai klausī tos dzī vo mū ziku "Rixos".
Costal Road apsargi daž kā rt mē ģ ina uzdot jautā jumus, bet, tā kā skrieš anas ir tik daudz, viņ i ī paš i netraucē . Universā lā atslē ga ir sveicieni arā bu valodā . Ja jū s varat savienot daž us vā rdus arā bu valodā , varat paļ auties uz labā ko attieksmi un atbalstu no vietē jiem iedzī votā jiem.

Kas? Jā , daudzi pē c Jaunā gada ir pamanī juš i pā rmaiņ as uz labo pusi. Daž i to saista ar "nekā rtī bā m", ko Jaungada ballī tes priekš vakarā sarī koja neapmierinā ti viesi. Bet tas tā nav.
Jaunā gada priekš vakarā viesnī cā notika vietē jā s pā rvaldī bas kompā nijas vadī tā ja (uz dienu ieradā s no Kairas) un investora vai investora pā rstā vja (viesnī cā uzturē jā s divas dienas) tikš anā s. Dā ma perfekti runā ja angliski, bet man likā s, ka viņ a ir vā ciete. Runa bija par pamatpakalpojumu pakā penisku ievieš anu un soli pa solim bijuš ā s "El Hyatt Swiss Inn" lī meņ a sasniegš anu. Galu galā , kā dreiz viesnī ca bija kvalitatī vs "č etrinieks", kas pazī stams ne tikai ar savu arhitektū ru, bet arī labu servisu, kā arī aizdedzinoš ā m ballī tē m (viesnī cai bija sava diskotē ka, kad to Š ē š ā vē l bija maz).
Patiesī bā tieš i ar š o vadī tā ju, pē kš ņ i uzlecot viņ am virsū , es piekritu apmeklē t sporta zā li. Un tad mē s mazliet parunā jā m par to, kā pē c viesnī ca ir "slimusi" (atceros to pavisam savā dā k). Viņ š teica, ka pagaidā m viesnī ca tikai "sā kas".
Desmit gadus nostrā dā jot bez remonta un renovā cijas, divus gadus tas tika saglabā ts, lī dz tika pā rdots citam ī paš niekam. Š odien viesnī ca tika dekonservē ta, tač u, kā zinā ms, gadu gaitā tā ir nedaudz "nolietojusies". Lai to atjaunotu, bū s nepiecieš ams ilgs laiks. Ī paš nieks plā no atjaunot viesnī cu un tikai pē c tam nogā dā t to Eiropas tū risma operatoriem. Paš laik viesnī ca ir rezervē ta tikai tū ristiem no NVS un neregulā riem tū ristiem no rezervā cijas. Un par ļ oti mazu naudu. Reizē m ir smieklī gi klausī ties, kad kā ds sū dzas, ka viesnī ca nevelk uz 4 zvaigznē m, bet tajā paš ā laikā viņ š maksā ja mazā k nekā par sliktā ko "trī s" kaut kur treš ajā rindā.
_______________________
Tas pats rezumē jums. Ja vē laties atpū sties un nevē laties mazgā t telti - "El Hayat" - iespē jama izvē le. Ja vā cat naudu pavisam jaunam snovbordam un nav ko tē rē t, kā arī ziemas vidū gribas iepirkties nedaudz vasaras – der arī "El Hyatt".
Ja esat jū tī gs pret servisa lī meni - pagaidā m "El Hyatt" nav ieteicams. Varbū t vē lā k. Bet tad tas maksā s nedaudz vairā k naudas.
Tomē r par jebkuru naudu un jebkurā viesnī cā jū s varat atpū sties labi un jū s varat atpū sties slikti. Tas ne vienmē r ir atkarī gs no viesnī cas, bet gandrī z vienmē r - no cilvē ka. Lai visiem laba Ē ģ ipte!
аватар anetta38
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē Booking. com. Tur viņ i nav slikti, bet tagad es neuzticos š ai vietnei! ! ! Viesnī ca atrodas 3. jū ras lī nijā Nabq, 3 peldbaseini, viens no tiem apsildā ms. Viesnī ca celta no akmens (nezinu vai “+” vai “-”, jo akmeņ i tur vē su, mū su istabā bija katastrofā li auksts! ! ! Kondicionieris nestrā dā termiskajā rež ī mā )! Senā s ē ģ iptieš u tempļ a (vai kapa) stilā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m vietnē Booking. com. Tur viņ i nav slikti, bet tagad es neuzticos š ai vietnei! ! ! Viesnī ca atrodas 3. jū ras lī nijā Nabq, 3 peldbaseini, viens no tiem apsildā ms. Viesnī ca celta no akmens (nezinu vai “+” vai “-”, jo akmeņ i tur vē su, mū su istabā bija katastrofā li auksts! ! ! Kondicionieris nestrā dā termiskajā rež ī mā )! Senā s ē ģ iptieš u tempļ a (vai kapa) stilā . Tā tad, š ķ iet, ka esmu nokļ uvis Senajā Ē ģ iptē š ī vā rda tieš ā nozī mē ! ! ! (ar tā diem paš iem nosacī jumiem! )
Pie ieejas jū s gaida tumš a reģ istratū ra ar netī rā m durvī m un personā la galds, kas nesaprot ne krieviski, ne angliski. Ieradā mies vē lu vakarā , bet mums bija spē ks izvē lē ties daudzmaz normā lu istabu. Pirmais mums rā dī ja 12 m, smird pē c kanalizā cijas un nekas nestrā dā . Otrais ir vē l sliktā ks. 3. - viss it kā strā dā , bet mež onī gi auksta telpa un skats uz sienu. LABI.
Netī rs un smirdī gs visā viesnī cā . Personā ls strā dā tikai pē c skandā la reģ istratū rā . Darbinieki pī pē haš iš u brī vā dabā!!! ! ! Tad jau beigtā stā voklī stā v aiz letes! ! ! (Tas ir š ausmī gi! ).
Neviens neatbild uz jū su pieprasī jumiem.
Ē diens ir pilnī gs š vaks! Ē ģ iptē tā du vē l neesmu redzē jis (es, pieredzē jis ceļ otā js, esmu bijis daudzā s viesnī cā s). Pilnī gi antisanitā ri, netī ri un smirdī gi. Nav pat dzeramā ū dens. Viņ i lej ū deni no krā na vecā nobruž ā tā mucā no it kā dzesē tā ja, kas ir tik netī ra, ka bail pieiet! ! ! Jū s neredzē siet sulu. tas ir koncentrā ta pulveris, kas tiek mī cī ts lī dz tonē ta ū dens stā voklim. Kolu netī ri un netī ri darbinieki lej plastmasas vienreizē jā s lietoš anas glā zē s (un nedod Dievs vē l! ! ). Netī rumi!!!!! ! ! Gaļ a - 1 reizi dienā , un tad š ī s ogles sauc par vistu ! ! ! Manā klā tbū tnē kā ds puisis cepa olas un pannai nokrita rokturis. Bez alus vai vī na!!! ! ! Viņ iem arī nav alkohola! Uz visiem ir tikai viena atbilde: tas ir beidzies. Kafiju nav iespē jams dzert! Ukrainā bomž us saviesī gā s vakariņ ā s pabaro labā k nekā pie mums! ! ! Katru dienu bija skandā li, cilvē ki pū ļ os pā rvietojā s uz citā m viesnī cā m. Un Vecgada vakarā mums atnesa kū kas vietā manekenu! ! ! Par reklā mu un paslē pa to atpakaļ . Cilvē ki, kas raksta par pieļ aujamu uzturu, ar ko jū s mā jā s barojat savus mī ļ os? siens?
https://www.youtube.com/watch? v=uepBE5uAjeo
https://www.youtube.com/watch? v=N_iQRlppC48
Bā ros nav alkohola, uzkodas nav runas, tū risti izturas kā pret dzī vniekiem. Visas prasī bas ietver salu. Animā cija ir tik vā ja, ka tā s gandrī z nav.
Mū su atvaļ inā jumu sabojā ja TUI operators, kurš mums pā rdeva š o viesnī cu par lielu naudu. Izvairieties no viesnī cas.
аватар nata_amelkoviz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es devos ar savu dē lu uz Jauno gadu, principā saprotot, ka budž ets ir 4 * (kā viņ i teica ceļ ojumu aģ entū rā ). Bet es negaidī ju, ka tikš u uz tā das miskastes! 1. Iekā rtojā mies tuvā k 14.00 (ieradā mies 8.00), lai gan vē lā k izrā dī jā s, ka viesnī ca bija pustukš a. … Tomēr ▾ Es devos ar savu dē lu uz Jauno gadu, principā saprotot, ka budž ets ir 4 * (kā viņ i teica ceļ ojumu aģ entū rā ). Bet es negaidī ju, ka tikš u uz tā das miskastes!
1. Iekā rtojā mies tuvā k 14.00 (ieradā mies 8.00), lai gan vē lā k izrā dī jā s, ka viesnī ca bija pustukš a. Apmetā s istabiņ ā (par 10$), kur pat nemainī ja gultasveļ u no iepriekš ē jiem viesiem, uz grī das bija mati un smiltis. Sameklē ju apkopē ju, pateicu, ka visu izdarī s, aizbraucā m. Secinā jums: es izslaucī ju matus zem gultas un saklā ju gultas. Bet lū k "brī nums": palagus apgrieza otrā di (uzzinā ja, jo spilvena malu dē ls notraipī ja ar š okolā di, š o traipu atrada kā jā s), segas pā rvalkus nemainī ja - viņ š tikko iebā zu tos!! ! ! Mē s devā mies uz reģ istratū ru - viņ i to mainī ja ar labu lī dz nakti)).
2. Vakariņ as tika pavadī tas, meklē jot š ķ ī vjus (un viss ar č ipsiem vai plaisā m), dakš iņ as, krū zes. Nodomā ju: nu tā notika, rī t bū s savā dā k! NĒ!! ! ! Katru dienu bija meklē jumi un trauku ubagoš ana (2. dienā nopirku sev krū zi un gā ju lī dzi). Pirmā s trī s dienas bija tikai skumbrija un aknas (no gaļ as). Tad tū risti bija saš utuš i ē damistabā , š ķ ī vji ar "ē dienu" lidoja uz grī das, un sauca vadī tā ju. Tikai pē c tam nā kamajā dienā bija kā di salā ti, vista, melone. Starp citu, melone bija vienī gais auglis, un arī tad ne vienmē r, un pē dē jā s 2 dienas apelsī ni - VISS! Uz š ķ ī vja tika likti vistas gabaliņ i vai desiņ as ar tā du skatienu "lai aizrī ties! ". Apmē ram otro reizi vispā r klusē ju! ! ! Patiesi pī rā gi, virtuļ i un bulciņ as bija ļ oti garš ī gi! Katru dienu! Darbinieki staigā ja netī rā s, taukainā s drē bē s (kā ds kā dā ) lī dz slikta dū š a (((.
3. Stieņ i vienmē r beidzas. Neviens nav dzirdē jis par uzkodā m! Bā rmeņ i aizgā ja ar vā rdiem: pagaidiet 5 minū tes. un pazuda uz 20 minū tē m. Vī ns un kokteiļ i redzē ti tikai pā ris reizes. Kafija ir tikai š ķ ī stoš a, lai gan bija 2 kafijas automā ti (jaungada vakariņ ā s darbojā s 1 reizi). Bā rmeņ i dzē ra un smē ķ ē ja, tū ristiem neapmulsuš i. Un vakaros pat palaida rokas vaļ ā (viņ a pati vē roja, kā.2 jaunas meitenes kautrē jas no bā rmeņ a).
4. Animā cija. Oho, tā ir cita dziesma! Uzskaitī š u viņ u pasā kumus: 1. diena - Hotel kungs, uzstā š anā s jaunajam gadam, divu puiš u deja zem VIENA! dziesma uz baseina lieliskā izolā cijā , mē ģ inā jums sarī kot š autriņ u meš anu un aicinā jumi doties uz maksas diskotē ku. Vakaros no viņ iem - nekā ! Kad jautā jā m par kaut kā du rī cī bas plā nu, viņ i teica, ka paš i neko nezina. Pā rslainā VIENA bumba tika izdalī ta stingrā slepenī bā . Deklarē tas 2 pludmales. NĒ ! Viņ i aizņ em tikai vienu (700 m, lai dotos peldē ties). Nav sporta zā les, nav hammam, nav saunas, nav vannas, nav kino. Š eit ir tā di "jautri" svē tki. Priecē ja tikai viesnī cas teritorija: ziedi, apstā dī jumi, strū klakas, celiņ i, apgaismojums.
Mē s uzzinā jā m, ka nesen ir mainī jies ī paš nieks...un tie ir "brī numi" ! ! ! Izlasi visas atsauksmes – nesabojā savus svē tkus!
Уборка столов
Parādīt vairāk »


iemiesojums issi1
Pastāstiet man, vai kāds atpūtās ar maziem bērniem 8 mēnešus. un 1 gads šajā viesnīcā? Ja ir nosacījumi un vai man ir jāpiemaksā par istabu?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Aleksey59
Lidojam 10.jūnijā ar dēlu (14 gadi), pastāstiet par normām. vai man ir jāpiemaksā par istabu? Kas vainas pludmalē? Kādas ir peldēšanas un skaistumkopšanas iespējas? Vai izvēloties istabu (standarta) ir kādas prioritātes? Būšu pateicīgs par atbildēm
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 8 atbildes
iemiesojums marchenok
cik viņš maksā par pakalpojumiem?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums marchenok
atpūšamies kopā, savādāk eju viena un baidos, ka būs skumji.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums manhattan
šodien satvēra ekskursiju, jo uz 19. aprīli bija tikai 1 lidmašīnas biļete, un šī ir man ērtākā diena. Es ļoti negribu palaist garām Universitāti, tāpēc izvēlējos starp Albatross un Hyatt, kas ir 4 *, Hyatt aģents man ieteica, it kā tur krievi nav un līmeņa ziņā ir labi bla bla blah . .. un jūra ir laba, bet es sāku lasīt recenzijas, tāpēc nejutos mazliet traki! man galvenais, ka krievu ir mazāk un jūra skaista (tas nekas, ka tā ir 2. līnijā), bet Hyatt saka, ka tikai 90% krievu un jūra ir briesmīga (((Is) kas bija, dalieties pieredzē!!!
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 20 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hanihabib
‹ Viesnīca El Hayat Sharm Resort 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в виде храма Карнак — всемирно известного памятника древнеегипетской архитектуры. Был открыт в 2008 году, последняя реновация проводилась в 2018 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в районе Набк Бей, в 17 км от аэропорта города Шарм Эль Шейх, в 20 км от бухты Naama Bay, в 30 км от Старого города.
Pludmales apraksts Предоставляется бесплатный автобус до пляжа 5 раз в день (билет для входа необходимо взять на ресепшен).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, 3 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн без подогрева в зимний период. Детский клуб для детей от 4 до 12 лет, детская анимация, детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс (бесплатно).
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 290 номеров. Состоит из главного 2-этажного здания и отдельно стоящих 2-этажных 14 зданий.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной или ванной, халаты и тапочки (только для VIP гостей), фен, сплит кондиционер, спутниковое телевидение (русские и украинские каналы), мини-бар (платно), утюг и гладильная доска (бесплатно), сейф, балкон или терраса, дополнительная не стандартная кровать (ширина 120 см). Уборка номера, смена белья: ежедневно, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese 13 B, Peace Road, Nabq Bay – Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: Tel: +20-(0) 69 37 10017
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.