Gaidāms labāks no viesnīcas

Rakstīts: 26 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 25 decembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
ceļ ojumu aģ entū ra nebrī dinā ja, ka baltkrieviem, izbraucot no Varš avas, nepiecieš ama Ē ģ iptes vī za - viņ i teica, ka tā viņ iem nav vajadzī ga, visticamā k......
No lidostas lī dz viesnī cai 18 km. Mē s braucā m divas stundas. Š oferis veica apļ us pa pussalu, no viesnī cas uz viesnī cu, aptinot nobraukumu. Divas vai trī s reizes garā m vienā m un tā m paš ā m vietā m. Darbī bas jē ga man nebija skaidra. Lai gan nē , pa ceļ am atveda kā du Ahmedu.
Viesnī ca. Aloha shores kū rorts - vecs un noguris, viss nobruž ā ts un netī rs. Viesnī cu pirms aptuveni divdesmit gadiem uzcē la itā lis, un tad to pā rdeva arā bam. Kopš tā laika š ajā hostelī nav bijis investī ciju, kas bū tu dā rgā ks par krā sas bundž u. Viss, ko redzē si un pieskarsies, ir 20-15 gadus vecs. Internets ir tikai reģ istratū rā , tā pē c tur nemitī gi sē ž visi tū risti. Bet tā kā reģ istratū rā dī vā nu visiem nepietiek, mazā k priecī gie sē ž ā rā un baro odus. Tie, kas atrodas ē kā , baro arī odus. Istabā s nav interneta. No ē rtī bā m istabā seifs un karsts ū dens, bez š ampū na, bez zobu pastas, bez peldmē teļ iem, bez č ī bā m,...nekā . Pat ne glā zes vai tē jkanna. Bet ir pelnu trauks, neskatoties uz to, ka smē ķ ē š ana telpā ir aizliegta. Veļ a ar traipiem, segas ar caurumiem no cigaretē m. Š eit jums ir č etras zvaigznes. Ū dens baseinos ir ledusauksts, neviens nesilda. No mola ir izeja uz jū ru un uzreiz 30 metru dziļ ums....Tas ir redzams, un varbū t dziļ ā k. Bē rniem tur nav ko darī t. Piekrastes rifi un akmeņ i – katru dienu kā ds ir asinī s. Gape-saņ em to. Neliels vilnis un pieeja jū rai ir bloķ ē ta. Un viss. Nē , ne visi) katru dienu pieeja jū rai ir slē gta no 12 lī dz 13. Paš reizē jais. Ā trums, pē c glā bē ja teiktā , lī dz 12 km/h. Tad strā vas spē ks samazinā s. Peldvieta ir metri 40 reiz 10. Ē rti peldē ties nav iespē jams, jo ir daudz cilvē ku. Plus klauni, kas ir spurā s un hidrotē rpos. Viņ i nevar ā tri iekļ ū t ū denī un izkļ ū t no tā pa kā pnē m un izveidot satiksmes sastrē gumu. Un tā tu peldē ji, uzdū ries ū denī , straume tevi uzpū š uz rifiem, un tu nevari izkļ ū t no ū dens, kā vē l desmit cilvē ki tev priekš ā , un tu cī nies ar straumi un viļ ņ iem, kas met. jū s uz mola konstrukcijas, bet visi - vē l viens "nirē js" spurā s raskaryachilsya uz kā pnē m.

Ē diens ir ē dnī ca, daž reiz ir grū ti atrast kaut ko ē damu, it ī paš i brokastī s, jū s pat nevē laties apsvē rt pusi no ē diena, nemaz nerunā jot par mē ģ inā jumu, un pat par to jums ir jā stā v rindā pusstundu. visi puscepti un bezgarš ī gi, kraukš ķ ī gi uz zobiem, jē li cepti kartupeļ i, tā s paš as zivis un viss pā rē jais. Jums tiks barots ar vienu un to paš u tī tara gabalu vairā kas dienas: vispirms to izcep veselu, tad sagriež š ķ ē lī tē s, tad apcep mī klā un visbeidzot gulaš s....lī dz apē dī si visus) dā rzeņ i visi ir izturē ti un ž ā vē ti. Es saprotu, ka ē dienu gatavo iepriekš , sagriež š ķ ē lē s un viss. . . bet ne tik daudz iepriekš , lai tomā ti un gurķ i kļ ū tu balti. augļ i ir atseviš ķ a dziesma - kur viņ i vispā r atrod š o atkritumu? Pirksta lielumā skā bie banā ni vai plū mes lieluma hurma? Vakarā var nā kties ē st stā vus - galdiņ u nepietiek. Tirdzniecī bas automā tos ar sulu - ū deni, kas tonē ts ar sulu, kola ir tā da pati. Animā cija. . . Ir, bet labā k bū tu, ja tā nebū tu. Pē c pā ris dienā m resns animators ar aizstrē guš u attī stī bā apstā juš ā s personas smaidu sā k izraisī t rī stī š anā s refleksu. Man ir aizdomas, ka tieš i viņ a raksta pozitī vas atsauksmes par viesnī cu un pati par sevi, jo Ahmeds neprot rakstī t krieviski. Tū risti izklaidē jas galvenokā rt ar alkoholu no veikala. Alkohols "viss iekļ auts" ir š ausmas. No plastmasas brillē m. Vodka Finlandia- Ē ģ iptes gars. . . Bez komentā riem.
Viesnī cas gide no Ithakas - kā parasti, mē ģ inā ja pā rdot ekskursijas un izklaidi par pā rmē rī gā m cenā m, piemē ram, viņ as iepirkš anā s brauciens maksā.20 USD vienai personai, un taksometrs tur maksā.3 USD par automaš ī nu. . . Pā rē jais ir tā dā paš ā stilā . Pē c saulrieta viesnī cā nav ko darī t, garlaicī ba. Pastā vī gi spē lē krievu hitus pirms 15-20 gadiem. Vai arā bu š lā geri) arī pilsē tā nav ko ī paš u darī t - sū du veikali ar krā miem. Nav atrakciju. Ja brauc uz š ejieni, tad sezonā un septiņ as dienas, ne vairā k, pa karsto biļ eti, lai vē lā k než ē lotu naudu un laiku. Tū risti pā rsvarā ir ukraiņ i un Vē rmahta veterā ni, atš ķ aidī ti ar poļ iem un baltkrieviem. Ir segregā cija - Hansi dzers no krū zē m un glā zē m, Russo tū risti no vienreizē jā s plastmasas glā zē m, viesmī ļ i pat nenā ks pie jums. Personā ls ir uzstā jī gs un rupjš . Izvē lies uzmanī gi, bet izvē lies) vienī gais, kas man patika, bija uzkopš ana istabā - cilvē ks tieš ā m centā s, pat vakaros uz terases saspieda termī tus).
Un glazū ra uz kū kas ir izrakstī š anā s š odien pulksten 12 un izbraukš ana rī t pulksten trī sdesmitos. Ko darī si ar bē rniem un bagā ž u, bez ē diena, dzē riena un pajumtes 15!!!! ! ! stundas neinteresē ne Ithakas personā lu, ne viesnī cas personā lu. Ģ imenes ar bē rniem š ī iemesla dē ļ pagarinā ja viesnī cu par vienu dienu. 4 cilvē ku ģ imenei tas maksā ja papildus 80 USD. Istaba 48+4*8(ē dinā š ana).
Č etru zvaigž ņ u viesnī ca ir smiekli. Dzī voju Minskā divu zvaigž ņ u, East Time viesnī cā , bet tas bija griezts augstā k - tī rī ba istabā s bija tā da, ka varē ja ē st no grī das, grezna, jauna satī na veļ a, apmē ram Eiropas trī szvaigž ņ u viesnī cā s, piemē ram, Best Western, es parasti klusē ju. Tā tad viena zvaigzne jums, kungi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu