Amphoras Blu 4*– Atsauksmes

166
Novērtējums 7.310
№49 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.4 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 7 km attālumā no Naama līča, Om El Sidā. Atvērta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Viesnīca piemērota ģimenes, jauniešu vai romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар aleksandr.locz
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā viesnī ca jauka, teritorija. Restorā ns tī rs, ē diens svaigs, ne ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs. Alkohols un kafija kā visur. Wifi tikai vestibilā . Istabas vecas, katru dienu tī rī ja, mainī ja dvieļ us, nesa ū deni. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca jauka, teritorija. Restorā ns tī rs, ē diens svaigs, ne ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs. Alkohols un kafija kā visur. Wifi tikai vestibilā . Istabas vecas, katru dienu tī rī ja, mainī ja dvieļ us, nesa ū deni. 2 lielas pludmales, bija daudz sauļ oš anā s krē slu. Visvairā k man nepatika bā rmeņ u trū kums galvenajā bā rā un pie baseina, ja viņ š biež i gā ja kaut kur pie baseina, tad viņ š vienkā rš i nekad nebija galvenajā bā rā .
аватар annushkato
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pati viesnī ca izskatā s ļ oti jauki, teritorija tieš ā m sakopta, dā rznieki strā dā katru dienu. Arī restorā ns ir tī rs, it kā ē diens ir svaigs, bet ne ī paš i daudzveidī gs un ne ī paš i garš ī gs. Visticamā k, ietaupiet uz kvalitatī viem produktiem. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca izskatā s ļ oti jauki, teritorija tieš ā m sakopta, dā rznieki strā dā katru dienu.
Arī restorā ns ir tī rs, it kā ē diens ir svaigs, bet ne ī paš i daudzveidī gs un ne ī paš i garš ī gs. Visticamā k, ietaupiet uz kvalitatī viem produktiem. 6 dienas, ņ emot vē rā , ka ne vienmē r ē dā m viesnī cā , bijā m diezgan piekusuš i. Bet uz visu dienu tu nogursti un ē d to, ko viņ i piedā vā .
Pavā rs, kurš stā v uz makaroniem, vē lmes nemaz neņ em vē rā , viņ š taisa tos makaronus, kurus pats vē las vai pē c kuriem pieprasī jums ir vislielā kais no rindas.
Alkohols un kafija ir briesmī gi.
Wi-Fi nedarbojas labi pat vestibilā .
Istabas nav sliktas, katru dienu tī rī ja, mainī ja dvieļ us, nesa ū deni.
Pludmale liela, daudz sauļ oš anā s krē slu, ne vienmē r sarkanais karogs, paspē jā m nopeldē ties.
Briesmī gas rindas pie frī kartupeļ iem un picā m. Un nav vē rts, vienreiz pamē ģ inā ja un saprata, ka tā ir miskaste (atkal jau lē to produktu dē ļ ).
Ū dens baseinā bija auksts, mē s tur pat nepeldē jā mies.
Visvairā k man nepatika viesnī cas ceļ vež i.
Mums bija Amirs, pirmajā tikš anā s reizē radā s iespaids, ka esam viņ am kaut ko parā dā . Ļ oti dī vaina vī rieš a uzvedī ba, kurš nemitī gi kauninā ja cilvē kus, kuri klusi kaut ko apsprieda. Tas ir tā , it kā viņ š izdara labu, lai bū tu š eit kopā ar mums, un viņ am tas nav ī sti vajadzī gs.
Viņ š mums solī ja braucienu uz piramī dā m pa labu ceļ u 5 stundā s. Rezultā tā nobraucā m 8-9 stundas. Un tā pati mugura.
Kā pē c maldinā t cilvē kus? Tas sabojā iespaidu par visu ceļ ojumu kopumā . Visam 9 stundu braucienam bija tikai 1 pietura! Izbraucā m vienos naktī un ieradā mies 10 no rī ta, un uzreiz mū s izveda no autobusa ekskursijā . Cilvē ki pat nemazgā jā s pē c miega, neē da savas “gardā s” sausā s devas ar sarkano papī ra desu, nepā rģ ē rbā s. Autobusa tualetē nebija ū dens. Autobuss ir vecs, lai gan pavadonis apliecinā ja, ka tas ir 2020. gads. Visu situā ciju izglā ba asprā tī gs, patī kams gids. Tieš i viņ š mū s brī dinā ja, ka varam tikt aplaupī ti, nevis eskorts, kurš principā nerisinā ja nevienu jautā jumu, bet gan izklaidē jā s ar meitenē m autobusa priekš ā .
Kopumā brauciens uz piramī dā m man patika par 50% un tas ir apskates vietu, nevis cilvē ku nopelns.
Vē l viens viņ u piedā vā tais ceļ ojums ir pilsē tas centra apskate. Pusi dienas pavadī jā m eļ ļ as fabrikā , saldumu veikalā . Un paldies Dievam, ielū kojā mies tirdzniecī bas centrā "muzeja nodaļ u", kur tiek prezentē tas Kairas muzeja replikas un Tutanhamona maskas kopija. Varē tu viegli iztikt bez š ī ceļ ojuma, vienkā rš i tē rē ts laiks.
Kopumā par viesnī cu un tā s darbinieku sniegtajiem pakalpojumiem ir dalī tas jū tas.
аватар Yana_k_Sss
Apsveicam! Š armā ierados pirmo reizi. Sarkanā s jū ras neticamo skaistumu un slaidā s palmas sabojā ja viesnī cas darbinieks reģ istratū rā , kurš nevē lē jā s nokā rtot mū su 6 cilvē ku kompā niju pirms pulksten 14:00 bez 30 USD. … Tomēr ▾ Apsveicam!

Š armā ierados pirmo reizi. Sarkanā s jū ras neticamo skaistumu un slaidā s palmas sabojā ja viesnī cas darbinieks reģ istratū rā , kurš nevē lē jā s nokā rtot mū su 6 cilvē ku kompā niju pirms pulksten 14:00 bez 30 USD. Tač u amerikā ņ u valū ta dara brī numus.

Teritorija zaļ a, liela, skaista, dziļ š baseins.

Istaba: mē beles un santehnika nav jaunas, bet tī ra, sniegbalta gultas veļ a.

Gids: augstprā tī gs un než ē lī gs vī rietis. Viņ š iebiedē ja policiju un uzstā ja, ka jā paraksta dokumenti, kas anulē mū su apdroš inā š anu, ja izvē lē jā s ceļ ojumu, kuru viņ š nebija nodroš inā jis. Starp citu, tie ir patieš ā m dā rgi gidam.

Ē diens: bez komentā riem. Viss ir garš ī gi. Ī paš u uzmanī bu ir pelnī jis siers (brynza), dateles un saldumi.

Bā rs: Es nekad mū ž ā neesmu dzē ris sliktā ko alkoholu. Varu ieteikt alu.

A la Carte: Aaaaa, man ir kauns par pavā riem ...Zupa ar daudz miltu ar peldoš iem pangasijas gabaliņ iem un maza krabja atseviš ķ ā m kā jā m.
Uz grilē tā s zivs, pie galvas un mugurkaula, bija redzamas asinis.
Nolē mā m desertu negaidī t, steidzā mies uz viesnī cas restorā nu, kur paē dā m patieš ā m gardas vakariņ as.

Apkalpoš ana: ļ oti draudzī gs personā ls. Smaidī gi un draudzī gi, cilvē ki ar labu humora izjū tu. 100% apmierinā ts.

Kaimiņ i: lietoti 5* pakalpojumi, visi izņ emot pā rtiku.
Animā cija, slidkalniņ i, bā rs, skaista pludmale, baseins.

PS Bet neskatoties uz viesnī cas mī nusiem, gribu teikt, ka ar labu kompā niju un ar tik skaistiem skatiem, ar ā rkā rtī gi skaistu jū ru un tā s iemī tniekiem, nirš anu, koraļ ļ iem, palmā m... pā rē jais bū s lieliski.

Bet es neiesaku š o viesnī cu.
аватар abhorrence91
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es nolē mu uzrakstī t š o pā rskatu. Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē es neesmu pirmo reizi, bet tik pretī gu č etrinieku neesmu redzē jis. Norē ķ ins: Mē s ceļ ojā m ar 6 cilvē ku grupu. Ierodoties viesnī cā.9:00 reģ istratū rā , mū s brī dinā ja, ka nav brī vu istabu. … Tomēr ▾ Es nolē mu uzrakstī t š o pā rskatu. Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē es neesmu pirmo reizi, bet tik pretī gu č etrinieku neesmu redzē jis.

Norē ķ ins: Mē s ceļ ojā m ar 6 cilvē ku grupu. Ierodoties viesnī cā.9:00 reģ istratū rā , mū s brī dinā ja, ka nav brī vu istabu. Tač u 30 dolā ri un š okolā des darī ja savu burvī bu, un ā tri tika atrastas brī vas telpas.

Istabas: Istabas ir ļ oti noguruš as. Telpas bija tik noguruš as, ka no griestiem tecē ja ū dens upes, un tikai pē c 2 dienā m (pateicoties viesu attiecī bas Jū lijas un galvenā inž eniera pū lē m) mū su problē ma tika atrisinā ta. Ū dens jaucē jkrā nā plū da tikai karsts vai ļ oti karsts. Š ķ ita, ka mū s gatavoja skarbajai Ē ģ iptes svē tku realitā tei.

Teritorija ļ oti zaļ a kopta. Puiš i cenš as par visiem 100 procentiem. Arī telpas tiek iztī rī tas ļ oti labi. Ļ oti liels mī nuss ir milzī gais odu skaits. Mē s bijā m diezgan sakosti, un mums nepalī dzē ja neviens fumigators.

Ē diens: Nav sū dzī bu par ē dienu.
Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s viss bija garš ī gi. Liela gaļ as, salā tu, konditorejas izstrā dā jumu izvē le. Bet muš a ir Alya Carte jū ras velš u restorā ns. Mums ne tikai iedeva 2 glā zes uz 6 cilvē kiem, bet arī trauki bija pretī gi. Viņ i mums atveda jē las zivis, zupa bija tikai ū dens un milti, mē s nekad negaidī jā m desertu.

Alkohols: Es nekad neesmu garš ojis tik briesmī gu alkoholu. Nekas cienī gs š ajā viesnī cā jū s neieliet. Par laimi, mē s paņ ē mā m pā ris pudeles no Duty Free, un tā s paspilgtinā ja mū su vakarus.

Rifs: Rifs ir ļ oti skaists, bet gandrī z vienmē r bija sarkanais karogs. Daž kā rt pantons tika slē gts, jo glā bē ji kravā ja klā ja krē slus, un nebija ne straumes, ne viļ ņ u.

Animā cijas izklaide: puiš i cenš as, bet š ie centieni ir ļ oti maz. Bijā m aicinā ti uz š autriņ u meš anu, volejbolu, vē derdejas, ū dens aerobiku, vakara š oviem, BET! ! Š ajā viesnī cā jū s neatradī siet nekā du mū ziku.
Ne pludmalē , ne restorā nā jū s nedzirdē sit neko citu kā Ave Maria un dziesmas no Titā nika. Tas viss kopā rada š ausmī gas cieš anas un skumjas.

Jaunieš iem š o viesnī cu neiesaku. Š ī viesnī ca ir paredzē ta tikai pensionā riem un ļ oti ģ imeniskiem cilvē kiem.

Ī paš i sveicu viesnī cas gidu Mohammedu, kurš š antaž ē un liek parakstī t apš aubā mus papī rus, kas atbrī vo viņ u no atbildī bas par ceļ ojumu iegā di no citiem tū roperatoriem. Mū su viesnī cas gids mū s pat nebrī dinā ja par transfē ru, tā pē c esiet uzmanī gi un nepē rciet no viņ a neko!! !
аватар samborskysv
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena. Uz Š armu devā mies pirmo reizi, š ajā viesnī cā apmetā s 6 cilvē ku kompā nija. Reģ istrē š anā s nebija ī paš i veiksmī ga, bet par 30 dolā riem reģ istratū rā acis pavē rā s pareizajā virzienā , un mums tika ierā dī tas trī s istabas blakus. … Tomēr ▾ Laba diena. Uz Š armu devā mies pirmo reizi, š ajā viesnī cā apmetā s 6 cilvē ku kompā nija.
Reģ istrē š anā s nebija ī paš i veiksmī ga, bet par 30 dolā riem reģ istratū rā acis pavē rā s pareizajā virzienā , un mums tika ierā dī tas trī s istabas blakus.
TERITORIJA: Mā jī ga un zaļ a.
REĢ ISTRĀ CIJA: pieprasiet dolā rus par trim istabā m un pagaidiet piecas minū tes, viss ir par iekrā vē ju ar ķ erru, kurš no reģ istratū ras uz istabu nobrauca tieš i 71 soli. Vai es varu pieteikties uz š o amatu? Viegla nauda no apmeklē tā jiem ir mū su viss!
ISTABAS: mā jī gas, bet daž ā m vannas istabā ir noplū des no griestiem. Ietver Vadik nozī mē ū deni, un visā viesnī cā nav aukstā ū dens. Lai gan, ja padomā par karstā ū dens cenu Kijevā , tad pā rē jiem noskaņ ojums paceļ as duš ā . Vai ne tikai garastā voklis!
Dzeramais ū dens tiek nodroš inā ts katru dienu, gulta ir tī ra un saklā ta. Nenož ē lo, ka iedod dzeramnaudu savam onkulim, kurš katru rī tu cenš as tavā labā !
GIDS: Pā rdod ceļ ojumus 4 reizes dā rgā k, un ļ aujiet man aizpildī t veidlapu, kurā jū s parakstā t zem info: "Es parakstu, ka gids atbild par mani tikai pē rkot ekskursiju no viņ a", un atceļ apdroš inā š anu, tiklī dz kad mana kā ja iziet ā rpus viesnī cas . Kas?
BĀ RI: pā rdodu š murdjaku, no kura gribas izspļ aut visus iekš ē jos orgā nus, tikai par 10 dolā riem katrā bā rā , vai tā ir norma?
A la Carte: (Ala carte) Pretī gā kā s 2 stundas, ko esam pavadī juš i uz š o postu. 5 no 6 galdiņ iem devā s uz svinī go ē damistabu pretī gā ē diena un apkalpoš anas dē ļ . Rī si auksti, uz 6 personā m tika pasniegtas tikai 2 vī na glā zes. Zivis ugunī : š ķ iet, ka tā bū tu noķ erta pirms 2 minū tē m un pasniegta mums neapstrā dā ta. Pē c krabju zupas sē dē ja tualetē.15 minū tes!
ANIMĀ CIJA: ja paskatā s uz š ī s viesnī cas animā ciju no simta, tad 24 gadus veca kaķ a bē res bū s daudz jautrā kas.
MŪ ZIKA: ja esi jauns un mā ksliniecisks cilvē ks, kurš vē las pavadī t septiņ as neaizmirstamas dienas ar jaunieš u mū ziku, tad es tevi pievilš u. Ave Maria trasē lē ksi 37 reizes dienā (kā arī odi liks dejot, lai ko teiktu). Secinā jums ir tikai viens: vai nu nomē ri sevi un paņ em lī dzi kolonnu (tu bū si toastmaster numur 1 apgabalā ), vai dejo Aaaaaave Mariaiiiiiiiii yayyyyyyyy.
VIESMĪ LIS: tikai telpa, visi priecī gi, visi laipni un bez dzeramnaudas. Tiesa, viena izlē ja kafiju vienai no meitenē m, un aizbē ga, neatvainojoties - bet tā s jau ir nianses, meitene uz visu mū ž u atcerē jā s š o zemo viesmī li, kas sabojā ja ne tikai viņ as vakaru, bet arī mī ļ ā ko dā rgo kleitu!
Odi: strā dā daudz labā k nekā jū su bijuš ais. Bez aizķ erš anā s izsū kt asinis no kā jā m, kamē r jū s dejojat dziesmā Sveika Marija. Vai nu kaimiņ i š ķ ī bi skatī sies uz tevi, nu, vai upurē s tavu ķ ermeni ē ģ iptieš u odu un odu labā .
KAIMIŅ I: izmantoja 5* pakalpojumus, ja ne pieci, tad jau pirmajā dienā bū tu prasī juš i nomainī t viesnī cu
Izskatā s, ka tas arī viss. Es, Freimungts Vadims, neiesaku š ajā viesnī cā reģ istrē ties (pat pirmo reizi).
аватар Jun1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es nekad agrā k neesmu rakstī jis atsauksmi, bet es nevaru pretoties. Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies budž eta kategorijas viesnī cu, un, pamatojoties uz atsauksmē m, mē s izvē lē jā mies Otium Park Amphoras Blu Resort 4. 1. Uzņ emš ana - ļ oti draudzī ga, reģ istrē š anā s notika gandrī z bez kavē š anā s. … Tomēr ▾ Es nekad agrā k neesmu rakstī jis atsauksmi, bet es nevaru pretoties. Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies budž eta kategorijas viesnī cu, un, pamatojoties uz atsauksmē m, mē s izvē lē jā mies Otium Park Amphoras Blu Resort 4.
1. Uzņ emš ana - ļ oti draudzī ga, reģ istrē š anā s notika gandrī z bez kavē š anā s.
2. Istaba - pilnī gi normā la ar noguruš ā m mē belē m un pā rsteigumiem (foto pievienots); istabā ir ū dens 1.5 pudele, BET nav krū zes - laizī t pudeli; vannasistabā arī ar pā rsteigumu (pielikumā arī foto), paš i duš as ž eleju neliek, noteikti par to jā runā . Pē c istabas, neviens negaidī ja tē jkannu, krū zes utt. BET brilles varē tu bū t.
3. Restorā ns - ē diens, izsalcis noteikti nebū si, bet neiztikt bez pā rsteigumiem (pievienoju arī foto), vista, vergs (ne visai ē dams), liellopu gaļ a, liela salā tu izvē le, kas godī gi sakot pā rsteidza - viss ir garš ī gs, ī paš i humuss.
4. Peldbaseins - katastrofā li maz sauļ oš anā s krē slu.
5. Jū ra - jū rai š ajā viesnī cā ir (pē c "jū ras aprū pē tā ja" teiktā ) TECHANIE un tas bija tad, kad viņ š tur sē dē ja zem lietussarga un baudī ja skatus, un viesi cepā s saulī tē . Paradoksā lā kais ir tas, ka, viņ am aizbraucot, tū ristiem nebija dzī vī bai bī stamas straumes, tač u tas nebija biež i.
KOPĀ :
Vai varu ieteikt š o viesnī cu? NĒ .
Vai es atgriezī š os vē lreiz? NOTEIKTI NĒ .
P. S. Par pretī gu kafiju, alu, vī nu neko nerakstu, neko citu neesmu mē ģ inā jusi, pietika, VISS priekš ē ģ iptieš u 4-, viss aprakstī ts atsauksmē s agrā k.
Сюрприз из номера Сюрприз из ресторана Сюрприз ванной
аватар svetlana7777777b
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
2021.  gada augusts Kā pē c š ie pā rskati par prieku. Viesnī ca visā pasaulē ietaupa uz pā rtiku un dzē rieniem. Ekonomika ir smaga. Viņ i agrā k neiedzī vosies. Viesnī cas stā vs ir tukš s, bet viņ i principā velk lī dz 14. … Tomēr ▾ 2021.  gada augusts Kā pē c š ie pā rskati par prieku. Viesnī ca visā pasaulē ietaupa uz pā rtiku un dzē rieniem. Ekonomika ir smaga.
Viņ i agrā k neiedzī vosies. Viesnī cas stā vs ir tukš s, bet viņ i principā velk lī dz 14.00. vai oficiā lā agrā s reģ istrē š anā s maksa 30 ASV dolā ru apmē rā . Kā pē c tik neadekvā tas summas š ai viesnī cai. Tas ir muļ ķ ī bas!!! ! Protams, sā kotnē ji labā k ir iegā dā ties tū ri blakus esoš ā s Amforas pludmales pieciniekā.5. Tur viss ir labā k!!!!!
Paldies Dievam, ka no š ī s Alohas varat droš i atrasties piecnieka teritorijā , izmantot pilnī gi visu, izņ emot galveno restorā nu. Š ī ir vismaz izeja, jo atrasties š ajā depresī vajā č etriniekā ir ļ oti grū ti.
Sā ksim.
Reģ istrē jies tieš i 14.00 vai maksā.30$!! ! Zā le maza, visiem vietas nepietiek. Kam nebija laika apsē sties, viņ š stā v vai sē ž uz grī das. Vestibilā ir karsts. Gaisa kondicionieris periodiski tiek ieslē gts, lai taupī tu elektroenerģ iju. Saglabā jiet visu š eit.

Lū dziet istabu ar balkonu, atgā diniet par to reģ istratū rā.20 reizes. Telpas š eit ir daž ā das, miniatū ras, mazā k miniatū ras.
Puse bez balkona, tikai logs. Istabā s nekā nav!! ! Paņ emiet glā zes, krū zes, tē jkannu, kafiju. Viesnī cā nav ne kafijas automā tu, ne kafijas. Ir termosi ar brū nu ū deni, ar nelielu kafijas garš u. Tas nav joks. Parasto kafiju var dzert tikai nā kamajos piecos no kafijas automā ta, kapuč ī no, espresso un TD. Jū s gatavojat un ielejat paš i. Tas ir ideā li. Bet tas ir pirmajā pieciniekā.
Visi yupi ķ ī miskie dzē rieni ir brī vi pieejami, bet normā lie dzē rieni, kola, sprite utt slē pjas, tikai bā rmenis lej dozā s. Krū zes 150 grami. Bet š ī viesnī ca pat ietaupa uz UPI. Tie nav nekā di. Uz 7 litriem ū dens tiek dotas 10 ē damkarotes UPI, un sanā k tikai bezgarš ī gs dzeltens ū dens. Dabiski, ka š o dzelteno š ķ idrumu dzer maz cilvē ku, un tā pē c yupi ir brī vi pieejams, lej pats

Eda!! ! . Š eit nav runas. Ē diens ir garš ī gs. Viss ir garš ī gi!! ! Bet periodiski skā bie salā ti un arbū zs. Jā smarž o viss. Milzī gs pā rtikas ietaupī jums
Ā rprā ts, absurds ir klā t.
Jū s nevarat paņ emt ē dienu sev, tas ir paslē pts aiz augstiem, bieziem stikla logiem. Atvaino no administrā cijas-covid!! ! . Tas ir ā rprā ts un attaisnojums pā rtikas taupī š anai.
Tas ir ....viss nav garš ī gs, super pikants, tas ir, tas, ko gandrī z neviens neē d, ir publiski pieejams ...tas ir, nav vī rusa pā ri bezgarš ī gam ē dienam, covidam nepatī k negarš ī gs ē diens, un viss garš ī gs ē diens ir paslē pts no vī rusiem. . tas ir pilnī gs absurds. Tā tu staigā ar š ķ ī vi, bakstī dams ar pirkstiem pa glā zē m kā pē rtiķ is, mē ģ inot izskaidrot, ko likt savā š ķ ī vī , izplatī tā jam. Dabiski, ka viņ i neko nesaprot, angļ u valoda viņ iem ir bē rnudā rza lī menī , viņ i nezina ē dienu krieviskos nosaukumus. Un plus, viņ i praktiski neko nedzird, jo biezas brilles ar vizieriem pilnī bā bloķ ē skaņ u. Tas ir, tikai ē ģ iptieš u dialektā š iem cilvē kiem var izskaidrot, ko jū s vē laties ē st un cik tieš i jums jā ieliek !! ! Mā cies arā bu valodu!!
Rezultā tā viņ i liks jū su š ķ ī vī ē dienu tik daudz, cik paš i uzskatī s par pareizu. Pieci pieci blakus esoš ie stikli ir arī pirms ē š anas. Š ī s divas viesnī cas ietaupī s pā rtiku uz mū ž u un nekad nenoņ ems stikla logus. Ē damistaba vienmē r ir karsta. Kondicionieris tik vecs, ka netiek galā , verandā ir pirts un karsts, paē st tur nevar. Ja galvenajā ē damzā lē nebija pietiekami daudz vietu, jums bū s jā sē ž pirtī verandā.

Ē dienu izvē le ir slikta. Bet lē tie rī si un dā rzeņ i ir kaudzes. Zivis katru dienu viena veida. Pā rsvarā sautē jums, jo dā rgi ir tē rē t oliah un pagatavot gardas kraukš ķ ī gas ceptas zivis. Gaļ a vienmē r ir viena un tā pati. Daž reiz divi.
Ir trī s bļ odas ar diē tisko pā rtiku (vienmē r viens un tas pats) tie ir vā rī ti vistas kauli, spā rnu atgriezumi, tieš i tā daļ a, kur ir divi kauli) tie ir vienkā rš i vā rī ti ū denī un smird pē c vistas, bez pē tersī ļ iem, bez sī pola, vienkā rš i ū denī . Tajā paš ā ū denī vā ra cukini, burkā nus un kartupeļ u gabaliņ us, un treš ā bļ oda ir baltie rī si.
Visa lieta smird pē c vistas ū dens. Bezgaumī gs. Un kā jū s domā jat ...š ie trī s kā ju pirksti ir brī vi pieejami, tas ir, š is ē diens, ko maz cilvē ki ņ em, covid nekrī t

Peldbaseins. Verdoš s ū dens tajā . Pastā vī gi apmā cies. Tas nav filtrē ts. Droš i vien tikai naktī ieslē dz filtrus. Visas viesnī cas tiek pastā vī gi filtrē tas, ietaupot š eit.
Pie baseina ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, reti kad varat atrast brī vu. Bet!! ! Uzmanī gi izlasiet reģ istrē š anā s laikā sniegtos norā dī jumus. Sauļ oš anā s krē slu rezervē š ana aizliegta! Tur ir rakstī ts. Un, ja redzi, cik viltī gi un domī gi cilvē ki apsedz sauļ oš anā s krē slu ar dvieli un atstā j uz pusi dienas, tad tev ir visas tiesī bas nomest dvieli un apgulties. Ja viņ i sā k aizvainot un kliegt, nekavē joties zvaniet apsargiem un iebā ziet seju viesnī cas noteikumos.
Bā ros dzē rieni tiek izsniegti devā s. Tikai UPI ir brī vi pieejams. Viņ i pludmalē gatavo picas un kartupeļ us. Picas pagatavoš anai 40 minū tes jā pastā v zem saules.
Š efpavā ram nav prā ta, lai sā ktu gatavot picu 10 minū tes pirms atvē rš anas, un uzreiz piecas picas ieliktu cepeš krā snī... un tad par rindā m nebū s ne runas. Frī kartupeļ i ir rupji. Pat lē tā kajos trī skā rš os ir labā k. Nav pat vē rts stā vē t rindā.30 minū tes. Parasti nā kamajos piecos restorā nā varat uzkost pludmalē . Tas ir jaukā k, un pā rtika ir brī vi pieejama.
Pludmalē var peldē ties reti, vienmē r sarkanais karogs. Caur ž ogu maksas pludmales rifu pludmales darbi, visi peld. Aloha aizveras. Un straumes nav, ū dens mierī gs. Un pē cpusdienā š ie vē rotā ji ar svilpieniem aizver piekļ uvi ū denim, jo ​ ​ viņ iem ir slinkums, lai sekotu cilvē kiem un viņ i vē las sē dē t un dzert.
Pludmalē ir daudz vietu, daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmale ir milzī ga, no rifu pludmales lī dz Montekarlo viesnī cas ž ogam.

Neatstā jiet dvieļ us, tie zog. Sods 200 mā rciņ as.
Skatieties savas rokassprā dzes, sprā dzes ir sliktas. Labā k š ujiet ar papildu diegiem. Sods par pazaudē tu rokassprā dzi 150$!!!
Labā k ir samaksā t papildu USD 150-200 par ekskursiju un doties ekskursijā uz amforas pludmali 5 (amforas ģ imene
аватар veranimenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c atsauksmē m un bijā m ļ oti apmierinā ti. Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 18.07. 2021. lī dz 30.07. 2021. Reģ istrē š anā s bija agri, 9.30, rokassprā dzes istabā tika ieliktas uzreiz pē c 10. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c atsauksmē m un bijā m ļ oti apmierinā ti.
Uzturē jā s š ajā viesnī cā no 18.07. 2021. lī dz 30.07. 2021. Reģ istrē š anā s bija agri, 9.30, rokassprā dzes istabā tika ieliktas uzreiz pē c 10.30. .
Istaba maza, nogurusi. . . istabai bija 2 balkoni, tas ir skaistums! Viens ar skatu uz jū ru un baseinu. Tī rī š ana ir tik un tā , gribas to labā ko, bet mē s nonā cā m pie jū ras un tas netraucē ja) Ja radā s problē mas, administratore tā s ļ oti ā tri atrisinā ja). Istabā nav gludekļ a, nav arī tē jas komplektu. Ū dens 1.5 litri. dienā . Kafija kafijas automā tā galvenajā restorā nā .
Teritorija nav liela, bet mā jī ga un kompakta, laistī ta, pļ auta, sakopta. . . ar š o viss kā rtī bā .
Ē diens daudzveidī gs, daudzi deserti, konditorejas izstrā dā jumi, zivis, gaļ a - izsalkuš i nebijā m. No rī ta viņ š gatavo savus š edevrus-omleti. Ibrahims ir pozitī vs, smaidī gs un vienkā rš i labs cilvē ks.
Visi cenš as par 100%, smagi, ā tri un ar smaidu. Gaļ a, zivis, mī dijas, krabji un tas ir 4 *. Pusdienā s uzkodas pludmalē - frī kartupeļ i, pica. Pie baseina pē c 15.00 - saldē jums un pankū kas!
Tā tad ē diens ir ļ oti labs. LIELS PALDIES Š AVĀ REI - LABAI SIEVIETEI!
Un ne mazā k svarī gi, ka odu nebija vispā r.
Viesnī ca ir lieliska un arī ē diens.
Forš a animā cijas komanda)) neprā tī gi draudzī gas, labsirdī gas un atsaucī gas š ķ iltavas! Natā lija (brī nummeitene), Daš a, Lī na (mī ļ a, laipna), Alise un Amrs! Puiš i, liels paldies par labo garastā vokli, sabiedriskumu, par darbu! Jū s esat super labi puiš i. Vingroš ana, š autriņ u spē lē š ana, joga, vē derdejas, ū dens aerobika un tas nav viss viņ u darbs)) Animā cijas tests, paldies par labo garastā vokli brī vdienā s! !
Kopumā ALOHA komanda ir viena liela, draudzī ga ģ imene, kas dara visu ē rtai atpū tai!
Tagad par jū ru. . . tā ir problē ma!
Ebb, paisums, straume un mazliet vilš anā s. Mē s nepeldē jā mies, kā gribē jā m, biež i tika uzvilkts sarkanais karogs...Š eit ir straume, un tā ir relaksā cijas problē ma, mē s nepeldē jā mies. Peldē š anai paredzē tais laukums nav liels, un, kad tika uzvilkts dzeltenais karogs, peldē tgribē tā ju bija daudz un pā rpildī ti. Rifs skaists, dzī vespriecī gs. . . redzē jā m raju, murē nes, bruņ urupuci. Bet es gribē tu mierī gu, mī ļ u Sarkano jū ru un vē l vairā k, bet tas š eit nav! Ž ē l gan. . .
Ļ oti interesanta un pareiza doma, ka var izmantot blakus esoš ā s viesnī cas teritoriju un bā rus.
Kaimiņ viesnī cas teritorijā principā notiek visas vakara izrā des!
Kā jau visam, ir plusi un mī nusi, bet plusu ir vairā k.
Jā , par WI-FI, tad 4 ir vā jš , mē s gā jā m uz 5, tur ir labā k.
Vai mē s vē l atgriezī simies š ajā viesnī cā ? Mē s noteikti atgriezī simies ALOHA))
Вид на бассейн 5*
аватар tezey.70
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m un neesmu to nož ē lojusi ne mirkli. Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, tik draudzī gu personā lu neesmu satikusi nevienā viesnī cā . Mū s iekā rtoja uzreiz pē c ieraš anā s (lai gan ieradā mies ap plkst. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu pē c atsauksmē m un neesmu to nož ē lojusi ne mirkli. Ē ģ iptē š ī nav pirmā reize, tik draudzī gu personā lu neesmu satikusi nevienā viesnī cā . Mū s iekā rtoja uzreiz pē c ieraš anā s (lai gan ieradā mies ap plkst. 23.00), pareizā k sakot, mū s uzreiz aizveda uz restorā nu, paē dinā ja un tad iekā rtojā s. Istaba atradā s viesnī cas 4225 centrā , viens trū kums, istabiņ a maza, bet tas mani ī paš i nepievī la, jo diskotē ku tur nav. Bet burvī gs skats uz jū ru, liels balkons un viss ir blakus: restorā ns, baseins un akmens metiena attā lumā no pludmales. Teritorija apzaļ umota, kopta. Pludmale ir tī ra, katru rī tu tī ra, mazgā sauļ oš anā s krē slus, slauka galdus, to es redzē ju regulā ri, jo katru rī tu pludmalē ierados viens no pirmajiem. Ē diens ir ļ oti pieklā jī gs, sortiments ir liels, un, ņ emot vē rā , ka tas ir 4, tas ir vienkā rš i krā š ņ s. Labi paveikti animatori, viņ i paveica darbu un, lai arī cik uzmā cī gi, uzaicinā ja visus. Izrā de tieš ā m bija viss nā kamajos 5-ke. Vā rdu sakot, iesaku.
аватар bazhen-igor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija divi pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns. Izbraukš ana no Kijevas, ekskursijas cena ir 2.800 UAH. (izņ emot testus). Ierados pirms vakariņ ā m, 6 ģ imenes š ajā viesnī cā no mū su lidojuma, reģ istrē š anā s gandrī z uzreiz, 5-7 min. … Tomēr ▾ Bija divi pieauguš ie un 7 gadus vecs bē rns. Izbraukš ana no Kijevas, ekskursijas cena ir 2.800 UAH. (izņ emot testus). Ierados pirms vakariņ ā m, 6 ģ imenes š ajā viesnī cā no mū su lidojuma, reģ istrē š anā s gandrī z uzreiz, 5-7 min. ģ imenei. Nakš ņ oš ana divstā vu mā jā s ar 12 istabā m. Mū su istaba ir 1226, vienā virzienā.50 m lī dz restorā nam, otrā.100 m lī dz pludmalei.
Teritorija maza, kopta, tī ra, zaļ a. Baseins bū tī bā ir viens, sadalī ts trī s zonā s. Arī baseins tiek kopts.
Istabas: Istabas nav lielas. Mē beles ir "noguruš as", c/flī zē ir plaisas. Gultas veļ a un dvieļ i ir tī ri un salī dzinoš i jauni. TV ar ukraiņ u valodu un krievu kanā li, neliels ledusskapis. Istabas 1. stā vā ar atvē rtu terasi, 2. - ar balkonu. Mū su istabiņ a atrodas otrajā stā vā , ar skatu uz galveno aleju, tā lumā var redzē t jū ru, vispā r normas. Kas attiecas uz Ē ģ ipti - ierastā s č etrinieku klases numuriem, viņ i joprojā m neko daudz negaidī ja. Pietiek ar nakš ņ oš anu. Baseins ar nakts bā ru ir slē gts pie citā m mā jā m, tā pē c tas nebija trokš ņ ains. Ā ra gaisa kondicionē š anas iekā rta uz jumta bija trokš ņ aina, bet mani tas netraucē ja. Mē s izmantojā m arī kaimiņ u tī kla Otium Family Amphoras Beach Resort 5 * bā rus, baseinus un slidkalniņ us.
Ē diens: ā rpus uzslavas un cerī bā m. Daudzveidī ba liela - pastā vī gi zivis, daž ā di gaļ as ē dieni, daudz salā tu un piedevu. Lī dz perversijā m kā salā ti ar tī ģ ergarnelē m, salā ti ar astoņ kā jiem, vā rī ti krabji. Bija arī ē dieni piparu cienī tā jiem, tač u pietika arī pazī stamā ka ē diena. Saldumi - neizmē rojami! No augļ iem pastā vī gi: banā ni, ā boli, dateles, apelsī ni. Brokastis un vakariņ as - melone, pusdienas - arbū zs. Dzē rieni: nepatika vī ns no iepakojumiem. Alus - normā ls, gaiš s, restorā nā no pudelē m, pludmalē - no mucas. Dž ins, rums, viskijs – kā visur citur. Reizi nedē ļ ā vakariņ ā s krā saini kā rtainie kokteiļ i. Otium Family bā ros kokteiļ i bija daudzveidī gā ki, tajos varē ja mierī gi atpū sties). Pludmalē picas, kartupeļ i, salā ti un augļ i. Restorā nā rindu nebija, pavā ri strā dā ja ā tri, izdoš anā viens otru nomainot, ja uzreiz nā ca daudz tū ristu. Uzvilka bez nož ē las, ar pievienoš anu nebija nekā du problē mu, brī ž iem pat nā cā s apstā ties, lai neliktu daudz un bū tu vieta citiem priekiem. Tas pats attiecas uz dzē rieniem – nav ž ē l. Lī dzi bija 400 gramu metā la termostikls, tā tad tika uzpildī ts bez problē mā m. Un apjoms, un temperatū ras saglabā š ana, un ekoloģ ija)))
Pludmale un jū ra: pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ņ emot vē rā , ka viesnī cas noslogojums mū su ieraš anā s brī dī ir 30-40%. Pludmales dvieļ i ir nedaudz saburzī ti, bet tī ri. Duš a ar svaigu ū deni pie bā ra. Nav paredzē ts atpū tai ar maziem bē rniem - pie krasta ir tikai pastaiga pa nedzī viem koraļ ļ iem lī dz ceļ iem ū denī , no mola uzreiz dziļ ums 30 m. Tieš i zem mola 3-4 metru dziļ umā dzī vo murē na (ienira, lai sasveicinā tos)))). Peldvietu ierobež o bojas: 20 lī dz 50 metri, turklā t š ajā lī cī problemā tiska ir arī jū ra: gandrī z katru dienu mols ir slē gts lī dz pulksten 12. Tagad vilnis augsts, tad straume pie mola pū š . Atnā cu 6 no rī ta, peldē ju no mola uz trī s blakus esoš o viesnī cu molu (min. 40) un lī dz pusdienā m, atkarī bā no apstā kļ iem. Pē c pusdienā m parasti ir mierī gs.
Atpū ta: dienas laikā ir klā t animatori - dejas, š autriņ as utt. Visu vakaru kultū ras programma Otium Family teritorijā . Ī PAŠ S PALDIES meitenē m no bē rnu kluba MEDĪ NA UN JANA! ! ! Meitenes ieliek savu dvē seli darbā ar bē rniem, visi ir ļ oti priecī gi. Pirmo reizi kopš atvaļ inā juma mana meita nelū dza doties mā jā s pie draugiem! BET! Labā k pā rdomā t minidisko repertuā ru (bija saruna, meitenes sapratī s ko domā ju ; ) )
Personā ls ir draudzī gs, smaidī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs. Visur saprot krieviski - ka nosauks pavā ram produktus, ka parunā si ar bā rmeni. Un, ja jū s iemā cī sities daž us vā rdus arā bu valodā , piemē ram: shukran, aF-Fa, quaiss - tā jū s paliks atmiņ ā un tiks nodroš inā tas visdaž ā dā kā s uzmanī bas pazī mes un vē l labā ka attieksme.
Kopumā - š is č etrinieks ir daudz labā ks par citiem pieciniekiem, un cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā - tā tad kopumā - BOMBA!! !
ES IESAKU! Vē rtē jums tika pazeminā ts par vecā m mē belē m, vannas istabu un vā ju internetu. Kam vajadzī gs ā trs un daudz interneta - ņ emiet vietē jo karti.
Бассейн Волнение на море Вид из окна
Parādīt vairāk »


iemiesojums olga.drachevska
Man ir daudz jautājumu par šo viesnīcu, jo es pirmo reizi dodos uz Ēģipti)))
3 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums contact8889
‹ Viesnīca Amphoras Blu 4*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 7 км от Наама Бей, в Ом Эль Сид. Открыт в 2004 году, последний ремонт произведен в 2015 г. Отель подойдет для семейного, молодежного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta В 18 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, 7 км от Наама Бей, в Ом Эль Сид.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 430 м. Рядом кораллы.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

2 ресторана (1 а’ля карт), 5 баров, 1 конференц-­зал (до 200 персон), 2 открытых бассейна (1 с подогревом с зимнее время), открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (от 4 до 11 лет), 1 открытый бассейн.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, водное поло, пляжный теннис, ныряние с маской и трубкой, парашют (платно), 3 водные горки (в Otium Hotel Amphoras Sharm), теннисный корт (в Otium Hotel Amphoras Sharm).
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 206 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Om El Seid, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 122 238 2141
Tīmekļa vietne: Amphoras Blu
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.