Tas izrādījās diezgan labs par naudu, bet ne visiem ($ 50 / dienā, dubultā)

Rakstīts: 2 marta 2020
Ceļošanas laiks: 9 — 10 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Reģ istrē š anā s/istaba
Ierodoties viesnī cā mū s sasē dinā ja gandrī z uzreiz, istabiņ a laikam bija pirmā no reģ istratū ras, 403. istabiņ a. Pati istabiņ a vienkā rš a kā grā beklis, bet viss tī rs un kā rtī gs! Nav tē jkannas, nav ziepju piederumu, ir tikai dozators. Televizors ir plakans, bet kā virtuve (maza). Gultas ir mazas. Kopumā "dekorā cija" ir minimā listiska, piemē ram, istabas mā ja.
Uzturs

Uz 4ku, kā vispā r, un viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums. Sortiments nav liels, bet viss ir diezgan garš ī gs. Gaļ a ir pastā vī gi, vietā m porcijā s. Iedeva porcijas pī les, sā kumā iedeva gabaliņ u ar mazo pirkstiņ u, gā ja pē c piedevas, cits pavā rs stā vē ja un iedeva veselu augš stilbu. . . Dā rzeņ u sortiments labs, bet paskaties, ir apnikuš i un kā dreiz bija paprika ar pelē jumu (pamanī ja, ka ņ emu nost, uzreiz vispā r noņ ē ma š ķ ī vi ar papriku), man liekas, ka tas tomē r ir negadī jums, bet paskaties, ko ņ emat. Ir bē rnu sadaļ a ar maziem galdiņ iem un krē sliem, kā arī ir pieejama bē rnu ē dienkarte. Restorā nā ir bā rs ar vietē jo alkoholu un sulā m/kolu. Kafija viesnī cā tikai no "bundž ā m".
Uz otrā baseina atrodas atpū tas bā rs-kafejnī ca ar uzkodā m
Teritorija
Divi baseini. Pirmais ir auksts, otrais ir sadalī ts 3 daļ ā s, viena no tā m ir silta. Siltajā daļ ā ir hidroguns, it kā masā ž ai. Ir viens slidkalniņ š , pietiekami liels, iekļ auts 2 reizes dienā pa 2 stundā m. Galvenā kustī ba ir uz otro baseinu, ir bā rs ar vietē jo alkoholu, vakarā ir arī animā cija. Animā cija bez volā niem, bet diezgan jautra - melodijas uzminē š anā piedalī jā s gandrī z visi, kas ieradā s.
Pati teritorija maza, pē c iespē jas zaļ ā ka. Rotaļ u laukums ir labi izstrā dā ts un plaš s. Trenaž ieru zā le ir daž i simulatori uz terases uz ielas zem jumta)
Par jū ru no viesnī cas neko nevaru pateikt, jo. Ciemos gan nesanā ca, visu laiku pavadī jā m viesnī cā .

Kā mums likā s, š ī viesnī ca ne tuvu nav piemē rota visiem, un tieš i tā pē c - viesnī ca ir diezgan mierī ga, bez volā niem gan ē dinā š anā , gan paš ā viesnī cā (piemē ram, istabā s). Bet viss ir diezgan labā stā voklī un neizraisa nekā das nepatī kamas emocijas! Viesnī cas teritorija ir maza, nav kur iet, nav kur vakaros klaiņ ot. Ir patī kami atrasties teritorijā (tas bija mums). Ja esi noguris no trokš ņ ainā biroja un vē lies nedē ļ u vienkā rš i nogulē t sauļ oš anā s krē slā , lai nekas netraucē , paē st, iedzert alu un vispā r ķ ert relaksā ciju bez stresa, tad tas droš i vien ir! Izrā pjos no istabas, minū te un tu esi ē damistabā , paē di, minū te un esi uz basa, apgulies, izdzē ru alu, paņ ē mu picu un tad tu guli lī dz vakariņ ā m, paē d vakariņ as, aizgā ji uz istabiņ a iet uz istabu.....vispā r kaut kas lī dzī gs š im...Ja ļ oti apniks , par pā ris dolā riem var ieripot vecpilsē tā vai naamā .
Vā rdi viesnī cas raksturoš anai ir kaut kā nereā li, tā pē c viss ir uz video - apskats par istabu, brokastis, pusdienas, vakariņ as, teritorija, viesnī cas apskats.
Skatiet visu "ar savā m acī m" un neticiet nevienai atsauksmei! )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu