Kapuce

Rakstīts: 3 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 19 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu ieņ ē mu pē c tuvu draugu ieteikuma, kuri agrā k bija atvaļ inā jumā , viņ i rā dī ja bildes, video, man patika. Pirmais pluss ir salī dzinoš i ā tra iekā rtoš anā s, kamē r izstaigā ja teritoriju, orientē jā s uz zemes, aizgā ja lī dz jū rai, bija laiks iekā rtoties. Standarta divvietī gs numurs, diezgan pieklā jī gs, viss, ko ē st, pavadī jā m minimā lu laiku, guļ am-duš a-pā rģ ē rbjas.
Teritorija zaļ a, darbinieki uztur kā rtī bu, zaļ a un skaista. No baseiniem viens ir apsildā ms, ir ū dens aerobika vai kas tamlī dzī gs. Ir volejbola laukums, boč a spē le, š autriņ as, vispā r nav garlaicī gi, ja gribas darī t ko citu, kā tikai gulē t sauļ oš anā s krē slā un piebā zt vē deru. Starp citu, dzē rienus lej mazā s glā zē s, nepaž ē lo ne dolā ru bā rmenim un bū si laimī gs parastas glā zes formā . Bā rā ir uzkodas, ā trā s uzkodas, augļ i.
Ē diens nepievī la, ē dienu ir no kā izvē lē ties, atkarī bā no tā , kurš pie kā pieradis, ir diē tiskais galds ar tvaika traukiem. Gaļ a, zivis, pirmie ē dieni, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, ļ oti reti jū ras veltes. Mums bija pietiekami daudz daž ā dī bas, gud. Personā ls restorā nā ir efektī vs, jautā jums ir: pabeigt? un uzreiz atņ em tukš os š ķ ī vjus. Ā tri un skaidri. Vietu bija pietiekami daudz.

Š ī ir pirmā lī nija, pludmale ir divu soļ u attā lumā . Bē rniem ir neliela tī ra vieta, zivis redzamas, pieauguš ie var peldē t no mola. Stacionā rs un ī ss pē c Sharm standartiem. Dziļ ums. Jū rā.22-23 grā di, dzī vā s radī bas daudz, iesā cē jiem bū s wow, pieredzē jis, nu, esam redzē juš i labā k. Pā ris reizes paš i devā mies uz kā da cita pludmali. Vienmē r esam bijuš i savā vietā , cita lieta, ka ne vienmē r ir tur, kur gribē tos, mazliet agrā k pā rcē lā mies uz pludmali un viss kā rtī bā .
Uz centru (Naama Bay) varat pierakstī ties uz autobusu reģ istratū rā , tiek dotas divas stundas pastaigai un atved atpakaļ . Mē s paš i devā mies uz il mercato un uz vecpilsē tu, arī uz tarifu jū ras velš u restorā nu, ne pirmo reizi, mums tas ļ oti patī k. Š oreiz mē s bijā m safari un nirā m Ras-muhamedā . MidoBikham ņ emam no uzticama vietē jā gida, esam apmierinā ti gan ar cenu, gan kvalitā ti, intereses labad var ieiet viņ a Facebook palasī t reā las atsauksmes ar fotogrā fijā m. Un mē s sen neesam gā juš i uz tikš anos ar viesnī cu, par neko, noderī ga informā cija "0". Nu ī sumā tas arī viss, ar pā rē jo bijā m apmierinā ti, ar pozitī vu attieksmi dodieties atvaļ inā jumā un visi bū s priecī gi. Miers un labs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu